Ladataan...
NUDE

Kehaisin näyttävistä meikeistään tunnetun Kylie Jennerin juhlameikkiä Topshopin lanseeraustilaisuudessa ja joku teistä lukijoista toivoi tutorialia tuohon kullanhohtoiseen meikkiin. Silmämeikki on helpoimmasta päästä, mutta nukkemaisen sileää pohjameikkiä on lähes mahdotonta jäljitellä. Tässä kuitenkin oma versioni Kylien räpsyripsi-lookista ja tutorial on tietysti tulon päällä ;)

// I had to try this Kylie Jenner's makeup that se wore on the Topshop launching party few weeks ago. The eyes were piece of cake but the doll like base is pretty hard to copy. But this is my version of the 90's style party makeup and the tutorial's coming soon!

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Ladataan...
NUDE

Ai että Desi Perkins minkä teit! Täydellinen kesäkampaus on löytynyt ja meikäläinen ainakin aikoo kokeilla tätä vähintäänkin yksillä kesäfestareilla.

Helppo lettikampaus onnistuu kihartamalla hiukset ja letittämällä niihin muutaman osion. Sitten tukka ponnarille ja se on siinä. Ja suoristusrautakiharat kannattaa kyllä opetella, sillä monipuolisella suokkarilla saa hiuksiin niin surffilainetta kuin korkkiruuvikiharaakin. Eivätkä ne täydelliset laineet välttämättä onnistu heti ensi yrittämällä, kuten videostakin tulette huomaamaan ;) Mutta yritä eri kulmia ja suuntia, kyllä ne kiharat sieltä vielä tulevat!

// I discovered THE perfects bohemian braid haistyle from Desi Perkins' channel on Youtube. I'm totally gonna work this at summer festivals, you'll see!

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Kerroin viime viikolla kauneuskikoista, joita ihan oikeassa elämässänikin käytän (ks. postaus) ja yksi niistä oli tämä eyeliner-piste-niksi. Monille, myös itselleni, tuottaa joskus uskomatonta tuskaa saada siipirajauksien muodosta ja pituudesta identtiset molempiin silmiin.

Tällaisten pienten ohjepisteiden avulla homman voi hoitaa paljon kätevämmin, eikä käden ulottuvilla tarvitse aina pitää pumpulipuikkoja ja meikinpoistoainetta! Seuraavaksi tutorial niille, joille rajausten tekeminen ei käy käden käänteessä :) Ja hyvinä eyelinereina mainittakoon vielä Oriflamen The One Eye Liner Stylo, KICKSeissä myytävä Viva La Diva Brush Eyeliner Pen (lemppari!) ja Maybellinen Eye Studio Master Precise Liquid Liner.

1. Hommahan lähtee siitä, että löydät oikean paikan pisteelle. Tähän kohtaan siipirajauksen siis tulisi suurinpiirtein loppua. Pisteen paikan löytäminen voi vaatia pari harjoittelukertaa, mutta kokeile löytää se niin, että jatkan alaluomesi linjaa yläviistoon noin senttimetrin verran. Katso suoraan peiliin, tökkäise silmänrajaustussilla piste sopivaan kohtaan ja tee sama myös toiselle silmälle.
2. Vedä sitten suora viiva silmäkulmastasi piirtämääsi pisteeseen.
3. Piirrä suht suora viiva noin silmän puolivälistä piirtämäsi rajauksen kärkeen.
4. Väritä alue.
5. Jatka rajausta lyhyin vedoin kohti silmän sisänurkkaa. Voit tässä vaiheessa vielä paksuntaa rajausta, jos haluat.
6. Itse en juuri koskaan jätä rajausta tarkkarajaiseksi, vaan häivyttelen sen reunoja mustalla luomivärillä ja viistosiveltimellä. Mutta toki rajaamisen voi jättää kohtaan 5. Viimeistele silmämeikki ripsien taivutuksella ja reilulla kerroksella ripsaria!

Sainko jonkun teistä rohkaistumaan tekemään kissansilmärajauksen? :)

// Here's an easy dot-trick that can help you make a perfect winged eyeliner! 1. Make a little dot to where you want your wing eyeliner to end. Watch straight to the mirror and continue the line that your lower lashline makes. 2. Then connect the dot to the corner of your eye with a straight line. 3. Make a line from the centre of your eye to the end point of the eyeliner. 4. Fill up the are. 5. Continue the liner to the inner corner of your eye. You may now make your liner thicker if you wish. 6. Optional step: Blur out the edges with black eyeshadow. Apply mascara and you're done!

Meikissä käytetyt tuotteet: Oriflamen The One Eye Liner Stylo* ja Viva La Diva Brush Eyeliner Pen*, Stila Smudge Pot sävyssä Kitten ja KICKS Baked Eye Colour sävyssä Sheer Perfection*, Urban Decay luomiväri sävyssä Blackout, KICKS Fibre Lash -ripsiväri ja huulissa NYX Intense Butter Gloss sävyssä Funnel*. * = saatu blogin kautta.

Follow Nude: Bloglovin' / Facebook / Instagram

Ladataan...
NUDE

Muistatte varmaan ne 2000-luvun vaihteen minimaaliset letit, joita käytiin aina vuoron perään väkertämässä kaverien luona? Niin ja joita en itse koskaan saanut siskoni tuskallisen letinpoisto-operaation jälkeen. Kuulette ehkä katkeruuden äänessäni..

Mulla on nyt kuulkaas vähän sellainen kutina, että pikkuletit ovat alkaneet tehdä tuloaan takaisin sieltä, minne kaikki vuosituhannen vaihteen hirvitykset (esimerkiksi pikkuriikkisiksi nypityt kulmakarvat ja liian isot skeittikengät) on piilotettu. Tai ainakin ne ovatpelottavan paljon alkaneet himottaa allekirjoittanutta. Johanna, varaudu! ;D

Nämä kuvat eivät suinkaan ole 15 vuoden takaa, vaan ihan näiltä viikoilta. Julkkisten Instagram-tileillä pikkulettejä on näkynyt jo ainakin Rita Oralla, Beyoncélla ja Keri Hilsonilla. Kauden suurin trendi(mummo)väri harmaa on yhdistetty miniletteihin ja Suomessa mallia näyttää upea meikki- ja hiustaitelija Senay Coco. Muut kuvat: Robyn Byn ja Enice Nicole.

Onko johonkin muuhun ehtinyt iskeä lettikärpänen? ;)

// I'm totally in love with these box braid hairstyles! I think it's an upcoming trend.

Ladataan...
NUDE

Kaupallinen kampanja: yhteistyössä L'Oreál Paris

Intagramin ja Facebookin ovat viime viikkojen aikana vallannut meikkikuvat, joissa esiintyvät henkilöt eivät ole ollenkaan meikannut itseään vaan tarkemmin tarkasteltuna meikki onkin loihdittu kännykällä! Kyseessä on uusi ja niiiin mahtava L'Oreál Parisin luoma Makeup Genius -applikaatio.

Muutama bloggaaja kutsuttiin kuvausstudioon testaamaan tätä sovellusta ennen sen varsinaista lanseerausta. Emmekä tienneet yhtään, mistä oli kyse, kun astelimme kameran eteen. Sitten saimme puhelimen käteen ja ensireaktiomme kuvattiin videolle. Noh, innoissammehan me todella olimme, kuten kuvasta näkyy :D Minä ja Jenni emme meinanneet pysyä housuissamme!

Pähkinänkuoreen sullottuna sovelluksessa on kyse siitä, että käyttäjä voi testata erilaisia meikki-lookeja kasvoilleen ilman varsinaista meikkaamista! Voit kokeilla tummaa smoky eye -meikkiä, uutta huulipunasävyä tai ronskia silmänrajausta ilman, että menet ensin ostamaan tuotteen ja kokeilet saada sitä täydellistä silmänrajausta aikaiseksi vapisevin käsin kotona. Meikkisävyjen valintakin on tämän avulla paljon helpompaa. Sävyt kun usein näyttävät purkissa täysin erilaiselta kuin omissa kasvoissa.

Mutta todellisuudessa sovellus on jotain paljon monimutkaisempaa. Kuvausten jälkeen osallistuimme varsinaiseen lanseeraustilaisuuteen, johon oli kutsuttu liuta bloggaajia ja kauneuden alan ammattilaisia. Tilaisuudessa sovelluksen luoja kertoi meille, miten monimutkainen Makeup Genius oli oikein syntynyt. Elokuvateollisuudesta tuttu tekniikka on tuotu kännykkäsovellukseen siten, että se tunnistaa kasvojen jokaisen liikkeen ja käyttäjän ilmeen. Sovellus myös tunnistaa kasvojen värin ja tekstuurin, jolloin sävyt näyttävät kasvoilla luonnonmukaisilta. Samaa tekniikkaa käytettiin Brad Pittin kasvoille Benjamin Button -elokuvassa, joka sitten nappasikin erikoistehosteistaan Oscarin!

Sovellus sopii todella moneen tarkoitukseen. Voit esimerkiksi testata itsellesi uusia meikkaustyylejä ja saimmekin Jennin kanssa Mariannan harkitsemaan tummaa huulipunaa, kun testasimme hänelle purppuraa punaa sovelluksen avulla. Voit myös kokeilla miten jokin tietty meikkilook sopii mekkosi tai paitasi kanssa. Saatat esimerkiksi välttyä siltä virheeltä, että pukisit tummanpuhuvan meikkisi kanssa yllesi vaalean hippihepeneen ;) Lisäksi voit kokeilla sopiiko jokin luomivärisävy huulipunasävysi tai poskipunasi kanssa yhteen. Itselleni tämä tulee tarpeen, sillä olen jotenkin täysin värisilmätön, mitä tulee eri sävyjen yhdistelyyn. Ja toki tämä sovellus sopii hassutteluunkin; parhaimmat naurut saa, kun osoittaa näytön miespuoleisen henkilön kasvoja kohti. Suosittelen kokeilemaan ;)

Sovellus on täysin maksuton ja saatavina nyt myös Androidille, tosin iPhonessa kuvien laatu on vielä reippaasti parempi. Yläkuvassa vasemalla olen ilman silmä- ja huulimeikkiä. Keskimmäinen ja oikeanpuoleinen kuva ovat menneet sovelluksen läpi. Löydät Makeup Geniuksesta valmiita lookkeja testatattavaksi tai voit luoda myös täysin uuden meikin sovelluksessa olevien tuotteiden avulla ja klikata tuotteet vaikka heti ostoskoriin testailun yhteydessä! Voisikohan mitään kätevämpää enää olla? Taidankin ottaa loppuelämäni selfiet tämän kanssa kätevästi ilman oikeaa meikkiä ;)

// Makeup Genius by L'Oreál Paris is sick. You MUST try it!

Pages