Ladataan...
NUDE

Olen tässä viikonlopun juhlia varten selaillut paljon erilaisia meikkivideoita ja yrittänyt löytää itselleni vähän inspiraatiota. Jotta teidän ei tarvitsisi rämpiä netin kaikkia meikkivideoita läpi, ajattelin kerätä muutamia hyviä ja kauniita meikkejä ja niiden tutorialvideoita yhteen postaukseen. Ja tietysti näiden videoiden tekijöihin kannattaa tutustua, erityisesti Tanya Burrin sekä Lisa Eldridgen Youtube-kanavilta olen itse löytänyt monia hyviä vinkkejä ja ohjevideoita. Eli sinne vain selailemaan! ;)

1. Aluksi kannattaa tutustua erilaisiin tekniikoihin tehdä silmänrajaus nestemäisellä eyelinerilla.

[youtube width="640" height="360"][/youtube]


2.
Yksi lempparimeikkaajistani Tanya Burr se vain osaa tehdä kauniita meikkejä. Ja ainakin ne näyttävät helpoilta myös tehdä ;)

[youtube width="640" height="360"][/youtube]


3.
Ja tässä Tanyalta kaunis kuparinen meikki.

[youtube width="640" height="360"][/youtube]


4. 
Ammattimeikkaaja Lisa Eldridge tekee julkkismeikkejä esimerkiksi lehtien kansikuviin, gaaloihin ja punaiselle matolle. Tässä helppo ja kaunis kesämeikki trendikkäällä huulipunasävyllä :)

[youtube width="640" height="360"][/youtube]


5.
Tässä uusi meikkaajatuttavuus, jota alan ehdottomasti seurata. Kaunis morsianmeikki sopii myös valmistujaisiin. Jos muuten haluat löytää videoita hehkeisiin ja luonnollisiin meikkeihin, kannattaa käyttää hakusanoja "bridal" tai "wedding" ja "makeup" :)

[youtube width="640" height="360"][/youtube]


6.
Tässä vähän dramaattisempi silmänrajaus! Itselleni ei ehkä näin voimakas silmämeikki sopisi, mutta ehkäpä jollekin vähän rokimmalle tytölle ;)

[youtube width="640" height="360"][/youtube]


Ja nyt vain kampausten ja meikkien tekoon ja paljon onnea kaikille valmistuville! :)

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa.

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Tästä mun täytyi tulla kertomaan teille heti, sillä jokaisen valmistujaisjuhliin menevän on _pakko_ hankkia nämä! :D Ostin tuossa toissapäivänä Turun Anttilasta nimittäin maailman parhaat irtoripset; iENVY Kiss Haute Culture Trio. Kiinnostus ripsitupsuihin heräsi, kun näin nämä ehkäpä maailman suosituimman kauneusblogin, The Beauty Departmentin postauksessa. Ja odotukseni ylittyivätkin ainakin kolminkertaisesti! ;)

Eli näiden ripsitupsujen ideanahan on se, että toisin, kuin yksittäiset ripsitupsut, nämä ovat ikäänkuin lyhyitä paloja kokonaisesta nauhasta. Ja yhdessä palassa on kiinni aina kolmen ripsitupsun verran irtoripsiä.

Ekassa kokeilukerrassa meni varmaankin viisi minsaa, kun yleensä yksittäisten ripsitupsujen kanssa saa äheltää ainakin kaksinkertaisen ajan. Toisin, kuin tavalliset ripsitupsut, näiden trio-ripsitupsujen asettelun kanssa ei juuri tule ongelmia. Homma sujui kuin tanssi! Eli nämä ovat ehdottomasti se helpoin tapa saada näyttävät ripset ja suosittelen näitä erityisesti niille, jotka eivät saa kokonaisia ripsinauhoja sutjakkaasti paikoilleen.

Kiss trio-irpsitupsut olivat ainakin Turun Anttilassa sen hetken viimeiset, joten toivottavasti halukkaat löytävät näitä vielä! Hintaa oli muistaakseni noin kympin verran. Käytin liimaamiseen DUO-ripsiliimaa, koska ipsipakettien mukana tulevat liimat yleensä ovat vähän kehnoja. Ja muuten, yksi näiden tupsujen parhaista puolista on se, että näitä voi laittaa vaikkapa lomittain tai jopa päällekkäin! Itse laitoin kaksi tupsuriviä päällekkäin silmäkulmissa, eikä sitä edes huomaa. Muuta, kuin massiivisena tuuheutena ;)

Ja ennen kun joku kysyy, luomilla on Glo Mineralsilta saatua Jeweled Eye Penciliä sävyssä Fizz, joka muuten sekin on aaaaaivan ihana tuote! Huulilla myöskin Glolta saatu huulipuna Vixen :)

Eli vielä pähkinänkuoressa: unohtakaa mono-tupsut ja ostakaa triot! ;)

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa.

Ladataan...
NUDE

Klassinen silmämeikki vaalealla helmiäisellä, ohuella rajauksella ja ripsitupsuilla sopii lähes millaiseen tilaisuuteen tahansa. Oli sitten kesä tai talvi, häät tai kotibileet, tämä perusmeikki hoitaa homman. Tällä kertaa teen teille tutorialin tulevan viikonlopun valmistujaisjuhlia varten. Olit sitten lakkipää tai vieras, tämä helppo perusmeikki kannattaa handlata :)

TUTORIAL:

1. Aloita jälleen pohjustamalla luomet hyvin. Kuumina kesäpäivinä tämä on erityisen tärkeää ja siksi kannattaakin panostaa hyvään silmämeikinpohjustajaan. Ja parashan on tunnetusti Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion (tilattu täältä). 2. Levitä koko luomelle vaaleaa helmiästä. Tässä käytin Urban Decayn Naked2-paletin sävyä Bootycall (tilattu täältä). Raikas sävy sopii kaikkiin päiväjuhliin :) 3. Lisää vaaleaa helmiäistä myös silmän sisänurkkaan tuomaan valoa ja kirkkautta. Tässä käytin samaa Naked2-paletin sävyä sekä Ecotoolsilta saatua ihan mahtia kaksipäistä sivellintä, joka tulee kahden siveltimen Eye Enhancing Duo -setissä :) 4. Levitä helmiäistä myös kulmaluulle tuomaan nostetta ja ryhtiä kulmalinjaan.

5. Tee sitten kevyt varjostus luomivakoon.. 6. ... ja muista häivyttää hyvin! Tässä käytin Urban Decayn Naked2-paletin Tease-sävyä ja siveltiminä MAC sivellintä 217 sekä häivytyksessä Cailap by Mariela Sarkima -sarjan häivytyssivellintä (saatu). 7. Rajaa sitten myös alaluomi aivan ripsien tyvestä. Tähän voit käyttää hieman tummempaa ruskeaa tai mustaa luomiväriä. Homma hoituu parhaiten viistopäisellä siveltimellä ja omani on tuosta samaisesta Ecotoolsin Duo-setistä. 8. Tee ohuenohut rajaus mustalla geelimäisellä rajausvärillä yläripsien tyveen aloittaen silmän ulkonurkasta lyhyin vedoin...

9. ... jatkaen aina silmän sisänurkkaan asti. Viistopäinen ja hyvin jämäkkä sivellin on tässä hommassa paras. Oma rajaussiveltimeni on saatu Iberolta ja geelimäinen rajausväri on Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner. 10. Tällä kikalla saat rajauksen pysymään virheettömänä koko päivän ajan: levitä eyelinerin päälle mustaa mattaluomiväriä! Pysyvyys paranee ja rajauksen reunat siistiytyvät samalla :) 11. Sitten siihen meikin kinkkisimpään osioon, nimittäin ripsitupsuihin. Ripsitupsujen asettelu vaatii aikaa, mutta on monelle paljon helpompi homma, kuin kokonaisen ripsinauhan kiinnittäminen. Enemmän juttua ripsitupsujen liimaamisesta löytyy tästä postauksesta. Löysinpä muuten juuri eilen Anttilasta sen kauan himoitsemani Trio-ripsitupsusetin. Sitä testailen heti huomenna DUO-ripsiliiman kanssa, joka muuten kannattaa lisäripsien käyttäjien hankkia :) 12. Lopuksi ripsaria, jotta omat ripset sekä irtoripset kiinnittyisivät toisiinsa. Levitä ripsaria myös alaripsiin. Tässä käytin Maybellinen Colossal Volum' Expressiä.

Valmis! Mitäs pidätte? :)

Seuraa blogiani Facebookissa, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa.

Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

Ladataan...
NUDE

Valmistujaisjuhlat lähestyvät ja monella on varmasti edelleenkin tukka- ja meikkikriisi päällä ja ajattelinkin koko tämän viikon blogata reippaasti erilaisia inspiraatio- ja tutorialpostauksia. Toivottavasti helpostusta ideointiin antaa myös Pinterest, josta löytyy satavarmasti inspistä molempiin ongelmiin. Olen kerännyt omaan Pinterest-kansiooni kampausideoita kesän juhliin ja se löytyy täältä: Valmistujaiskampaukset 2014.

Pinterestin käyttö vaatii rekisteröitymisen, mutta sen voi tehdä helposti vaikkapa Facebookin kautta. Ja kun sinne kerran menee, voi kauniiden kampausten, meikkausten ja vaikkapa sisustusideoiden selailuun uppoutua monen moneksi tunniksi ;)

Pages