Ladataan...
NUDE

Elokuu kolkuttelee jo ovella ja on aika alkaa orientoitua arkeen paluuseen. Jaiks, mullakin alkaa huomenna ihan uusi työ Helsingin Yliopistossa!

Täytynee siis hommata uudet labrakengät ja alkaa taas totutella siihen, että aamuisin olisi hyvä olla ihmisennäköinen. Kotitoimiston mukavuuksista aliarvostetuin on ehkä se, että voit tehdä kokonaisen työpäivän lököverkkareissa ja tukka pystyssä ;)

Eli on aika ottaa haltuun taas ne lempparit arkikampaukset ja kun itse selailin tutorialejani inspiksen toivossa, päätin koota teillekin kuusi helppoa kampausta alkavaan arkeen. Ja hei, jos teille tulee kampausidiksiä, tutorial-toiveita otetaan mieluusti täällä päässä vastaan :)

1. Helppo ja erittäin chic ponnarikampaus
2. Puolikas läpivetoletti (tsekkaa myös hollantilainen letti)
3. Parin ponnarin kampaus (voit jättää kumilenksut näkyviin ajan säästämiseksi)
4. Aina toimiva suttunuttura
5. Kaunis ja helppo lettinuttura
6. Kolmen kiepautuksen kampaus

Voimia kaikille arjen pyörteisiin. Onneksi kesää on vielä rutkasti jäljellä! <3

Ladataan...
NUDE

Hyvin harva ripsari on tehnyt muhun sellaista vaikutusta, että edellisen (yleensä blogin kautta saadun testituotteen) loppumisen jälkeen ostaisin uuden samanlaisen, mutta Maybellinen Volum' Express Colossal -ripsarista on tullut tällainen meikkipussin vakkarituote.

Nyt Maybellinelta on tullut Volum' Express The Colossal -sarjaan uusi Big Shot Washable Mascara, joka sekin on onnistunut voittamaan meikäläisen puolelleen.

Ripsarissa on hyvin samanlainen koostumus eli sopivan kuiva, että tavaraa saa kerralla tarpeeksi ripsiin, mutta ei niin kuiva, että ripsiin muodoistuisi mitään klönttejä. Molemmissa versioissa on isohko harja, mutta tässä uudessa Big Shotissa se on vähän pienempi ja kärkeä kohti kapeampi, joten ripsarin levittäminen silmäkulmiinkin onnistuu hyvin.

Varisemista tai muutakaan leviämistä ei ole, mutta toisaalta mulla tällaisia ongelmia on todella harvojen ripsarien kanssa yleensäkään. Lisäksi tykkään siitä, ettei Big Shot Mascara ole ns. kosteudenkestävä eli pesuun riittää tavallinen meikinpuhdistusaine, eikä vedenkestävän meikinpoistoainetta tai lämpimällä vedellä lotraamista tarvita. Ripsari maksaa noin 13 euroa ja löytyy mm. Eleveniltä.

Ladataan...
NUDE

Nyt tulee kuulkaas niin äärimmäisen helpot nutturakampauksen ohjeet, että tähän hommaan pystyy ihan jokainen! Tosin tukassa pitäisi olla pituutta ainakin kainaloon saakka, mutta muuten; tämä on ehkä helpoin ikinä. Kokeile ja tägää Instakuvasi #nudeblogi, niin mäkin pääsen ihastelemaan kampauksianne! :)

1. Ota päälaelta osio hiuksia, kiepauta se kerran tai kaksi ympäri ja kiinnitä kiepautus hyvin pinneillä hieman takaraivon alapuolelle. Jätä etuhiuksia avonaisiksi, jos haluat ne kehystämään kasvoja.

2. Jaa hiukset sitten kolmeen osioon ja letitä ne. Ripottele letteihin hiuspuuteria, jotta saat niihin hyvin rakennetta. Rakenne ja kitka estävät hiussuortuvien irtoamisen leteistä ja mahdollistavat rajumman letin löysyttämisen.

3. Nypi sitten lettejä reipaasti isommiksi. Tässä saa käyttää ihan kunnon otteita!

4. Rullaa sitten keskimmäinen letti nutturaksi niskaan. Rullaussuunnalla ei ole väliä, kunhan et kieputa lettiä liian kireästi pieneksi nutturaksi.

5. Pyöritä sitten oikeanpuoleinen letti äsken tehdyn lettinutturan ympärille alakautta. Kiinnitä letti hyvin pinneillä koko matkalta.

6. Ota sitten vasemmanpuolimmainen letti ja pyöritä se nutturan ympärille yläkautta niin, että letti jää kauniisti nutturan päälle. Kiinnitä monella pinnillä ja viimeistele hiuslakalla!

Bloglovin' + Facebook + Instagram

Ladataan...
NUDE

Kuten olette ehkä huomanneet, meikäläinen on vähän kulmakarvafriikki. Tutkailen pakonomaisesti julkkiskuvia somessa ja kuvapalveluissa ihaillakseni niitä täydellisimpiä kulmia. Ja paasaan niistä sitten täällä blogissa ;)

Muotinäytöksissä on tapahtunut huomattava muutos kulmakarvaehostuksessa. Kun ennen kulmat piti olla dramaattiset, tummat ja tarkkarajaiset, nyt ne ovat äärimmäisen luonnolliset ja mikä tärkeintä, erotellut. Kulmien tuuheudella ei niinkään ole väliä, sillä erotellut, lähes paikoilleen liimatut ja ikään kuin levitetyt kulmat näyttävät aina astetta tuuheammilta.

Nyt hakusessa onkin se kaikista vahvin kulmakarvageeli. Tähän asti voimakkain on ollut Isadoran Brow Shaping Gel, mutta olen kuullut huhua, että kaikista ytyimmän pidon saa Make Up For Everin Brog Gelillä. Vinkkejä otetaan siis vastaan!

Ja jos kulmakarvageeli on teillä tietämättömillä ja tarvitsisit supererotellut kulmat HETI, aina voit fiksata kulmat kuntoon saippualla. Täällä tutorial.

Kuvat: All Over Press.

Ladataan...
NUDE

Viikonloppuna juhlittiin ystäväni Elinan häitä Vantaan Nygårdsissa. Sain kunnian olla jälleen yksi viidestä kaasosta ja tehdä morsiamen kampauksen ennen häitä.

En ollut juuri miettinyt omaa kampaustani. Pari päivää ennen kuulin muiden kaasojen puhuvan läpivetoletistä ja saimmekin idean tehdä kaikille samanlaisen kampauksen! Paitsi yhdelle, jonka tukan pituus ei tähän kampaukseen olisi tainnut riittää. Kaikki tekivät omat kampauksensa ja muut kaasot kertoivatkin hyödyntäneen meikäläisen tutorialia ;) Itselläni tähän kampaukseen meni vaivainen vartti eli tässä ihan oikea pikakampaus kesän juhliin!

Morsiamelle tein tavallisen ranskiksen ja ison hieman sivulla olevan niskanutturan. Edestä hiuksia jätettiin vähän auki, jotta lopputuloksesta tuli ihanan boheemi. Nutturan sisällä oli donitsivalkki ja kampauksen viimeisteli aiiiivan ihana kukkapanta!

Ihana rakkaudentäyteinen viikonloppu <3

Pages