Ladataan...
NUDE

Viime viikolla Kööpenhaminan Sephorassa meinasi lähteä mopo ihan käsistä, mutta onneksi pystyin jotenkuten pitämään itseni aisoissa. Mukaan lähti siis vain kolme (!) tuotetta ja yksi niistä oli Benefit Erase Paste -peiteaine.

Olen testaillut tätä nyt muutaman kerran ja tuote on onnistunut mut aika hyvin vakuuttamaan. Ylemmässä, vähän kreisiltä näyttävässä kuvassa, toisella puolella on naama ilman meikkiä, ja toiselle puolelle olen levittänyt Erase paste -peiteainetta silmien alle ja silmäluomille. Todistusaineisto puhuu puolestaan: Erase paste onnistuu saamaan zombi-silmäni näyttämään taas kirkkailta ja virkeiltä!

Verrattuna ikilemppariini Make Up Storen Cover All -peiteaineeseen, Erase Pastea on paljon helpompaa levittää. Ihanan pehmeä ja voidemainen koostumus levittyy herkälle silmänalusiholle helpoten keinokarvaisella siveltimellä (The Body Shop) ja sormella painelemalla. Mutta koska tuote on hyvin voidemainen, se myös tuppaa kerääntymään luomivakoon, mutta pienellä pohjustuksella ja puuteroinnilla tämä ongelma hoituu hyvin. Peiteaine on hieman punertavaa, mikä auttaa peittämään silmänalusten sinertävyyttä ja ainakin lähes mattaiseen Cover All:iin verrattuna tämä heijastaa tehokkaasti valoa. Tuote vaikuttaa myös tosi riittoisalta! Tälle lähtee siis meikältä iso yläpeukku! :)

Benefitin tuotteita ei saa Suomesta, mutta näitä voi tilata esimerkiksi Lookfantastic.comista, joka on ainakin mun yksi lempinettikaupoista. Oma sävyni on siis 01 Fair ja se löytyy täältä.

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Olen varmasti monesti toitottanut kulmakarvojen tärkeyttä kasvojen yleisilmeessä ja tämä postaus taitanee jatkaa samaa linjaa :) Mulla ei ole ongelmaa astua kotiovesta ulos ilman silmä- tai pohjameikkiä, mutta kulmakarvojen osalta mulla on siihen pieni kynnys. Jos siis aika on kortilla, panostan mieluummin kulmiini, kuin silmämeikkiin tai ripsariin ja ilman kylmakynää en ikinä lähde illanviettoon.

[youtube width="640" height="360"][/youtube]

Tänään ajattelin täräyttää tänne blogiin piiiitkästä aikaa videon. Kuvasin sen ihan tavallisena arkipäivänä, joten nämä eivät ole mitkään "juhlakulmani". Näin laitan ne siis lähes joka päivä :) Heitelkäähän tänne vain kysymyksiä, jos sellaisia tulee mieleen!

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Kuten jo sunnuntaina kerroinkin, pääsimme viime perjantaina Oral-B:n järjestämälle matkalle Kööpenhaminaan. Aamulla kiertelimme kaupoilla ja iltapäivällä ohjelmassa oli Oral-B:n uuden harjan ja 3D White Luxe -hammastahnasarjan lanseeraustilaisuus.

Tapahtumaan oli kutsuttu bloggaajia Ruotsista, Tanskasta ja Suomesta. Suomesta meitä lähti Köpikseen minä, siskoni Irene Tyyli.comista sekä ihana But I'm a human not a sandwich -blogin Iina. Reissuseura oli siis mitä mukavin ja koko päivä meni hujauksessa. Toivottavasti tällaisia reissuja tulisi useamminkin :)

Bloggaajia hemmoteltiin myös hyvän ruuan, smoothieiden ja ihanien kylpylähoitojen merkeissä Amazing Space Spassa. Lisäksi saimme hammashygienistin arvion omien hampaidemme kunnosta, mikä oli tosi mielenkiintoista!

Kasvhoito tuli todella tarpeeseen, sillä tuntuu, että stressi ja kiire ovat alkaneet näkyä kasvoillani. Hoidossa meille tehtiin puhdistus, kevyt kuorinta ja ihana kasvohieronta. Mietin siinä sängyllä maatessani, että miksi ihmeessä en voisi sen vertaa joskus panostaa itseeni, että kävisin vaikka kerran vuodessa kasvohoidossa. Olo oli nimittäin uskomattoman rento sen jälkeen, vaikka naama olikin aika räjähtäneen näköinen :D

 

Ainoa miinus on nyt reissun jälkeinen pari päivää kestänyt alemmuudentunne ja pienoinen kateus. Tanskattaret ovat nimittäin niitä niin ihania ruotsalaisia vieläkin coolimpia ja tyylikkäämpiä! ;D Mutta kuten Iina omassa blogissaankin sanoi, onneksi positiivinen kateus on helppo kääntää inspiraatioksi. Täten alankin seurata kaikkia Tanskan suosituimpia muotiblogeja ja suosittelen niiden tsekkaamista teillekin, jos olette kevään muoti-inspiraatiota vailla :)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Olenkin täysin unohtanut kertoa, että uusimmassa Costumen numerossa on pieni haastattelu meikästä! Kerron jutussa kaikki lempituotteeni ja muutaman meikkivinkinkin :)

Uusin Costume on mulle myös siksi erityinen, että sen sivuilla poseeraa myös siskoni Irene. Naakkoja siis koko Costume täynnä ;) Tässä jutussa kerrotaan parhaat vinkit täydellisten farkkujen löytämiseen.

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Kuten moni teistä mun Instagramista ehkä huomasikin, olin perjantaina Kööpenhaminassa Oral-B:n järjestämässä bloggaajatapahtumassa. Vasta nyt olen kunnolla kotiutunut takaisin Turkuun, joten kunnollisia postauksia tulee vasta huomenna. Reissusta kerron enemmän ensi viikolla, nyt kuitenkin pikainen hehkutus mun tuliaisista ;)

Ensimmäinen putiikki, johon astuimme oli Köpiksen Sephora. Sieltä lähti mukaan Benefitin tuotteita, peiteaine Erase Paste sekä se kuuluisa Hoola-aurinkopuuteri :) Nappasin matkalla kassalle käteeni myös Sephoran omia "dödö-wipeseja", joita Saara Sarvas kehotti kokeilemaan. Näistäkin tuotteista lisää myöhemmin :)

Nämä ihanat purkit saimme Amazing Space -kylpylästä, jossa tilaisuus järjestettiin. Ihanan ylellisestä kasvovoiteesta tuli kertaheitolla suosikkini ja suren jo valmiiksi sen loppumista; näitä tuotteita ei nimittäin ainakaan vielä saa Suomesta :(

Köpiksen kentällä käväistiin vielä pikaisesti Victoria's Secret -putiikissa, mistä oli tietty pakko ostaa jotain "kun täällä kerta oltiin" ;) Uusi meikkipussini on kätevästi läpinäkyvä ja söpön värinen!

Ladataan...

Pages