Ladataan...
NUDE

Päätimme ystävän kanssa testata Leppävaaran uuden maauimalan heti kun säät sen sallivat (ja huomenna heti uudestaan). Polkaisimme sinne siis viime viikolla ja päätin pakata mukaan juuri saamani Oriflamen aurinkosuojan. Tuomio oli meiltä molemmilta selvä jo ensimmäiseltä suihkautukselta: tämä on ehkä paras aurinkosuoja ikinä!

Oriflame Sun Zone Sand Repellent Body Spraylla on täydellinen koostumus. Suihkutettaessa se tuli ulos pullosta kevyenä sumuna, joka laskeutui iholle tasaisesti, eikä jättänyt minkäännäköistä tunnetta iholle. Ei tahmeutta, nihkeyttä tai paksuntuntuista voidekerrosta. Vain seitinohut, mutta sitäkin vahvempi (SPF 50!) suoja aurinkoa vastaan. Kyllä siinä kelpasi köllötellä altaalla ystävän kanssa eväistä nauttien ;) Todella iso suositus tälle  alle 16 egen pullolle ja samalla myös Leppävaaran maauimalalle, käykää tsekkaamassa!

Ladataan...
NUDE

Ensi viikonlopun valmistujaisjuhliin on toivottu paljon tutorialeja ja päätinkin kerätä yhteen yhdeksän tutorialia blogista noin vuoden ajalta. Toivottavasti ette siis vielä saa yliannostusta valmistujaismeikeistä ja -kampauksista ;)

Okei, nämä meikit voivat jonkun silmiin näyttää samanlaisilta, mutta mielestäni tällaiset simppelit silmämeikit ja kirkkaan punat sopivat parhaiten alkukesän juhliin. Tumman smoky eye -meikit voi jättää vaihtopenkille syksyyn asti.

1. Video: pohjameikki + kaikkeen sopiva pronssinen silmämeikki
2. Videovinkki: häivähdys violettia + oma meikkini videota ohjeena käyttäen
3. Pohjameikki superheleäksi: ohjevideo strobing-tekniikkaan
4. Videotutorial: näyttävämpi violetti silmämeikki
5. Videotutorial: kestävä pohjameikki ja juhliin sopiva simppeli silmämeikki. Yhdistä vaikka kirkkaanoranssin punan kanssa!
6. Taatusti hien ja kuumuuden kestävä pohjameikki: ohjevideo baking-tekniikkaan
7. Kuvatutorial: Helppo valmistujaismeikki ripsitupsuilla
8. Videovinkki: klassinen ja näyttävä glamourmeikki
9. Kuvatutorial: Kultainen silmämeikki ja peittävä pohja Kylie Jennerin innoittamana

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Ladataan...
NUDE

Alkuperäisistä puhelinlankaponnareistaan tunnettu Invisibobble on iskenyt aika täydelliseen rakoon. Näin puoliponnareiden ja -nutturoiden kulta-aikana merkki toi markkinoille niihin täydellisesti sopivat Nano-ponnarit.

Itse ihastuin näihin ensikokeilulta. Olen tosiaan käyttänyt kampauksissa normaaleja kumilenksuja ja tehnyt puoliponnarin tavallisella isolla Invisibobblella, mutta molemmissa on ollut omat ongelmansa. Liukkaassa tukassa kumilenksut voivat alkaa päivän mittaan liukua paikoiltaan ja saattavat jopa tippua pois. Isot Invisibobblet taas on hieman haastavaa saada piiloon puolinutturaa tehdessä. Nanot kiilasivatkin kärkeen molemmissa tapauksissa!

Mutta varoituksen sananen hentohiuksisille: nämä pysyvät hiuksissa todella tiukasti. Ole siis varovainen, kun poistat ponnaria kampauksestasi, ettei se kaikessa kestävyydessään katko hiuksia.

Muutoin suosittelen näitä isosti! Pikkuisia löytyy tällä hetkellä mustana, ruskeana, beigenä ja läpinäkyvinä ja hintaa kolmen kappauksen paketilla on 4,90 e. Joko olet testannut?

Ladataan...
NUDE

Ihania kesäjuhlia pukkaa joka suunnasta ja onkin kiva alkaa jo opetella uusia kampauksia. Etenkin ensi viikon valmistujaisjuhlia ajatellen kannattaa tämä kampaustutorial pistää muistiin. Niskanuttura kun sopii täydellisesti myös valkolakin alle :)

Tähän tarvitset kiharrusvälineen (kiharruspuikon tai vaikka lämpörullat), ponnarin, noin 10 pinniä ja kumilenksun. Lisäksi käytin itse muutamaa klipsipidennystä pituutta ja runsautta tuomaan (lisää niistä täällä) sekä kiharrus poislukien noin 15 minsaa.

1. Kiharra hiukset kevyesti. Kampaus taipuisan laineiseen tukkaan on paljon helpompaa kuin tikkusuoraan kuontaloon. Harjaa kiharat löysemmiksi ja hiukset sileiksi takuista ja suihkuta kaikkialle hiuksiin volyymisuihketta (esim. Biozell Texturizing Spray)
2. Kiinnitä ylemmät hiukset ponnariin noin korvien korkeudelta.
3. Ota sitten oikealle puolelle jääneet avonaiset hiukset, tee ponnariosioon rako...
4. ...ja vie osio raon läpi toiselle puolelle. Laita osion tueksi yksi pinni.

5. Tee sitten sama juttu toiselle puolelle. Eli avonainen osio ylös ja raon läpi toiselle puolelle. Kiinnitä pinneillä. Vinkki: Jos kiirettä pukkaa, voi kampauksen jättää tähänkin vaiheeseen. Varmista vain, ettei ponnari jää kampauksessa näkyviin.
6. Ota sitten avonaiset latvat ja tee niihin kieputusletti. Eli ala kiertää niitä samaan suuntaan...
7. ...ja sen jälkeen toistensa ympärille äskeistä vastakkaiseen suuntaan. Kiinnitä letti kumilenksulla.
8. Nypi kiepautuslettiä muhkeammaksi vetämällä pieniä osioita ulos- ja ylöspäin.
9. Pyöräytä kieputettu letti ympäri nutturaksi. Nuoli osoittaa suunnan, johon pyörittämällä sain itse parhaimman tuloksen, mutta kokeile eri suuntia löytääksesi parhaan ranneliikkeen. Kiinnitä nuttura (ja niskavillat, heh) hyvin runsaalla määrällä pinnejä
10. Viimeistele kampaus hiuslakalla ja kiiltosuihkeella. Varmista myös, ettei ponnari tai pinnit ole jääneet näkyviin. Ja kerro Instagramissa tägillä #nudeblogi, jos olet tätä lähtenyt kokeilemaan :)

Pages