Ladataan...
NUDE

Nämä yllätykset eivät ole mun lemppareita. Siis tällaiset, joissa huomaat kaappiin yhden nopean kokeilukerran jälkeen unohtuneen tuotteet olevankin juuri sitä, mitä olet jo kauan kaivannut. No tällainen juttu minut yllätti loppukesästä, kun normaalin meikkivoiteeni ollessa jossain teillä tietämättömillä, laitoinkin työpäiväksi kasvoilleni Lumenen Color Correcting Creamia ts. CC-voidetta.

No meikkaustottumuksethan tässä muuttuivat kertaheitolla. Puuteria en käytä juuri lainkaan ja silmäluomien hinkkaaminen peitevoiteella on loppunut melkein kokonaan. Iho on voiteen levityksen jälkeen tasaisen sävyinen ja ihohuokoset tuntuvat hälvenevän hyvin. Iho jää mattapintaiseksi, eikä ainakaan minulla ala rasvoittua päivän mittaan juuri lainkaan. Ja levitys käy näppärästi niin sudilla, kuin sormillakin. Enkä muuta pohjameikkiä juuri kasvoille enää kaipaakaan, paitsi peitevoidetta silmien alle, poskipunaa  ja hieman kuultoa poskille.

Päätin tuotteet toimivuuden todistamiseksi laittaa tällaisen "ennen ja jälkeen" -kuvan Muuttolintuja syksyllä -blogin Joannan innoittamana. Mitään sen suurempia värieroja tai näppylöitä mulla ei ole kasvoissa, mutta suuri ongelmakohta ovat silmäluomet ja silmänaluset. Ja siitä alueesta parhaiten huomaakin eron. Vasemmalla siis nakuna, oikealla Lumene CC.

Kesästä viisastuneena käytänkin tätä seeseetä nyt joka päivä. Ja suosittelin tätä juuri eilen ystävälleni. Saas nähdä mikä hänen tuomionsa trendikkäästä CC-voiteesta on :) Onko täällä muita Lumenen CC-voiteen faneja? Tai ehkäpä vihaajia?

Nude-blogi Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Chanel, Gucci, Dior. Nämä ja monet monet muut muotitalot esittelivät syksyn näytöksissään metallista meikkityyliä ja se onkin yksi tämän syksyn kuumimmista trendeistä. Ainakin mä olen ihania kuvia selaillessani tykästynyt hopeisiin ja pronssisiin silmämeikkeihin. Oli se sitten häivähdys metallia tai silmät täynnä glitter-paloja, tämä tyyli iskee muhun aika kovaa! Ja Costumen uusimmasta numerosta voit tsekata, miten ja millä metallinen silmämeikki parhaiten onnistuu :)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Keksiskö joku tälle jonkun järkevän suomenkielisen nimen? Mun mielikuvitus loppuu näissä hommissa aina seinään. Mutta anyway, tänään siis luvassa se lupaamani tutorial blogissa eilen vilahtaneesta kampauksesta ja tässä se tulee! :)

Eli tässä ensin jutut, jotka tarvitset: rakennetta antava kuivashampoo tai hiuspuuteri (käytin KICKSin Dry Shampoota, joka unohtui kuvasta hups), pinnejä, ponnari, kamman tai tupeerausharjan, lakkaa (kuvassa blogin kautta saatu Schwarzkopf Blond Me) ja tarvittaessa täytettä kampaukseen. Itse käytin Glitteriltä saamaani Hair Volumizeria, joka on siis tuo vähän olkatoppaukselta näyttävä vekotin ;)

 • Aloita tekemällä kiharoita hiuksiin. Tein kiharat Cloud Nine -suoristusraudalla ja pohjalla käytin lämpösuojasuihketta pitoa ja sileyttä antamaan. Harjaa hiukset läpi.
 • Laita hiukset sivujakaukselle edestä ja vedä loput hiuksen päältä suoraan taakse. Suihkuta sitten tyveen kuivashampoota tai hiuspuuteria. Nämä antavat rakennetta ja auttavat näin tupeerauksen teossa ja sen pysyvyydessä.
 • Aloita sitten tupeeraus aivan ylhäältä. Itse käytin tässä kampaa, mutta parempi ja hellävaraisempi väline olisi tupeerausharja.
 • Jatka tupeerausta takaraivolle saakka. Tupeeraa hiuksia hieman myös sivuilta, jotta kampauksesta tulisi tasapainoinen.

 • Asettele sitten Hair Volumizer tupeerauksen keskelle niin, että sen etupuolelle jää hiuksia. Vempele ei tarvitse kiinnittämiseen mitään, joten sen kun vaan lättäät sen johonkin kohtaan päätä! Oikean paikan löytäminen voi olla hieman hankalaa, mutta yksi hyvä kikka on katsoa se poskiluiden mukaan. Eli kun jatkat poskiluiden tekemää linjaa takaraivolle, löydät hyvän kiinnittämiskohdan.
 • Peitä sitten Hair Volumizer etupuolen hiuksilla harjaamalla ne sen päälle ja silottamalla pintaa harjalla.
 • Kerää sitten hiuksen yhteen ja kiinnitä ne ponnarilla.
 • Tässä vaiheessa tupeeraus saattaa hieman latistua, joten seuraavaksi ponnaria löysytetään vetämällä hiussuortuvia ylöspäin ponnarin yläpuolelta.

 • Peitä sitten myös ponnari kiepauttamalla sen ympärille hiussuortuva ja kiinnittämällä se pinneillä.
 • Voit halutessasi kiinnittää etuhiukset pinnillä tämän syksyn trendin mukaisesti ;)
 • Kiinnitä lopuksi koko kampaus hiuslakalla ja nauti sitten kestävästä kampauksesta koko päivän ajan!

Mitäs tykkäätte? Innostuuko joku muu tästä kampauksesta ja sen kokeilemisesta? Mä ainakin innostuin!

Nude-blogi Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Ladataan...

Pages