Ladataan...
NUDE

Rakastan yli kaiken tuotteita, jotka helpottavat ja nopeuttavat meikkaamista ilman, että niiden laadun kanssa olisi tehty kompromisseja. Sain GloMineralsilta jokin aikaa sitten muutamia tuotteita ja Jeweled Eye Pencil -luomivärikynät ovat kyllä lyöneet mut ihan ällikällä!

Näiden kynien koostumusta voisi kuvailla sanalla samettinen, mutta se ei edes riitä kertomaan kuinka pehmeästi ja sulavasti väri levittyy iholle ja kuinka kevyeltä se sitten tuntuu luomilla. Kestävyys on myös niin kummallista luokkaa, ettei sitäkään voi sanoin kuvailla. Tai voi, näin: sutaisin tämän meikin itselleni eilen aamulla, päivällä mittarilukemat olivat siellä 30 celsiuksen tienoilla ja hikisyys sen mukaista ja edelleen illalla tätä postausta kirjoittaessani meikki on juuri sen näköinen kuin aamulla sitä tehdessäni. Toisaalta sipaisin ennen kynää sen alle primeria, joten sillä saattaa myös olla osuutta asiaan.

Tämä kylmän ruskea sävy on nimeltään Bark ja sillä meikistä tulee ainakin itselleni jotenkin todella harmoninen. Olen ennenkin huomannut, että ruskeat luomivärit ovat omiaan omille kasvoilleni ja silmille, joten tämä sävy saa pysyä mukanani piiiitkään. Ruskea sävy sopii hyvin sekä päivä- että iltameikkiin ja tällaisen paksun rajauksen tekemällä ripset saa näyttämään supertuuheilta. Toinen saamani sävy, glitterinen persikka Fizz, näkyi blogissani jo jokin aikaa sitten. Ja täten päätän, että hankin vielä lisää sävyjä! ;)

Okei, nyt nämä mun ylistyssanat alkavat jo varmaan ärsyttää teitä, joten tämä saa riittää ;) Mutta muut käyttämäni meikit näkyvät vielä kuvassa; luomilla Jane Iredalelta saatu Daytime Eye Shadow Kitin sävy Oyster ja huulilla IsaDoralta saatu sävy Red Rush.

Ja ennen kuin joku ehtii kysyä pitsipaitani perään, pitää tässä vielä kertoa, että se ja nämä kaksi muuta ihanuutta on saatu Sheinsidesta :) Linkit paitoihin: off the shoulder -pitsipaita, pinkki t-paita ja lyhyt kukkapaita.

Ladataan...
NUDE

Täydellisen suttunuttura kuuluu näyttää vaivattomalta ja vain hiuksiin heitetyltä, ja toisaalta symmetriseltä ja muhkealta. Mulle tällaisten nutturoiden teko on aina ollut todella haastavaa; tukkani on tikkusuora, eikä se hevillä taivu ponnarin avulla kieputettavaksi.

Muutama niksi on onneksi auttanut meikäläistä saamaan tämäkin tikkutukka sotkuiselle nutturalle. Ja kaksi näistä vinkeistä jaan nyt teidän kanssanne! Toisen niistä antoi itseasiassa tukkaguru Mariela Sarkima Hair Bible -kirjansa esittelytilaisuudessa.

1. Ensimmäinen nutturavinkki: Kiharra kevyesti hiuksia ennen kampauksen tekoa. Tämä ei ole pakollinen steppi niille, joilla on luontaisesti taipuisa tukka, mutta tosiaan tällaisille tikkutukille vaihe on ehdoton. Kiinnitä hiukset sitten ponnarille sille korkeudelle, jolle haluat nutturan tulevan.

2. Ja tämän vaiheen hokaaminen auttaa teitä varmasti yhtä paljon, kuin se auttoi itseäni! Eli nutturavinkki no. 2: Aloita nutturan teko kiinnittämällä hiusten koko latva pinnillä tyveen niin, että hiuksista muodostuu silmukka.

3. Pyöräytä sitten hiukset ponnarin ympärille niin, että pidät muodostuneesta silmukasta kiinni.

4. Möyhi nutturaa, jos se on aikeissa näyttää tiukalta kirjastotätinutturalta. Kiinnitä lopuksi nuttura pinneillä, äläkä välitä, jos muutama suortuva sojottaa ulos kampauksesta, se on tarkoituskin ;)

// Aaaand briefly in English. There are two tips that have made it much easier to pull off the perfect fun bun. First tip: curl your hair before making the updo. If you have as stick straight hair as I do, you do not want to skip this step! And the other tip: Make a loop of your hair before wrapping the hair around the ponytail. This can be done with a little help of bobby pin (see picture 2). Then, wrap the hair loop around the ponytail. And make it loose and messy, so you don't look like a sour librarian ;) //

Mitäs luulette, auttavatko nämä vinkit teitä taistelussa kirjastotätinutturoita vastaan? ;)

FOLLOW / SEURAA: FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM

Ladataan...
NUDE

Viikonloppu vierähti kotikonnuilla Harjavallassa ja yhdessä kesän kohokohdista; Karmarockissa. Helle piinasi meikäjuhlijoita, joten kuumuuden sulattamat kiharat ja meikit jäivät nyt ilman kuvaussessioita. Tässä siis muutama kuva festareilta. Ja kukkapanta on muuten saatu Glitteristä :)

Ihmeteltiin Irene-siskon kanssa mun ihoa, johon ampiainen pisti kaksi kertaa taksimatkan aikana! >:( auuuuh..

Illan esiintyjinä nähtiin mm. Anssi Kela ja Raappana. Kela veti muuten niin uskomattoman hyvän keikan, että oksat pois! Vaikka itse en niin välitäkään hänen musiikistaan, meininki ja energia olivat niin taivaissa, ettei karismaattisen esiintyjän vedosta voinut olla innostumatta! :) Kuvat by sisko.

Ja tässä vielä juhlinnan lopputulos :D Ihkauudet Ardellin Demi Pixies -irtoripset ovat täten täysin pilalla. Loppuun siis vielä voisin antaa tällaisen nopsan pikavinkin: ÄLÄ hyppää keskellä yötä jokeen irtoripset silmissäsi! Muuten, antaa mennä vaan ;)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Tässä kyllä paras ostos pitkiin aikoihin! Kerroinkin aikaisemmin tilanneeni Lookfantastic.comista L'ANZAn Healing Pure -syväpuhdistavan shampoon ja korjaavan hoitoaineen vaalennuksesta kärsineille hiuksilleni. Ja nyt en voi edelleenkään muuta kuin suositella ISOSTI tällaisia kelatoivia hiustenhoitotuotteita, etenkin vaalennetuille hiuksille.

Kraanavesi, ja etenkin näin kesäisin se mökkivesi, tuovat mukanaan metalleja, jotka voivat jämähtää vaalennennuksesta haurastuneisiin hiuksiin. Lopputuloksena on tunkkaiset ja kellertävät, tai jopa vihertävät kutrit. Itse olen käyttänyt kelatoivia tuotteita nyt muutaman kerran ja eron kyllä huomaa; pesun jälkeen hiukset ovat kiiltävämmät ja selvästi raikkaamman sävyiset! Näitä tuotteita olen testannut nyt kerran ja yllätyin, kuinka näin kotikonsteinkin kelatointi onnistuu todella hyvin. Best buy ever! Ja ilmeisesti tuon hoitsikan ansiosta hiukset olivat myös ihan megasileät, mikä yllätti, koska syväpesun jälkeen tukan luulisi olevan jotenkin kuivahtanut.

Ja tässä vielä pari alennuskoodia tuonne Lookfantasticiin, jos itsekin innostutte tilailemaan esimerkiksi nämä ihanuudet :) 10 % alennus kaikista tuotteista koodilla: 10LFJUL ja 15 % alennus, jos tilaat yli 50 punnalla: 15LF50. Niin ja lisäksi vielä 12 % pois St. Tropezin tuotteista koodilla 12TROPEZ :) Kaikki alennuskoodit ovat voimassa 29.7. asti.

Oletteko te jo tottuneet käyttämään syväpuhdistavia shampoita vai onko tämä ihan uusi juttu?

Ladataan...
NUDE

Tällä hetkellä himotuksen kohteena ovat erilaiset pääkoristeet. Ja kuinka ihanalta näyttääkään perinteinen milk maid braid -kampaus helmikorulla maustettuna!  Pitänee laittaa tilausta vetämään ;)

Pääkoristeet Asokselta ja Glitteristä.

Pages