Hopeanhohtoinen kuivashampoo blondeille!

Ilouutisia blondeille, grannyhiuksisille ja platinablondeille, nimittäin KC Professionalilta on ilmestynyt uusi hopeanhohtoinen kuivashampoo Four Reasons Black Edition Visible Silver Dry Shampoo

 

 

Testailin tuotetta vaalennettuihin hiuksiini, jotka ovat valosta riippuen milloin vaaleat ja milloin beigenvaaleat. Tuote on pigmentiltään vaaleansinistä ja se erottuu parhaiten vaaleissa raidoissa.  

 

 

Ei kannata pelästyä sinistä lopputulosta, sillä sävy tasoittuu hyvin hiuksiin parin harjauskerran jälkeen. Kun vertaa vasemmanpuoleiseen ennen-kuvaan, niin kyllä kuivashampoo antaa sinistä häivähdystä vaaleimmille hiuksille, joten koko lopputulos on viileämmän oloinen.

 

 

Plussaa tuotteelle tulee myös siitä, että se ei ole kuivashampoiden kevyimmistä päästä vaan antaa samalla kunnon kitkaa, muhkeutta ja tyvikohotusta.

 

 

Ainakin minun hiuksissani sävy toimii ja uskoisin tämän olevan aivan huippu kuivashampoo viileistä sävyistä haaveileville blondeille ja harmaahiuksisille. Toimiikohan tuote aivan vaaleissa hiuksissa vai meneekö lopputulos liian siniseksi? 

 

 

Tuotetta on saatavilla kampaamoista ja tavaratalojen kampaamotuoteosastoilta esim. Sokoksella. 

Innostuitteko? 

*tuote saatu testiin 

Kommentit

Tanjaleena

Täytyy ostaa ja kokeilla. Vaikka hiukseni ovatkin kovin lämpimät blondit, mutta ei testaus varmaan pahaa tee :)

ohsomanyreasons

No ei varmasti tee! Kerro sitten, että toimiko miten hyvin hiuksissasi :)

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

Kiinnostava uutuus! Ei tosin mun omaan tukkaan mene just nyt, mutta kuitenkin. :-D 4R kuivashampoo on muutenkin mun suosikki koostumukseltaan ja tuoksultaan. Tykkään kans, että kuiviksessa on muotoiluominaisuuksia, ei pelkästään raikastava.

ohsomanyreasons

Näin on, mulla kuivashampoo antaa sen yhden päivän lisää ilman pesua ja on kiva, että se "tuuheuttaa" hiukset kunnolla tyvestä. Tehokkailla kuivashampoilla pesuväli voisi olla 4 pvän välein, vaikka muuten tekisi mieli jo 2 päivän jälkeen pestä hiukset :) 

Kommentoi