ARVONTA! BACK TO THE ROOTS - hiuspohjan hyvinvointia

Sain testiini KC Professionalin uusia Back To The Roots -tuotteita ja alkavan kesän kunniaksi ajattelin järjestää teille arvonnan muutamasta tuotteesta. Back to The Roots on tuotesarja, jonka idea on palata takaisin perusasioiden äärelle, hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinnin alkujuurille.

 

 

Hoidamme usein kasvojemme ja vartalon ihoa, mutta hiuspohjan hoito tulee yleensä ajankohtaiseksi siinä vaiheessa, kun siinä ilmaantuu jotain ongelmia, kuten hilseilyä tai kutinaa. Vaikkei varsinaisia ongelmia päänahassa olisisikaan, niin myös hiuspohja kaipaa puhdistuksen lisäksi kuorintaa ja kosteutusta, toisinaan taas virkistystä ja hemmottelua. Back To The Roots on tuotesarja, joka edesauttaa hyvinvoivien, terveiden hiusten kasvua hemmotellen samalla aisteja.

 

 

Ulkonäöltään tyylikäs tuotesarja on unisex-sarja ja raaka-aineissa on hyödynnetty ikiaikaisia luonnon rohtoja, yrttejä ja aromaterapeuttisia tuoksuja.

Tuotesarja pitää sisällään:

BALANCING SHAMPOO

Rauhoittava shampoo, joka  hillitsee kutinaa ja sopii herkälle ja kuivalle hiuspohjalle. Tuoksuna on laventelin tuoksu.

CLARIFYING SHAMPOO

Tasapainottava shampoo, joka puhdistaa tehokkaasti, ehkäisee hilseen muodostumista ja vähentää hiuspohjan ärsytystä. Tuote sopii rasvoittuville hiuksille ja tuoksuna on raikas rosmariinin tuoksu

EXFOLIATING SHAMPOO

Hellävaraisesti kuoriva ja kosteuttava shampoo sisältää luomuriisirakeita ja maitohappoa, jotka kuorivat kevyesti hiuspohjaa.Tuote kosteuttaa ja sopii hilseilevälle hiuspohjalle. Tuoksuna virkistävä bergamentin tuoksu.

STIMULATING CONDITIONER

Hiuksia ja hiuspohjaa elvyttävä hoitoaine. Hoitoaine kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa ja poistaa sähköisyyttä. Mentoli virkistää ja viilentää hiuspohjaa ja antaa samalla raikkaan tuoksun. Voidaan käyttää myös tehohoitona, jolloin hoitoaineen kannattaa antaa vaikuttaa 20-30 min.

REVITALIZING HAIR TONIC

Virkistävä hiusvesi sisältää teepuuöljyä, aloe veraa ja glyseriiniä, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat hiuspohjaa. Mentoli viilentää ja stimuloi. 

NOURISHING SCALP CREAM

Hiuspohjaan jätettävä kosteuttava hoitovoide hoitaa ja kosteuttaa päänahkaa ja hiuksia ja se sisältää glyseriiniä, luonnon betaiinia ja rauhoittavia ja kosteuttavia öljyjä.

 

 

Arvon neljän tuotteen tuotepaketin, jossa on seuraavat tuotteet: rauhoittava Balancing shampoo, kosteuttava Nourishing Scalp Cream, Clarifying shampoo sekä virkistävä ja viilentävä Stimulating Conditioner-hoitoaine.  

 

 

Back To The Roots- tuotteita on saatavilla kampaamoista.

Arvontaan voi osallistua vaikka kommentoimalla mitä ihania kesäsuunnitelmia teillä on. 

 

Arvonta-aikaa on 16.6.2017 asti ja otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse.

Arvonta päättynyt, arvonnan voitti nimimerkki MariaBee, johon otan yhteyttä sähköpostitse. Ihania kommentteja kesästä ja kesäsuunnitelmista!

 

 

Onnea arvontaan! :)

 

*tuotteet saatu 

 

Kommentit

SΔRΔGΔLΔXYY (Ei varmistettu) http://mypersonalgalaxyy.blogspot.fi/

Nää tulis kyllä tarpeeseen mun herkälle hiuspohjalle :) Meillä ei oikein ole mitään kesäsuunnitelmia, kun jäätiin molemmat työttömäksi miehekkeen kanssa, mutta onneksi mun suvulla on mökki, jonne saa mennä hengailemaan ja grillailemaan. Sellaista siis luvassa tänä kesänä ♡

tiiu833 (Ei varmistettu)

Ei se kummempia suunnitelmia, jossain kotimaan matkalla olisi kyllä mukavaa käydä jos rahatilanne vaan sallii.

pipinja (Ei varmistettu)

Kesäksi ei ole kummoisempia suunnitelmia. Ainakin mökkeilyä ja kavereiden tapaamista. ehkä voisi lähteä myös käymään ulkomailla, jos löytyisi sopivanhintaiset lennot. :)

Katjuskainen (Ei varmistettu)

Suunnitelmissa ystävän polttarit ja häät, mökkeilyä ja paljon perheen ja kavereiden tapaamista.

Henna28vee (Ei varmistettu)

Perheen kanssa, jokin reissu tehdään luultavasti Tampereelle. Sitten elokuun 1. töihin. Ihanat tuoteet arvonnassa jotka sopisivat minullekin.

pimassou (Ei varmistettu)

Just äsken raavin päänahkaa ja mietin, että mikähän tähän kutinaan auttaisi. Näitä olisi siis kiva päästä kokeilemaan! :)

Kesäsuunnitelmina on päästää irti stressistä ja ottaa lunkisti.

Lumos

Suunnitelmissa olisi matkailla vähän kotimaassa ja sitten Ruotsin puolella. Mökkeilyä ei tietenkään sovi unohtaa! Olisi huisia päästä kokeilemaan näitä tuotteita! :)

Manta0 (Ei varmistettu)

Kotimaan matkailua ainakin, mahdollisesti myös ulkomaille pikainen reissu. Ja mökkeilyä tietysti! :)

SariBP (Ei varmistettu) https://zazaspetals.blogspot.fi/

Ihan uusi merkki minulle. Vaikuttaa laadukkaalta;)
Suunnitelmissa on matkailua kotimaassa, kesäteatteria, asuntomessuilla käyminen, ehkä reissu Tallinnaan ja Tukholmaan, mutta enimmäkseen kotona oleilua.

Kesäsuunnitelmissa vain töitä, en tänä kesänä pidä lomaa ollenkaan. Jollain lyhyellä viikonloppureissulla olis silti kiva käydä, vaikkei sitten pääsisikään Tallinnaa pidemmälle... :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Nämä tulisivat kyllä tarpeeseen!:)
Juuri tulimme Espanjasta, jossa aurinko kuivatti päänahkaa.:D Tarkoituksena olisi vielä käydä Norjassa ja kotimaanmatkailla lapsen ehdoilla!<3

Jane123 (Ei varmistettu)

Unohtui s-posti eli janette.mertanen@hotmail.com:)

Xeveliina (Ei varmistettu)

Kesäsuunnittelmissa on remonttia kotona ja pihalla, mökkeilyä ja grillailua.

Aikku10 (Ei varmistettu)

Kreetalle ja sitten kotimaan matkailua, kotona oloa ja puutarhan hoitoa.

LauraW (Ei varmistettu)

Kesän suunnitelmissa on saada jo pitkään kestänyt uuden asunnon remontti loppuun ja päästä sisustamaan kotia. Remontin takia kaikki kauneudenhoito on jäänyt retuperälle ja sen takia tällainen hiuspaketti olisi aivan loistava apu saamaan betonipölystä kuivunut hiuspohja takaisin kuntoon

Tjja (Ei varmistettu)

Olisipa ihana saada helpotusti kutiavaan ja kuivaan päänahkaan. Kesällä nautitaan ystävistä ja odotetaan syksyllä saapuvaa esikoista <3

Minnae (Ei varmistettu)

Aion kerätä voimia talvea varten, levätä ja ottaa rennosti :) Lisäksi olisi myös ihanaa ehtiä nähdä kaikkia läheisiä niin paljon kuin mahdollista!

Gingerbiscuit (Ei varmistettu) http://ginger--biscuit.blogspot.fi

Tämä tulis kyllä niin tarpeen! Hiuspohjasta ei meinaa muistaa pitää tarpeeksi huolta ennen kuin siinä huomaa jotain ongelmaa. Kesäsuunnitelmissa olis nauttia toivottavasti aurinkoisesta säästä ja hyvästä seurasta :)

hilavitku (Ei varmistettu)

Kesäsuunitelmia ei oikeastaan ole, varmaan käyn moikkaamassa muualla Suomessa asuvia sukulaisia ja ystäviä:)

koiris (Ei varmistettu)

Loman aloittaa viikko Välimeren auringossa, joten hiuksille ja päänahalle kaikki hyvät tuotteet tulevat tarpeeseen. Ihanaa kesää kaikille!

mses (Ei varmistettu)

Näiden pakkausdesign on kyllä sellainen, että kaupassa ei voi missata. On niin kauniit pullot ja ihan sen takia jo tekee mieli ostaa! Kesälle ei ole kummempia suunnitelmia. Teen koko kesän töitä, joten yritän ulkoilla iltaisin ja viikonloppuisin mahdollisimman paljon. Ehkä käydä jollain festareillakin.

Sport is my new black (Ei varmistettu) https://sportismynewblack.blogspot.com

Ihana arvonta! Kesän suunnitelmina on mm. juosta paljon ;-) ja käydä ihailemassa Alppien maisemia vaellusretken merkeissä. <3

Tapsi (Ei varmistettu)

Rentoa lomailua :)

Nannaliini (Ei varmistettu)

Mökkeilyä ja rentoilua :)

Ihanat pullot! Ja varmasti hyvä sisältökin. Lomasuunnitelmissa on mökkeilyä ja pieni Suomi-tournee autolla. Paljon urheilua ja hyvin vähän tietokoneen avaamisia :)

Asta O. (Ei varmistettu)

Festarit kiinnostaa!

annaaaa (Ei varmistettu)

Mökkeilyä ja retkeilyä suunnitelmissa, mutta suunnitelmissa on myös olla suunnittelematta liikaa.. :D Katsotaan, miten onnistuu! Olis ihana päästä testaamaan näitä shampoita myös

Tiiamaarit_28 (Ei varmistettu)

Näitä haluusin testata! Pullot ihania ja luulen että tuotteet tuovat ihanaa ylellisyyttä arjen keskelle. Tiiaraut(at)gmail.com

Sini1234567 (Ei varmistettu)

Kesäsuunnitelmiani on rentoutua mökillä, käydä uimassa ja käydä kaupassa töissä.

Essijeee (Ei varmistettu)

Suunnitelmissa kierrellä festareita :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Lomalla on tarkoitus rentoutua, mökkeillä ja nauttia ihanasta Suomen kesästä :)

Anniinaaaa (Ei varmistettu)

Omiin suunnitelmiin kuuluu kesätyöt että saan vähän kerättyä rahaa syksyllä jatkuvaa koulua varten. Muutamilla festareilla pitäisi kerätä käymään, mutta muuten viikonloput kuluu mökkeillen ystävien kanssa :)

Veronica (Ei varmistettu)

Lappiin käy natka

Mary the Queer (Ei varmistettu)

Ooh! Nää ois varmaan kaikki hyviä mun päälle :'D pari vuotta kärsinyt hiuspohjan ongelmista ja syksyllä talvea kohti ne senkun pahenee. Oli tässä välissä ihan ok, mutta jostain syystä taas pahenemista havaittavissa. Ärsyttää muuten suunnattomasti, kun tukka on pesu jälkeisenä päivänä jo rasvainen!

Mitä noihin kesäsuunnitelmiin tulee, niin serkun konfirmaatio edessä, samoin hyvän ystävän polttarit ja häät <3 Kaipa kesään mahtuu myös festareita ja mökkeilyä, toivottavasti.

kmm (Ei varmistettu)

kaikenlaista hoitotuotetta olen jo kokeillut todella kuivalle päänahalle, ja mielellään kokeilisin näitäkin :) Kesällä on tarkoitus raivata talo tyhjäksi muuttoa varten, melkoinen urakka! Mutta ehditään sen lisäksi mökilläkin rentoutua :)

Henna Isoaho (Ei varmistettu)

Kesäsuunnitelmia ei oikeastaan ole, odotan esikoistani syntyväksi elokuussa, joten rauhallisesti otetaan ja varmaan käydään vielä puolisoni kanssa jossain vähä reissaamassa kun vielä kahdestaan päästään. :)

anytime85 (Ei varmistettu)

Aion tehdä päiväreissun Porvooseen lähiaikoina ja heinäkuussa menen viikoksi iittiin mökkilomalle

VeereK (Ei varmistettu)

Kesällä tyypillisenä opiskelijana teen kesätöitä, mutta viikonloppuisin aion käydä mökillä sekä esimerkiksi Porijazzeilla juhlimassa.

Samsura (Ei varmistettu)

Rentoudun ja otan chillisti.. stressiä pukkaa niin lomalla puretaan sitä.. toivottavasto arska vaam paistais.. !

Maisa Z. (Ei varmistettu)

Kesäsuunnitelmiin kuuluvat mm. perhe ja ystävät, yksi ulkomaanmatka ja lukuisat mökkisaunaillat. Näitäpä olisi ihana testata mökillä. Järvivesi tekee myös hyvää hiuksille! :)

Maapo (Ei varmistettu)

Juhannus kavereiden kanssa ja festareille provinssiin! :)

a- (Ei varmistettu)

Mökkeilyä ja päiväreissu Raumalle ja saaristoon : )

Nuksis (Ei varmistettu)

Kesän suunnitelmissa rentoa olemista läheisten kanssa, festareita ja Rooman matka :)

hhannaa (Ei varmistettu)

Suunnitelmanani on kerrankin oikeasti lomailla ja nauttia kesästä, sillä muutama viime kesä on mennyt kesätöitä ahertaessa. Haluan nauttia luonnosta, grillata, uida ja syödä jäätelöä :)

MarjaKoo (Ei varmistettu)

Kovin odotellaan jo mökille pääsyä ja ihan vaan rentoa oloa. Pientä reissuakin haaveissa.

Minkatuuli (Ei varmistettu)

Mökkeilyä ainakin...

Heli Heinonen (Ei varmistettu)

Odottelen lähinnä elokuussa alkavaa lomaa :)

Jenni h (Ei varmistettu)

Nää tuotteet vaikuttaa tosi hyviltä! Aviomies ja mä molemmat kärsitään hiuspohjan ongelmista ja nää kyl menee testiin vaikka arpa onni ei suosisi :) kesä suunnitelmia: perinteinen provinssi, kesälomasta nauttimista ja luonnonsuojelu alueilla patikointia!

Stellan (Ei varmistettu)

Piknikkejä meren rannalla, Suokki on ikuinen suosikki

nelliX (Ei varmistettu)

Kesälomasuunnitelmat vielä ihan auki. Ny just tekis mieli Linnanmäelle, oon ihan Lintsi-fani :D

Pages

Kommentoi