Ladataan...
NUDE

Törmäsinpä tässä eräs päivä Ebayssa vähän jännään tuotteeseen. Aluksi ajattelin, että voi hyvänen aika kun voi olla turha keksintö, mutta hetken päästä tuote alkoikin houkuttaa. Seuraavaksi olinkin jo painamassa "osta"-nappulaa, mutta hillitsin vielä himoni.

Sanokaa nyt te, onko näissä glitter-lakkojen poistoon tarkoitetuissa folio-vanu-lapuissa mitään järkeä?! :D Kynsilakan poistoa helppottavasta (ja meikäläisen elämän mullistaneesta) foliokikasta voit lukea lisää tästä postauksestani.

Ladataan...
NUDE

Meikäläiseen on yllättäen ja kulman takaa iskenyt aika kovaa purppuravimma. Käytän tummaa pinkkiä ja purppuraa nyt jokaisessa juhlameikissä, myös mm. The Blog Awards Finland -gaalassa.

Onneksi pystyn toteuttamaan tätä väri-intoilua maailman parhaita luomivärejä tarjoavan Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance -paletilla, jonka aikoinaan tilasin Beauty Baysta <3 Homma ysäristyy mukavasti ruskealla mattapunalla, josta en tosin ole vielä sitä täydellistä löytänyt. Tämä versio kun tuntuu huulilla liian kuivalta.

POHJA: Benefit Porefessional Primer + Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup (Ivory Beige & Fresco) + Make Up Store Cover All Blue + Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer (Light-Warm) + Lumene Sheer Finish Loose Powder (Tranlucent) + Too Faced Dark Chocolate Soleil Bronzer + Maybelline Strobing Stick* (200).

SILMÄT: Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance (sisäkulmassa Vermeer, liikkuvalla luomella Love Letter, luomivaossa Buon Fresco ja Cyprus Umber) + theBalm Meet Matt(e) Trimony Eye Shadow Palette* (Matt Ahmed) + Sigma Gel Eye Liner (Wicked)* + Ardell Demi Wispies -irtoripset*. Huulissa NYX Lingerie Liquid Lipstick* (Beauty Mark).

*Tuote saatu testiin blogin kautta.

Ladataan...
NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Aisti Erioil

Osa teistä ehkä tietääkin, että olen todella kova stressaamaan nykyhetkeä, murehtimaan tulevaa ja märehtimään menneisyyttä. Stressiä ja ahdistusta aiheuttavat usein työkiireet, ihmissuhteet ja tietysti ne itselle liian kovaksi asetetut odotukset. Joskus stressitasoni nousevat niin hurjiksi, että saan siitä fyysisiä oireita; migreeniä, niskasärkyä, hampaiden vihlomista, vatsakipuja ja jopa sydämen rytmihäiriöitä. Löytyykö sieltä tähän samaistuvia?

Asioiden ylimääräinen pyörittely pään sisällä on lähes aina täysin turhaa, eikä vatvomisella ole esimerkiksi stressaavan työtilanteen kannalta todellakaan mitään hyötyä. Tiedän sen hyvin, mutta ahdistumista on silti vaikeaa estää.

Stressi on juttu, joka tulee taatusti olemaan elämässäni vaihtelevissa määrin läsnä aina, joten olen viimeisten vuosien aikana pyrkinyt löytämään apukeinoja, joilla saisin liian korkeaksi nousseet stressitasoni alenemaan (edes hetkellisesti) ja murehtimiskierteen pysähtymään, ennen kuin se edes ehtii alkaa.

Puhuinkin viime viikkoisessa postauksessani siitä, kuinka kannattaisi yrittää olla paremmin läsnä nykyhetkessä ja nauttia upeista hetkistä silloin ja siinä. Ei räpsiä kuvia, selata puhelinta tai murehtia vaikka seuraavan viikon palaveria tai dead-lineja. Saati sitten märehtiä jotain mennyttä tapahtumaa tai tilannetta.

Päätin Aisti Erioilin kanssa tehdyn yhteistyön merkeissä jakaa nämä itselleni toimiviksi todetut keinot tehdä pieni breikki stressaamiseen. Jos säkin kärsit loppuvuodelle kerääntyneistä työkiireistä, laita nämä kokeiluun vaikka heti tänään.

töiden suunnittelu

Itselläni töiden määrästä aiheutuva stressi häipyy tietysti ne työt tekemällä, mutta kun hommaa ja projekteja on niin paljon, ettei niitä yhen työpäivän tai -viikon aikana hoideta, turvaudun hyvään suunnitteluun ja check-listojen tekemiseen. Niin tylsältä kuin se kuulostaakin.

Yritän aina sunnuntaisin tehdä suurinpiirteisen suunnitelman seuraavalle viikolle ja päivitän listaa viikon mittaan aina tarkemmaksi. Kun päivälle varatut hommat on hoidettu, tulee ihanan tuottelias olo, joka potkii tehokkaasti stressihormoneja alaspäin. Eikä haittaa vaikka osa projekteista jää vielä kiikkumaan koskematta; niiden vuoro tulee myöhemmin, eikä minun tarvitse niitä juuri nyt miettiä.

murehtimisvartti + minimeditaatio

Murhetimisvarttiin olen törmännyt monissa stressinpoisto-ohjeissa ja olen alkanut testailla sitä itsekin. Ideana on siis ottaa päivästä tietty aika, jolloin murehditaan pää puhki ja kirjataan ahdistavat asiat muistikirjaan. Näin murhetimisoperaatio, joka kuitenkin tällaiselle vatvojalle tulee eteen, on hoidettu, mieli on puhdas ja lopun päivän voi jättää muille asioille.

Lisäksi olen huomannut, että läsnäoloharjoitukset auttavat pahimmassa ahdistuksessa. Niitä löytää netistä paljon, mutta jaan nyt sen helpoimman ja nopeimman: Sulje silmäsi ja keskity kolmen rauhallisen sisäänhengityksen ajaksi vain ja ainoastaan hengitykseesi. Siihen, miltä se tuntuu ja miltä se kuulostaa. Jos ajatukset alkavat harjailla, tuo ne takaisin hengitykseen ja jatka harjoitus loppuun. Avaa sitten silmäsi ja aisti ympärillä olevat asiat kirkkain mielin.

leffa + koti-spa

Rauhallinen leffailta on yksinkertainen, mutta meikäläiselle erittäin tehokas rentoutumiskeino. Mutta olen huomannut, etteivät kaikki leffat toimi yhtä hyvin kuin toiset. Parhaiten stressiä lievittävät syvälliset elokuvat, joihin täytyy uppoutua ja joita jää pohtimaan vielä elokuvan loppumisen jälkeenkin. Ehkä tämäkin on jonkinlainen läsnäoloharjoitus; kun keskityn yhteen asiaan täysillä, jää mielen vaeltelu murehtimis- ja märehtimisalueelle minimiin. Lisäksi saatat onnistua laittamaan omia ongelmiasi perspektiiviin.

Kokeile toteuttaa pohdiskeleva leffatorstai heti tänään vaikkapa jollakin näistä: Her (ah, lempparileffani), The Perks of Being a Wallflower, The Fault in Our Stars, Whiplash, Boyhood, Blue Jasmine, The Machinist tai Interstellar.

Teen usein pienen spa-hetken ennen leffaa. Käyn rauhassa suihkussa, kuorin ihon ja kosteutan sen hyvin. Teen hyvät leffaeväät ja nappaan sohvalle mukaan vielä käsivoiteen, jota voin rauhassa levittää iholle leffan aikana. Sitten ei muuta kuin villasukat jalkaan, teekuppi käteen ja leffa pyörimään.

ystävät

Tämä aika itsestäänselvä juttu unohtuu usein itseltäni työkiireiden keskellä. Jos projekteja pukkaa ovista ja ikkunoista, otan usein lisätunteja ystävien ja poikaystävän kanssa vietetystä ajasta. Väärin!

Tauot ja miellyttävä tekeminen ovat ihmismielelle äärimmäisen tärkeitä. Töiden teko ei onnistu täydellä teholla 24/7, eikä pitkät työpäivät paranna lopputulosta. Muista siis pitää taukoja ja järjestää vapaa-ajalle hetkiä ystävien seurassa. Viikonloppuna rentoutunut ja ystävien ansiosta virkistynyt mieli tekee paljon tehokkaamin hommia sitten viikolla.

Toivottavasti näistä olisi jollekin toisellekin stressihiirelle apua. Tähän samaan syssyyn kerron vielä viime viikkoisen Aisti Erioil -arvonnan voittajat, joihin olen ottanut yhteyttä: Lusa, Kukka ja paulii. Onnea kaikille kolmelle ja kiitos osallistujille!

Ladataan...
NUDE

Mikähän siinä on, että vaikka olen kuinka meikkifriikki, muhun ei ole koskaan iskenyt maskeerauskärpänen. Okei, tällaiset nätit Liisa Ihmemaassa -meikit vielä innostavat, mutta veristen ja rupisten halloween-maskeerausten teko ei ole koskaan kiehtonut minua.

Silti olen tykännyt katsella muiden taiteilua Youtubessa ja koska haluan tarjota teille lukijoille myös halloween-inspiraatiota, vaikken meikkejä itse tee, jaan tänään omat suosikkini tämän ja viime vuoden maskeerauksista. Jos olisin viikonloppuna menossa halloween-bileisiin, valitsisin ehdottomasti jomman kumman Desi Perkinsin meikeistä!

Desi Perkins - Melting Skull

Desi Perkins - Ice Cream Girl

Jordan Liberty - Diamond Sugar Skull

Roxxsaurus - Trippy Double Vision Halloween Makeup

Instagram-inspiraatiota: @the_wigs_and_makeup_manager

Energiaa harmaaseen keskiviikkoon <3

Ladataan...
NUDE

Selailen Demin ja Trendin kauneustoimittajan pestissä huiman määrän muotinäytösten kauneuskuvia ja tutkin tasaisin väliajoin Instagramin suosituimpien kauneusbloggaajien tilit. Etsin jatkuvasti uusia meikki- ja kampaustrendejä, mutta aika harvoin tulee raportoitua niistä tänne blogiin.

Mutta tehdään siihen asiaan tällä postauksella korjausliike! Tässä siis kolme ensi kevään ihaninta meikkitrendiä, joita voi testata jo nyt.

Glitteriä, glitteriä, glitteriä. Kesällä kimalletta levitettiin hiuksiin ja kasvoille, syksyllä silmäluomille ja ensi keväänä huulille. Glitter-huulia on näkynyt jo monien julkkismeikkaajien ja kauneusgurujen Instagram-tileillä ja nyt ne pomppasivat myös catwalkeille. Testaa irtoglitteriä tumman huulipunan päällä ja uuden vuoden bileisiin!

Ah, tätä on kaivattu. Vähän vaihtelua jo pitkään jatkuneeseen au naturel -trendiin. Ensi keväänä silmämeikki saa taas olla värikäs! Kokeile taas pastelliluomivärejä, tee rajaus kirkkaalla mattahuulipunalla, värjää kulmakarvat tai heittäydy kasariksi luomiväriksi jatketun poskipunan kanssa. Oikea piristysruiske talven pimeyteen!

Kirkkaat huulipunan jatkavat vain voittokulkuaan. Eikä se haittaa tätä huulipunafriikkiä yhtään! Matta pysyy muodissa, mutta myös superkiiltävät vinyylihuulet tekevät tuloaan. Kokeile hauskaa kaksiväristä huulimeikkiä tai tee yhden sävyn meikki käyttämällä samaa huuliväriä myös silmämeikkiin. Testaa meikäläisen mattapunasuosikkeja (postaus). Ja tuohon top viiden listaan lisäisin vielä uuden rakkauteni: NYX Liquid Suedet!

Kuvat: All Over Press, Allure, Vogue.

Pages