Ladataan...
NUDE

Lauantaina juhlittiin Harjavallan omilla festareilla Karmarockissa. Koko kesän odotettu tapahtuma kerää yhteen kaikki vanhan kaverit ja tutut, joiden kanssa viettäisi mielellään enemmänkin, kuin yhden päivän vuodesta! Kesän lempparitapahtumassa vetelin tänä vuonna kiharruspuikoilla tehdyissä kiharoissa ja pinkeissä huulissa.

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Lähes jokaiseen tukka- ja meikkikuvaan on viimeaikoina päässyt Lushilta saamani pinkki huuliväri. Olenkin käyttänyt sitä koko kesän ajan ahkerasti ja tykästynyt sen sävyn lisäksi myös sen älyttömään kestävyyteen! Sitä ei juurikaan tarvitse lisäillä päivän aikana, koska pigmentit ovat jotenkin taianomaisesti imeytyneet ihoon. Intohimoinen-sävyn violetti kiilto ei kylläkään ole mieleeni, mutta se häipyy, kun väri hieman kuluu.

Lisäksi päätin kokeilla muutamaa uutuusmeikkiäni, jotka kävin Make Up Storen hyllyltä itselleni haalimassa. Säälittävä poskipunavarastoni sai vähän täydennystä, kun ostin päivettyneelle iholle ihanasti sopivan Apricot sorbet -sävyn. Lisäksi mukaan lähti rajauskynä sävyssä Endless Ocean, joka antaa rajaukseen maltillisen häivähdyksen turkoosia.

Nude-blogi Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Tähän kampaukseen meni peräti kolme minuuttia eli se aika, kun aamupuuro on mikrossa. Ja hei, huomenna katkaistaan vihdoin tämä tukkapostaustulva, kun luvassa on pari meikkikuvaa ;)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Kesän yksi isoimmista hiteistä ovat ehdottomasti olleet kukalliset hiuspannat, joita olen täällä blogissa hehkuttanut jo muutamankin kerran (tässä ja tässä). Tein toiveidenne mukaisesti tästä seppelekampauksesta kuvallisen tutorialin vähän aikaa sitten ja päätin nyt tehdä vielä yhden version videomuodossa!

Video löytyy Iltalehden Tyyli.com-sivuilta, jonne olen tehnyt erilaisia meikki- ja tukkavideoita. Tämän seppelekampauksen tutorial-videon pääset tsekkaamaan tämän linkin kautta tai klikkaamalla kuvia :)

Kiitos siskolle kampauspäänä olemisesta! :)

Nude-blogi Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Ladataan...

Pages