Kikoa Kikoa Kikoa!

Ihanaa olla taas Kiko-merkkiä myyvässä maassa! Olen hehkuttanut Kikoa monesti blogissani, sillä sarjalta löytyy älyttömän hyviä tuotteita muutamalla eurolla. 

Parhaimmat tuotteet ovat kynsilakat, jotka maksavat alennusaikoihin muistaakseni alle 2 euroa(!) ja sävyjä on kymmeniä ja kymmeniä. Lisäksi ne ovat ihan älyttömän hyviä laadultaan, ne peittävät yhdellä kerroksella ja kaikista suurin plussa tulee siitä, että ne ovat vielä vuoden tai parin jälkeen juoksevia koostumukseltaan.  Tälläkin hetkellä kynsissäni on parin vuoden takainen pinkki lakka, joka on yhtä juoksevaa kuin ennenkin.

 

 

Toiset must-have tuotteet ovat Long Lasting Stickit, joista olen vouhkannut monesti.. Käytän näitä suurimmaksi osaksi puuterimaisten luomivärien alla, kun haluan superintensiivistä jälkeä ja kestävää lopputulosta. 

Tässä viime kerran ostokset, norsunluunvärinen toimii pohjustajana päivittäin ja mustaa olen käyttänyt smokey eye-lookkien alla. Sinistä en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta katsokaa miten kaunis intensiivinen yönsininen sävy. 

Väri on pitkäkestoinen ja pysyy iholla 8h ajan.

 

 

Menkää siis ihmeessä Kikoon, jos törmäätte kauppaan reissatessa. Sarjalla on varmasti myös hutituotteita, ja ainakin valkoinen irtopuuteri ja puuterimaiset luomivärit olivat pettymyksiä. Huulipunat sen sijaan toimivat ja sarjalta löytyy myös hyvä matkapaketti kynsilakanpoistotyynyjä.

 

 

Kommentit

Kirsikka W.

Ihana Kiko! Tämän postauksen innoittamana laitoinkin tilauksen menemään pitkästä aikaa, ja ilmeisesti nykyään Suomeenkin postikulut halventuneet. Neljällä kympillä tilasin, eikä postikuluja tullut lainkaan :) Ennen ollut huomattavasti hintavampaa.

ohsomanyreasons

Hei ihan mahtavaa ettei ole postikuluja! Jeejee! Viitsii tilata siis enemmänkin jatkossa. Kiitos vinkistä :) 

Kommentoi