Laponie of Scandinavia: Toner Spray ja Face Cream

Laponie of Scandinavia on viime vuonna lanseerattu suomalainen tuotesarja, joka tuntuu saaneen hyvän vastaanoton pelkistetyillä, mutkattomilla ja toimivilla tuotteillaan. Sarjan ideana on ”No Nonsence”, eli tuotteissa ei ole mitään ylimääräistä ja raaka-aineet on valittu huolella. Tuotteen perustamistarinasta ja ensimmäisistä tuotteista kirjoitin täällä.

Loppuvuodesta sarja täydentyi kahdella uudella tuotteella; kasvovedellä ja kosteusvoiteella ja näin ollen sarjasta tuli kokonainen.

Laponien salaisuus on siinä, että vaikka tuotteet ovat pelkistettyjä, niin niiden reseptiikka on tarkoin mietitty. Puhdistustuotteita ovat monet kauneustoimittajat ja bloggaajat ylistäneet ja vain neljää öljyä sisältävä *Face Oil- kasvoöljy on vähäisestä raaka-ainelistasta huolimatta ihana kasvoöljy.

Laponie of scandinavia toner & cream small.jpg*Toner Spray on tasapainottava ja kosteuttava vesimäinen kasvovesi, joka ei sisällä alkoholia eikä hajusteita. Tuote sisältää mm. rauhoittavaa lakritsinjuuriuutetta, silottavaa rakkolevää, kosteuttavaa glyseriiniä ja ectoin aminohappoa.

Tuotteessa on ehdottomasti parasta sen tuoksuttomuus. Kasvovesi ei tuoksu mielestäni edes raaka-aineille. Käytän kosteuttavia suihkeita avokonttorissa ja lennoilla ja siitä syystä en halua suihkutella tuoksullisia tuotteita. Ikinä ei voi tietää istuuko vieressä tuoksuallergikko, joten käytän mieluummin tuoksuttomia suihkeita ja niitä voikin suihkutella kaikessa rauhassa. Pieni pumppupullo on lisäksi kätevän kokoinen matkoilla ja lennoilla.

Työpäivän aikana kasvovesisuihke antaa raikkautta ja kosteutta ja olenkin suihkutellut kasvovettä useita kertoja päivässä kasvoille. Suihke ei ole kaikista hienojakoisin, mutta se toimii kun tuotetta suihkii hyvän matkan päästä. Tästä tuotteesta tykkäsin erityisen paljon!

Laponie of scandinavia toner spray small.jpg*Face Cream on kevyt geelin ja voiteen yhdistelmävoide, joka kosteuttaa ihoa  luonnollisella glyseriinillä ja sodium pca:lla. Tuotteessa on myös rypsiöljyä, kauraöljyä ja unikonsiemenöljyä, jotka ravitsevat ja pehmentävät ihoa. Kolloidinen kaurajauhe estää kosteuden haihtumista iholta.

Ensituntuma voiteesta on hyvin hoitavan tuntuinen, mutta se imeytyy ihoon nopeasti ja tuntuu kuin se katoaisi ihoon. Kuivaa ihoani se ei riitä kosteuttamaan  ja olenkin lisännyt sekaan muutaman tipan saman sarjan öljyä jolloin se on toiminut. Uskon että tämä voide sopii erityisesti niille, jotka eivät pidä siitä, että voide jää ihon pinnalle tuntumaan.

Tuotteessa on hyvin mieto, kenties vähän kaurainen tuoksu, jonka vuoksi siitä tulee ihoa rauhoittava tunne.

Laponie of scandinavia face creamsmall.jpg

Koska rakastan kerrostaa useita tuotteita iholleni, niin yritin laittaa voiteen alle erilaisia kosteuttavia seerumeita, mutta se rupesi herkästi rullaamaan niiden kanssa, jos seerumit eivät kerenneet imeytyä iholle tarpeeksi hyvin. Nämä tuotteet ovatkin minusta parhaimmillaan sellaisenaan eikä ihoni toisaalta kaivannut muuta kasvoveden, voiteen ja öljyn lisäksi. Kasvovesi antaa kosteutta ja voide yhdessä öljyn kanssa tarvittavaa rasvaisuutta ja hoitavuutta. Useiden tuotteiden kerrostaminen on tottumuskysymys, vaikka olen pikkuhiljaa alkanut noudattamaan mieluummin ”less is more” -tyyppistä ajattelua ihonhoidossa.

Voide kannattaa levittää hieman kostealle iholle kasvoveden jälkeen, jotta se imeytyy paremmin ja kasvoveden tuoma kosteus lukittuu iholle. Jos tuntuu että iho tarvitsee enemmän kosteutta, niin kasvovettä voi painella kasvoille kämmenillä usean kerroksen verran noudattaen vaikka korealaista 7 skin methodia.

Tuotteita on saatavilla House of Organicin verkkosivuilta ja sarjan omilta sivuilta.

Oletteko kokeilleet Laponie Of Scandinavian tuotteita?

*tuotteet saatu

Kommentit (1)
 1. ocean king game apk
  20.3.2019, 17:03

  Cast Away Lounge is really a small, happy establishment nestled snuggly into a strip mall on Shepherdsville Road in Jefferson Region. Everyone is
  local, individuals are happy, and girls just wanna have fun,
  right? Images bar goers don’t realize, is it is not
  dimension of the bar that counts, it’s the quality in the atmosphere.

  Get efficient. How best should you remove snow out of the car?
  With great care. You can use a shovel provided which has no contact your
  paint. You may also use a broom, starting with the hood and
  working your way down the body, if you’re not to scratch
  the windshield or dislocate the wipers, or pull out of the trim.
  Clear away snow originating from a exhaust television. Stop what you’re doing once you can gain access towards
  driver’s car door. You’ll finish up after the penultimate
  step.

  Beginners would much rather just acquire a reel and rod combo.

  They don’t know enough about massive of fishing to try anything
  . Intermediate anglers have a difficult time figuring out which road to take.

  That they purchase amongst the fishing combos available it could do the work.
  However, it’s possible that they have to purchase them separately in order to improve their skill.

  Colors: I prefer the following colors; Green Pumpkin,
  Black Grape, Water Melon Magic, June Bug, Smoke Purple Flake, Road Kill Camo,
  and Black Red Skip out. I match the glass bead to
  the bait. Black, Brown, Purple, or Green beads will match all of the previously mentioned colors.

  So what does this mean for the option you have to make.
  When you are for you to fish with worms most desirable
  rod of preference would work as one could be sensitive because want to
  feel what’s going on at the foot of the water.
  But the rod also needs become fairly heavy and have a joker123 master so it’s possible
  to do some accurate sending your line.

  Music Cam corder Karaoke System Pedestal Style by Singing Machine constitutes a
  family . Everyone loves to sing and there’s no one compared to your family to
  embarrass yourself with (or impress them if you’re good!).
  Any age can get on have fun and now you can even video tape everyone
  for regarding laughter soon after he designed. The Music Video Camera Karaoke System Pedestal Style stands twenty year old.5″ high so it’s perfect for catching those memorable moments. You’ll find the Music Video Camera Karaoke System Pedestal Style online and at most major retail shop. It retails for $199.99 and is required for ages 6 years and up.

  It are likewise easier for the beginner to get added spin from the added mass within the rod, but beware, miscues and unwanted English are also enhanced a new heavy fishing rod. A 19 oz. rod requires an increasingly accurate, skilled stroke but is to be able to use management the speed of the cue action.

  These include the accessories that make Smokebot extremely. Grab our Starter Kits and know why they make us and Smokebot users proud! Discounts and other surprises await you! http://zyz315.com/home.php?mod=space&uid=9711&do=profile&from=space

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *