Ladataan...
NUDE

Tuotepettymys-sarja keräilee tavaraa varsin verkkaiseen tahtiin, enkä oikein tiedä miksi. Ehkäpä hutiostoja tulee tehtyä sen takia niin harvoin, että luen miljoona tuotearvostelua ennen purkin tai tuubin ostamista. Ja se miksi tämä ryökäle nyt onnistui saamaan itsensä meikäläisen mustalle listalle johtunee siitä, että ostotapahtuma oli täysin herätemäinen.

Sarjan jatkoksi ja luultavasti pian roskiksen täytteeksi pääsee Tukholman Sephorasta ostamani Benefitin They're Real! Push-Up Liner. Myyjä sai minut täysin pauloihinsa ja onhan tämä mahtava idea, toteutus vain laahaa valovuosia jäljessä. Kyseessä on siis silmänrajaustuote, jossa geelimäinen rajausväri on pakattu kynämäiseen säiliöön. Sen päässä on kuminen litteä ja viisto läpyskä, jonka sisältä tätä geelimäistä rajausväriä saa ulos. Jos saa...

Se mikä tuotteessa mättää, on rajausvärin kuivuminen levityskärkeen. Aina, kun yritän rullata ulos lisää väriä, esiin puskee kova musta köntti, joka tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan. Kun sitten vihdoin on saanut kärkeen tuoretta matskua, tapahtuu sama kuivuminen iholla. Väri siis kuivuu ihoon äärimmäisen nopeasti, eikä korjailulle ole juurikaan aikaa, koska uuden kerroksen lisääminen rapisuttaa edellisen mustaa väriä pitkin kasvoja. ARGH! Verenpaine nousee pelkästä muistelusta!

Tuote ei todellakaan olisi ansainnut näitä jo ajat sitten ottamiani tuotekuvia, mutta julkaisen ne nyt kunnioittaakseni tuotteen yhtä hyvää ominaisuutta - pysyvyyttä. Se on tällä eyelinerilla nimittäin ihan huippuluokkaa, eikä meikki tunnu lähtevän pois tujummallakaan meikinpoistoaineella. Tällä tehdyillä rajauksilla selviäisi varmaan monta päivää ilman uutta silmämeikkiä. Jos siis jaksaa ensin käydä tuskan taivalta sen kymmenen minuuttia...

Hommeli ei myöskään ole lainereiden halvimmasta päästä, koska hukkaan mennyttä rahaa taisi meikäläisellä mennä yli 25 euroa.

Mutta oletteko te kokeilleet tätä suosittua silmänrajausta ja jos olette, ihastuitteko vai vihastuitteko?

Ladataan...
NUDE

Instagramiani seurailevat ovat varmasti jo nähneet uuden himotuksen ja innostuksen aiheeni: hennatatuoinnit! Nämä väliaikaiset tatskat ovat viime aikoina ihastuttaneet monien julkkisten, kuten Rihannan iholla ja koska meikäläisen innostus uusista asioista on aina aika kova, ehdin jo tilata hennakamat kotiini ;) Ensimmäinen testiversio on tehty ja innostus ei todellakaan ole ottanut laantuakseen! Joten lisää kuvia ja juttua luvassa vielä jatkossa.

Hennavärin sekoittaminen on kuitenkin niin kova (ja monipäiväinen!) vaiva, että pohdin uuden valmiiksi sekoitetun setin ostamista. Tietääkö joku teistä lukijoista hyviä liikkeitä tai nettikauppoja, joista tätä väriä saisi? :)

 

Ladataan...
NUDE

Nyt täytyy myöntää yks juttu. Mulla päivän kampaus -postauksissa näkyvät kampaukset eivät aina ole oikeasti juuri sen päivän kampauksia. Kääk mikä paljastus! Mutta tällä kertaa liippaa aika läheltä, sillä viikonloppumatka Kotkaan meni jotakuinkin juurikin tällä kampauksella. Bileiltaan ihan täydellinen: se ei vaadi juurikaan laittamista ja pysyy kuosissa täyden vauhdin jorailussakin! Ehdoton luottokampaus tästä eteenpäin ;) Jos haluat testata Jennifer Lopezin ponnarikampausta itsekin, tsekkaa täältä tutorialvideo.

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Ladataan...
NUDE

Manikyyrimaanantai! Vaikka päivä on kaikkine kynsikuvineen niin ihana ja hauska, viikonpäivänä se tosin ihan oikeastaan tarkoittaa paluuta arkeen ja graduiluun. Mukavaa viikkoa ja työniloa! :)

Kynsissä Gina Tricotilta saatua superihanaa metallista lakkaa sävyssä 190 Metallic.

Ladataan...
NUDE

No nyt tääki muija sekos lopullisesti! Ei mulla oo tästä oikeen mitään sanottavaa, muuta kun että kopsasin idean Sensaisti-blogista ja että homma saattaisi toimi paremmin pastellisena, esimerkiksi näin --> kuvalinkki. Sanokaa te nyt sitten jotain! :D

Siniset kulmat saat näillä tuotteilla: Lumene Matt Control Oil-free meikkivoide (saatu) ja päälle NYX Jumbo Eye Penciliä sävyssä Milk. Sininen väri on KIKO Color-up Lang Lasting Eyeshadow -luomivärikynästä (sävy 31) ja Oriflame theONE High Impact Eye Pencil sävyssä Midnight Blue (saatu). Mukana myös Iberolta saatu viistosivellin.

Have a crazy and lazy Sunday! <3

Pages