Ladataan...
NUDE

Nutturan tekeminen helposti ja onnistuneesti jo ensiyrittämällä on varmaan jokaisen pitkähiuksisen haave. Varsinkin arkiaamuina kun niitä lisämiinuutteja ei ole tuhlattavana. No kikkoja ja tekniikoita on monia ja tänään ajattelin esitellä yhden niistä! Tarvitset vain kumilenksun, pari pinniä ja muutaman kiepautuksen ;)

1. Jos hiuksesi ovat suorat ja liukkaat, suihkuta niihin ehttomasti hiuspuuteria tai kuivashampoota. Ilman rakennetta tästä ei tule mitään! Harjaa sitten hiukset korkealle ponnarille.

2. Kiinnitä hiukset kumilenkillä, mutta älä vedä hiuksia viimeisellä ponnarinkiepautuksella kokonaan ponnarin läpi vaan jätä latvat pienelle lenkille. Jätä latvoja mahdollisimman pitkästi vapaaksi.

3. Pyöritä sitten nämä vapaaksi jääneet latvat ponnarin ympärille nutturaksi ja kiinnitä pinneillä.

4. Muotoile nutturaa kunnolla eli nypi, revi, vedä ja pinnitä. Kampaus vaatii vähän voimankäyttöä, sillä muuten nuttura jää tiukaksi ja pieneksi. Viimeistele lakalla. Piece of cake, vai mitä? Eli ei kun koklaamaan :)

Ladataan...
NUDE

Yksi tämän syksyn suurimmista yllättäjistä on edullinen, söpö ja tulee sellaiselta merkiltä, miltä en odottaisi uutta lempikasvovoidettani. Kyseessähän on siis jo viime kuun 10 alle 10 e -postauksessani mainitsemani Garnier Skin Active Rose Moisture+ Botanical Day Cream, jonka halusin nyt vielä erikseen nostaa esille.

Garnierilta tuli syksyllä uusia Botanical -tuotteita, joiden ainesosista yli 90% on luonnollista alkuperää. Yllättävän tästä tuotteesta tekin se, etten ole koskaan sen suuremmin fanittanut Garnierin ihonhoitotuotteita ja yleensä päivävoiteeni ovat aika paljonkin 5,80 euroa arvokkaampia.

Mutta laatu ja korkea hinta eivät aina kulje käsi kädessä. Edullinenkin voi joskus olla aivan superhyvä ja todellinen löytä ja tässä Rose Moisture+ Botanical Day Creamissa onkin enemmän kuin hyvä hinta-laatu-suhde. Voide sisältää mm. shea-voita ja ruusun kukkaisvettä, tuoksu on aivan järjettömän ihana ja koostumukseltaan se on astetta paksumpi.

Paksumman koostumuksensa takia olenkin tykännyt käyttää tätä nyt syksyllä, kun naama on alkanut kuivua talven tullessa. Iho pysyy tämän kanssa koko päivän pehmeänä ja kosteutettuna, eikä se ala kiristellä, kuten kesäkäytössä olevien päivävoiteideni kanssa. Jos siis kärsit itse kuivuudesta ja haluat löytää edullisen, mutta toimivat päivävoiteen, suosittelen ehdottomasti testaamaan tätä syksyn yllättäjää :)

Instagram + Facebook + Bloglovin'

Ladataan...
NUDE

Koko torstai-päivä vierähti erilaisissa lanseeraustilaisuuksissa, joista yksi oli Sweed Lashes -irtoripsimerkin teekutsut Suomeen tulon kunniaksi. Ruotsalainen Sweed Lashes tuli siis juuri myyntiin KICKS-myymälöihin eli ripsiä pääsee vihdoin ihastelemaan ihan kivijalkamyymälään. Lisäksi ripset tulivat tietysti myyntiin ihkauuteen KICKSin verkkokauppaan.

Jokunen teistä kysyikin jo Insta Storiesissani ripsien materiaalista ja merkin perustaja kertoikin tilaisuudessa, että Sweed Lashes -irtoripset on valmistettu joko ihmisen hiuksesta tai synteettisistä materiaaleista. Itse ripsinauha, jossa kuidut ovat kiinni, on tehty ohuesta ja joustavasta puuvillasta, minkä muuten huomaa; ripset eivät tunnu silmissä juuri miltään!

Merkin ripsiähän on jo aiemmin saanut tilattua Eleveniltä, jonka kautta olen itsekin aikoinani tutustunut merkin ripsiin. Tykästyin jo joskus vuosi sitten Linda Hallbergin suunnittelemaan trio- ja yksittäisiä ripsitupsuja sisältävään kittiin, mutta torstain tilaisuudessa sydämeni vei täysin eräs merkin toinen tuote: By Terry Tête À Tête -ripset. En löytänyt niitä ainakaan vielä KICKSin verkkokaupasta, mutta Elevenillä ne jo ovat myynnissä.

Yleensä tykkään käyttää trio-ripsitupsuja, sillä niillä lopputulos on aina kokonaista ripsinauhaa luonnollisempi ja kiinnittäminen on kokonaista nauhaa ja yksittäisiä ripsiä paljon helpompi. Tête À Tête -ripsissä yhdistyy täydellisesti ripsitupsujen ja kokonaisen ripsinauhan parhaat puolet: ne ovat todella luonnollisen näköiset ja lisäksi kiinnittäminen käy trio-ripsiä nopeammin, ihan parissa sekunnissa! Siksi nämä noin 2/3 kokonaisen ripsinauhan pituiset Tête À Têtet ovat aivan ihanat ja ehdottomasti uudet suosikkini. Tuossa nopeasti räpsäistyssä kasvokuvassa minulla on juuri nuo kyseiset ripset.

Monille tulee irtoripsistä mieleen kreisinnäköiset silmät ja muoviset jättiripset, mutta nykyään suurin osa irtoripsistä on niin taidokkaasti suunniteltuja ja valmistettuja, että ne antavat meikkiin upean loppusilauksen näyttämättä yhtään tökeröiltä. Jos kuitenkin olet aloittelija ja vähän vieroksut irtoripsien käyttöä, suosittelen kokeilemaan merkin trio-ripsitupsuja; joko noita mainitsemiani Linda Hallbergin suunnittelemia tai By Terry -kokoelman vastaavia ja sitten tietysti noita ihania By Terry Tête À Tête -ripsiä.

Onko merkin ripset jo sinulle tutut? :)

Ladataan...
NUDE

Metallisia meikkejä on näkynyt muotilavoilla jo jonkin aikaa, mutta nyt metallisesti hehkuvat luomivärit ja huulipunat ovat saapuneet myös meidän tavallisten kaduntallaajien meikkeihin.

On aina hauska seurata, mikä brändi ottaa uuden trendin ensimmäisenä haltuuna ja tuotantoon ja mikä tulee vuoden jälkijunassa. Essence on usein ensimmäisten joukossa, kuten nytkin; ensimmäinen ainakin meikäläiselle testiin saapunut metallihuuliväri oli juurikin tältä merkiltä.

Essencen perässä riensivät sitten muutkin merkit ja päätinkin koota yhteen kaikki tällä hetkellä testissä olevat metallihuulilakkani ja -punani. Tässä siis kuusi sellaista, mikä näistä on oma lempparisi? :)

1. NYX Liquid Suede Metallic Matte, Biker Babe (oma lemppari!) 2. NYX Liquid Suede Metallic Matte, New Era 3. Essence Metal Shock Lip Paint, 04 Mercury 4. Essence Made to Sparkle Velvet Metallic Liquid Lipstick, 01 Star of the Party 5. Lumene Nordic Girl Metallips Liquid Lipstick, sävy 3. 6. Inika Vegan Lipstick, Naked Kiss.

Instagram + Facebook + Bloglovin'

Ladataan...
NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Veet

Joko se pikkujoulukausi on käsillä? No on! Ah, glitter-paitojen, -meikkien ja pitsimekkojen aika on taas täällä ja meikäläinen on enemmäin kuin valmis. Ja yksi tärkeimmistä meikkini kulmakivistä on tietysti ne siistit ja erotellut kulmakarvat.

Itse olen aina käyttänyt kulmieni ehostamiseen muutakin kuin vain perinteisiä pinsettejä. Erilaiset sakset, pienet trimmerit ja harjat ovat kuuluneet kulmienmuotoiluuni niiden pinsettien rinnalle ja kesällä mukaan astui oikea monitoimikone, jolla hoitelee kulmien lisäksi niin sääret, bikinirajat kuin kainalotkin!

Puhun siis tietysti Veetin Sensitive Precision Beauty Stylerista, jota esittelin tarkemmin tuossa kesällä ja jonka käytöstä tein videonkin (aiempi postaus). Lyhyesti tämä Veetin Styleri on kätevä trimmeri, jolla sheivaat sääret, kainalot ja bikinirajan, mutta jolla siis onnistuu myös kulmien muotoilu. Itse käytän tätä eniten juuri tuohon viimeiseen, sillä haluan muutakin kuin vain nyppiä pois hajakarvat.

Kulmien ehostamiseen käytän aina trimmerin mukana tulevaa muotoilupäätä ja ohjauskampaa, joilla ensin lyhennän kaikki karvat samanmittaisiksi. Seuraavaksi käytän muotoilupäätä yksinään ja käyn läpi kulmien ulkoreunat ja poistan hajakarvat ja myös näkymättömät haituvat, joita ei välttämättä itse näe ja saa nypittyä pinseteillä. Ja niiden lähes näkymättömien haituvien poistaminen on muuten järkevää, sillä meikki asettuu kulmien alle paljon kauniimmin, kun iho on sileä. Tuossa edellisen postauksen videolla näkyy koko homma ihan elävänä kuvana :)

Veet Sensitive Precision Beauty Styler sopii aika täydellisesti myös joululahjaksi! Paketin mukana tulee kaksipuolinen muotoilupää ja toinen isompi ajelupää, ohjauskampa, suojus, suojapussi, paristo, puhdistusharja ja pinkin Precision Beauty Stylerin erikoisuutena kolme hauskaa muottia bikinirajan muotoiluun. Hintaa söpöllä pinkillä laitteella on noin 30 e ja se on saatavana mm. Sokoksilla. Hauskoja pikkujouluiluja kaikille!

Pages