Big Bang ja metalliset huulipunat

En olisi koskaan uskonut pitäväni metallinhohtoisista tai kimalteita sisältävistä huulipunista, sillä käytän yleensä turvallisen luonnollisia huulikiiltoja tai mattapunia. Urban Decayn Vice Lipstick- lanseeraustilaisuudesta sain goodie bagin mukana testiini Metallized-sarjan huulipunan nimeltä Big Bang, joka on juuri tällaisia pieniä metallisia hippuja sisältä huulipuna.

 

 

Kuinkas kävikään, ihastuin sävyyn ensikokeilulta koska se ei ollutkaan niin kimalteleva kuin oletin sen olevan. Tykkään kirkkaan pinkeistä huulipunasävyistä mutta arastelen niiden käyttöä, sillä varsinkin runsaspigmenttiset sävyt tuntuvat loistavan kilometrien päähän enkä tunne oloani silloin kotoisaksi. Big Bang on kaunis ja raikas sävy ja huolimatta pinkeistä kimalteistaan se ei ole liian silmiinpistävä huulipuna. Meikkisiveltimellä levitettynä sen saa levitettyä vielä kevyemmin huulille jolloin se on kaunis läpikuultava pinkki. 

Koostumukseltaan tuote on voidemaisen pehmeä ja täyteläisen oloinen. Huulipunissa on käytetty mm. Aloe Vera-uutetta, jojobaöljyä ja avokadoöljyä, jotka ravitsevat ja pehmentävät huulia. 

 

 

Vice- punat on pakattu kauniisiin metallihohtoiseen hylsyihin ja sävyjen nimet ja tyypin näkee pohjasta helposti.

 

 

Tämä sävy pääsi jo käyttöön lauantaisissa rapujuhlissani enkä usko että tiemme erkanee vielä pitkään aikaan, Big Bang nimittäin sopii hyvin juhlapunaksi sekä tumman että vaalean silmämeikin kanssa.

 

 

Urban Decay Vice huulipunat on myynissä UD:n myyntipisteissä Sokoksilla ja niiden suositushinta on n. 19 euroa. Big Bang- sävyn lisäksi löydät myyntipisteistä 99 muuta ihanaa huulipunasävyä mattaisista mega matte-koostumuksista aina voidemaisempiin puniin. 

*tuote pr-näyte.

Kommentit

Annanuu (Ei varmistettu) http://www.ootmeikannut.com

No ei kyllä tosiaan ole huulilla ollenkaan niin paha! Sain tämän saman sävyn ja vähän jo mietin, että mitä ihmettä mä teen tämän kanssa, ei ole kyllä yhtään mun tyyliä. Mutta nää kuvat on kyllä sen verran kannustavia, että täytynee rohkeasti vaan kokeilla!

ohsomanyreasons

Ajattelin ensin samaa mutta suosittelen kokeilemaan! :) Kerro mielipiteesi kun olet kokeillut :) 

Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Supernätti sävy! Uskon, että tämä olisi aika täydellinen syksypuna :)

ohsomanyreasons

Joo syyspunaksi sopii hyvin! Niiden ainaisten tummien viininpunaisten ja ruskeiden syyspunien rinnalle kiva vaihtoehto! :) 

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Nätti sävy, joka sopii sulle loistavasti. :)

Kommentoi