Kilpparikuori on uusi ombré!

Ombrét ja liukuvärjäykset ovat menneen talven lumia ja uusin hitti hiusväreissä on tortoiseshell eli suomeksi kilpparikuori. Kilpparikuori-väriä sanotaan ombrén hienostuneemmaksi sisareksi ja se on luonnollisemman ja pehmeämmän värinen kuin sisarensa.

 

Kilpikonnaväri koostuu vähintään kolmesta eri sävystä, jotka ovat lämpöisiä ja luonnollisia kuten kultaiset, karamellit, pähkinät ja suklaan sävyt.  Siinä missä Ombré näytti siltä kuin latvat olisi dipattu vaaleaan hiusväriin ja liukui suoraan tummasta vaaleaan, kilpparitukka on eläväisempi ja koostuu useammasta eri väristä ja raidoista. Vaaleat sävyt ovat ylempänä ja lähempänä kasvoja.

 

 

Lämmin kilpparikuorivärjäys sopii mielestäni parhaiten lämpimän sävyiselle iholle mutta meille suomalaisille vaaleaihoisille värjäyksen voi toteuttaa myös hieman kylmemmillä sävyillä. Pyydä kampaajaasi laittamaan esim. kullanvaalean sijaan beigen, hiekan ja karamellin värejä.  Mielestäni kaunein hiusväri on usein silloin kuin hiuksessa on sekä lämpimiä että kylmiä sävyä sekaisin.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi