Ladataan...
NUDE

Heh blogissa onkin ollut viimeaikoina melkein pelkästään tukkajuttuja, mutta lupaan että perjantaina on luvassa jo jotain muuta ;) Tänään kuitenkin muistutan vielä alennuskoodista, joka on voimassa Helsingin Punavuoressa sijaitsevaan kampaamo Pin Upiin vielä tämän päivän aikana varatuille ajoille! Eli Johannan tekemistä väri+leikkauksista saa koodilla NUDE -20% hinnasta pois! Ajan voi tilata siis vaikka toukokuulle, kunhan varaus on tehty tämän päivän aikana. Ja ajan voit tilata TÄÄLTÄ tai soittamalla 040 9636557.

Ja nyt; hauskaa vappua, klada vappen, happy vappu! :D

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Yhteistyössä Schwarzkopf

Koska olen vaalentanut aikoinaan hiuksiani useastikin, erilaiset korjaavat hiusöljyt ovat mulle erittäinkin tuttuja. Nykyään käytän hiusöljyjä antamaan hiuksille kosteutta ja etenkin kiiltoa sekä viemään sähköisyyttä pois. Nyt kun hiukseni pitkästä aikaa taas vaalennettiin ennen pinkiksi värjäämistä, hiusöljyt ovat tulleen todella tarpeeseen ja siksi tämä yhteistyö Schwarzkopfin kanssa tuli kuin tilauksesta.

Schwarzkopf Gliss on lanseerannut tänä keväänä uuden hiustehoitosarjan: Million Gloss. Nimensä mukaisesti sarjan tuotteet antavat hiuksille rutkasti lisäkiiltoa. Lisäksi Million Gloss -tuotteet sisältävät nestemäistä keratiinia, joka tunnetusti korjaa hiuksen pintaa.

Schwarzkopf Gliss Million Gloss -sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine ja Crystal Oil -hiusöljy. Lisäksi Schwarzkopf lanseeraa tänä keväänä toisen ns. seuraavan sukupolven hiusöljyn 6 Miracles Oil Essence. Million Gloss Crystal Oil sopii hyvin pohjoismaisille ohuille ja hennoille hiuksille (hinta noin 7,90 e). 6 Miracles Oil Essence sisältää argan-, marula-, pequi- ja monoiöljyjä ja se sopii kaikille hiustyypeille (hinta noin 7,90 e). Molemmat öljyt ovat värittömiä, jolloin ne eivät värjää edes platinaista tukkaa. Sarjan keratiinia sisältävät shampoo ja hoitoaine maksavat noin 3,10 euroa.

Yleensä olen käyttänyt hiusöljyjä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, mutta Glissin öljyjä voi hiustenhoidossa käyttää viidellä eri tavalla: 1. Hoitavana esikäsittelynä ennen shampoopesua. 2. Tehohoitona, jolloin öljy ja shampoo sekoitetaan keskenään. 3. Hiuksiin jätettävänä hoitoaineena, jolloin se levitetään kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen. 4. Lämpösuojana ennen föönausta. 5. Muotoilutuotteena, joka antaa kiiltoa ja sileyttä.

Itse olen käyttänyt näitä shampoon sekaan laitettuna, jolloin pesu ei aiheuta vaalennetuissa hiuksissani "purkkaefektiä" eivätkä hiukset mene pahaan takkuun. Lisäksi levitän öljyä vielä ennen föönausta, jonka jälkeen hiukset tuntuvat todella hoidetuilta ja jopa paksummilta. Lisäksi olen huomannut, että kun hiukset föönauksen jälkeen kihartaa, alla oleva öljy tekee hiuksista joustavammat, jolloin ne myös kihartuvat paremmin. Eli ne toimivat hyvin myös muotoilutuotteina!

Ja hei, myös teillä on mahdollisuus voittaa näitä tuotteita itsellenne! Olivian nettisivuilla on nimittäin arvonta, josta voit voittaa kaikki sarjan tuotteet. Kilpailuaikaa on 18.5. asti ja osallistumaan pääset tästä linkistä :)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Tervetuloa Erikan kokeilevaan kotikampaamoon! Tänään vuorossa pinkin tukan kirkastamista shokkiväreillä. Ja ajankohtahan on ihan täydellinen, jos joku teistä vaikka haluaisi jotain uutta tukkaansa näin vapun kunniaksi ;)

Kun hiukseni muutama viikko sitten värjättiin, olin jo henkisesti varautunut siihen, että purkanpunaisen tukan ylläpitämisen eteen täytyy nähdä vaivaa. Mutta olin asennoitunut myös siihen, että löydän sitä varten parhaimmat välineet. Aloitan siis etsintäni näillä uusilla Cutrinilta testiin saaduilla Reflection Fireworks -shokkiväreillä ja Reflection Color Boost -hoitoaineella.

En ollut koskaan aikaisemmin käyttänyt suoravärejä, mutta joku haju niiden tehosta mulla kyllä oli. Suoravärit ovat siis poislähteviä, noin 3-10 pesukertaa kestäviä värejä, jotka eivät muiden hiusvärien tapaan vahingoita hiusta. Värien käyttö on hyvin yksinkertaista: väri päähän, odota 15-30 minsaa, pese pois. Parhaiten suoravärit toimivat vaalennetuissa hiuksissa, mutta värit toimivat myös luonnon sävyisissä hiuksissa, lopputulos on vain kevyempi :)

Koska itse hain pastellisempaa sävyä ja shokkiväreillä lopputulos on yleensä todella räikeä, sekoitin pienen määrän väriä Color Boost -hoitoaineeseen. Ja silti värimassa oli noinkin kirkas, kuin yläkuvassa näkyy! Ja koska Fuchsia Festivalin sävy on nimensä mukaisesti fuksian violetti, sekoitin sen kanssa sarjan Smoky Red -sävyä, jolloin lopputulos oli kylmän vaaleanpunainen.

Sekoitin siis pienenpienen määrän (noin yhden senttimetrin verran) Fuchsia Festivalia ja pienen tipan Smoky Rediä reiluun kämmenelliseen Color Boost -hoitoainetta. Pesin hiukset shampoolla ja pyyhekuivasin ne. Sitten levitin väriä hiuksiin sudin avulla (ilman suojahanskoja: virhe!), annoin vaikuttaa 15 minuuttia ja lopuksi pesin hiukset shampoolla.

Mutta nyt tärkeä huomio pastellisävyä hakeville: Vaikka laitoin noin pienen määrän väriä hoitoaineen sekaan, lopputulos oli ensimmäisen pesun jälkeen mun makuun hieman liian voimakas. Siksi pesin hiuksen vielä kertaalleen syväpuhdistavalla shampoolla, jolloin sävy vaaleni mukavasti. Mutta tämä kertoi siis vain sen, että nuo Reflection Fireworks -värit kestävän mun käytössä.. no varmaan loppuelämän! :D

Ja tässä ensimmäisen testauksen tulos! Kuten hiuksista näkyy, väri ei ollut levittynyt aivan tasaisesti ja levityksen kanssa mulla olikin hieman ongelmia. Koska väri täytyi laittaa shampoolla pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, tukkani oli niin takkuinen, että kunnollisia jakauksia oli mahdotonta tehdä. Ja jos hiukset olisivat olleet sileämmät, myös sudin käyttö olisi ollut helpompaa. Mutta tästä kerrasta viisastuneena, taidan seuraavalla kerralla laittaa hiuksiin shampoopesun jälkeen hoitoaineen, jolloin värinkin levitys toivottavasti helpottuu :) Mutta anyways, väri kirkastui huomattavasti ja olen tosi tyytyväinen! Kun tämä väri haalenee, kokeillaan Cutrinin värillistä Color Boost -hoitoainetta :)

Miltäs vaikuttaa? Ja hei, kertokaa onko teillä kokemuksia suoravärien käytöstä? :)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Huomasin juuri, että yhdessä lemppari nettikaupoistani Feelunique.comissa on tämän ja huomisen päivän ajan erikoisale. Käyttämällä tilauksen yhteydessä koodia MAKEUP15, saa 15 prosenttia alennusta loppusummasta! Hmmm, mitähän siellä mun ostoslistalla olikaan.. ;)

Ladataan...

Pages