Kirsikkainen uusi nakupaletti: Naked Cherry

Urban Decayn nakupalettien sarja saa tällä viikolla uuden vahvistuksen uudella paletilla ja varsinkin Urban Decayn fanit odottavat malttamattomana saadakseen uusimman paletin kokoelmiinsa. Olin tällä viikolla paletin lanseeraustilaisuudessa ja ihana Suomen Urban Decayn tiimi oli järjestänyt meille kirsikantäyteiset lastenjuhlat, joissa oli kaikkea kirsikanpuista kirsikkajuomiin ja hattaroista ongintaan. 

Uusin nakupaletti kantaa nimeä Naked Cherry ja se sisältää punertavia sävyjä ruusukullasta mauven sävyihin ja burgundinpunaisiin. Siinä missä edellinen Heat-paletti oli enemmän lämpöisiä sävyjä sisältävä, niin Cherryn värimaailma on kylmempää ja kirsikkaisempaa.

Paletin lanseeraus osuu hyvään aikaan, sillä syksyn tullessa sävyt vaihtuvat meikeissä viininpunaisiin ja burgundinpunaisiin. Varsinkin iltameikkeihin nämä sävyt sopivat hyvin korostaen oikeastaan kaikenvärisiä silmiä. Urban Decayn naisilla oli niin upeita meikkejä lanseeraustilaisuudessa, että harmittaa etten ottanut kuvia niistä. Itse innostuin paletista oikeastaan nähtyäni sen livenä, sillä sen värit näyttivät kauniimmalta luonnossa ja iholla ne näyttävät vielä kauniimmalta. 

 

 

Cherryn paletti on eläväinen ja kiiltävä ja tekstin alla on tietysti rivi kirsikoita. Nakupaletin tapaan sisällä on 12 sävyä, joista suurin osa on punertavia, mutta joukossa löytyy myös pari vaaleaa sävyä. Paletissa on hyvä suhde mattaa ja helmiäistä, sillä vaikka helmiäiset ovatkin kauniita, niin itsellä ainakin tulee käytettyä enemmän mattasävyjä.

 

 

 

Oma ehdoton suosikkisävy paletissa oli Turn on, joka on kaunis ruusukultainen sävy. Upea sävy liikkuvalla luomella vaikka ruskeaan yhdistettynä ja vaihtelua ainaiseen shampanjanväriseen, jota käytän usein. 

 

 

 

 

Ensimmäiset kuusi sävyä ovat vaaleampia ja persikkaisempia. Vaalein Hot Spot on todella pigmenttinen norsunluunvaalea, jossa on häivähdys vaaleanpunaista. Toinen sävy Caution ei näy ihollani juuri lainkaan, mutta kyseessä on beigesävy, mutta mielestäni siinä on hipaus persikkaista. Kolmas sävy Bang Bang on hohtava pinkki kultaisella vivahteella. Neljäs sävy Feelz on upea, kuvassa se näyttää lämpöisemmältä, mutta kyseessä ns. dusty rose-sävy, joihin olen totaalisen rakastunut meikissäni. Juicy on pehmeä persikkainen sävy ja Turn On metallinen ruusukultasävy. 

 

 

Loput kuusi sävyä ovat voimakkaampia ja tummempia ja enemmän sitä kirsikan sävyä. Ensimmäinen vasemmalta oleva Ambicious on metallinen kuparinpunainen, Bing syvä mattainen mauve, Devilish mattainen punertava luumu ja Young Love metallinen karpalo. Drunk Dial on syvä metallinen burgundy ja viimeinen Privacy on mattainen tumma luumunruskea. 

Pigmenttiä luomiväreissä on Urban Decayn tapaan paljon ja niitä on helppo kerrostaa ja häivytellä. Halutessaan sävyistä saa vielä intensiivisempiä käyttämällä meikinpohjustussuihketta luomivärin kanssa. 

 

 

Tässä nopea vilkaisu palettiin ja sävyihin, mutta palaan tähän vielä, sillä aion tutustua palettiin paremmin ja testailla sävyjä meikissä. Urban Decayn sivuilta täällä näkee muuten hyviä ideoita millaisia meikkejä paletilla saa aikaan. 

Alla vielä tilannekuvaa lanseeraus-juhlista. Kiitos Urban Decayn tiimi <3. 

 

 

Palettia on saatavilla mm. Sokoksen ja Stockmannin tavarataloista 16.10.2018 mutta huhu kertoo, että sitä on alkanut näkymään jo jossain kaupoissa.

Palettia on saatavilla jatkuvasti Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun Sokos-myymälöistä ja sokos.fi-verkkokaupasta ja Helsingin Stockmannin tavaratalosta ja stockmann.fi-verkkokaupasta sekä *Kicksin verkkokaupasta.

Joulun ajan palettia on kuitenkin saatavilla myös kaikissa Sokos- ja Stockmann tavarataloista ja Sokos Emotion-myymälöistä. 

 

*pr-näyte

*mainoslinkki 

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Tää on kyllä nätti paletti tykkään varsinkin tuosta ekasta puoliskosta Ambitiousiin asti todella paljon.

ohsomanyreasons

Joo siihen asti on kyllä paletin näteimmät värit  :) 

Kommentoi