Ladataan...
NUDE

Tiedättekös, meikäläisellä on yksi tunnustus, joka on kyllä aika nolo näin kauneusbloggaajalle/toimittajalle: En ole koskaan testannut yhtäkään Kiehl's-merkin tuotetta!

Otin siis vihdoin härkää sarvista ja kävin viikko sitten testaamassa Kiehl'sin tarjoaman ihokonsultaation merkin Helsingin Stockmannin pisteellä. Ihoani ei ole sen kummemmin kukaan koskaan analysoinut, joten oli jännittävää päästä kuulemaan, onko ihoni kunto mistään peräisin.

Konsultaatio on täysin ilmainen ja aikaa se vie vain muutaman minuutin. Kahden pikatestin jälkeen asiakaspalvelija merkkaa vihkoseen sinulle sopivimmat tuotteet ja antaa vielä tuotenäytteet matkaan mukaan, jos haluat ennen ostopäätöstä testata tuotteita.

Ensimmäiseksi testataan ihon öljypitoisuus kahdella pienellä lappusella, jotka painetaa otsan ja posken ihoon. Hetken päästä lappuihin ilmestyy mustia pisteitä sen mukaan, kuinka öljyinen ihosi on. Tässä kohtaa läpäisin testin hyvin ja sain normaalin paperit ;)

Seuraavaksi testattiin ihon kosteuspitoisuus. Se mitattiin siihen tarkoitetulla laitteella, jonka pää asetettiin vähäksi aikaa posken iholle ja joka sitten näytti kosteuspitoisuuden prosentteina.

Ja tämä ei sitten mennytkään enää ihan niin nappiin. Ihoni kosteuspitoisuus oli vain 27,6 %, joka on siis reippaasti erittäin kuivan puolella. Myyjä kysyi heti, olenko juonut tarpeeksi vettä viime päivien aikana ja enhän minä ollut. Yleensä yritän juoda vettä päivän mittaan, vaikka ei niin janottaisikaan, mutta juuri nyt rutiinini ei ollut kunnossa. Ja se näkyi (ja tuntui) ihossani heti.

Ihoni kunto on siis ihan ok. Öljyjä riittää, mutta kosteuttamiseen täytyy nyt kiinnittää huomiota. Ja tämä on muutenkin mielenkiintoinen aihe, iho voi nimittäin olla kosteusköyhä vaikka se olisi todella rasvainen!

Sain mukaani ison kasan testereitä merkin eri sarjoista. Seerumiksi suositeltiin Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentratea, kosteusvoiteiksi Ultra Facial Moisturizeria ja uutta Pure Vitalitya ja kuiville silmänympäryksille suosittua Creamy Under Eye Treatment With Avocado Oil ja Midnight Recovery Eye -voidetta. Yöksi sain vinkin kokeilla merkin suosittua Midnight Recovery Concentratea. Puhdistukseen testaan Ultra Facial Cleanseria ja Ultra Facial Toneria. Ja kuorintaan yllättäen merkin miesten puolelta Facial Fuel Energizing Scrubia.

Löytyykö sieltä kenties Kiehl's-faneja? Mitkä ovat teidän suosikkinne?

Pysy mukana: Bloglovin' + Facebook

Ladataan...
NUDE

Keskiviikko oli aika mielenkiintoinen päivä. Pääsin nimittäin mukaan NYXin järjestämälle Master Class -tunnille meikkaaja Ida Ekmanin johdolla.

Monet teistä onkin jo saattanut nähdä Idan töitä hänen Instagram-tilillään (@ida_elina). Hänen upeita taideteoksiaan ihastellaan ympäri maailmaa ja seuraajia tilillä on yli 160 000! Eikä noin huimaan seuraajamäärään ole vaadittu kalliita laitteita ja valoja, vain iPhone ja intohimo meikkeihin.

Master Class -tunnilla Ida loihti mallille upean meikin melkeinpä pelkästään NYXin nestemäisillä Liquid Suede -huulipunilla, jotka ovat kyllä allekirjoittaneenkin lemppareita.

Itse meikki ei ehkä ole sellainen, jonka tekisin itselleni arkipäivänä, eikä ole sellaiseksi tarkoitetukaan, mutta inspistä tuli roppakaupalla esimerkiksi värien ja meikkien kekseliääseen käyttöön. Eyelineriä voi ihan hyvin käyttää ripsissä, huuliväriä silmämeikissä ja päinvastoin!

Ida aloitti tekemällä pohjameikin ja levittämällä iholle reippaasti hehkupuuteria. Seuraavaksi hän jatkoi mustalla huulipunalla, jota hän levitti kulmiin, silmiin ja kaulalle. Sitten vuoroon tuli punainen Kitten Heels -huulipunasävy, jolla Ida teki pieniä pisteitä mallin meikkiin ja maalasi huulet.

Loppusilauksena Ida levitti ripsiin ja iholle valkoista eyelineria, mikä sekin on muuten ihan mahtava idea. NYXin värillisillä eyelinereilla voit tehdä itsellesi vaikka minkä väriset ripset!

Lopuksi järjestettiin pieni nimikilpailu tälle lookille. Voittajaksi valikoitui Female Samurai, eikö ookkin aika cool? :)

Ladataan...
NUDE

Helpot arkikampaukset on aina tervetulleita meikäläisen rutiineihin. Tässä yksi erittäinkin helppo läpivetolettikampaus, joka ehkä vie hieman enemmän aikaa, mutta pysyy tavallista lettiä miljoona kertaa paremmin kasassa.

Ohjeet tähän löydät tekemästäni tutorialista. Tällä kertaa jätin letin puolesta välistä kesken ja kiinnitin kaikki latvan niskaan kumilenkillä, mikä nopeutta kampauksen tekoa ainakin puolella ;)

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

Ladataan...
NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Taitoluistelun MM-kisat

En ole mikään älytön penkkiurheilija, mutta muistan jo pienenä ihastelleeni televisiosta taitoluistelijoiden upeita pukuja ja meikkejä. Ajattelenkin taitoluistelun kovan urheilun ja taiteen jonkinlaisena kombinaationa. Siinä yhdistyvät kovalla treenillä viimeisilleen hiottu esitys, kauneus ja upea pukuloisto. Fysiikka ja tekniikka luovat illuusion kepeästä tanssista, vaikka taustalla on tuhansia tunteja kovaa harjoittelua.

Taitoluistelun MM-kisat järjestetään Suomessa kolmatta kertaa ja edellisen kerran upeita näytöksiä on nähty vuonna 1999. Kisat käydään siis tänä vuonna Helsingissä Hartwall Arenalla 29.3-2.4.2017 ja ne ovat Suomi 100 -juhlavuoden suurin urheilutapahtuma pääkaupunkiseudulla. Näille kisoille on valittu kymmenen kummia, joista esimerkkeinä Kiira Korpi, Diandra ja Waltteri Torikka. Kummit ovat mukana kisatapahtumissa ja osa heistä esiintyy yli 200 esiintyjän avaisshowssa 29. maaliskuuta.

Pääsin yhteistyön merkeissä haastattelemaan taitoluistelija Juulia Turkkilaa ja Viveca Lindforsia, joilta utelin kaikki parhaat vinkit äärimmäisen kestäviin meikkeihin ja kampauksiin. Jos kisaajien meikit ja kampaukset pysyvät paikoillaan koko kisapäivän ajan, näillä vinkeillä tehty ehostus kestää varmasti myös koko illan kestävät juhlariennot.

Juulia ja Viveca paljastavat tekevänsä kampauksen ja meikin aina itse (wow!). Kisaajat ovat tottuneet kovaan treeniin ja niin kokeilemalla ja harjoittelemalla heistä on tullut myös taitavia meikkaajia. Molemmat luistelijat painottavat harjoittelun merkitystä ja joskus harjoituspääksi on saattanut joutua myös joku lähipiiristä ;)

Viveca kertoo oppineensa monta kikkaa Youtuben meikki- ja kampausguruilta, kuten allekirjoittanutkin. Vaikka kisapaikalla on joskus tarjolla ehostamisapua, hänelle oman meikin ja kampauksen tekeminen on osa rutiinia, joilla hän pääsee oikeanlaiseen kisafiilikseen.

Seuraavaksi siis taitoluistelijoiden parhaat vinkit kestävään meikkiin ja kampaukseen. Keräsin kuviin omiani sekä Juulian listaamia lemppareita teille testattavaksi :)

HIUKSET

Molemmat luistelijat kertoivat tärkeimmäksi muotoilutuotteekseen hiuslakan. Sen avulla tiukaksi vedetty nuttura pysyy paikoillaan koko päivän kestävien harjoitusten ja esityksen ajan. Juulia käyttää joskus hyödykseen hiustensa omaa luonnonkiharuutta. Hän käyttää suihkun jälkeen hiuksiinsa muotovaahtoa, jolloin hiusten oma rakenne ja muoto säilyvät koko päivän. Tänä keväänä kiharapilvi on todella in, joten en voisi olla luonnonkiharasta tukasta kateellisempi! ;)

Kilpaluistelijoille tärkeitä ovat tietysti myös näyttävät hiuskoristeet. Viveca kertoi, että komeimmat koristeet löytyvät asusteisiin ja koristeisiin erikoistuneista liikkeistä ja Juulia sanoi luottavansa pukusuunnittelijan käsityöhön. Tällöin koriste sopii täydellisesti myös kisoissa käytettävään asuun ja kokonaisuus pysyy hallittuna.

Viveca vinkkasi, että parhaiten hiuksissa pysyvät koristeet, jotka ruuvataan kampaukseen kiinni. Täydellisen pysyvyyden takaamiseksi hän saattaa joskus myös ommella koristeen kiinni hiuksiinsa. Pudonneesta hiuskoristeesta kun saa kisatilanteessa miinuspisteitä!

MEIKKI

Sekä Juulia että Viveca mainitsivat ensimmäiseksi primerin eli meikinpohjustusaineen tärkeyden. Pohjameikin on kestettävä koko päivän, joten hikiä ja ihon omaa rasvaa ei saa päästää pilaamaan meikkiä.

Juulia kertoo kosteuttavansa ihonsa hyvin ennen meikkiä kosteusvoiteella ja ruusuvesisuihkeella ja levittävänsä iholle siten meikin ensimmäisen tuotteen eli primerin. Viveca taas vinkkaa, että kestävyyttä meikkiin tuo myös meikkivoiteen päälle levitettävä puuterikerros, jonka hän painelee kevyesti paikoilleen.

Silmämeikin tulee tietenkin olla näyttävä ja melko voimakas, jotta se erottuu katsomoon asti. Viveca painotti jälleen pohjustuksen tärkeyttä, sillä huonosti pohjustettu silmämeikki voi alkaa kulua kisapäivän aikana, eikä luomivärien sävytkään toistu kunnolla. Luomiväreistä hän vannoo vahvapigmenttisten matta- ja shimmer-sävyjen nimeen. Molemmat luottavat vedenkestävään ripsiväriin ja samoin kyyneliä kestävään eyelineriin; silmät kun voivat alkaa vuotaa kylmässä halli-ilmassa.

Irtoripsien käyttö on Juulian mukaan erittäin suosittua, mutta Viveca varoittaa niiden käytöstä; jäälle tipahtaneet irtoripsetkin kun voivat johtaa vähennettyihin pisteisiin. Kunnollinen irtoripsiliima on siis enemmän kuin tärkeä.

ARVONTA!

Nyt teilläkin on mahdollisuus päästä seuraamaan upeita Taitoluistelun MM-kisoja ihan tänne Helsinkiin. Sain nimittäin arvottavakseni kaksi lippupakettia MM-kisat päättäviin vapaatanssikisoihin, jotka järjestetään Hartwall Areenalla 1. huhtikuuta klo 16:35-20:00. Kommentoimalla tähän postaukseen, olet mukana 170 euron arvoisen kahden lipun paketin arvonnassa. Osallistumisaikaa on ensi viikon sunnuntaihin 5.3. klo 23:00 asti. Onnea skabaan! Ja jos arpaonni ei tällä kertaa suosi, lippukauppaan pääset tästä.

Seuraavassa MM-kisapostauksessa luvassa fantasiaa ja jäätävää jäämeikkiä ;)

Kuvat: Olli-Pekka Juhola (ensimmäinen luistelukuva), Kari Pajunen (toinen luistelukuva), valmistajat ja All Over Press (kollaasien luistelukuvat).

Ladataan...
NUDE

Enpä tiedä kuinka monella mahtaa olla sellainen kampaaja, joka näkee somessa tai blogissa uuden kampauskuvasi ja laittaa seuraavaksi Facebookissa viestiä: "Näin uuden kuvasi ja huomasin juurikasvun. Ehtisitkö tulla käymään?" :D

No meikäläisen kampaaja; Saxcén Johanna on sellainen! Hän jaksaa aina olla kiinnostunut tukkani kunnosta ja kutsuu minut penkkiinsä ennen, kuin edes itse ehdin huomata mitään korattavaa. Melkoisen hyvää asiakaspalvelua, etten sanoisi. Pääsin siis jälleen yhteistyön merkeissä Johannan fiksattavaksi. Nykyisin hän tekee töitä kampaamo Saxcéssa, joka sijaitsee Helsingin Viiskulmassa.

Tällä kertaa halusin vähän kirkkautta blondeihin pituuksiin, joka hoitui raitavärillä. Lisäksi se kuvista loistaneesta tyvikasvusta hommauduttiin eroon eli omaa vaaleampaa tyveä tummennettiin hieman. Latvoja täytyi leikata, sillä brunetesta blondiksi muuntautuminen viime vuonna on kyllä verottanut hiusteni latvojen kuntoa. Mutta kasvatusprosessi on jo kovassa vauhdissa!

Kaikissa värjäyksissä jo varmaan parin vuoden ajan on ollut mukana Olaplex (lue postaus täältä). Ilman sitä tukkani olisi jo varmasti tippunut päästä viimeistään tuossa viime syksyn muodonmuutoksessa. Hiukseni ovat niin ohuet, että ihmettelen edelleen miten se kesti vaalennusprosessin. Thank god for Olaplex!

Lisäksi Johanna halusi antaa teille lukijoille alekoodin, jotta jokainen halukas pääsisi kokeilemaan tuota ihmeellistä Olaplex-hoitoa. Se voidaan tehdä kampaamoissa pelkästään tai Olaplexia voidaan lisätä väriaineiden sekaan hiuksia hoitamaan. Lisäksi kotiin kannattaa ehdottomasti ostaa Olaplexin kotihoitoaine, joka ylläpitää hiusten kuntoa, antaa kiiltoa ja silottaa tukkaa.

Saat kaikkiin Johannan tekemiin värjäyksiin kaupan päälle Olaplex-hoidon (25-35 e) koodilla Nude, kun varaat ajan 28.2. mennessä. Varaus tulee tehdä kuun loppuun mennessä, mutta itse kampaamoajan voit siis varata pidemmällekin tulevaisuuteen. Voit varata ajan puhelimitse tai netissä Saxcén varauspalvelun kautta, jolloin koodin voi lisätä "Lisätiedot/erityistoiveet"-kohtaan.

Saxcé
Viiskulma, Tarkk'ampujankatu 20
00150 Helsinki
040 187 8987

Lisää Johannan töitä:

Muodonmuutosvideo: Brunetesta blondiksi
Muodonmuutos blondista bruneteksi
Puhdasta blondia

Pages