Ladataan...
NUDE

Nämä kiharat vilahtivatkin jo viime perjantain postauksessa, mutta päätin nyt esitellä niitä vielä erikseen paremmin.  Kerroin siis jo aikaisemmin Remingtonilta saamastani uudesta Silk Ultimate Styler -muotoiluraudasta, jolla voi tavallisen kiharan lisäksi tehdä myös rennompaa lainetta.

Tällaiset laineet tarvitsevat pysyäkseen kunnon mömmöt. Alle käytin ikilemppariani TRESemmén Heat Defencea, joka saa kiharat ja laineet pysymään hyvin hiuksissa. Lisäksi suihke silottaa hiuksen pintaa, jolloin rauta liukuu sitä pitkin hyvin. Viimeistelyyn käytin tavallisesta hiuspuuterista poiketen Balmainilta blogin kautta saamaani Salt Sprayta, joka antaa rakennetta ja tuuheutta ja tuoksuu taivaalliselle. Lakkana käytin Framesilta saatua Hair Spray Color Protectionia, joka on sopivan kevyt, eikä tee hiuksia kökköisiksi.

Laineiden teko tällä Remington Silk Ultimate -raudalla on hyvin yksinkertaista, mutta vaatii hieman keskittymistä, jotta laineista tulee tasaisen kokoisia ja "suoria". Aloitin siis sujauttamalla kiharrettavan hiusosion raudassa olevaan rakoon. Sen jälkeen rautaa liu'utetaan hitaasti hiusta pitkin käännellen rautaa noin 180 astetta ylös ja alas. Tässä vaiheessa postausta kirjoitellessani huomasin, että Saara Sarvas on tehnyt tästä samaisesta raudasta juuri videon! Eli jos laineiden teko on ihan utopiaa, kannattaa käydä tsekkaamassa Saaran video tästä. Laineiden tekoa näkyy about kohdassa 09:36 :)

Follow / Seuraa:  Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Yleensähän kauneuden uudet tuulet puhaltavat aina Koreasta ja kaikki meidän uutuus-beebeet ja -ceeceet ovat olleet Koreassa kauppojen hyllyillä jo vuoden, ennen kuin ne rantautuvat tänne länteen. Törmäsin netissä Koreassa kovassa huudossa olevaan uuteen meikkiin, cushion foundationiin eli itse suomennettuna "meikkivoidetyynyyn" ja päätin näin sunnuntain ratoksi kertoa myös teille tästä hassusta trendimeikistä :)

Eli mistä ihmeestä tässä uudessa "K-trendissä" on sitten oikein kyse. Meikkivoidetyynyssä meikkivoide on imeytetty huokoisen tyynyn sisälle ja meikkivoiteen saamiseksi ulos, sinun täytyy käyttää tuotteen mukana tulevaa meikkisientä, joka painetaan tyynyä vasten. Meikkivoidetta ei näin voi lorahtaa sienelle liikaa, mutta toisaalta itse ainakin epäilisin tuotteen hygienisyyttä.

Tässä korealaiseen tapaan tehty öklösöpö video kyseisestä kummajaisesta:

[youtube width="640" height="360"][/youtube]

Tuleeko tästä sitten hittituote täällä lännessäkin? Sitä on vaikeaa sanoa, mutta ihan varmasti jokin länsimainen kosmetiikkamerkki tätä pian yrittää meille länkkäreillekin kaupata. Ostaisitko sinä? :)

Ps. Vielä (melkein) viimeinen kuulutus Lumene-arvontaan! Eli jos et ole vielä ehtinyt osallistua, klikkaa tästä :)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Sarjassamme runway to real way on tälläkertaa kokeilussa tumma laivastonsininen eyeliner. Idea tummasta rajauksesta on kytenyt päässäni siitä lähtien, kun näin Altuzarran viime kevään näytösmeikin, joka aivan ihana! Tätä meikkiä lähdinkin eilen kokeilemaan IsaDoran uudella Gel Eyelinerilla, sävyssä Midnight Navy 07.

Geelimäistä rajausväriä on yleensä helppo levittää ja etenkin tämän IsaDoran koostumus on ihanan pehmeää, eikä kökköönny sitä levittäessä. Väri on kaiken lisäksi vedenkestävä, eikä lähde päivän mittaan vaeltelemaan kohti luomivakoa. Ja suti on hauskasti integroitu korkin sisään: Korkin ohut osa irtoaa, ja kun sen kääntää ja kliksauttaa takaisin paikoilleen, sinulla on erittäinkin hyvä suti käytössäsi!

Tykästyin! Sininen väri tuntuu ehkä vielä vähän rajulta arkimeikissä, mutta ehkä pienen totuttelun jälkeen uskallan lähteä sinisillä lainereilla luennoille ;) Mutta bilemeikkiin tämä rajaus sopii hyvin, etenkin vielä paksumpana versiona!

Ja jos ihmettelette tuota mun sinertävää tukan väriä, se on kosto eräältä nimeltä mainitsemattomalta hopeashampoolta. Meinasin nimittäin heittää sen ensimmäisen kokeilukerran jälkeen mäkeen, mutta kun annoin sille vielä yhden mahdollisuuden, se päättikin värjätä hiukseni siniksi ihan vain kostoksi mun luottamuksen puutteesta! Mutta siitä vielä lisää myöhemmin ;)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Mitenköhän mua on taas alkanut houkuttaa kynsissä kaikki kimalteleva? Ehkäpä se johtuu näistä kovaa vauhtia pimenevistä päivistä ja halusta saada jotain väriä ja glitteriä elämään :) Tässä siis muutama inspiskuva viikonlopun manikyyreihin. Ja hei, ylä-oikealla olevien kimaltelevien kynsien tutorial löytyykin Bebeh´-blogista, käykäähän kurkkaamassa! :)

Pics via Pinterest.

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Sain viime viikolla Remingtonin bloggaajaillasta mukaani Silk Ultimate Styler -kihartimen ja tukkalaitefriikkinä sitä oli pakko päästä kokeilemaan heti seuraavana päivänä. Silloin ei kuitenkaan tullut napsittua mitään kuvia, mutta nyt viikonloppuna päätin kokeilla sitä uudemman kerran ja ottaa teille tuloksesta muutaman kuvankin :)

Laite on näin suoristusrautakihartajan silmissä aika ufon näköinen. Kiharrin on oikeastaan, kuin kiharrinpuikko, jossa on rako keskellä.. tai ehkäpä tämä on suoristinrauta, jota ei saa auki? Tai ehkäpä tämä on jotain suoristimen ja kiharruspuikon välistä.. No joka tapauksessa, tämä muotoilu toimii!

Hiukset ujutetaan siis ensin muotoilijassa olevaan rakoon ja pyöräytetään ympäri, kuten suoristusrautakiharoita tehdessä, ja liu'utetaan pitkin hiusta latvaan saakka. Rakosen ansiosta hiukset pysyvät paremmin kihartimen ympärillä, kuin tavallisen puikkokihartimen ja koska rautaa liikutetaan hiusta pitkin, kuten suokkarikiharoita tehdessä, kuumuus ei ehdi kuluttaa niin paljon hiusta yhdestä kohtaa.

Itse olen tehnyt tällä kiharoita vain tuon "lisäkkeen" kanssa, joka siis tekee puikosta paksumman ja myös kiharasta isomman ja löysemmän. Ilman kuumenevan osan päälle laitettavaa päällystä, kiharoista tulee tiukemmat. Olen etsinyt täydellistä laitetta tehdä isoja kiharoita, eikä isolla kiharruspuikolla tehdyt kiharat ole tuntunut pysyvän hiuksissa kuin pienen hetken, mutta tällä laineet pysyivät hiuksissa paljon paremmin.

Ainoa miinus laitteessa on se, että kun siihen asettaa tuon lisäosan, laitteen painopiste muuttuu siten, ettei se enää pysy pöydällä osumatta sen alla olevaan tasoon. Sitä varten tarvitaan jokin kuumuuttakestävä palikka pöydän ja raudan väliin. Mutta homma hoituu, kun raudan alle laittaa esimerkiksi joidenkin suoristusrautojen mukana tulevan suojan.

Laitteen mukana tulee suojahanskan, mutta mulle se ainakin on aika tarpeeton, sillä kahta kättä tarvitaan vain lähinnä siinä vaiheessa, kun hiukset laittaa raudassa olevaan rakoon. Siksi tämä on myös vähän kiharruspuikkoa turvallisempi vaihtoehto, kun näpit eivät pala yhtä helposti :) Loppujen lopuksi olen aika täpinöissäni tästä uudesta vehkeestä! Seuraavaksi aionkin koittaa tehdä tällä laineita ja pienempiä kikkuroita ilman lisäosaa. Lisää kuvia tulossa siis varmasti vielä tulevaisuudessa :)

Ps. toimiiks napapaita? :P

Follow / Seuraa:  Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Ladataan...

Pages