Ei näitä voi tarpeeksi hehkuttaa

Joku taisi sanoa, että jos kauneusbloggaaja hehkuttaa liikaa tuotteita, kärsii uskottavuus. Tiedä häntä, mutta kuten blogini kuvauksessa mainitsenkin, fiilistelen myös vanhoja hyväksitodettuja tuotteita uusien tuotteiden lisäksi. Ja yhdet sellaiset on tietenkin Color Maskin sävyttävät naamiot.

Itse hyvästelin viime viikolla kesän vaalentaman kuivan korpputukan ja kampaajani Maria loihti ihanan ruskean syysvärin Olaplex-hoitoineen. Vaikka vasemman puoleista kuvaa ottaessani intoilinkin vielä surffitukasta ja laineista (täällä), syksyn saapuessa ja rusketuksen häipyessä sitä joka vuosi rupeaa kuitenkin kaipaamaan tummempaa ja kiiltävämpää hiusta.

Valitettavasti värit eivät pysy hiuksessani montaa viikkoa, joten yritän hoitaa hiuksia mahdollisimman hellävaraisilla shampoilla ja hoitoaineilla. Ehdottomat lempituotteeni värin ylläpitoon ovat Color Maskin tuotteet, joita sekoittelen keskenään halutusta lopputuloksesta riippuen. Väripigmentti tuotteessa on yllättävän tehokas ja se sävyttää kivasti vaaleita raitoja, jotka taittavat helposti keltaiseen tai mattaisen tunkkaiseen väriin. Milloin raita kaipaakin sitten kylmää sävyä, milloin taas lämpöä, jotta pinta näyttäisi vähän kiiltävämmältä.

 

 

Color Maskin tuotteet ovat ihan älyttömän hyviä muutenkin ja käytän niitä ihan normaalin hoitoaineen tavoin ja silloin tällöin annan sen vaikuttaa pidemmän aikaa naamion tavoin. Naamio tekee takkuuntuvista, kuivista hiuksistani kiiltävät ja ne selvittävät hiusta. Ja vaikka väri olisikin haalistunut, pieni sävy ja kiilto hiuksen pinnassa tekee hiuksesta sileämmän ja terveemmän näköisen.

 

 

Uusimpana väriperheeseen taisi tulla vuosi sitten sävy Pearl, joka on vaaleanpunaiseen taittava violetti. Tästä olen lukenut monen bloggarin kirjoituksista, että se on tehokkaampi kuin silver ja muutenkin helmenvaaleanpunainen tai violetti on parempi sävy vaaleisiin raitoihin, sillä violetit ja siniset saattavat vetää ne helposti liian mattaiseksi. Blondeille siis vink vink, mutta raidoitetuille bruneteille myös hyvä sävy.

 

 

Toinen suosikkini on kylmänbeige Vanilla, joka on tarkoitettu vaaleanruskeille hiuksille ja taittaa hiusta hieman kylmään beigeen. Tämä on ehkä suosikkivärini kaikista ja käytän sitä, vaikka hiukseni olisivat vaikka mitä vaaleanruskean ja tummanruskean väliltä. 

 

 

Kolmantena värinä minulla on Caramel, jota sotken Vanillan kanssa, mikäli haluan lisää lämpöä mukaan. Joskus olen laittanut sitä myös pelkästäänkin, jos olen halunnut saada karamellinsävyisiä raitoja. Mitä pidempää naamion antaa vaikuttaa, sitä voimakkaampi sävy siitä tulee, joten sen voi antaa hyvin olla 10-20 min. ajan vaikuttamassa.

 

 

Käsi ylös kuka tykkää Color Maskeista? Mikä on sinun suosikkivärisi?

Kommentit

iftheshoefits

Vanilla myös oma suosikkini! Kerran pilasin ihanan aprikoosimaisen sävyn, kun laitoin Mandarin-maskin tukkaani. Muut sävyt ei ollut koskaan ottanut yhtä voimakkaasti kiinni, mutta tällä tuli niin kirkas oranssi, kuin oranssi vaan voi olla! :D 

ohsomanyreasons

No Mandarin näyttääkin melko voimakkaalta! :D Lähtikö pois kuinka nopeasti hiuksesta vai jouduitko kärsimään pitkään? :) 

iftheshoefits

parissa-kolmessa viikossa se kirkkain väri haalistu, mutta muistaakseni siitä jäi semmonen pieni punertavuus vaaleeseen hiukseen!

ohsomanyreasons

No kaikkea pitää vähän kokeilla, eikös! :) 

Itselläni kanssa toi pearl ja siis voi herttileijaa kun on ihana tuote! Jokasen käyttökerran jälkeen hiukset kiiltää ja on silkkisen pehmeät <3 rakkautta

ohsomanyreasons

Pearl on ihana :) Ja kyllä, tekee todella pehmeiksi hiukset! 

Mariaa
Hömppätaivas

Itse kokeilin joskus tuota silveriä ja se ei tehnyt hiuksilleni kyllä yhtään mitään. Pitäisiköhän antaa tuolle pearl sävylle mahdollisuus...

Kommentoi