Ladataan...
NUDE

Taas uusi Youtube-tuttavuus, jota seurata, jes! Törmäsin Jordan Lipscomben videoihin etsiessäni kampausinspiraatiota (nyt kun pipokausi alkaa olla taputeltu) ja tämä Jordanin video oli niin ihana, että oli pakko jakaa se teidänkin nähtäväksenne.

Videolla Jordan näyttää seitsemän ihanaa kampausta, jotka sopivat vähän lyhyemmällekin tukalle. Etenkin tuo ponnarikikka menee ehdottomasti kokeiluun ja lisäksi jotenkin rakastuin täysin tuohon hiustensävyyn! Ei muuta kun testailemaan vaikka täksi illaksi :)

Ihanaa viikonloppua <3

Ladataan...
NUDE

Innostuin tässä vähän aikaa sitten todenteolla värillisistä ripsareista ja päätin nyt vihdoin kokeilla Yves Saint Laurentilta saamiani värimaskaroista. Arvoin punaisen ja vihreän välillä ja nyt ensimmäisenä lähti testiin vihreä meikki luomiväriä ja ripsiä myöten. Tätä hommaa täytynee viedä vielä eteenpäin!

Käytetyt tuotteet:

Pohja: Boho Green Makeup Compact Foundation, 02 Beige Clair* + Tarte Shape Tape Concealer, Light Neutral + Lumene Loose Powder* + KICKS Contour Kit, Light/Medium* + Essence 3D Dewy Look Stick*.

Silmät ja huulet: Lumene Nordic Noir Longwear Eyeshadow Stick, 6* + NYX Contour Intuitive, Warm zone* + NYX Ultimate Shadow Palette, Smokey & Highlight + Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture, 3 I'm the excitement*. NYX Soft Matte Lip Cream, Cape Town* + Maybelline Vivid Hot Lacquer, 62 Charmer*.

Blogit.fi + Facebook + Youtube + Instagram

*Tuote saatu blogin kautta.

Ladataan...
NUDE

Tänä talvena olen taistellut kuivan ihon kanssa enemmän kuin koskaan. Yöksi olen löytänyt täydellisen kuivan ihon pelastajan, mutta päivällä iho on kuivuudesta edelleen korppu vaikka mitä tekisi. Olen kokeillut erilaisia seerumeita ja öljyjä ja sekoittanut aina meikkivoiteen sekaan jotain kosteuttavaa. Silti mikään ei ole tuntunut riittävän ja lempipäivävoiteeni Lumenen Valo Glow Reveal Kirkastava & silottava kosteusvoide on saanut väistyä talviteloille. Nimittäin tämän tieltä.   

Viime aikoina iho on ollut niin kuiva, että meikkivoide on näyttänyt huonolta ja koko naama ihan röpelöiseltä. Clarinsin Extra-Firming Jour Wrinkle Control Firming Day Cream -päivävoide on onnistunut pelastamaan ihoni näin kuivassa talvi-ilmassa.

Voide on ilmeisesti tarkoitettu vähän meikäläistä vanhemmalle väelle eli noin 40-vuotiaille ja siitä ylöspäin, mutta se sopii iholleni niin hyvin, että olen ignoorannut kohderyhmäjutun kokonaan :D Voide on ihanan paksua, sillä mikään ohut tai kevyt voide ei tässä tapauksessa ole se ratkaisu. Se jättää iholle ihanan tahmean pinnan, jolloin meikkivoidekin levittyy nätisti, eikä jämähdä kuivuudesta repaleisiin kohtiin. Päivävoide on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja itseasiassa tästä samasta voiteesta on olemassa versio kuivaihoisille. Kuinkakohan kosteuttavaa se sitten on!

Ainoa miinus tuleekin sitten hintalapun kohdalla. Äh! Ärsyttää, kun olen aivan innoissani jostain tuotteesta ja haluan kailottaa siitä koko maailmalle, mutta sitten hinnan selvittyä täytyy koko arviointi tehdä uudelleen. Tämä kyseinen Clarins Extra-Firming Jour Wrinkle Control Firming Day Cream maksaa siis noin 93 euroa, mikä nyt kerta kaikkiaan on meikäläisen palkkapussille ja säästeliäälle luonteelleni ihan liikaa.

Halusin siis kertoa tästä ihanuudesta ja te saatte päättää, voiko mikään päivävoide olla lähes 100 euron arvoinen. Ehkäpä suurin osa hinnasta tulee Clarinsin vahvasta anti-age-tuntemuksesta ja arvokkaista ainesosista, mutta itse kun etsin vain sitä superkosteutusta. En siis aio tätä enää ostaa, kun ensimmäinen loppuu. Sen verran tuo hinta kirpaisee. Täytyy vain toivoa, että löydän ensi talveen mennessä jonkun yhtä hyvän voiteen ja mieluiten viidesosahinnalla! Ehdotuksia otetaan vastaan ;)

Blogit.fi + Facebook + Youtube + Instagram

Ladataan...
NUDE

Ihanaa maanantaita! Arkimeikki on juttu, jonka haluaisi tapahtuvan aamulla itsestään tai ainakin mahdollisimman nopeasti. Aamuisin kun ne sekunnit tuntuvat kuluvan muuta päivää nopeammin.. Tässä siis muutama kikka ja tekniikka, joilla arkimeikkaamisesta tulee nopeampaa ja helpompaa. Meikäläisellä homma hoituu 10-15 minuutissa, entä sulla? ;)

Tummien silmänalusten peittäminen. Omat silmänaluseni ovat välillä niin tummat, että käytän kahta eri peiteainetta. Eli ensin vähän tummempaa aivan tummimpiin kohtiin ja sitten vaaleampaa kuten tuossa linkkaamassani postauksessa. Tällöin saan kirkastusta silmien alle, mutta alue ei jää loistamaan muista kasvoista erilliseksi, kun vaaleampaa peiteainetta häivyttää vähän alaspäin.

Tehokas keino peittää näpyt eli näppyjen sävyn neutralointi. Tämä kikka voi tulla tarpeeseen, jos näpyissä tai aknearvissa on vahva punainen sävy, joka ei meinaa millään pelkällä meikkivoiteella peittyä.

Ohjeet kolmen stepin kulmakarvameikkiin. Tähän et tarvitse kuin kulmakynän! Itse en oikein muulla tapaa enää kulmiani meikkaakaan ja etenkin arkena käytän tätä hyvin yksinkertaista kaavaa.

Kulmakarvojen kotivärjäys. Tämä ei varsinaisesti liity arkimeikkiin, mutta helpottaa sitä kyllä huomattavasti, jos kulmasi ovat luonnostaan huomaamattoman vaaleat. Oma lempparituotteeni tähän on nykyään BeautyLash Sensitive.

Helpotusta rajausten tekoon. Kun kissansilmärajausten loppukohtiin tekee pienet pisteet ja piirtää rajaukset niiden mukaan, meikistä tulee symmetrinen ja helposti toteutettava. Tätä kikkaa käytän edelleen itsekin! Ja jos kissansilmärajaus ei siltikään onnistu...

Astetta helpompi rajaus luomivärillä onnistuu varmasti! Tämäkin tekniikka on kyllä itselläni hyvin usein käytössä, kun en jaksa keskittyä nestemäisellä rajausvärillä työskentelyyn, mutta haluan kuitenkin tehdä jotain, joka korostaa silmiä. Niin helppoa ja nättiä, kokeile vaikka!

Ja lopuksi vielä viime kesänä tekemäni video omasta 15 minuutin arkimeikistäni. Toivottavasti saitte hyödyllisiä vinkkejä! Ja kerro, mistä arkimeikkiin liittyvästä jutusta haluaisit seuraavaksi nähdä postauksen :)

Pysy mukana <3 Blogit.fi + Facebook + Youtube + Instagram

Ladataan...
NUDE

Törmäsin joskus ajat sitten juttuun säilöntäaine metyyli-isotiatsolinonista ja aihe vaikutti huolestuttavalta. Kirjoitin tuolloin nimen ylös, jotta voisin joskus tutustua aiheeseen tarkemmin ja ehkäpä kirjoittaa siitä postauksen. No ainesosan tutkiminen vähän unohtui, kunnes eräs teistä lukijoistani muistutti siitä edellisessä videopostauksessani. Paljastin nimittäin sarjassamme "epäsuositut mielipiteeni", että en pidä suositusta Fanola No Yellow -hopeashampoosta, en sitten yhtään!

En ole koskaan tajunnut tämän viimeaikaista hypetystä, sillä mielestäni se on liian pigmenttipitoista ja haisee aivan järkyttävän pahalle. Levityksen jälkeen kädet ovat siniharmaat ja kaakelit aivan siniset ja hiukset lemuavat joltain tappokemikaalilta. En myöskään tajua, miten tämä muka sävyttää hiuksia paremmin kuin ikisuosikkini Fudgen Clean Blonde, joka tuntuu olevan kivemman sävyinen, pesevän hiukset paremmin jättämättä kaakeleita ja ihoa kalmansävyisiksi. Saati hiuksia pahanhajuisiksi.

Olen yrittänyt epätoivoisesti käyttää shampoota loppuun, kun se on kerran tullun ostettua. Nyt kuitenkin tuo lukijani kommentti oli viimeinen niitti Fanolan arkkuun. Hän nimittäin oli huomannut, että se sisältää tätä voimakkaasti herkistävää metyyli-isotiatsolinonia! Ja toden totta, ainesosalistassa komeilee sanat methylchloroisothiazolinone methylisothiazolinone, joka on tämän säilöntäaineen seosmuoto.

Metyyli-isotiatsolinoni eli MI on siis säilöntäaine, joka on ihoa voimakkaasti herkistävä ja aiheuttanut kunnollisen allergiaepidemian. Sen käyttö iholle jätettävässä kosmetiikassa kiellettiin 12.2.2017, mutta poishuuhdeltavissa tuotteissa sitä on saanut vielä käyttää. Toki shampoo on poishuuhdeltava, mutta en halua ottaa riskiä. Kun allergian kerran saa, se on elinikäinen, ja tässä tapauksessa voimakas, riesa.

Aineen käyttö poishuuhdeltavissa tuotteissa on siis sallittua tällä hetkellä enimmäispitoisuudella 0,01 %. Tukes kuitenkin kertoo, että Euroopan komission kuluttajien turvallisuutta käsittelevä tiedekomitean toteaa arviossaan (SCCS/1557/15), että käytettyjen tietojen perusteella sen käyttö ei ole turvallista myöskään poishuuhdeltavissa kosmeettisissa valmisteissa tuolla enimmäispitoisuudella ja nyt sen käyttö on viime vuonna annetussa Euroopan komission asetuksella säädetty siirtymäajalla enimmäispitoisuuteen 0,0015 % (Tukesin uudempi tiedote). Onneksi sentään tuon Fanolassa olevan seoksen sallittu pitoisuus on jo vain 0,0015 %, mutta aika kuumottavaa tämä on silti..

Mitähän minä nyt tälle teen? Sisäinen ituhippini ei anna heittää koko purkkia suoraan mäkeen, mutta tuntuu vähän pahalta käyttää tämä hiuksiini ja muutenkin nykyään helposti ärsyyntyvään päänahkaani. Jos joku ei halua tätä ottaa minulta pois, uhraudun luonnon hyväksi ja yritän käyttää tämän vain hiusten latvoihin hah :D Kiasus. Kiitti vaan Fanola.

Mitä mieltä? Meneekö shampoo vaihtoon?

Pages