Ladataan...
NUDE

"Siis teetkö työksesi vain blogia?" on yksi usein saamistani kysymyksistä. Bloggaaminen työnä tuntuu edelleenkin olevan melkeinpä tabu, mutta onneksi asenteet ovat kovalla tahdilla muuttumassa.

Pitkän aikaa teinkin "vain" blogia, mutta nyt mukaan on tullut paljon muutakin. Viime aikoina olen huomannut että vain harva melko hyvistäkin kavereistani tietää, millä oikeastaan elätän itseni. Päätinkin siis avata kuukausittaisia töitäni nyt oman postauksen muodossa kaikille kiinnostuneille :)

No yksi töistäni on tietysti tämä blogi, daa. Saan siitä kuukausipalkkaa ja lisäksi lisätienestejä yhteistyöprojekteista ja pari lanttia tulee affiliate-linkeistä. Yhteistyöt valitsen tarkoin ja kieltäydyn niistä, mitkä eivät sovi blogiini tai missä on esimerkiksi mukana tuote, josta en ole ollenkaan pitänyt. Blogihommiin kuuluu tietty määrä postauksia kuukaudessa ja tietysti myös blogin Instagramin ja Facebookin ylläpitämistä.

Toinen puolisko töistäni on lehtihommia. Minulla on oma kuukausittainen palstani Trendissä ja tämän moni varmasti jo tietääkin, mutta monelle saattaa tulla uutena tietona se, että kirjoitan myös Demi-lehteen. Vastaan itseasiassa lähes koko Demin kauneusosion kirjoittamisesta ja siihen meneekin iso siivu työaikaani. Demin hommaan päädyin jotenkin itsestään, kun minua oikeastaan vain pyydettiin sinne kirjoittamaan blogini ja aikaisempien lehtitöideni perusteella.

Kirjoitan Demin kauneuteen joka kuukausi sen trendit-, suosittelemme- ja ilmiö-osiot ja joskus muitakin lisäjuttuja. Kerron kauneusmaailman kuumimmista trendeistä ja listaan tuotteita, millä trendejä voi kokeilla kotona. Testasimme-osiossa kokoan yhteen parhaat tuotteet tietyltä osa-alueelta, esimerkiksi shampoot jokaiselle hiuslaadulle, parhaat kasvonaamiot ja ihanimmat itseruskettavat. Työhön kuuluu kirjoittamisen, kuvien etsimisen ja keräämisen lisäksi siis paljon myös tuotteiden testaamista melkeinpä liukuhihnatahdilla.

Trendin palstaan kuuluu aina joku ajankohtainen trendi ja itse ottamani tutorial-kuvat. Viimeisimmissä numeroissa on ollut mm. kulmien kotivärjäys, tuuhea ponnari, viiden minsan sumusilmämeikki ja nätti nuttura. Useammat näistä joutuista löytyy myöhemmin Lily Editistä.

Trendin homma on aina ollut minulle jotenkin kunniatehtävä ja kun vielä olin edellisessä lehtitalossa töissä, haaveilin saalaa siitä, että vielä jonain päivänä pääsen kirjoittamaan Trendiin. Homma tuottaa aika ajoin päänvaivaa, koska olen jotenkin aina ollut surkea keksimään juttujen aiheita, mutta onneksi minulta löytyy tähän tukihenkilö, Jenna Kämäräinen, jolta yleensä tulee ne parhaat ideat :)

Mutta nyt mua kiinnostaisi tietää, millä alalla mun lukijani uurastaa. Kerro! :)

Ladataan...
NUDE

Ensi viikonloppu on monelle iso hetki, kun koulun penkillä kököttäminen on ohi ja saa todistuksen käteen ja lakin päähän. Päätin kerätä yhteen yhdeksän juhliin sopivaa kampausta, jotka sopivat sekä valmistuvalle että muulle juhlakansalle.

Eräs lukijani toivoi, että laittaisin kampausten kanssa kuviin ylppärilakin, jotta olisi helpompi nähdä, miten mikäkin kampaus lakin kanssa oikein asettuu. Harmi, etten ole tajunnut tätä aikaisemmina, mutta onneksi mulla on ihan hullut Photoshop-skilzzit haha! ;D Kannattaa sovitella lakkia ensin omaan päähän ja tsekata, kuinka alas se yltää ja muokata kampausta sen mukaan.

Eli tässä yhdessä kampausta, jotka onnistuvat ihan omin käsin eli ei muuta kun harjottelemaan. Vielä ehtii! :)

1. Juhlava ja siisti nuttura
2. Helppo läpivetoletti
3. Kiepautettu niskanuttura
4. Kaunis chignon-nuttura
5. Helppo kiepautusnuttura
6. Klassinen kieputus
7. Maailman helpoin ponnarikampaus
8. Juhlava läpivetolettinuttura
9. Kaunis lettinuttura

Onnea valmistuville <3

Jatka lukemista:

9 x Ohje valmistujaismeikkiin

Ladataan...
NUDE

Tänään mulla ei ole sen tähdellisempää asiaa, kun järjestää teille pitkästä aikaa pieni arvonta! Palkintona lähtee suomalaista käsityötä eli äitini vuonna 2004 perustaman Ideakorun kaunis kaulakoru :) Lue alta osallistumisohjeet.

ARVONTA!

Linkkaa siis tähän postaukseen Ideakorun sivuilta lempikorusi ja olet mukana lanttikaulakorun arvonnassa. Voittaja saa valita kaulakorun pituuden, lantin koon ja lanttiin taottavan kirjaimen. Kuvassa kaulassani ovat 10 mm:n lantti 42 cm ketjussa ja 15 mm lantti 50 cm ketjussa. Ketjua löytyy myös 45 cm pituisena :) Osallistumisaikaa on ensi viikon sunnuntaihin 4.6. klo 23 asti. Muista jättää mukaan myös toimiva sähköpostiosoite. Onnea skabaan! :)

Ladataan...
NUDE

Valmistujaisviikonloppu ja muutkin kesän juhlat lähestyvät ja on aika opetella yksi kampaus lisää kesää varten. Tällä kertaa kieputetaan niin maan perhanasti ja kokeillaan, miten kampaus asettuu ylioppilaslakin seuraksi. Melkein saisin noista itselleni uudet ylppäripotretit :D

Tämä kampaus vaatii hieman aikaa, mutta tekniikka on äärettömän helppo. Eli ei muuta kun testaamaan! :)

1. Kiharra hiukset tai ainakin latvat. Näin latvat eivät jää töröttämään kampauksesta vaan taipuvat nätisti hiusten sekaan.

2. Käytä halutessasi hiuspidennyksiä tuomaan kampaukseen lisää muhkeutta. Itse käytin juuri ostamiani Rapunzel of Sweden -klipsipidennyksiä, joista kerroin maanantaina. Kiinnitä pidennykset alas niskaan.

3. Tupeeraa hiuksia sitten takaraivolta saadaksesi kampaukseen nostetta ja ryhtiä.

4. Jätä eteen hiuksia vapaaksi ja ota sitten päällimmäiset hiukset ja kiepauta ne kerran ympäri. Varmista, että kiepautuskohta ei tule juuri ylppärilakin reunuksen kohdalle. Kiinnitä hyvin pinneillä.

5. Ala sitten tehdä kiepautuksia auki jääneisiin latvoihin. Ota muutaman sentin paksuinen osio ja kieputa se kahden sormen ympärille. Suunnalla ei ole väliä.

6. Kiinnitä kieputettu osio hyvin pinnillä aivan tyveen kiinni.

7. Jatka osioiden kieputtamista ja keskity erityisesti reunaosiin, jotta kampaus näyttää kivalta myös edestäpäin katsottuna. Tässä vaiheessa kampauksen ei tarvitse näyttää siistiltä..

8. ..sillä siistiminen tehdään vasta lopuksi. Eli nypi kieputettuja osioita leveämmiksi ja muhkeammiksi ja viimeistele kampaus piilottamalla kaikki irtonaiset suortuvat muiden hiusten sekaan. Käytä tarvittaessa pinnejä ja suihkuta lopuksi kaikkialle hiuksiin hiuslakkaa. Valmis!

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

Ladataan...
NUDE

Haha juuri kun olen sanonut, että kulmatuotteissa ja eyelinereissa meikäläisen kriteerit ovat niin kovat, että vain harva uutuus sen seulan läpi pääsee, tulee jälleen uusi kategoria, johon nämä samat jutut pätee. Olen nimittäin myös meikkivoiteiden kanssa hyvin tarkka, eikä käyttöön jää kuin murto-osa pr-näytteinä saaduista tuotteista.

Siksi en odottanut sen suurempia wow-elämyksia, kun sain testiin Oriflamen uuden TheOne Illuskin Aqua Boost Foundation -meikkivoiteen. Edellinen Illuskin-meikkis oli kauneusbloggaajien keskuudessa suosittu, mutta itse en koskaan sen kummemmin innostunut siitä. Mutta tämä onnistui yllättämään mut ihan toden teolla!

Oriflame TheOne Illuskin Aqua Boost Foundation on täydellinen arkimeikkivoide. Se on puolipeittävä ja tuntuu iholla kevyeltä, joten lopputulos on luonnollinen, mutta omaa pärstää tasaisempi ja kuulaampi. Jälki on tosiaankin hyvin heleä, joten T-alueelle tämän käyttö vaatii kyllä puuterointia.

Eli suosittelisin tätä ehdottomasti niille, joiden iho on enemmän siellä kuivan puolella ja jotka eivät halua esimerkiksi töissä käyttää kasvoillaan sitä kaikista peittävintä pakkelia ;) Kuiva iho ei varmasti tarvitse päivän aikana puuteria ja itsekin säästyn lisäpuuteroinnilta kevyen bakingin ansiosta.

Levityksessä saa olla suht nopea ja olenkin käyttänyt tämän levitykseen ihan omia sormiani. Pohjameikin tekemiseen tällä taktiikalla meneekin se about 10 sekuntia aikaa! Meikkivoide onkin ollut käytössäni nyt joka arkipäivänä ja viikonloppuisin, kun olen kaivannut aavistuksen enemmän peittävyyttä ja mattapintaa, olen sekoittanut mukaan Estée Lauderin Double Wearia.

Plussaa tälle tulee tietysti tuosta SPF20-suojakertoimesta, joka on ihan must näin kesän korvilla. Illuskin Aqua Boost Foundation maksaa normaalisti 18 euroa, mutta on nyt Oriflamen nettikaupassa alessa!

Muita tätä testanneita? :)

Pages