Ladataan...
NUDE

Vuoden vaihde lähestyy ja koska uuden vuoden bileissä on aina hauskaa kokeilla jotain vähän hauskempaa silmämeikkiin, päätin koota teille yhteen 12 juhliin sopivaa silmämeikkitutorialiani. Toivottavasti innostutte kokeilemaan jotain uutta ja tietysti glitteristä ;)

1. Sumusilmämeikki Urban Decaylla. 2. Turkoosia glitteriä juhlaan. 3. Kylie Jennerin kultainen silmämeikki. 4. Yhden tuotteen smoky eye. 5. Mustaa glitteriä. 6. Kultaa ja purppuraa. 7. Lämmintä kultaa ja ruskeaa. 8. Vastakohtia (video). 9. Jäänkylmä glittersilmämeikki talven juhliin. 10. Juhlavaa kylmää metallia. 11. Back to the basics. 12. Kim Kardashianin pikkujoulumeikki.

Jos kampausinspis on hukassa, kurkkaa viime kuun kokoelmapostaus pikkujoulukampauksista (12 x Pikkujoulukampaus ohjeineen).

Ja nyt, koska olemme parhaillaan muuttamassa Espooseen, uusia postauksia alkaa tulla vasta ensi vuoden puolella eli perjantaina. Hauskaa uutta vuotta rakkahimmat lukijani! <3

Ladataan...
NUDE

Olen miettinyt jo aika pitkään omaa lookiani tuleviin uuden vuoden juhliin. Stilan mattalila Aria on jo päässyt mukaan leikkiin, mutta silmämeikkiin en ole keksinyt mitään säväyttävää. Onneksi Melissa pelasti taas ideaköyhät aivoni!

Videossa lempparimeikkaajani Melissa Alatorre ohjeistaa tähän ihanaan juhlameikkiin. Kova glitteri ei ole tällä hetkellä minunkaan mieleeni, joten tällainen keijukaismainen hento kimalle menee ehdottomasti metsästyslistalle. Mukaan vain kauniit rajaukset ja trio-ripsitupsut ja bilemeikki on valmis :)

Ladataan...
NUDE

Kulta sopii täydellisesti uuden vuoden juhliin ja päätinkin tehdä yhden meikkitutorialin torstain juhlia ajatellen. Ensi viikolla laitan lisää meikkitutorialeja tulemaan, joten pysyhän kuulolla. Tässä siis ohjeet juhlavaan "halo"-silmämeikkiin kullalla höystettynä :)

1. Pohjusta luomet. Käytin meikki- ja peiteaineen lisäksi Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia. Lisäksi levitin irtopuuteria luomivaosta kulmakarvoihin asti helpottamaan luomivärin häivyttämistä.
2. Kiinnitä teipinpala silmäkulmaasi, jotta varjostuksesta tulee skarppi. Levitä sitten tummanruskeaa luomiväriä luomivakoon ja jatka hieman silmäkulman yli. Muista häivyttää hyvin. Tässä käytin Anastasia Beverly Hillsin World Traveler -paletin sävyä Fudge ja MAC 224-sivellintä.
3. Levitä mustaa luomiväriä kolmasosaan silmäluomea. Tässä käytin MAC 239-sivellintä ja saman paletin mustaa Noir-sävyä.
4. Levitä mustaa/ruskeaa luomiväriä myös silmän sisänurkkaan. Käytin samaa sivellintä ja sävyä, mutta jotta efekti ei olisi aivan liian kova, sekoitin mukaan tummanruskeaa Fudgea.
5. Irroita teippi ja levitä ruskeaa luomiväriä alaluomelle ripsien tyveen. Tässä käytin Fudgea ja Sigman kynäsivellintä.
6. Levitä sitten kultaista luomiväriä silmän paljaana olevaan keskiosaan. Tässä käytin hyvän karheaa Cailap by Mariela Sarkima -sarjan luomivärisivellintä (saatu) ja samaisen paletin Metallic-sävyä. Häivyttele kahden sävyn rajaa samalla siveltimellä.

7. Tee paksuhko rajaus yläluomelle. Tässä käytin L'Oreal Parisin Super Liner Gel Intenza, sävyssä Pure Black ja Duroyn pientä viistosivellintä.
8. Häivytä tekemäsi rajauksen reuna sumuiseksi tummanruskealla ja mustalla luomivärillä. Tässä käytin sävyä Fudge ja MAC 239-sivellintä.
9. Töpöttele kultaisen värin päälle kultaglitteriä. Helppokäyttöinen Make Up Storen glitter on tähän tosi kätsy ja sävynä Gold Digger.
10. Rajaa vesiraja mustalla kajalkynällä ja levitä ripsiväri alaripsiin. Kiinnitä halutessasi irtoripset ja kiinnitä homma kasaan mustalla ripsarilla. Tässä käytössä Millie Macintoshin Soho-ripset ja Maybellinelta saatu The Colossal Volum' Express Go Chaotic -ripsari.

Mitäs tuumitte tästä? Ja niin tuo ihana huuliväri on tietysti Stilan Stay All Day Liquid Lipstick sävyssä Aria.

BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Ladataan...
NUDE

Yksi kikka on vienyt meikkaamiseni uudelle tasolle ja täytyyhän teidänkin tietää tämä maailmaa mullistava juttu ;) Tämä kannattaa tsekata ennen ensi viikon uuden vuoden juhlien upeiden meikkiluomusten tekemistä!

Luomivärien häivytyksessä ongelmaksi muodostuu usein se, että väri takertuu heti luomivärin pohjustusaineella ja meikkivoiteella pohjustettuun tahmeaan ihoon. Eikä se siitä liiku, vaikka sitä kuinka hinkkaisi hienoilla häivytyssiveltimillä. Ratkaisu varmasti jo löytyykin meikkipussistasi. Ota siis puuteri tai beige luomiväri esiin ja kokeile tätä.

1. Ennen luomivärien käyttämistä, levitä puuteria (tai vaalean beigeä luomiväriä) sille alueelle, jolle aiot luomiväriä häivyttää. Itselläni tämä alue on useimmiten luomivaon ja kulmakarvojen väliin jäävä alue, jolle levitän reilusti puuteria isolla MAC 224-häivytyssiveltimellä.
2. Ideana on tehdä ihosta mahdollisimman tarttumaton. Joten kokeile vielä sormenpäällä, jäikö joku kohta tahmeaksi ja lisää vielä kerros puuteria, jos näin on. Kokeile sitten uudelleen häivyttää luomivärejäsi. Lupaan, että huomaat eron :)

SEURAA BLOGIA: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Ladataan...
NUDE

Sain kunnian olla tänä vuonna Trendin kauneusraadissa, jossa valitsimme vuoden uutuuksista sen kovimman kärjen. Mukana raadissa oli lisäkseni Trendin ja Lilyn kauneustuottaja Jenna Kämäräinen, malli, bloggaaja ja Trendin ja Lilyn muotiavustaja Mia Frilander, meikki- ja hiustaiteilija Miika Kemppainen sekä meikkitaiteilija Jenny Jansson.

Valkkasimmat kosmetiikkahitit niin hiuksille, kasvoille kuin vartalollekin ja nämä purnukat kannattaa ehdottomasti korkata, jos et ole sitä vielä ehtinyt tehdä. Parhaimmisto julkaistiin joulukuun Trendissä ja nyt ne ovat esillä myös Lily Editin puolella. Vuoden parhaat uutuustuotteet löydät siis näiden linkkien takaa:

KASVOT

HIUKSET

VARTALO

MEIKIT + TUOKSUT

Löysitkö oman suosikkisi? :)

Tuotekuvat: Toni Härkönen

Pages