Ladataan...
NUDE

Hyvän huulirasvan löytäminen ei ole kyllä helppo homma. Itselläni ei toimi mikään, missä on entisestään huuliani kuivattavaa vaseliinia ja tuosta aiheesta olenkin kirjoittanut aikaisemmin.

Siksi omat huulirasvalempparini tulevat lähes poikkeuksetta luonnonkosmetiikan puolelta. Olen jo useaan otteeseen ylistänyt Jane Iredalen Lip Drinkiä, mutta nyt sillekin supersankarille on löytynyt kova haastaja. Joka muuten voittaa myös ne kuuluisat Hurraw-huulirasvat ihan kuusnolla.

Nämä söpöläiset ovat luonnonkosmetiikkamerkin Crazy Rumorsin huulirasvoja, jotka ovat näyttäneet kyllä kyntensä tässä talven edetessä. Sain voiteet jo jokin aikaa sitten, mutta ennen kylmiä ja kuivia talvi-ilmoja niille ei juuri ole ollut käyttöä.

Crazy Rumors on jenkkiläinen merkki, jonka tuotteita löytyy esimerkiksi Ruohonjuurista. Valikoima on valtaisa ja aika spessu: vaihtoehtoja löytyy chai-teestä purukumiin. Ainesosaluettelosta löytyy mm. shea-voita, jojoba- ja macadamia-öljyjä sekä E-vitamiinia. Paksuhko koostumus ei katoa huulilta heti levityksen jälkeen (kuten Hurraw:lla saattaa käydä) ja rohtuneet huulet hoituvat jo parilla käyttökerralla. Nämä ihanuudet pysyttelevät laukussani jatkossakin ja ajattelin kyllä suurentaa kokoelmaani ainakin Hot Cocoalla, nam! ;) Suosittelen testaamaan!

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Ladataan...
NUDE

Sain vähän aikaa sitten kutsun kokeilemaan kasvohoitoa luonnonkosmetiikan mekkaan Jolie Spahan. Aikuisiän akne ja valmistumisen kynnyksellä lisääntynyt stressi ovat alkaneet verottaa ihon kuntoa ihan toden teolla, joten otin kutsun kiitollisena vastaan ja marssin Helsingin Kalevankadulla sijaitsevaan ihanaan hoitolaan.

Jolie Spa on osa Jolien hyvinvointikonseptia, johon kuuluu sen lisäksi luonnonkosmetiikan verkkokaupan, kivijalkamyymälän ja hyvinvointiin keskittyvän verkkomedian. Nettisivuilta ja Jolien Facebook-sivuilta löytyy itseasiassa todella mielenkiintoisia artikkeleita ihonhoitoon liittyen! Jolie hoitaa myös luonnonkosmetiikan maahantuontia mm. Ranskasta.

Jolie Spa käyttää vain ekosertifioituja hoitolasarjoja. Brändeinä valikoimasta löytyy tällä hetkellä Absolution, Iroisie, Patyka, May Lindstrom Skin, L’Atélier des Délices, Neal’s Yard Remedies, Honoré des Prés, Kure Bazaar, Zuii ja Kjaer Weis, jonka upeasta hohtotuotteesta olenkin aiemmin kirjoittanut täällä.

Hoito ja käytettävät tuotteet räätälöidään aina asiakkaan ihon mukaan. Itselläni ongelmina olivat epäpuhtaudet, mutta toisaalta myös pintakuivuus. Aluksi iholleni tehtiin alkupuhdistus Patykan tuotteilla. Sitä seurasi kuorinta L’Atélier des Délicesin entsymaattinen kuorinta, jonka aikana sain kovasti kaivatun niska-hartiahieronnan. Epäpuhtaudet hoidettiin mekaanisesti, minkä jälkeen ongelma-alueille levitettiin Absolution La Solution + Controle-seerumia, joka toimii aseptisesti ja toimii esimerkiksi hormonaalisten iho-oikkujen hoidossa.

Seuraavaksi vuorossa oli hieronta Absolution Addiction -öljyllä ja hierontavoiteella (ammattituote). Naamioksi valittiin T-alueelle Absolution Le Soin Purifiant puhdistava naamio ja muualle kasvoille Absolution Le Soin Repulpant kosteuttava naamio. Lopuksi kasvoille levitettiin samaa Absolutionin seerumia, Absolutionin Creme de Jour -päivävoidetta, silmänympäryksille Absolutionin Soin Regardia sekä Iroisie Soin Parfait BB-voidetta ja Couleur Caramel -silkkipuuteria.

Kaikki tuotteet muutamaa lukuunottamatta on saatavana Jolien verkkokaupasta.

Ihoni oli hoidon jälkeen tietysti superkosteutettu ja kuulas. Hoidon tehnyt kosmetologi sai myös ihoni yllättäen rauhoittumaan, vaikka mekaaninen puhdistus saa yleensä kasvoni helottamaan punaisuuttaa moneksi tunniksi. Sain mukaani myös muutaman Absolutionin testerin, joihin kyllä todella rakastuin. Nyt minua kiinnostaisikin päästä kunnolla testaamaan, voisiko merkin syväpuhdistava ja talintuotantoa säätelevä naamio Le Soin Purifiant saada akneihoni kuriin.

Suosittelen siis piipahtamaan hoidossa tai ainakin niin kauniissa Jolien putiikissa Helsingin Uudenmaankadulla. Tästähän voi napata idean vaikka pukinkonttiin ;)

Jolie spa
spa@jolie.fi
050 326 3111
Kalevankatu 17 B, 00100 Helsinki
Nettiajanvaraus

Ladataan...
NUDE

Viime viikolla hehkutin IsaDoran uutuuspalettien tai oikeastaan kaikkien IsaDoran luomivärien mahtavaa pigmenttipitoisuutta (postaus). Kahdesta saamastani uutuudesta kylmempi 04 Moon Rock -paletti on iskenyt meikäläiseen ja päätin heti toteuttaa yhden silmämeikin käyttäen ainoastaan tätä palettia.

Tämän silmämeikin kaava on hyvin perinteitä noudatteleva: vaaleimpia sävyjä levitin silmäluomen sisä- ja keskiosiin ja tummemmilla sävyillä toteutin ulkonurkan ja alaluomen varjostukset sekä rajauksen. Rajaussävyksi paletin tummanharvaa oli ehkä aavistuksen liian vaalea ja meikki olisikin kaivannut vielä pikimustaa kajalia.

Innostuiko joku jo kenties hankkimaan paletin itselleen? :)

// I accidentally fell in love with IsaDora's new Moon Rock palette. These are not the kind of shades I normally use but somehow this cold combo just works. I made this makeup just with this palette and I'm so pleased with the amount of pigment these new palettes have!

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Ladataan...
NUDE

Julkkisgaalat ovat ehdottomasti yksi tärkeimmistä inspiraation lähteistäni. Punaiselle matolle puunattujen muusikoiden ja näyttelijöiden lookit ovat usein sellaisia, joista ihan me mattimeikäläisetkin voimme ottaa mallia.

Viime viikolla järjestetty American Music Awards keräsi yhteen Amerikan musakerman ja sai Pinterest-kansiot laulamaan (pun intended). Omaksi kampaussuosikikseni nousi ehdottomasti Kendall Jennerin feikkiotsis ja korkea nuttura, joka muuten oli yllättäen yksi illan suosituimmista kampauksista. Myös geelillä taakse vedetty polkka nähtiin monella julkimolla.

Mikä oli sinun suosikkisi? :)

Kuvat: All Over Press

Ladataan...
NUDE

Tämä postaus on omistettu Miikkulaisen-blogin Miialle, joka pyysi videota eyelinerini teosta. Ryhdyin heti tuumasta toimeen ja vaikka touhu näyttää lähes loppuunkuluneen eyelinerin ja yhden käden taktiikan takia ajoittain hieman epämääräiseltä, toivottavasti onnistun hahmottamaan teille, miten jokapäiväinen silmänrajaukseni syntyy. Ja hei, kysymyksiä ja tietysti niitä videotoiveita saa laittaa tulemaan :)

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE

Pages