Ladataan...
NUDE

Tähän migreeniseen perjantaihin päätin bygäistä Jenniltä lähtöisin olevan ja parissa blogissa jo kiertäneen 33 kysymystä ja vastausta -postauksen, jossa kirjoittaja vastaa aika randomeihin kysymyksiin omasta elämästään. Eli aloitetaan!

Avioliittoja: No juuri neljä viikkoa sitten this happened, joten 1!

Kihloissa: Hehe no siis itseasiassa tähän liittyy tarina. Emme siis koskaan menneet virallisesti kihloihin, emmekä kumpikaan varsinaisesti kosineet. Olimme puhuneet jo viime vuodenkin puolella häistä ja pohtineet kuumeisestikin paikkaa ja aikaa. Yhtenä iltana huhtikuussa mietiskelin päiviä ja tokaisin miehelle, että 1.9.18 olisi aika helppo hääpäivä muistaa. Ja Olli tähän, että: "Totta, pitäiskö?"

Lapsia: Yksi karvalapsi <3 Siis koira.

Lemmikkejä: No se meidän rescue-koira Papi. Perheellämme oli aiemmin myös koira, mutta hän nukkui pois vuonna 2013.

Leikkauksia: 2. Lapsena napatyrä ja lukiossa kitarisat, mikä muuten oli kauheinta ikinä. Kuvitelkaa kova flunssakurkkukipu kertaa 60.

Tatuointeja: 0. Olen luonnostellut itselleni moniakin, mutta yksikään ei ole päätyny iholle asti. Yksi vaihtoehto on ollut yksi äitini ja minun lempilinnuista: tervapääsky.

Lävistyksiä: 0. Korvakorut mulla oli mukulana, mutta ne umpeutuivat. Joten tällä hetkellä olen rei'ittämätön.

Muuttoja: 4. Ensimmäinen lapsuudenkodistani Turkuun opiskelemaan ja solukämppään Halisiin, sieltä Ollin kanssa yhteen Ylioppilaskylään. Opiskelujen jälkeen muutimme ensin Espoon Tapiolaan ja nyt pari vuotta sitten tänne Niittykumpuun.

Ampunut aseella: No ainakin ilmapistoolilla. Isäni oli nuoruudessaan ampumaurheilija, joten hänen kanssaan harjoiteltiin joskus oikeita tekniikoita.

Ottanut lopputilin: Kerran (?) Aika usein sopimukset ovat olleet alunperinkin määräaikaisia, joten en ole tainnut lähteä itse kuin Hesburgerin hommista, kun yliopisto-opinnot alkoivat.

Ollut saaressa: Hehe no monellakin ja monta kertaa. Esimerkiksi Seilin saaressa, jonne ainejärjestömme järjesti haravointi/linnunpönttöjen kiinnitys/saunomis/biletys-reissuja. Outo konsepti, tiedän.

Autosi: 1, pieni Hyundai. Vaikka sillä tulee ajettua aika vähän, koska emme miehen kanssa kumpikaan kulje sillä esimerkiksi töihin.

Ollut lentokoneessa: Kyllä, kertoja en kyllä pysty laskemaan.

Onko joku itkenyt vuoksesi: Kyllä.

Ollut rakastunut: Olen.

Ollut ambulanssissa: En, mutta poliisiautossa kyllä! Ja silloin se toimi oikeastaan ambulanssina, koska poliisi joutui viemään minut sairaalaan pahan nenäverenvuodon takia :D

Luistellut: No ainakin lapsena, viime aikoina en juurikaan. Rullaluistellut kyllä! Muistan kouluaikoina, kun olin menossa luistelemaan, isäni sitoi luistimeni aina supertiukalle, enkä kehdannut sanoa, että nyt ei kyllä veri kierrä :D Löysytin naruja sitten kentällä.

Surffannut: En, mutta ehdottomasti haluaisin!

Ollut risteilyllä: Monasti. Lapsena menimme perheen kanssa, teineinä kaveriporukalla ja aikuisiällä jälleen yliopiston ainejärjestön järkkäämänä.

Ajanut moottoripyörällä: Well actually... ehkä en? Mulla siis on moottoripyöräkortti ja omistinkin alaikäisenä kevarin, jolla ajelin harvasen päivä, mutta sitten isommalla koneella en ole tainnut koskaan ajaa. Hah ja teininä ajoin yhden kerran skootteria, jolloin lopputuloksena oli 9 tikin haava pohkeessa...

Ratsastanut hevosella: Monesti! Pienenä äiti vei meitä perhetuttujemme talille aina välillä ja olipa meidän pihapiirissä myös vuokralla kerran yksi ratsuhevonen, jolla pari kertaa mentiin ilman satulaa ja valjaita... ja jälleen lopputuloksena yksi katkennut raaja. Ei onneksi minulta. Isompana olen käynyt ystäväni islanninhevostalleilla ja haluaisin kovasti nytkin mennä johonkin ratsastamaan. Kaikki heppavinkit Espoossa otetaan vastaan! :)

Lähes kuollut: En, ellei tuota hurjaa yhdeksän tikin haavaa lasketa :D

Ollut sairaalassa: Hmm no ainakin kolme kertaa noiden leikkausten ja tuon haavan takia ommeltavana. Niin ja sillä poliisiautollahan me mentiin myös sairaalaan, vaikkei verenvuodolle ollut enää mitään tehtävissä. Tietysti olen ollut sairaalassa monta kertaa myös ystävien ja perheen tukena.

Suosikkihedelmä: Ai että kaikki. Elän hedelmillä! No ainakin omppu (oman pihan ja Royal Gala), appelsiinit, klementiinit, kaikki eri melonit ja ja ja

Aamu vai ilta: Hmmm no riippuu monesta asiasta. Viikonloppuaamut on ihania, mutta toisaalta arkena tykkään enemmän tietysti illoista, kun voi köllähtää sohvalle katsomaan lempisarjoja.

Lempiväri: Tähän vastaan aina turkoosin <3

Viimeisin puhelu: Mulle ei taida muut soitella kuin lähettifirmojen kuskit, joten se ja sitä ennen äiti.

Viimeisin viesti: Ystävältäni Katjalta, joka lupasi kirjata kaasojen get together -iltaman kalenteriinsa heti, kun vain löytää sen. Ei tule tapahtumaan...

Nähnyt jonkun kuolevan: En onneksi.

Kahvi vai tee: Kaffe. Aloitin kahvittelun vasta parikymppisenä, kun tajusin ettei yliopistosta selviä ilman kofeiinia.

Paras piirakka: What :D En ehkä ole piirakkaihmisiä, koska en keksi tähän mitään. Joku savulohi?

Kissa vai koira: No koirot tietysti! Mitä piskimpi, sen parempi.

Paras vuodenaika: Kaikissa on kyllä puolensa, mutta lempparein on kyllä kevät. Kesäkin on tietysti, mutta meikäläisten leveyspiireillä se ei tätä vuotta lukuunottamatta juuri eroa joulukuusta, joten Suomen kesä ei ainakaan vielä ole vakuuttanut.

Ladataan...
NUDE

Muistatte varmaan, että leikkautin itselleni alkuvuodesta otsiksen. Ja otsiksen poiskasvatushan se vasta on mukavaa puuhaa. Not. Olen yrittänyt kasvattaa etuhiuksiani normaalimittaansa ja nyt aletaan onneksi olla jo sen pahimman yli. Ja pahimmalla tarkoitan siis sitä vaihetta, jossa hiukset eivät enää mene pituutensa takia otsiksesta, mutta eivät lyhyytensä takia yllä korvien taakse tai pysy ponnarilla.

Nyt etutukka pysyy juuuuri ja juuri jo korvien takana, eikä lyhyempi etuosa näytä pöllömmältä hiukset kiharrettuina. Ja tämä kaikkihan on jo aika hyvin meikäläisen suortuvilta, jotka eivät todellakaan tunnu kasvavan edes sillä perus 1 cm/kk -vauhdilla. Olen yrittänyt taas pistää vähän enemmän panoksia hiustenhoitoon ja etenkin latvojen hellimiseen niin pituuksissa kuin tuossa otsiksessakin.

Ja halusinkin nyt jakaa ne mielestäni kaikista parhaat aseet, mikäli toiveissa on hiusten kasvattaminen ja ne tulevat tässä:

KMS Tamefrizz Smooting Reconstructor, 22 e, Bangerhead.fi*. No tämä ei nyt taida kauheasti enempää blogissani esittelyjä kaivata. Tämä on ollut jo vuosikausia suurin hiusmaskisuosikkini ja jatkaa edelleen voittotaivaltaan, vaikka olen testannut maskeja laidasta laitaan. Tämä on ainoa maski, joka tuo tällaisen tehon eli kosteuden, takuttomuuden ja sileyden, ilman minkäänlaista tahmaisuutta tai latteutta. Ja meikäläinenhän käyttää tätä siis päivittäin. Eli iso suositus kai-kil-le.

Olaplex No.3 Hair Perfector, 27,50 e, Bangerhead.fi*. No eipä taida tämäkään enempää hehkutusta minulta kaivata. Olaplex-uskovaisena en voi muuta kuin sanoa, että tämä on se, joka piti tukan päässäni kun halusin mennä blondista bruneteksi ja takaisin. Nyt se auttaa minua myös kasvattamaan herkästi katkeilevaa, takkuuntuvaa ja muutenkin kaksihaaraistuvaa hiustani ja sitä otsista. Lue syvällisempi postaus täältä.

Redken Extreme Anti-Snap Treatment, 19,8 e, Bangerhead.fi*. Tämä hiuksiin jätettävä proteiinihoitotuote on minulle suht uusi tuttavuus ja ostin sen erään kampaajan suosituksesta. Mainitsin hänelle, että yritän ennen häitä kasvattaa hiuksiani ja erityisesti tuota otsista pois. Hän suositteli tätä proteiineja ja keramideja sisältävää latvahoitoainetta, joka onkin osoittautunut erittäin mielenkiintoiseksi tuotteeksi. Mielenkiintoinen tämä on siksi, että tätä voi pumpata hiuksiin vaikka kuinka ja ainakin oma huokoinen tukkani imaisee tämän hetkessä johonkin sisuksiinsa. Hiukset siis siloittuvat, saavat suojaa ja rakennusaineita, mutta eivät latistu tai klönttiinny tämän hiuksiin jätettävän hoitoaineen vuoksi ollenkaan.

*Sisältää kaupallisia linkkejä.

Ladataan...
NUDE

Häämeikki on kyllä aina sellainen, mikä kiinnostaa ihmisiä ja itseänikin vuodesta toiseen. Että mitä muut ovat valinneet ja miksi ja ovatko valinnat olleet onnistuneita.

Teinkin vähän aikaa sitten videon häämeikkisuunnitelmistani, jotka eivät sitten silmämeikkiä myöten ihan toteutuneetkaan. Päätinkin lähteä vähän eri linjalle kuin olin ajatellut aluksi ja vaihdoin tumman rajauksen kauttaaltaan ruskeaan silmämeikkiin, joka onkin ihan omalla mukavuusalueellani.

Pohjameikin tein siis kuten tuolla videolla, mutta silmämeikistä päätin tehdä vielä erillisen kuvatutorialin. Tässä siis meikäläisen kolmen viikon takainen morsiusmeikki, joka onkin astetta yksinkertaisempi kuin olisi voinut odottaa :)

1. Aloitin pohjustamalla luomet peiteaineella, kevyellä puuteroinnilla ja Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionilla*.

2. Kiinnitin silmäkulmaan palan teippiä (käytä kämmenselän kautta poistaaksesi osan liimasta), jotta saisin luomivärin reunasta skarpin. Levitin sitten lämmintä keskiruskeaa luomiväriä luomivakoon häivyttäen kohti kulmakarvoja. Käytin tähän lemppariani eli Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance* -paletin sävyä Warm Taupe ja Linda Hallberg 304* luomivärisivellintä.

3. Sitten levitin kimmeltävää ruskeaa koko liikkuvalle luomelle. Etsin kauan täydellistä sävyä, mikä sitten löytyi Urban Decay Born to Run* -paletista (saatu). Sävy oli nimeltään Smog ja levittämiseen käytin sormia, jotta sain iholle kunnolla metallista pigmenttiä.

4. Seuraavaksi tein aika ohuen rajauksen. Taisin kyllä hääpäivänä käyttää nestemäistä NYXin Epic Ink Lineria* (saatu), mutta tähän tutorialiin kokeilin pitkästä aikaa voidemaista Sigman Gel Eye Lineria.

5. Sitten pehmensin eyelinerin rajaa häivyttämällä sen reunaa tummanruskealla luomivärillä. Näin lopputulokseen sai vähän savuisuutta. Tässä käytin tuon Anastasian paletin sävyä Cyprus Umber ja MAC 239*-sivellintä, jota käytin töpöttelemällä ja painelemalla rajauksen päällä.

6. Irtoripset olivat ehdottomat, mutta yllärinä en halunnutkaan käyttää niitä iki-ihania Kissin trio-ripsitupsuja vaan päädyin puolikkaaseen ripsinauhaan: Sweed Lashes By Terry Edition Tête à Tête* (saatu) ja Ardellin ripsiliimaan*. Aivan käsittämättömän kivat irtoripset! Niin ja tietysti silmämeikki piti viimeistellä vedenkestävällä ripsivärillä Lumenelta* :)

*Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Pysy mukana <3 Blogit.fi + Facebook + Instagram

Ladataan...
NUDE

Kirjoittelin vähän aikaa sitten brändeistä, joiden et ehkä ajattelisi olevan suomalaisia. Listaan voisi nyt lisätä montakin mainitsemaanne brändiä ja yhden jonka hokasin vasta postauksen teon jälkeen; suomalaista luonnonkosmetiikkaa valmistavan SnowAnnan!

Vielä hyvin nuoren SnowAnnan tuotteet valmistetaan Helsingissä ja raaka-aineet tulevat pääosin pieniltä lähi- ja luomutiloilta. Raaka-aineiden kotimaisuusaste on tuotteesta riippuen 75-95 % ja inci-listoista löytyy paljon pohjoiselle luonnolle tyypillisiä ravinnerikkaita raaka-aineita, kuten mustikoita, koivumahlaa, lakkaa ja tyrniä.

En oikein edes tiedä mistä aloittaa, nyt on nimittäin löytyny niin täydellinen seerumi että! Sain SnowAnnalta vähän aikaa sitten pari tuotetta testiin ja rakastuin aika palavasti tähän Multivitamin Beauty Serum -kauneusseerumiin. Ja sehän on about kaikkea mitä seerumiltani etsin. Se kosteuttaa, imeytyy hyvin ja jättää ihon pehmeäksi (ei tahmeaksi) ja se sisältää paljon superhyviä tehoaineita; mm. hyaluronihappoa, ruusuvettä (jossa mm. C-vitamiinia) ja rauhoittavaa kaurauutetta.

Olen nyt käyttänyt tätä ihan aamuin illoin ja tuttuun tapaan sekoittanut tätä myös meikkivoiteen sekaan heleän ja läpikuultavan pohjan aikaansaamiseksi. Huomaan, että iholleni tämä ainakin sopii ihan täydellisesti ja aion ehdottomasti tutustua merkin muihinkin tuotteisiin tämän ihastumisen myötä. Mikä nyt oikeastaan voisi olla kaiken kannalta parempaa kuin luonnonkosmetiikka meiltä Suomesta! SnowAnnan tuotteilla on muuten paria tuotetta lukuunottamatta FI-Natura sertifikaatti.

Tämän kauneusseerumin hinta on 49 e / 30 ml ja harmillisesti merkin saatavuus on vielä aika niukkaa. Löydät SnowAnnaa merkin verkkokaupasta ja Lumianna-kauneushoitolasta Helsingistä.

Oletteko te jo ehtineet tutustua tähän suht tuoreeseen ihonhoitomerkkiin?

Pysy mukana <3 Blogit.fi + Facebook + Instagram

Ladataan...
NUDE

Uutuusmeikkejä testaillessa tulee välillä eteen eräs ongelma. Kaikki kosmetiikka kun ei ole ihan parhaimmillaan aivan tuliteränä juuri paketti avattuna. 

Ensiksi tulee mieleen ainakin kolme kosmetiikkajuttua, jotka vain paranevat vanhetessaan. Okei, ei varsinaisesti vanhetessaan yli käyttöiän, mutta ainakin muutaman käyttökerran tai viikon jälkeen. Ja näitä ovat ainakin ripsiväri, puuterivippa ja jotkut luomivärit.

Ripsivärit vaativat allekirjoittaneella parinkin viikon käytön, ennen kuin saan kiinni siitä, miten ripsari todella toimii ja yleensäkin minulla menee aikaa tykästyä uusiin ripsareihin. Ehkäpä juuri siksi, että uunituore maskara on lähes aina liian löysää ja koostumukseltaan ohutta.

Omat ohuenohuet ripseni kaipaavat ympärilleen paksua ja vahamaista ripsiväriä näyttääkseen edes vähän tuuheammilta, joten siksi tykkään ripsiväristä vasta kun se on jo avattu monta kertaa ja se on ehkä hieman kuivahtanut alkuperäisestä olomuodostaan. Älä siis tuomitse uutta ripsaria heti ensimmäisellä käyttökerralla!

Toinen juttu, jonka olen huomannut paranevan käytössä on puuterivippa. Kivipuuterien mukana tulevat vipat ovat usein jäykkiä ja jotenkin materiaali on tiheämpää, jolloin puuteri ei kunnolla tartu siihen tai se pölisee levittämisvaiheessa ympäriinsä. Käytössä vippa usein löystyy ja notkistuu, jolloin sen kanssa on helpompi ottaa puuteria pannusta ja vippa tuntuu ihollakin mukavammalta. Yläkuvassa näkyy Maybellinen Fit Me Matte+Poreless Powder -puuterin vipat, joista toinen on ollut käytössä jo varmaan vuoden ja toinen vain pari kertaa (postaus).

Kolmas tuote, joka kuulemma paranevat käytössä ovat luomivärit. Itse en ole tätä koskaan huomannut, mutta jotkut puhuvat luomivärien pinnalla olevasta ensimmäisestä kerroksesta, joka kannattaisi jopa pyyhkiä sormella pois ennen ensimmäistä käyttökertaa! Tätä täytynee kokeilla vaikkapa tuon juuri testiin saamani Anastasian Soft Glam -luomiväripaletin kanssa :)

Tuleeko teille mieleen muita meikkejä, jotka sopisivat tähän ilmiöön?

Ps. sain tämän postausidean, kuten monet monet muutkin ideani, kun olin sängyssä juuri nukahtamaisillani. Heräsin puoliunestani, mutten jaksanut kurottautua kännykälleni kirjaamaan idistäni ylös. Pyysin sitten mieheltäni apua; hän kun oli vielä täysin valveilla. Pyysin häntä lähettämään ideani kännykällään Whatsappiini. Seuraavana päivänä luin viestin, jossa luki: "ripsari & puuterivippa, vanhuus" :D

Pages