Ladataan...
NUDE

Tuntuu tuon edellisen postaukseni jälkeen hassulta kirjoittaa, että olen ostanut kosmetiikkaa täynnä olevaan kotiini uuden tuotteen, mutta let me explain. Ja kiitos kaikille postausta kommentoineille, ajatuksenne ovat auttaneet minua jo valtavasti! Yritän ehtiä vastaamaan niihin heti häärumban jälkeen :)

Byredo on tuoksumerkki, jonka tuotteista olen haaveillut jo vuosia. Kävimme pari vuotta sitten äitini kanssa Tallinnassa, jossa pääsimme hypistelemään näitä kulttituoksuja, mutten raaskinut silloin mitään itselleni ostaa. Viimeisen vuoden ajan meidän taas on siskon kanssa pitänyt matkata Lahteen, jossa randomisti oli ainoa Byredoa myyvä myymälä.

Olin jo henkisesti varautunut, että tuolta reissulta ostan itselleni vihdoin tämän vähän tyyriimmän tuoksun. Olin jo Tallinnassa päättänyt minkä tuoksun itselleni valitsen; La Tulipen. Olin suihkauttanut sitä pieneen paperilappuun ja heittänyt sen myymäläkierroksen jälkeen kangaskassiini ja tuoksuttelin sitä vielä monta viikkoa kotona reissun jälkeen. Mistään uudesta tuoksusta en ole pitänyt näin paljon varmaan 10 vuoteen! Olen nimittäin todella herkkänenäinen ja supernirso tuoksujen suhteen.

No Lahden reissu jäi, mutta hääpukuani hakiessani, törmäsin ihanaan yllätykseen Helsingin Stockalla. Sain hetken hieroa silmiäni, kun näinkin siellä yllättäen Byredon pisteen! Siis kuka tietää, milloin merkki on Stockalle saapunut ja miksei tästä ole kerrottu meille toimittajille ja bloggaajille mitään?! Ilmeisesti homma on vielä aika alkutekijöissään, koska kaikki tuoksut eivät ole vielä tulleet myymälään, mutta onneksi La Tulipe oli.

No tuoksutarina päättyy siihen, että nyt, kun häät ovat kulman takana, päätin, että haluan itselleni häätuoksun. Sellaisen, jota käytän ensimmäistä kertaa häissämme ja johon palatessani saan toivottavasti mieleeni ihanat muistot ja tärkeän päivän. Nyt tuoksu odottelee lähtemistä kohti Harjavaltaa ja lauantaita, kun sen ensimmäisen kerran avaan <3

Ladataan...
NUDE

Minulle on noin viimeisen vuoden aikana noussut melko ristiriitaisia fiiliksiä bloggaamiseen liittyen. Olen purkanut sydäntäni lähes kaikille tielleni osuville ja montakin kertaa läheisilleni. Nyt päätin avata ajatuksiani myös teille. Ehkäpä saan teiltä uusia näkökulmia ajatuskulkuuni.

Ajatukseni liittyvät siis kuluttamiseen ja erinäisin tavoin myös ympäristön kuormittamiseen. Yritän itse elää ekologisesti esimerkiksi syömällä kasvisruokaa, käyttämällä julkisia kulkuvälineitä tai pyöräilemällä ja tietysti tarkasti kierrättämällä. Olen myös pyrkinyt vähentämään kulutusta ja ostamaan aina vain vähemmän esimerkiksi vaatteita.

Mutta sitten tullaan kosmetiikkaan, mikä tuntuu välillä sotivan kaikkia viimeisen kymmenen vuoden aikana syntyneitä aatteitani vastaan. Ei sillä, että ostaisin juuri yhtään kosmetiikkaa, sillä sitä tulee ovista ja ikkunoista tarpeeksi ihan muutenkin. Ahdistukseni lähtee käyntiin, kun mietin, mikä minun tarkoitukseni bloggaajana on ja ihan käytännön tasolla se, mihin minä tämän kaiken saamani kosmetiikan oikein laitan.

Ensiksi siihen, mikä minun työni yksi osa-alueista on: suositella teille hyviksi todettuja tuotteita, jotka te voitte sitten mennä kauppaan itse ostamaan. Ahdistus. Tekisi mieli kirjoittaa jokaisen postauksen perään näin: Jotta välttyisimme maapallomme tuhoamiselta ja ylikuluttamiselta, ethän osta tätä tuotetta, ellet sitä ihan oikeasti tarvitse. Niin ja eihän kukaan oikeasti tarvitse yhtäkään meikkituotetta, jos nyt ihan niin pitkälle halutaan mennä.

Kulutushysteria ja uusien tuotelanseerauksien ympärillä vellova hypetys saavat minut joskus surulliseksi. Joskus tuntuu, etteivät ihmiset mieti kulutustottumuksiaan ruuan, vaatteiden tai vaikka tämän kosmetiikan suhteen yhtään. Toistaalta taas ajattelen, että kosmetiikka voi parhaimmillaan melko pienellä hiilijalanjäljellä tehdä ostajansa onnelliseksi. Tai ehkäpä se voi vaikka parantaa huonon ihon kuntoa ja nostaa huomattavasti omistajansa itsetuntoa. Siinä sitä ollaankin sitten ihan ristiriidassa.

Ja minä tässä sitten avaudun ja moralisoin, vaikka minulla on yksi kymmenen neliömetrin huone lattiasta kattoon täynnä kosmetiikkaa. Tässä kohtaa taas saatan ajatella, että työni bloggaajana on testata tuotteita, jotta teidän ei tarvitsisi ja välttyisitte hutiostoksilta. Mutta se, että testaan aivan jäätävän määrän purkkeja johtaa siihen, että käyttämättömiä tuotteita löytyy kodistani kasoittain. Josta päästäänkin siihen, että mitä hemmettiä minun pitäisi tehdä, etten tuottaisi tähän maailmaan hirveitä määriä lisää jätettä.

Pyrin aina siihen, etten heitä yhtäkään purkkia, jossa on vielä käyttökelpoista tavaraa, roskikseen. Mutta tämä tehtävä ei olekaan niin helppo, kun voisi kuvitella. Muutaman kerran käytettyjä tuotteita kun ei kukaan muu kuin äitini ja pari kaveria ota vastaan. Avaamattomia tuotteita voin aina onneksi antaa esimerkiksi Tyttöjen talolle tai arpoa teille, mutta tällöin minun pitää tietää, että en halua edes testata tuotetta ennen kuin avaan sitä. Joten suurin osa purkeistani on ehkä kuukauden verran käytettyjä ja sen jälkeen uuden testattavan tuotteen tieltä väistyneitä sekundoja, joita välillä ei kukaan tunnu haluavan. Pahimpia ovat ripsarit, joita ei edes yhden käyttökerran jälkeen uskalla antaa eteenpäin pink eyen pelossa.

Joten mihin tässä päästiin? Siihen, etten halua kannustaa ylikuluttamiseen, mutta toisaalta ymmärrän kosmetiikan kuluttamisen harrastuspohjalta ja tietyissä määrissä tietysti ihan muutenkin ja toisaalta voin aina antaa omat purkkini eteenpäin.. paitsi että enpäs voi, jos ne ovat avattuja. No sitten tyrkytän äidille, joka hänkin on jo korviaan myöten huulipunissa ja meikkivoiteissa ja sitten hänkin ahdistuu, koska ei halua heittää roskiin.. Mutta toisaalta rakastan tätä toista työtäni ihan hulluna ja ehkä vain tungen nämä ajatukseni sinne samaan paikkaan, missä jo lymyää ahdistukseni lentomatkustamisesta, joka sekin mukavasti nostelee päätään hyvissä ajoin ennen häämatkaa <3

Help.

Ladataan...
NUDE

Käväisin vähän aikaa sitten Maybellinen tilaisuudessa tsekkaamassa merkin uutuuksia loppukesään ja syksyyn. Uutuuskattauksesta nousi erityisen vahvasti esiin uusi luomiväripaletti, jonka ihanan keltaista sävyä oli sudittu kaikkien tapahtuman järjestäjien silmämeikkiin. Toinen erityisesti itselleni kolahtanut juttu olivat Maybellinen Tattoo Brow -sarjaan tulleet uudet tuotteet: Tattoo Brow Lasting Color Pomadet.

Varsinaista suomenkielistä nimeä näille ei taida löytyä; voidemainen kulmakarvaväri taitaa olla lähimpänä totuutta. Kuuluisimmat pomadet ja joihin kaikki ovat varmasti jossain meikkivideossa törmänneet ovat tähän asti tulleet Anastasia Beverly Hillsiltä, mutta sanoisinpa, että nämä Maybellinen uutuudet ovat aivan yhtä hyviä, elleivät jopa parempia kuin esikuvansa.

Nämä Maybellinen kulmavärit ovat todella mahtava lisä merkin jo kattavaan kulmameikkivalikoimaan. Uudet Tattoo Brow Lasting Color Pomadet ovat siis nimensä mukaisesti erittäin kestäviä kulmavärejä, jotka levittyvät helposti (mielestäni Anastasian pomadeja helpommin) paketin mukana tulevalla viistosiveltimellä. Koostumus on esimerkiksi Anastasiaa mielestäni löysempää, joten sekin tekee tuotteesta helposti levitettävän. Pigmenttiä löytyy vaikka muille jakaa, joten hyvin pienellä määrällä saa jo melkein koko kulman meikattua.

Itselläni on nyt tuon tilaisuuden jälkeen ollut käytössä sieltä saamani sävy 01 Taupe (kuvassa oikealla). En olisi uskonut, että tämä kaikista vaalein sävy sopisi meikäläiselle parhaiten, mutta usein nämä voidemaiset kulmavärit näyttävät helposti iholla sitten paljon tummemmalta kuin purkissa. Mutta sopivan tummuuden lisäksi tämä on kerrankin tarpeeksi kylmä sävy omaan makuuni! Muita sarjaan tulleita sävyjä ovat 03 Medium Brown (keskellä), joka on tummempi ja vähän lämpimämpi sekä 05 Dark Brown (vas.), joka on myös kylmä ja tumma.

Vaikka olin kuvitellut, etten koskaan enää vaihda pois kulmakarvakynistä, niin nämä pomadet ovat saaneet minut toisiin aatoksiin. Haluan juhlameikkiin aina vähän näyttävämmät kulmat, joten siihen nämä ovat olleet todella hyviä. Arkena menen edelleen kulmakynän turvin, mutta viikonloppuisin kaivan aina Maybellinen uutuudet esiin!

Tattoo Brow Lasting Color Pomadeja pitäisi tietääkseni jo löytyä kaupoista ja hintaa niillä on noin 16 euroa. Paketin mukana tulee myös kaksipäinen sivellin, jossa toisessa päässä on kulmakarvaharja ja toisessa viistosivellin. Ja voin luvata, että yhdellä purkilla pääsee jo tooooodella pitkälle!

Pysy mukana <3 Blogit.fi + Facebook + Instagram

Ladataan...
NUDE

Kuten olen moneen kertaan tainnut kertoa, rakastan selata läpi julkkisten lookkeja punaisilta matoilta. Tällä kertaa inspiraation lähteen tarjosi maanantainen MTV Video Music Awards ja erityisesti nämä upeat naiset: Jasmine Sanders, Amandla Stenberg, Shay Mitchell ja Shanina Shaik. Aloin jo heti raksuttaa, millä tuotteilla nämä meikit kopioisin ja päätin heittää muutaman avaintuotteen myös teidän nähtäväksi. Mikä näistä on sun lemppari? :)

Kuvat: All Over Press ja valmistajat.

Ladataan...
NUDE

Tilasin vähän aikaa sitten Bangerheadilta saamallani lahjakortilla vähän kosmetiikkaa. Silmänympärysvoidekokoelmani ei ole koskaan ollut kovin kummoinen, joten halusin löytää jonkun todella suositun ja tehokkaan voiteen herkälle silmänympärysiholle.

Ole Henriksen on merkki, jonka tuotteita olen halunnut testata jo pitkään, sillä olen nähnyt tuotteita mm. monien supersuosittujen instagrammaajien tileillä. Julkkistenkin suosimalta merkiltä löytyy ihonhoitotuotteita joka lähtöön ja tämä Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Crème taitaa kuulua sen suosituimpiin tuotteisiin.

Jotenkin tuntuu, että olen viime aikoina joutunut pettymään todella moniin muka-suosuttuihin huipputuotteisiin.. ja vieläpä kalliisiin sellaisiin. Ja pakko sanoa, että tämä taitaa mennä jonon jatkoksi; voide sisältää nimittäin jotain kimaltavia partikkeleja, ainakin micaa. Tämä kimaltava tuote on mielestäni ihan ok vaikkapa luomiväreissä tai jossain huulipunissa, mutta en haluaisi mitään ylimääräistä ihonhoitotuotteisiini. Miksi silmänalusille pitää huijata valoa jollain glitterillä? Lisäksi tuote sisältää silikonia, minkä en ehkä ajattele silmänympärysvoiteessa olevan tarpeellinen..

Olisi tietysti pitänyt tsekata ainesosalista ennen tuotteen ostamista, mutta ei tämä ole ihan niin vakava paikka, ettei käyttäisi tuotetta ollenkaan. Mutta en halua missään nimessä levittää tätä iholleni yöksi, päivisin olen käyttänyt tätä edelleen ja ihan hyvältähän se on vaikuttanut. Mutta tämä ei mielestäni missään nimessä ole hehkutuksensa tai kalliin hintansa (40-47 e) arvoinen.

Oletteko te koskaan testanneet tätä tai muita Ole Henriksenin tuotteita?

Pages