Ladataan...
NUDE

Jos haluaa panostaa hyvään ja näyttävään pohjameikkiin, tarvitaan siihen aina meikkivoiteen lisäksi aurinkopuuteria, poskipunaa ja korostusväriä. Harvemmin näitä kaikkia saa samassa paketissa, joten erilaisia tuubeja, rasioita ja paletteja kulkee meikkipussissa mukana useita. Sain IsaDoralta blogin kautta testiin aikas kätevän uutuuden, josta nämä kaikki tuotteet löytyvät yhdestä ja samasta paketista!

Ja sen kätsyn paletin nimi on IsaDora Face Sculptor. Nimensä mukaisesti sen eri sävyjä voi käyttää kasvojen muotoiluun ja muutenkin astetta huolellisempaan ehostamiseen. Kuten yläkuvasta näkee, pelkällä meikkivoidepohjan ja korostus-varjostus-paletin avulla tehdyn pohjan välillä on melko huomattava ero. Poskipuna ja korostusväri raikastavat ihanasti kasvoja ja tummalla sävyllä saa kasvoille kolmiuloitteisuutta ja poskipäätä vähän kohotettua ;)

Kaikki paletin napit ovat melko kovia, joten sävyjä ei helposti pääse sivelemään kasvoilleen liikaa. Napit ovat myös suuria, joten loppumaan ne eivät pääse varmasti piiiitkään aikaan. Itse olen ihastunut erityisesti tuohon pinkkiin taittavaan korostusväriin. Se taittaa ihan superisti valoa ja koska se ei ole täysin valkoista, ei sen kanssa välttämättä edes tarvitsisi käyttää paletin poskipunaa.

Mutta yksi ja ainoa miinus tulee aurinkopuuterin sävystä. Tai oikeastaan aurinkopuuterina sävy onkin sopivan lämmin, mutta jos sitä haluaa käyttää siihen, mihin se on tuotteen nimen perusteella tarkoitettu, on sävy aivan liian oranssi. Kasvojen varjostusvärin kuuluisi olla samansävyinen kuin oma iho varjossa ja mulla se on ainakin paljon kylmempi ja harmaampi. Kuten kuvistakin näkyy, aurinkopuuteriksi sopivampi sävy näyttääkin vähän oudolta poskiluun alle levitettynä.

Mutta loppujen lopuksi olen palettiin erittäin tyytyväinen juurikin sen kätevän all-in-one-ominaisuutensa vuoksi. Siksi Face Sculptor pysyy varmasti etenkin matkoilla aina mukana. IsaDoran korostuspaletista on saatavilla kaksi sävyä: lämmin 01 Warm Peach ja kylmä 02 Cool Pink ja se maksaa noin 26 euroa.

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' / FACEBOOK / Feedly / INSTAGRAM

 

Ladataan...
NUDE

Tällä hetkellä meikäläinen loikoilee Toscanassa uima-altaan reunalla, joten blogipostauksia ei seuraavan viikon aikana satele yhtä tiuhaan tahtiin kuin yleensä. Mutta ensi viikolla pläjäytän tänne tukkatutorialin kaasokampauksestani sekä kivan arvonnan, joten pysykäähän silti kuulolla! :) Ja jos itse reissu kiinnostaa enemmäkin, muista seurata meikäläisen toilailuja Instagramissa #erikanaakka.

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Mä olen jotenkin täysin laiminlyönyt mun kynnet. Labrassa kynsilakkaa ei voi pitää, joten vain viikonloppua varten tehdyt manikyyrit ovat viime aikoina ollut hyvinkin yksinkertaisia. Koskakohan mulla riittäisi aika tehdä esimerkiksi tällaiset ihanat glitterkynnet? Ja kertokaa mistä mä saan tollasta glitteriä?!

Kuva Pinterestistä.

Ladataan...
NUDE

Taas on aika taas ihastella teidän lukijoiden postaamia Nude-blogin inspiroimia Instagram-kuvia. Tällä kertaa estradille pääsevät norriporri, jjuttahoo ja maleksandrak :)

Costumen Tähtistailaajakisassakin mukana ollut norriporri inspiroitui Léa Seydouxin superraikkaasta ja trendikkäästä meikistä ja onnistui toteuttamaan sen ihan 100-prosenttisesti! Norriporri, voitaisko pliis vaihtaa huulia? ;D Tsekkaa myös supertyylikkään Noran blogi!

Juttahoo loihti itselleen aivan upean kampauksen hollantilaisella letillä. I-H-A-N-A! Miksi mä en ole koskaan onnistunut tällaisessa kampauksessa noin hyvin!

Maleksandrak taas teki huonona päivänä hyvän kampauksen, joka sitten piristikin kummasti mielialaa :) Kaunis lettikampaus on tehty tämän tutorialin avulla. #goodhairday!

Ja muista, jos olet itsekin testaillut tällä kanavalla nähtyjä meikkejä ja kampauksia, tägää se #nudeblogi, niin pääsemme kaikki ihastelemaan tuotostasi ;)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Vaikka olenkin jo yli kaksi vuotta blogannut kauneudesta työkseni, yksi kauneuden osa-alue on minulle täysin vieras. Nimittäin hajuvedet. Vähän jopa hävettää myöntää, että olen käyttänyt samaa hajuvettä yläasteelta asti. The Body Shopin White Musk on yksi ensimmäisitä hajuvesistäni ja tällä hetkellä edelleen kaikista käytetyin.

Ainoat varteenotettavat kilpailijat ovat olleet kuvassa näkyvät blogin kautta saadut Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme sekä Acorellen ekohajuvedet, yhtenä esimerkkinä Vanille Ambree (josta kerroin aikaisemmin).

Ei sillä etten olisi etsinyt! Olen useasti testaillut blogin kautta saamiani hajuvesiä, mutta mikään ei kerta kaikkiaan ole kolahtanut. Tuntuu että aina kun suihkautan uutta tuoksua iholleni, tunnen sen nenässäni koko päivän niin voimakkaasti, että meinaan pökrätä. Yleensä pidän kyllä pehmeistä ja kukkaisista tuoksuista, mutta White Muskin jälkeen mikään ei ole tuntunut tarpeeksi sopivalta.

Nyt hajuvesiasiasta tuli kohdalleni erittäin ajankohtainen. Viikonloppuna vietettiin siskoni ihania häitä lapsuudenkodissamme Harjavallassa. Kylppäriin Irene oli hankkinut vieraita varten aivan ihanan Lancômen hajuvesisetin La Collection de Parfums, jossa oli viisi pikkuista parfyymia vieraille testattavaksi. Itsekin innostuin ihanuuksista, joten kokeilin pariinkin otteeseen Lancôme Hypnôse Senses -hajuvettä ja arvatkaapa miten kävi, mähän rrrrrakastuin! Olisikohan tässä siis uusi tuttavuus pidempäänkin käyttöön? Se nähdään, kun saan jostain hankittua tämän pinkin kaunokaisen ;) Pitäisiköhän laittaa se heti tilaukseen esimerkiksi Feeluniquesta*...

Mitäs hajuvesisuosituksia teiltä löytyisi tälle keltanokalle? ;)

*Kaupallinen linkki.

Pages