Ladataan...
NUDE

Rakkaat kuulijat. Olen tehnyt suuren virheen. Virheen, jollaista en ole tehnyt koskaan aikaisemmin. Levitin itseruskettavan nimittäin aivan järkyttävän huonosti. Siis aivan järkyttävän huonosti. Katso vaikka!

Kyseisellä itseruskettavalla ei oikeastaan ole merkitystä, sillä näin voi käydä melkein minkä tahansa karttavärittömän itseruskettavan kanssa. Erityisesit vaahdon, joka voi kuivua iholle nopesastikin. Olisi vain pitänyt olla paljon tarkempi. Mutta kun ikilempparini, Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Moussen kanssa mulle ei ole koskaan käynyt näin, enkä aina ole senkään levityksen kanssa ollut niin älyttömän tarkka. Se taitaa vain levitä iholle kauniimmin.

Karttaväri itseruskettavassahan tarkoittaa sitä, että itse tavara on jonkin sävyistä, yleensä rusehtavaa, joten näet koko ajan, mihin olet tuotetta levittänyt. Itse siis olen aina ollut karttavärillisten ystävä, mutta tuntuu, että uusimmat tuotteet ovat yhä useammin sävyttömiä. Karttavärittömissä ii-ärrissä on toisaalta se hyvä puoli, ettei väriä leviä esimerkiksi lakanoihin tai vaatteisiin yön aikana. Mutta olen ollut valmis pesaisemaan lakanat, koska hyöty-haitta-suhde karttavärisillisissä on sen verran hyvä. Silloin ei nimittäin ikinä voi käydä näin!

"Onneksi" testasin tätä uutuutta toki juuri ennen vilkasta pressipäivää ja bileiltaa. Kotona röhnöttämisen sijaan minun piti siis olla heräämisestä kahden tunnin päästä ihmisten ilmoilla ja kädet tosiaankin näyttivät tuolta. Mini-paniikki meinasi iskeä sängystä noustessa, mutta päätin ottaa asian rauhallistesti ja lähteä kohti haastetta. Vaikka teki kyllä mieli painua takaisin pehkuihin ja perua kaikki päivän menot.

Netti olisi varmasti ollut täynnä pullollaan kaikenmaailman itserusketuksenpoistovinkkejä soodamömmöstä sitruunamehuun, mutta meikäläinen päätti lähteä touhuun perinteisellä öljyn ja kuorinnan yhdistelmällä. Hieroin sormien välit lähes vereslihalle öljyn, kuorinta-aineen ja kuorintahanskan kanssa, mutta rajat olivat silti lähes samanlaiset kuin aluksi. Naurukohtaukset ja paniikin omaiset tuntemukset vuorottelivat, kun yritin kuumeisesti keksiä uusia ideoita asian korjaamiseksi.

Päätin lähteä aika riskaabeliin touhuun ja korjata itserusketusmokan levittämällä lisää itseruskettavaa. Kuulostaa hullulta, mutta hyvin se onneksi meni. Otin käteeni pienen synteettisen luomivärisiveltimen, kaivoin kaapista lempi-itseruskettavani eli tuon mainitsemani karttavärillisen Vita Liberatan moussen ja maalasin sillä sitten tarkasti vain ne kohdat, joihin edellinen ii-är ei ollut tarttunut. Uhkarohkeaa, mutta se toimi! Vaahto antaa onneksi heti väriä ja parin tunnin päästä uskalsin jo pestä kädet, eikä väri enää lähtenyt mihinkään ja kädet näyttivät taas onneksi normaaleilta. Ja tietysti superruskettuneilta ;) Katastrofi selätetty!

Blogit.fi + Facebook + Bloglovin' + Instagram

Ladataan...
NUDE

Tämän kevään yksi mielenkiintoisimmista meikkilanseerauksista oli ehdottomasti Inglot x Jennifer Lopez, jonka tuotokseen pääsin tutustumaan viime torstaina.

Kun ensimmäisen kerran kuulin tästä yhteistyöstä, mallailin päässäni jo sen, miltä kokoelma voisi näyttää. JLo:n imagoon sopivia juttuja olisivat ainakin nudepunat, ehkäpä yksi kesäinen puna, aurinkopuuterit, kimalle ja hehku. Ja näitä kaikkia uudesta sarjasta löytyikin!

Laajaan uutuuskokoelmaan kuuluu siis iso määrä luomivärejä niin kiinteinä kuin irtopigmentteinäkin, erilaisia aurinkopuutereita, korostuspuutereita, kulmageelejä, ripsareita, geelimäisen eyelinerin, huulipunia, huulikiiltoja, kynsilakkoja, poskipunia ja irtoripsiä. Kokoelmassa on kaikkiaan noin 70 kaunista ja trendikkään sävyistä tuotetta. Tuotteita voi ostaa yksittäisinä tai niistä voi Inglotille tuttuun tapaan koota vaikka minkälaisia paletteja.

Hinnat ovat hieman muita Inglotin hintoja korkeampia. Esimerkiksi Inglot x JLo -sarjan irtopigmentti maksaa 25 euroa, poskipuna 17 euroa ja yksittäinen luomivärinappi 10 e. Meikkejä voi ostaa Inglotin omista myymälöistä, verkkokaupasta ja nyt myös Egoista. Tuolla Kluuvin liikkeessä kuvausvalot eivät olleet parhaat mahdolliset, joten tsekkaa koko kokoelma paremmalla väritasapainolla Inglotin sivuilta.

Blogit.fi + Facebook + Bloglovin' + Instagram

Ladataan...
NUDE

Olen tainnut joskus mainitakin, että Essence, edullisista hinnoistaan huolimatta, on ihan huippumerkki mitä ripsareihin tulee! Jos mun pitäis valita vain yksi merkki, jonka ripsareita käytän lopun ikääni, valitsisin varmaankin Essencen. Ripsareita löytyy ihan joka lähtöön erilaisilla koostumuksilla, harjoilla ja hauskoilla ulkoasuilla varustettuna.

Päätinkin lähteä testaamaan merkin ripsareita oikein isommalla kädellä. Sain Essenceltä yli kymmenen ripsaria, joista valkkasin tähän valtaisaan vertailuun yhdeksän. Seuraavassa siis kaikki nämä valkkaamani ripsarit satunnaisessa järjestyksessä ja mietteet niiden päivän tai parin testausajasta. Plus hinnat niistä, joista sen onnistuin löytämään. Ja muista tsekata postauksen lopusta myös ihana Essence-arvonta!

1. Essence #Lashes Of The Day Super Volume Mascara (3,09 e / 12 ml) on kuivahkoa tavaraa, mistä itse ainakin pidän. Kuivempi koostumus nimittäin takaa paremman volyymin ja kerrostettavuuden ja tämä tuntuu jopa lisäävän ripsien määrää! Tosin levitykseen pitää vähän keskittyä, ettei ripsiin muodostu klippejä. Tämä, kuten moni muukin Essencen ripsari leviää meikäläisen rasvaisilla luomilla yläluomelle, ellen puuteroi luomia hyvin.

2. Essence Volume Stylist 18h Curl & Hold Mascara (3,69 e / 12 ml). Tämä ripsari vähän yllätti meikäläisen. Olen nimittäin testannut tätä joskus kauan sitten, enkä silloin oikein kovasti vakuuttunut, mutta nyt ihastuin ihan todenteolla! Tämän ripsarin jännästi kaareva harja ärsytti aluksi, mutta kun sitä oppi käyttämään, se alkoi tuntua superhyvältä. Kuivahko koostumus antaa jälleen hyvin volyymia ja pituutta. Ripsari ei lähde yhtä helposti pois iltapesulla, kuin muut, mutta se myös pysyy astetta paremmin leviämättä yläluomelle. Mitään muista poikkeavaa taivutuksen paikoillaan pitämistä en tämän kanssa huomannut.

3. Essence Lash Princess Volume Mascara (12 ml) ei anna ihan niin älytöntä tuuheutta, mutta on todella erotteleva. Se on helppo levittää, vaikka harja onkin vähän hassun muotoinen. Ripsarissa on todella hyvä koostumus, ei liian kuiva, eikä liian löydä vaan juuri passeli!

4. Essence All Eyes On Me Multi-effect Mascaran (8 ml) harjasta ja lopputuloksesta tulee mieleen Sensain 38-ripsari. Lopputulos on hyvin luonnollinen, vaikkakin kerrostamalla saa lisää näyttävyyttä. Harja on ihan erilainen kuin näissä muissa ripsareissa; se on paljon pienempi ja sillä on helppo levittää ripsari myös alaripsille. Ei anna mitään kreisivolyymia, mutta jättää ripset joustaviksi, eikä levinnyt päivän aikana yläluomelle.

5. Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara (3,69 e / 12 ml) antoi ripsiin erityisesti pituutta ja jätti ripset myös astetta luonnollisemman näköisiksi kuin muut överivolyymia antavat ripsarit. Se ei levinnyt yhtään yläluomelle, vaikka jotenkin sitä siltä odotinkin. Kaarevalla harjalla pystyi vähän säätelemään sitä, kuinka paljon ripsiin halusi tavaraa kerralla.

6. Essence Get Big! Lashes Volume Boost Waterproof Mascara (n. 3,49 / 12 ml) oli siitä jännä, että koska odotin, että ainakin vedenkestävä ripsari ei lähde leviämään päivän aikana yläluomelle, niin tämä levisi ehkä kaikista pahiten! Toki tämä leviäminen on usein kiinni myös siitä, millaista silmänympärysvoidetta olen käyttänyt ja kuinka hyvin puuteroinut, mutta silti, tämä oli ehkä sen osalta joukon pahin pettymys, vaikka lopputulos oli ihanan eroteltu ilman yhtäkään klönttiä. Ja vaikka harja oli aivan valtaisa, tavaraa tuli kerralla ripsiin hillitysti.

7. Essence Get Big! Lashes Volume Curl Mascaran harja on myös todella järkälemäinen! Niin jättimäinen ja vieläpä kaareva, että sitä oli vähän jo vaikeaa käyttää. Myös itse maskaraa tuli sillä kerralla ripsiin ihan liikaa. Tämäkään ei siis muodostunut joukon lemppariksi, vaikka se antoikin ripsiin jännästi lisää pituutta.

8. Essence The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited (3,49 e / 10 ml) nousi jälleen suosikikseni. Tämä kaveri on ollut lempparini jo pitkään, eikä se pettänyt tälläkään kertaa (aiempi postaus). Ripsari antaa täydellisesti lisää tuuheutta ilman klöntin klönttiä ja harja on juuri sopivan kokoinen. Koostumus on kuivahkoa, mutta jotenkin geelimäistä, joten ripsivärin rapisempista tai epätasaista levitystä ei tarvitse pelätä. Se myös pysyy hyvin, kun luomet on puuteroitu, mutta irtoaa myös helposti pesussa.

9. Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascaran (n. 3,49 e / 12 ml) tiedän olevan monen lemppari tällä hetkellä ja kyllähän tämä ihan oiva peli onkin! Sen muovinen piikkiharja on erilainen kuin kaikkien näiden aikasempien ja vaikka se on aika iso, sitä oli helppo käyttää. Tavaraa tuli ripsiin aina juuri sopivan vähän kerralla ja ripsari kyllä tuuheutti ja erotteli samanaikaiseksi, eikä vetänyt ripsiä yhteen klönttiin.

1. Essence #Lashes Of The Day Super Volume Mascara 2. Essence Volume Stylist 18h Curl & Hold Mascara 3. Essence Lash Princess Volume Mascara 4. Essence All Eyes On Me Multi-effect Mascara 5. Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara 6. Essence Get Big! Lashes Volume Boost Waterproof Mascara 7. Essence Get Big! Lashes Volume Curl Mascara 8. Essence The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited 9. Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Tässä vielä kaikki ripsarit samassa järjestyksessä kuin aikaisemmin. Essencen The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited on ollut yksi lemppareistani jo pitkään ja kyllähän tässäkin nyt kävi niin, että tämä vanha suosikkini voitti koko vertailun! Jos mun pitäisi näistä valita kolme parasta, ne olisivat järjestyksessä The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited, Volume Stylist 18h Curl & Hold Mascara ja #Lashes Of The Day Super Volume Mascara. Vaikka kyllähän nämä kaikki jää meikäläisellä kyllä käyttöön! Lähimmät Essence-jälleenmyyjät löydät muuten täältä.

ESSENCE-ARVONTA!

Saankin nyt arpoa teille Essencen yllätystuotepaketin, joka sisältää mm. tämän skaban voittajan eli The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited -ripsarin! Kommentoimalla tähän postaukseen olet mukana ylläripaketin arvonnassa ja aikaa osallistua on ensi viikon torstaihin 3.5. klo 21 asti <3

Blogit.fi + Facebook + Bloglovin' + Instagram

Ladataan...
NUDE

Väisty kukkapanta, täältä tulee putkiletti! Jotenkin on ihan hassua, miten jotkut tietyt tavat vaikkapa letittää tai kihartaa hiukset nousee ihan ylivoimaiseksi trendiksi. Tällä hetkellä kuumin kampaustrendi on ehdottomasti pipe braid, jolla ei ainakaan vielä taida olla mitään suomenkielistä vastinetta. Joten kutsutaanpa sitä nyt sitten vaikka.. putkiletiksi? Lol.

Olen huomannut näiden putkilettien nousun nyt ehkä kuukauden aikana ainakin omassa somevirrassani. Jenkkiläiset julkkikampaajat ja stylistit esittelevät luomuksiaan ja Coachellan kampauskuvat vilisivät näitä putkenmuotoisia lettejä.

En millään keksinyt vain kuvia katsomalla, miten tällainen letti oikein tehdään, mutta onneksi on Youtube, joka tietysti osasi taas auttaa ongelmassani. Olisin halunnut tehdä tästä oman tutorialini, mutta nyt täytyy varmaankin alistua omien sormien riittämättömyydelle. Ja harjoituksen puutteelle. Siksipä jaan teille tämän samaisen videon, jonka netin syövereistä löysin ja alan itsekin harjoitella tätä hauskaa kampausta. Sanokaa mun sanoneen, tää tulee olemaan kesän festareiden iso tukkahitti!

Kuvat: @hairbyruslan, @camilacoelho, @nicciwelsh

Ladataan...
NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Lumenelle on jotenkin kaikessa hiljaisuudessa tupsahtanut paljon uusia tuotteita, jotka ovat minulle ja varmasti vielä monelle muullekin täysin uusia ja testaamattomia. Yksi näistä on Lumenen uutukaismeikkivoide: Nordic Nude Natural Perfection CC Cream, jota nyt pääsin yhteistyön tiimoilta vihdoin kunnolla testaamaan!

Kyseinen meikkivoide ei ole ollenkaan samanlainen, kun Lumenen aikaisempi supersuosittu CC-voide, kuten ehkä aluksi odotin. Jouduin testaamaan tuotetta aika monta kertaa, ennen kuin pääsin tämän uutukaisen jyvälle. Tämä uusi CC-voide on nimittäin todella erilainen, kuin mitkään aikaisemman CC- tai meikkivoiteeni. Se ei ole peittävä, mutta antaa iholle sävyä ja mattaisuutta. Sitä ei oikeastaan voi levittää muuta kuin sormin ja lisäksi se on pullosta tullessaan täysin valkoista!

Ei siis kannata pelästyä tämän uutuuden sävyä, kun sitä pursottaa ulos purkista. Se nimittäin muuttuu värilliseksi vasta, kun sen sisältämät pigmenttikapselit rikkoutuvat. Ja siksi tämä onkin tärkeää levittää kasvoille sormin aika ronskein pyörivin liikkein. Sävyjä tästä löytyy kaksi; Fair/Medium, jolla on punertava pohjasävy ja tummempi Medium/Tan kellertävällä pohjasävyllä.

Tuossa yllä olevassa kuvassa kädessäni vasemmalla on tummempi sävy, oikealla vaaleampi. Ja kasvoilleni käytin oikeastaan vähän molempia, mutta kyllä tuo Medium/Tan on enemmän meikäläisen iholle sopiva varsinkin, kun haluan kalpeille kasvoilleni jo vähän sitä kesäistä sävyä.

Lopputulos on yllättävän mattainen ja tietysti aivan superluonnollinen. Peittokykyä voi myös hieman säätää tuotteen määrää muuttamalla. Natural Perfection CC-voide tuntuu hoitavan ja kosteuttava ihoa, muttei jätä sitä yhtään liian kiiltäväksi vaan juuri sopivan kuultavaksi. Jopa meikäläinen voisi olla ilman puuteria tämän jälkeen!

Tämä on siis selkeästi Lumenen vanhaa CC-voidetta vähemmän peittävä ja lähinnä vain tasoittaa ihon sävyä, niin kuin CC-voiteen oikeaoppisesti oikeastaan kuuluukin (Color Correcting). Jos ihollasi on siis epäpuhtauksia tai muuta peitettävää, tarvitset tämän kaveriksi ehdottomasti peitevoiteen. Siksi ajattelenkin, että tämä on SPF 25:nsa kanssa aivan täydellinen arkimeikkivoide kesäkäyttöön! Iho saa luonnollisen hehkun, tasaisen sävyn ja sen tärkeän UV-suojan auringon säteitä vastaan. Löydät Natural Perfection CC-voidetta mm. Sokokselta ja hintaa tällä on 21,90 e.

Joko joku muu on ehtinyt testaamaan tätä Lumenen uuttuutta? :)

Pages