Ladataan...
NUDE

*sis. mainoslinkkejä

Oho, meinaspa koko Grammy-gaala ja sen tarjoama meikki- ja kampausinspis mennä ihan ohi suun! Jotenkin mun on todella vaikeaa muistaa milloin mikäkin gaala pidetään, enkä tajua olla kärppänä kärkkymässä upeimpia kuvia All Over Pressistä.

No nyt pari päivää myöhässä kasasin yhteen vähän inspiskuvia ja tärppituotteita. Haluaisitteko te nähdä tutorialin jostain näistä lookeista? :)

Maybelline The City Kits All-in-One Eye & Cheek Palette, Pink Edge, Kicks.fi*, 15,50.

NYX Butter Gloss, Angel Food Cake, Kicks.fi*, 7,30 e.

Viva La Diva Metallic Eyeshadows & Liner Palette, Kicks.fi*, 18,50 e.

Lumene Nordic Noir Longwear Eyeshadow Stick, 6 Lapland Grey, eleven.fi*, 17,80 e.

Linda Hallberg Flash Crayon, Avoir, Kicks.fi*, 16 e.

blogit.fi + bloglovin' + facebook + instagram

Ladataan...
NUDE

Olen aina puhunut kulmakarvojen tärkeydestä koko kasvojen yleisilmeeseen, mutta nyt tätä teesiä pääsee testaamaan ihan tositoimissa. Siskoni antoi vihiä Benefitin ihan superhauskasta ja erittäin hyvin toimivasta netissä toimivasta sovelluksesta, jolla voit testata, miltä erimalliset, -kokoiset ja -väriset kulmakarvat sinun kasvoillasi näyttävät. Tai oikeastaan, miltä ne saavat sinun kasvosi näyttämään.

Itsehän olen ihan koukussa tähän sovellukseen! Kokeilin tietysti heti, miltä kasvoni näyttäisivät vaaleammilla, ohuemmilla ja superpaksuilla kulmilla. Olen joskus harkinnut kulmieni vaalentamista, mutta taidanpa pysytellä näissä omissa tummissa kulmissani. Alempana siis alkuperäinen kuva ja ylhäällä sama kuva neljillä kulmilla.

Enää ei tarvitse varmaan toitottaa, kuinka suuren vaikutuksen kulmakarvat tekevätkään koko kasvojen yleisilmeelle. Mutta ennen kun tartut pinsetteihin tai kulmien värjäyssetteihin, käy testaamassa oman kuvan kanssa tätä juttua. Niin hauskaa!

Ladataan...
NUDE

 Kaupallinen yhteistyö: Hehku

Sain uuden yhteistyön tiimoilta tehtäväkseni pohtia mitä hyvinvointi minulle merkitsee. Hommahan ei olisi voinut tulla parempaan saumaan, olenhan juuri tehnyt isohkon päätöksen töiden osalta ja pistänyt elämäni prioriteetit muutenkin ihan uusiksi. Juuri hyvinvointini vuoksi.

Minulle hyvinvointi tarkoittaa todella montaa asiaa. On kehon hyvinvointi ja mielen hyvinvointi, mihin taas sisältyvät kaikkea aina sosiaalisesta elämästä itsetuntoon ja työuraan liittyviin asioihin.

Loppuvuodesta tajusin ainakin sen, ettei suht hyvät tulot lisää hyvinvointiani ainaisten työkiireiden keskellä. Tajusin, että tarvitsen enemmän aikaa itselleni, läheisilleni ja omiin harrastuksiini. Siksi päätin lopettaa rakkaat työni Demissä ja Trendissä ja ottaa sitä kallisarvoista aikaa itselleni arvokkaisiin juttuihin. Pienempi palkka tarkoittaa tietysti sitä, että menojakin tarvitsee miettiä vielä tarkemmin, mutta teen sen mielelläni, jos minulla on illat ja viikonloput vapaita tehdä mitä haluan, vaikka maalata, meikata ja kahvitella ystävien kanssa.

Tästä päästäänkin toiseen hyvinvointini kulmakiveen, sosiaalisiin suhteisiin. Opiskeluaikoina skippasin monia ystävien kutsuja työkiireiden takia. Päivät menivät luennoilla ja opiskellessa, illat ja viikonloput blogin ja kolmen eri lehden juttujen parissa. Näin jälkeenpäin itselleni haalittu työmäärä vähän kaduttaa, olisi ehkä pitänyt pyhittää opiskeluaika niiden sosiaalisten suhteiden luomiseen, eikä keskittyä siihen, ettei vain joudu ottamaan opintolainaa.

Nykyisin olen alkanut arvostaa enemmän ystävien ja perheen kanssa vietettyä aikaa. Jos vain joltain ystäväpiirimme tytöltä tulee kutsu kahville, lounaalle tai yökylään, pyrin kaikin konstein saada asian järjestymään. Ei täällä maapallolla ikuisesti olla, miksi siis täyttäisin sen kaiken loppujen lopuksi vähäisen aikani töiden teolla?

Ajankäytön priorisointi on ollut itselleni viime aikoina se, mihin olen hyvinvoinnissani keskittynyt. Mutta kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle myös itsevarmuutta, joka tulee kehon hyvinvoinnista sekä tietysti myös ulkoisista tekijöistä. En sano, että itsevarmuuteni kumpuaisi vain ja ainoastaan vaatteista, hiuksista ja meikeistä, mutten voi väittää, etteikö niillä olisi joskus isokin merkitys siihen, miten itseni kannan ja miten käyttäydyn. Jotenkin minuun on hyvin syvälle iskostunut se, että kun lähdetään vaikka vierailulle, vähintäänkin hiukset kammataan, pestään hampaat ja vaihdetaan ne ikisuttuiset lökärit ja huppari vähän siistimpiin tamineisiin.

Olen aina pitänyt hiustenlaitosta ja meikkaamisesta, siitä innostuksestahan tämä blogikin on lähtöisin. En ole ikinä pitänyt myöskään ihonhoitoa minään pakkopullana, vaan tykkään iltaisin käyttää aikaa ihon puhdistamiseen, kosteutukseen ja joskus itseruskettavaan. Ihon hyvinvointi, kuten varmasti monet teistä tietää, voi vaikuttaa niin suuresti itsetuntoon. Kun iho on kunnossa ja hiukset puhtaat ja föönattu, on aamuisin ihan eri fiilis astua ovesta ulos ihmisten ilmoille.

Nykyisin hyvinvoinniksi käsitetäänkin paljon laajempia asioita, kuin esimerkiksi ruokavalio ja liikunta. Se on paljon syvempää, henkistä, juurikin itsevarmuutta, hyvää itsetuntoa ja toki myös fyysistä tyytyväisyyttä. Näihin hyvinvoinnin eri osa-alueisiin panostetaan nykyään aivan eri tavalla ja niitä alkaa myös olla tarjolla yhä enemmän. Tähän kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin käsitykseen hyppää mukaan nyt myös uusi Hehku, joka haluaa tarjota asiakkaalleen hyvinvointia niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Hehku on kotimainen juuri avattu uusi terveyden, kauneden ja hyvinvoinnin kauppa, jossa Kesko ja Oriola ovat yhdistäneet voimansa. Ensimmäiset liikkeet ovat avautuneet juuri nyt torstaina Helsingin Forumiin ja Vantaan Koivukylän K-Citymarketin yhteyteen. Lisäksi tämän vuoden aikana Hehkuja aukeaa lisää  muun muassa pääkaupunkiseudulle, Ouluun, Turkuun ja Tampereelle.

Hehkun idea on se, että jokainen asiakas otetaan vastaan yksilönä ja kauneutta, hyvinvointia ja terveyttä katsellaan paljon laajemmin ja kokonaisvaltaisemmin. Myymälöistä löytyy siis niin meikkejä, meikkaus-, ripsienvärjäys- ja kasvohoitopalveluja, meikkejä, mutta myös ravintoon ja kuntoiluun liittyviä tuotteita ja palveluita. Henkilökuntaan kuuluu niin farmaseutteja, personal trainereita, kosmetologeja, estenomeja kuin ravintoneuvojiakin. Lähes 10 000 tuotteen valikoima rakentuu viidestä osa-alueesta: ravinto, palautuminen, liikunta, kauneus ja terveys.

No minkä merkkien tuotteita näistä uusista Hehku-myymälöistä sitten voi löytää? Kerron näistä vielä tarkemmin tuonnempana, mutta vinkkaan jo nyt, että hyllyiltä löytyy mm. Nyxiä, Elfiä, Ecotoolsia, Dermalogicaa, Shiseidoa, Bioeffectiä ja yksinoikeudella Paesea ja Ziaja Mediä. Ja oikeasti ihan valtavan suuri määrä erilaisia hyvinvointiin liittyviä brändejä ja palveluita. Tutustu tarkemmin, Hehkun omat nettisivut ovat nimittäin nyt avautuneet ja uutiskirjeen voit tilata tämän linkin kautta.

ARVONTA!

Hei ja yksi teistä onnekkaista voi nyt voittaa 50 euron lahjakortin Hehkun myymälään! Voit osallistua niin, että menet Hehkun verkkokauppaan ja kerrot tämän postauksen kommenttiboksiin, minkä tuotteen tuolla lahjakortilla itsellesi ostaisit. Itse lahjakortti käy vain kivijalkaliikkeissä, mutta ei hätää, se on voimassa kaksi vuotta eli varmasti joku myymälä on avautunut lähelle asuinpaikkakuntaasi :) Osallistumisaikaa on ensi keskiviikkoon 31.1. klo 21 asti :) Onnea!

Ladataan...
NUDE

Joskus, etenkin näin talvisaikaan, tasaisen pohjameikin tekeminen on ihon punakkuuden takia superhankalaa. Oma ihoni on talven kuivuudesta erityisen herkkä poskien punasteluun ja nenänpielien kuivumisesta johtuvaan punoitukseen. Eikä siinä mitään, jos punat poskillani olisivat täydellisen pyöreinä omenaposkipalloina poskipäillä, mutta ne ovatkin joka päivä muotoa vaihtavina läikkinä million missäkin päin naamaa. Onneksi tähän on nyt löytynyt oikeasti tehokas korjauskeino: Essence Colour Correcting Liquid Concealer Anti Redness (saatu blogin kauta testiin).

Olen aiemminkin käyttänyt Essencen sävykorjaajaa, mutta tämä on sitä edellistä puikkoversiota paljon tehokkaampi. Essence Colour Correcting Liquid Concealerissa on todella hyvin juuri oikeanlaista pigmenttiä, mikä saa punakkuuden tehokkaasti piiloon. Jotenkin tämän peittokyky, nimenkin mukaisesti, on ihan toista luokkaa, kuin muissa testaamissani sävykorjaajissa.

Lisäksi sen koostumus on täydellinen, ei liian ohut eikä liian paksu. Eikä varsinkaan liian kuiva, kuten monissa voidemaisissa sävykorjaajissa. Tämä nestemäinen sävykorjaaja ei tunnu iholta miltään, eikä tee siihen mitään ylimääräistä rakennetta; vain punaisuuden häivytyksen, ei mitään muuta. Hinnasta en mene nyt ihan takuuseen, mutta Essencen edullisuuden tietäen veikkaisin tämän hinnan olevan noin 3 euron luokkaa. Samaan sarjaan kuuluu myös muita sävyjä ja kellertävää versiota olisi jännä kokeilla tummille silmänalusille!

Niin ja muistattehan, että näitä sävykorjaajia käytetään aina ennen meikkivoiteen levittämistä. Tällöin ihosta tulee sopivan neutraali, eikä meikkivoiteelta tarvitse vaatia ihan älytöntä peittokykyä. Naama ei jää läikikkääksi, vaan meikkivoiteen kanssa siitä tulee täydellisen tasaisen sävyinen.

blogit.fi + bloglovin' + facebook + instagram

Ladataan...
NUDE

Ai ai ai nyt korviini on kantautunut kyllä niiiiiiin hyviä uutisia! Osa teistä tästä jo varmasti eilen kuulikin, mutta supersuositun meikkimerkin Too Facedin tuotteita saa nyt helposti tilattua meille Suomeen. Too Faced on nyt nimittäin tiistaista lähtien ollut verkkokauppa Cult Beautyn valikoimassa! Tätä on totisesti odotettu!

Enää ei tarvitse ottaa laivamatkaa Tukholmaan tai maksaa älyttömiä postimaksuja Selfridgelle tai Puolan Sephoralle näitä ihanuuksia halutessaan. Cult Beautylla postarit ovat ilmaiset yli 40 punnan tilauksille ja nyt uutiskirjeen tilaajat saavat ilmaisen toimituksen ensimmäiselle tilaukselleen!

Too Faced on tunnettu ehkäpä maailman parhaimmasta ripsiväristään, Better Than Sex -maskarasta, luomiväreistään, poskipunistaan, primereistaan ja meikäläisen ikisuosikista, Chocolate Soleil -aurinkopuutereista. Too Faced on jo pitkään ollut minun ja varmasti monien muidenkin suomalaisten haaveilema merkki ja nyt en voi muuta kuin riemuita siitä, että tuotteiden saatavuus parani näin roimasti. Merkin meikit ovat todella laadukkaita, luomivärit pigmenttisiä ja Too Facedia näkyy usein isojen tubettajienkin videoilla. Onneksi Cult Beautyn valikoima on laaja ja jokainen varmasti löytää sieltä haluamansa jutun.

Kuka muu on tästä ihan sikainnoissaan! <3

Pages