Irtopuuterilla on väliä

Mitä vanhemmaksi ihoni tulee, sitä tärkeämmäksi on tullut hyvän irtopuuterin rooli meikissä. Hyvä irtopuuteri kiinnittää meikin, tekee hyvän tasaisen pohjan luomivärille ja muille puuterisille tuotteille, sekä imee rasvaisuutta iholta. Kuivaihoinen ei välttämättä tarvitse puuteria lainkaan, mutta varsinkin rasvaiselle iholle kannattaa laittaa irtopuuteria meikin pysyvyyden maksimoimiseksi.

 

 

Koska ihoni on pintakuiva laitan kasvoilleni kerroksittain monia kosteuttavia tuotteita kuten hoitonesteitä, essenceä, hyaluronihapposeerumeita, jolloin lopputuloksena on mahdollisimman kosteutunut iho. Meikkivoide saa olla mieluummin kosteuttavampaan päin, sillä mattaisuus korostaa pintakuivaa ihoa ja juonteita. En halua pilata ihanaa kasteenraikasta tunnetta huonolla irtopuuterilla, sillä pahimmillaan lopputulos on kuiva, kiristävä ja pakkeloidun näköinen.

 

 

Hyvä irtopuuteri on ns. translucent sävyltään ja mukautuu ihon sävyyn näkymättömäksi. Jotkut valkoiset irtopuuterit ovat näitä translucent-sävyjä, mutta valitettavaksi joistain niistä jää vähän kalvakka lopputulos kasvoille. Paras sävy on lähempänä omaa ihonsävyä ja mahdollimman kevyt ja hienojakoinen koostumukseltaan.

 

 

Yksi suosikkituotteeni on Sensain irtopuuteri, joka on ohut ja hienojakoinen puuteri. Hyvä irtopuuteri poistaa kiillon ja kiinnittää meikin kevyesti, mutta se ei tunnu eikä näy iholla mitenkään. Sensain irtopuuteri kustantaa noin 45 euroa ja hinta kirpaisee joka kerta, mutta toisaalta se on riittoisaa ja irtopuutereiden valioluokkaa.

 

 

Toinen irtopuuteri jonka aion seuraavaksi hankkia kokeiluun eleveniltä on By Terryn Hyaluronic Hydra-Powder- irtopuuteri, joka on hurmannut monet ympäri maailmaa. Sitä on kuvailtu mm. kosteutta sitovaksi hunnuksi, kuulostaa siis täydelliseltä puuterilta pintakuivalle iholle. Katsotaan jos se vie ykköspaikan Sensailta.

Millä muilla merkeillä on huippuhyviä irtopuutereita? Onko joku kokeillut By Terryn irtopuuteria.

 

 

 

 

 

Kommentit

VirpiP (Ei varmistettu)

Sensain irtopuuterin on ollut vuosia luottotuotteeni. Käytän puuteria vain keskialuelle ja hiukan silmien alle kostealla beautyblenderillä. Juuri silmien alla huomaan eron: ByTerry näyttää kuivalta hyvin pian, samoin Mufe, ja jopa YSL:n blurraava puuteri. Kaikki pitävät kyllä hienosti nenän kiillottomana ja huokoset näkymättömissä.
Olen toisaalta paljon vanhempi ja silmänaluseni kuivemmat ja ryppyisemmät, aika vaativa asiakas siis.

ohsomanyreasons

Kiitos viestistäsi <3 En kyllä keksi miten puuteri voisi olla paljon parempaa enää kuin Sensain tuote on, joten ehkä ByTerry ei olekaan parempi :) MUFE:n puuteria olen myös kokeillut joskus, mutta se ei muistaakeni ollut yhtä kiva kuin Sensai. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Minäkin olen jo vuosia käyttänyt Sensain irtopuuteria, joten muista hyvistä puutereista en osaa vinkata. Mielellään kyllä kuulisin kokemuksia esim. tuosta By Terrystä.

ohsomanyreasons

Kiitos viestistäsi! :) Kunhan saan Sensain purkkia vähän tyhjenemään niin ByTerry on ehdottomasti seuraavana kokeilulistalla, sitten voin tehdä vertailua. :) 

La La Lilja (Ei varmistettu) http://www.lalalilja.fi

Mun irtopuuterilemppari on puolestaan Clinique Blended Face Powder, jota olen käyttänyt vuosia. Sen translucent-sävy sopii mun ihonsävyyn just eikä melkein, eikä se tee ihosta kalvakkaa. Tuo Sensaikin kuulostaa kyllä hyvältä!

ohsomanyreasons

Kiitos vinkistä! Cliniquen puuteria ei olekaan muuten vielä testannut, täytyy mennä hypistelemään sitä kauppaan ja vertailemaan sitä Sensain koostumukseen. :) 

SalkaT (Ei varmistettu) http://inthislightandonthisevening.blogspot.fi/

Mullahan on By Terry ja se on tähän astisista irtopuutereista ehdottomasti paras, se on kevyt mutta mattaava, ja pitää meikin paikoillaan :) Ehkä seuraavaksi voisin kokeilla tän Sensain, selektiivisiä irtopuutereita ei ole tullutkaan testattua!

ohsomanyreasons

Muistatelinkin, että sinä olet sitä hehkuttanut blogissani :) Siksi se on ostoslistalla seuraavaksi. :) 

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Mä olen parikin purkkia tätä Sensaita käyttänyt tykkään. Mutta mun suosikkeja on By Terry ja Joe Blasco, ne on molemmat vielä hienojakoisempia kuin tämä.

ohsomanyreasons

Oih oih, sitten ne on todella hienojakoisia puutereita jos ovat vielä hienojakoisempia kuin Sensain puuteri :) 

Santtuulikki (Ei varmistettu)

Mulla on nyt käytössä ensimmäinen purkki tuota Sensain irtopuuteria ja tykkään &lt;3 Hamstrasin sitä syksyn hullareilta kaksi purkkia, joten ei lopu ihan pian ;)

Vaikka Sensain puuteri suht hinnakas onkin, on siinä tuotetta puolet enemmän kuin esim. Lumenen irtopuuterissa. Sekin kannattaa huomioida kun hintoja vertailee :) Tuota by Terryn puuteria taidankin kokeilla sit seuraavaksi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Blascon irtopuuteri käytössä ja riittoisa ollut sekin.

Kommentoi