Kuivan silmänympärysihon pelastaja - Kiehl´s Creamy Eye Treatment with Avocado

Pitkä talvi ja pitkään jatkuneet pakkaskelit näkyivät ihossani, kun pintakuivuus ei meinannut viime viikkoina pysyä kurissa oikein millään tuotteilla.  Ihoni on toisinaan ollut melkein ärtynyt ja hilseilevä ja olen ottanut öisin käyttööni rasvaisempia ja täyteläisempiä tuotteita kosteusseerumeiden ja hoitovesien lisäksi. 

Myös silmänympärysihoni on tuntunut kuivemmalta. Normaalisti se ei ole pahasti kuiva vaan ennemmin kosteusköyhä, ohut ja siihen on ilmestynyt vuosi vuodelta lisää juonteita ja naururyppyjä. Peitevoiteet kasaantuvat juonteisiin helposti ja saavat ihon näyttämään entistä kuivemmalta ja ryppyisemmältä.

Ennen sipaisin silmänympärysalueelle jotain kevyttä silmänympärysvoidetta, mutta tänä talvena olen hellinnyt ihoa täyteläisellä Kiehl´sin Creamy Eye treatment with avocado- silmänympärysvoiteella, joka on yksi kenties sarjan tykätyimmistä tuotteista ja se nauttii kulttimaineestaan maailmalla. Erityisesti kuivaihoiset ja atooppisen ihon omaavat ovat tykästyneet tuotteeseen. 

 

 

Voide on vaaleanvihertävää täyteläistä voidetta purkissa ja sen koostumus on jännä. Aluksi voide tuntuu aika paksulta, mutta levittäessä se muuttuu liukkaaksi ja vesimäisemmäksi. Hoitavina raaka-aineina tuotteessa on mm. avocadoöljyä, vitamiineja ja sheavoita, joka antaa iholle suojaavan pinnan. Tuotteessa on mieto tuoksu.

Tuote on loppujen lopuksi aika perustuote, mutta se vain toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan. Se ei varsinaisesti siloita silmänympärysihoa, mutta ainakin näin kuivaihoisena olen huomannut, että myös kaikki peitevoiteet asettuvat sen päälle paremmin ja iho ei näytä niin ryppyiseltä.

 

 

Tuotteen hinta on n. 45 euroa (30 ml) mutta se on erittäin riittoisaa, koska sitä tarvitsee vain nuppineulanpään kokoisen määrän kerrallaan. Kiehl´sin pisteistä saa hyvin näytteitä testiin ja itsekin tutustuin aikoinaan tuotteeseen juuri näytteen muodossa ja koukutuin siihen heti.  

 

Silmänympärysvoidetta on saatavilla Kiehl´sin myyntipisteistä Stockmannilta ja *täältä

 

Onko muita tuotteeseen ihastuneita?

 

 

 

 

Kommentit

Mia / Beauty Highlights (Ei varmistettu) http://www.beauty-highlights.fi/

Mä oon halunnut kokeilla tätä jo niin pitkään, mutta aina unohdan tuotteen olemassaolon, kunnes taas nään jonkun hehkuttavan sitä blogissa :D Nyt täytyy oikeesti pitää tää mielessä ja kokeilla!

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Tää tuote on jotain niin parasta, lemppari sy-voide talvisin. :)

Heidihoooo (Ei varmistettu)

Mulla alko purkin loppuvaiheessa sy-seutu ärsyyntymään tästä. En tiedä oliko jotenkin mennyt huonoksi, kun tosiaan 30ml kesti niiiiin pitkään. Muuten ihan ok tuote.
Käytin purkin lopun etelän lomalla palaneelle vartalon iholle ja siihen aivan hämmästyttävä tuote! Iho rauhoittui hetkessä ja tuntui paranevan nopeasti :)

Kommentoi