Huulipunarakkautta!

Fiilistelen taas uusinta huulipunahankintaa, jonka nappasin mukaani viime viikonloppuna hyödyntäen Sokoksen -20% alea. Violetit huulipunat ovat upeita, mutta itse nössöilen niiden suhteen ja ne tuntuvat liian tummilta makuuni. Vaalean hiusvärin myötä olen uskaltautunut käyttämään pinkkejä huulipunia, koska ne tuovat ihanaa raikkautta ja väriä ilmeeseen. Vice -huulipunien joukosta Urban Decaylta löytyi makuuni täydellinen violettinen huulipuna Sweetheart, joka on pinkin ja violetin väliltä. Ei liian mustikkasuu vaan raikas, trendikäs ja sopii moneen eri ihonsävyyn ja hiusväriin. Ihana väri!

 

 

Huomasin muuten PC:ltä katsoessani kuvia, että ne näyttivät ihan sinisiltä verrattuna MAC:n ja iPhonen ruutuihin, joten jos ihmettelet sinistä sävymaailmaa niin kuva vääristää, Sweetheart on luonnossa pinkin ja violetin välimailta. :)

Värikäs huulipuna ei keipaa voimakkaan tummia silmiä kaverikseen, vaan jätin silmät luomivärin osalta suht luonnolliseksi. Valitsin luomivärien sävyiksi neutraaleja ruskeita.  

 

 

- Huulet: Urban Decay Vice Lipstick Sweetheart

- Posket: Make Up Store Sugar Pink

- Meikkipohja: MAC Prolongwear NC20, Essence Camouflage 2 in 1 Make-Up & Concealer Ivory 10

- Kulmat: Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Blonde

- Eyeliner: Lumenen Nordic Noir Silmänrajaustussi

- Luomiväri: Urban Decay Buck, Make up Geek Barcelona Beach,  Urban Decay Midnight Cowboy Rides Again

-Ripset Lumene Nordic Noir Deep Impact Mascara, irtoripset Eylure London 116

 

 

Sweetheart on Comfort Matte -linjasta, joka on pehmeän mattainen ja sopii esimerkiksi kuiville huulille paremmin kuin täysin mattaiset huulipunat. Comfort Matte-punat eivät pysy huulilla tunteja, koska ne ovat vähän rasvaisempia kuin täysin mattaiset punat. Itse pohjustan huulet meikkivoiteella, rajaan huulet Sweetheart- huultenrajauskynällä, laitan kaksi kerrosta huulipunaa puuteroiden huulet kerran välissä, jolloin huulipuna pysyy lounaaseen saakka hyvänä. 

Uusi luomiväri-ihastukseni on muuten liikkuvalla luomella oleva Urban Decayn Midnight Rides Again -luomiväri. Kaunis helmiäissekoitus jotain shampanjan/taupen/vaaleanharmaan väliltä ja se sisältää pieniä hippuja. Sävy löytyy paletista Nocturnal Shadow Box.

 

 

Olen ihan myyty tälle sävylle, se on päätynyt huulilleni jo monesti ihan arkenakin. <3 Paras löytö pitkään aikaan!

Vinkkaa muita ihania violetteja sävyjä!

Kommentit

Nena Sofia (Ei varmistettu) http://www.nenasofias.blogspot.com

Siis wau, järisyttävän ihana puna! Sopii sulle mielettömän hyvin :)

Mä olen myös arka violettien punien käyttäjä, mutta se johtuu lähinnä siitä että kylmät sävyt tuntuvat tuovan liikaa kontrastia kasvoilleni kun omaan melko pigmenttisen ihon ja lämpimän punaiset hiukset. Toki tämäkin on varmaan tottumuskysymys, kun yleensä juuri valitsen ne lämpimän sävyiset punat ylläolevista syistä :)

ohsomanyreasons

Kiitos kommentistasi! :) Ja kiitos, tykkään ihan hulluna tästä sävystä <3. 

Ymmärrän että violetin käyttäminen mietityttää, mutta toisaalta se on myös hieno sävy punatukkaisilla! Luulen että sun pitäisi vain löytää oikean sävyinen violetti sävy :) Esim. sopisiko paremmin lämpöisemmän sävyinen violetti? Tämänkin sävyn voisin kyllä nähdä punatukkaisilla, mutta riippuu toki ihon sävystä :) 

Moi (Ei varmistettu)

Ihana postaus ja meikkisi näyttää upealta! :) Pisti silmään nuo Urban Decayn tuotteiden nimet, heillä on nimittäin juuri saman sävyinen puna nimellä Bittersweet, voisikohan tuo olla se? Ja luomiväri taitaa olla Midnight Cowboy Rides again? Ostin saman paletin nimittäin ja nimi jäi mieleen :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Hmm, mielestäni Urban Decaylla ei ole Sweetheart-nimistä punaa.

Kommentoi