Eettinen, ekologinen, edullinen luonnonkosmetiikan meikkisarja Boho Green Make-up

Taitaa olla vasta toinen kerta, kun blogissani esiintyy luonnonkosmetiikan meikkituote. Syy on yksinkertaisesti siinä, että luonnonkosmetiikka on ylipäätänsä vielä kovin vierasta minulle. Olinkin tosi innoissani, kun pääsin tutustumaan kovasti kehuttuun ranskalaiseen luonnonkosmetiikan sarjaan nimeltä Boho Green Make-up.

 

 

Boho Green Make-up on ekologinen, eettinen ja edullinen tuotesarja. Sarjan peruspilarina on tarjota korkealaatuisia ja värikkäitä meikkituotteita syvästi luontoa ja eläimiä kunnioittaen. Raaka-aineina käytetään helposti uusiutuvia luonnonvaroja ja tuotteet pakataan kierrätettäviin pakkauksiin ilman ylipakkaamista. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että tuotteissa ei ole peilejä tai muuta ylimääräistä. Sarjalle on myönnetty useita sertifikaatteja. kuten COSMEBIO-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden, sekä One Voice-sertifikaatin, joka takaa ettei tuotteita ole testattu eläimillä. 

 

 

Boho Green Make-upin sarjaa kehutaan jopa parhaimmaksi luonnonkosmetiikan meikkisarjaksi ja en yhtään ihmettele. Testattuani sarjaa hetken aikaa, olen todennut sen olevan laadukasta ja esimerkiksi luomivärit eivät häviä yhtään luottotuotteilleni. Tuotteet sopivat niin kuluttajille kuin ammattilaisille korkean laatunsa ja edullisen hintansa puolesta. 

 

 

Luomiväreissä olen aina erityisen tarkka ja ne läpäisivät pigmenttitestini, sillä pigmenttiä niistä todella löytyy. Lisäksi ne eivät varise, joka on hyvän luomivärin tunnusmerkki ja värivaihtoehtojakin on paljon. Aurinkopuuteri ja poskipuna ovat myös pigmenttisiä. Niiden kanssa kannattaa käyttää pehmeää sivellintä, jotta ylilyöntejä ei synny. Aurinkopuuterin sävy on hyvin terracottamainen, mutta kevyesti sipaistuna se toimii vaalealla iholleni. 

 

 

 

Valikoimissa on oikeastaan kaikkea mitä meikkipussi tarvitsee; meikkipohjia, peitevärejä, kynsilakkoja, ripsivärejä ja rajauskyniä ym. Yksittäisten luomivärien lisäksi sarjalla on myös valmiita luomiväripaletteja. 

 

 

Kevyemmän meikkipohjan haluaville sarjalla on BB-voiteita, mutta paksumpaa peittoa haluaville sarjalla on valikoimissa napissa oleva pigmenttinen "blascomainen" meikkivoide, joka jättää iholle yllättävän kuulaan pinnan. Rasvoittuvalle iholle meikkivoide ei ole välttämättä se kaikista parhain, sillä se on itsessään niin kuulaan pinnan antava ja minulla ainakin otsa rupesi kiiltämään loppupäivästä. 

 

 

Meikkivoidetta kannattaa käyttää spaattelin avulla, jolloin se pysyy hygieenisempänä. Spaattelin avulla ottaa nokareen meikkivoidetta kämmenselälle ja levitän sen sienellä tai siveltimellä kasvoille. Halutessaan meikkivoiteella saa paksumpaa ja kevyempää jälkeä. 

 

 

Huulipunissa löytyy peittävää mattaa ja helmiäistä sekä kuultavaa mattaa ja huulikiillon tapaista helmiäispunaa. Lisäksi valikoimissa on kynsilakkoja, jotka ovat peittäviä ja pysyvät mielestäni sen saman mitä tavislakatkin pysyvät. 

 

 

Suosikkini tuotteista oli ehdottomasti luomivärit ja yksi yllättävä tuote, nimittäin puuteri! En oikeastaan koskaan käytä kivipuuteria, mutta tämä on loistava pienen kokonsa vuoksi ja se mahtui sopivasti ylipieneen käsilaukkuuni pahojen otsakiiltojen varalle. 

Jos siirtyminen luonnonkosmetiikkaan kiinnostaa ja et ole valmis tinkimään laadusta, niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan Boho Green Make-upin tuotteita. Luomivärit ovat esimerkiksi alle kympin luokkaa ja huulipunat 12,50 euroa. 

Tuotteita on saatavilla Life-myymälöistä  täällä ja Ruohonjuuresta täällä

 

 

*tuotteet saatu testiin 

 

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Pitää laittaa tuo puuteri mieleen, mähän en siis käytä muuta kuin kivipuutereita enää, paitsi juhlameikissä. Se on ainoa joka pitää kunnolla kiillon poissa, irtopuuterilla naama kiiltelee heti. :D

iisaraita
Aamupuurolla

Boho on ihan paras! Mulla on ollut vuosia käytössä Bohon meikkivoide, puuteri, aurinkopuuteri ja ripsiväri juurikin sen takia, että niissä yhdistyy laatu, ekologisuus ja edullisuus. :)

Kommentoi