Ladataan...
NUDE

Tein tuossa yksi viikonloppu kaverilleni hollantilaset letit eli uuden nimen saaneet Kim K -letit. Homma osoittautui suht vaikeaksi, sillä hiuksia ei oltu pohjustettu lettejä varten, vaan kampaus tehtiin puhtaisiin hiuksiin ilman muotoilutuotteita.

Siksi halusin jakaa letitysvinkin, joka olisi minuakin tuona viikonloppuna auttanut, nimittäin hiusgeeli. Geelillä tukkaan saa pitoa, joten sen käsittely on helpompaa ja lisäksi hiukset saa tiheämmin leteille, eikä luonnokihara ja liukas tukka pääse löysyttämään lettejä.

Geelin käyttö (ja se kuinka paljon tuotetta hiuksiin oikein tulee) näkyy hyvin tällä tutorialvideolla. Kokeile vaikka heti!

BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Ladataan...
NUDE

Uskotko jos sanon, että nuo kaikki alhaalla olevat ovat tyhjiä tai lähes tyhjiä purkkeja itseruskettavaa vaahtoa? En meinannut minäkään uskoa, kun noi kaikki putelit kaapeista kaivoin.

Enää ei kai tarvitse erikseen kertoa mikä on suosikkini itseruskettavien saralla. Tai yleensäkään sitä, että olen itseruskettavien suurkuluttaja ;) Olen käyttänyt Vita Liberatan tuotteita jo varmaan viiden vuoden ajan, eikä loppua näy. 

Osa näistä vanhemmista purkeista on merkin pHenomenal-sarjaa ja osa perusvaahtoja. Olen käyttänyt molempia, mutta enemmän perusvaahtoja, koska toisesta sarjasta minulla ei ole ollut sävyä dark. Kävinkin pikaisesti ostamassa Sokokselta (muut jälleenmyyjät löydät täältä) uuden Tinted Mousse -putelin ja muistin, että tuotehan on uudistunut ja paketin ulkonäkökin vaihtunut.


Vaahtomaiset itseruskettavat ovat mielestäni helpoimpia levittää, enkä ole saanut niillä koskaan sellaisia rajoja kuin voidemaisilla tuotteilla. Parasta näissä Vitskun dark-sävyissä on se, ettei tuotetta tarvitse käyttää välttämättä kuin yhden kerran ja iho on jo sopivan paahteinen. Voiteiden kanssa kun saa yleensä läträtä vähintään sen kolme kertaa.

Lisäksi se, että vaahto kuivuu iholle huomaamattomaksi, toisin kuin klähmäiseksi mahdollisesti jäävä voide, tuo vaahtomaisille itsareille lisäpojoja. Lopputulos on niin luonnollinen, että saa lähes aina kysymyksiä siitä miten olen näin ruskettunut. Suosittelen siis ehdottomasti testaamaan!

Jos teitä kiinnostaisi meikäläisen itserusketusrutiinit niin hihkaistaa! :)

Ladataan...
NUDE

Liquid bronzer. Taas yksi sanapari, jota ei saa millään suomenkieliseksi. Ei vaikka kuinka vääntelisi ja kääntelisi. Nestemäinen aurinkomeikkivoide... Nestemäinen aurinkopuuteri? Aurinkoneste... no ei. Puhutaan nyt sitten vaikka aurinkomeikkivoiteesta, kunnes toisin määritellään.

Ne on nyt nimittäin in. Vähän aikaa sitten hehkuttamani L'Oréal Parisin Glam Bronze Cushion De Soleil, on edelleen kovassa käytössä ja osoittautunut suorastaan nerokkaaksi. Iho näyttää superruskealta ja itse ainakin tykkään jutun intensiivisyydestä. Nestemäisellä tuotteella kun saa kerralla enemmän pigmenttiä naamaan, kuin perinteisellä puuterisella tuotteella.

Tällaisia kasvojen pikakaunistajia on alkanut tupsahdella markkinoille yhä enemmän, mutta tuotteet taitavat olla monelle silti hyvin vierasta maaperää. Mutta meikäläinen auringonottoa välttävänä ei voisi olla enempää innoissaan. Lisää pliis!

Vai mitä te olette mieltä? Turhaa vai mielenkiintoista?

Ladataan...
NUDE

Lakka on ehkä hiustuotteista se, jolta vaadin kaikista eniten. Pidon pitää olla vahva, mutta tukka ei saa jäädä korppuisen tuntuiseksi. Ja tietysti lakan pitää jaksaa pitää kihara koossa myös meikäläisen tikkusuorassa tukassa.

Päätinkin kerätä yhteen tämän hetken lempilakkani teille ostosvinkeiksi! Tosi paljastettakoon, että juuri ennen kuin kirjoitin tämän postauksen, sain aika kovan haastajan joukkoon. Mutta jos se osoittautuu niin mahtavaksi, kuin mitä se antoi itsestään parilla ekalla kertaa ymmärtää, kerron siitä lisää joskus myöhemmin ;)

Lempparilakkani ovat atm siis L'anza Healing Style Finishing Lacquer, KC Professional Four Reasons Black Edition Finishing Spray ja Redken Triple Take 32.

L'anza on tästä joukosta ehkäpä se kaikista vahvin. Jos haluan nutturan pysyvät millilleen paikoillaan, käytätä tätä superlakkaa. Miinuksena se, että suutin tukkeutuu todella helposti, mutta kuumalla vedellä huuhtomalla sekin ongelma ratkeaa. Hinta noin 28 e.

KC Professional Four Reasons Black Edition Finishing Spray on myös todella vahva, mutta ei tee hiuksiin niin kovaa pintaa, kuin L'anza. Siksi tykkään käyttää tätä kiharoiden viimeistelyyn. Tämä on joukosta edullisin ja hei, suomalainen! Hinta noin 15 e.

Redken Triple Take 32 on pakattu hyvin jännään suihkepulloon. Siinä on itseasiassa kolme reikää, josta lakkaa suihkuaa, joten levitys sujuu todella tasaisesti. Lakka on myös hyvin vahva, mutta ei myöskään pärjää L'anzan muskeleille. Suutin ei tukkeudu ikinä, mikä on näin vahvalta tökötiltä harvinaista. Hintaa on noin 28 e.

Hei teidänkin lakkasuosikit nyt jakoon! Kerro ne halutessasi kommenttiboksiin :)

Ladataan...
NUDE

Tänään päätin jakaa videon, joka löi meikäläisen jotenkin aivan ällikällä. Ehkä kuvittelin jo tietäväni suurinpiirtein kaikki tavat, joilla hiukset voi kihartaa, mutta Melissa Alatorre näyttää tällä videolla täysin uudenlaisen keinon. Hiusten kieputus kuuman kihartimen kanssa ei ole tullut ainakaan itselleni mieleenkään, mutta taidanpa kokeilla tätä kikkaa heti tänään. Eikös näytäkin erikoiselta!

Pages