THE ORDINARY - tästä tuotesarjasta puhutaan!

Jos seuraat ulkolaisia kosmetiikkablogeja, niin voi olla että olet törmännyt sarjaan nimeltä The Ordinary. Sarja tuli markkinoille jokunen aika sitten rytinällä ja maailmalla siitä kohutaan, puhutaan, hämmästellään, epäillään ja ihastellaan. Se mikä sarjassa puhuttaa on edulliset hinnat, nimittäin tehokkailta vaikuttavien seerumien ja tuotteiden hinta pyörii muutaman euron paikkeilla. Kymmeniä tai satoja euroja maksavien tehoseerumien rinnalla ei meinaa uskoa todeksi, että hyaluronihapposeerumi voisi maksaa n. 6 euroa. 

 

 

Sarjan perustajan mukaan tuotesarjan edullisuus perustuu siihen, että tuotteisiin on haluttu tuoda tutut ja jo kehitellyt yksinkertaiset ja tehokkaat raaka-aineet ilman sen kummempia lisäainesosia, jotka saisivat tuotteen kuulostamaan hienolta ja nostaisivat tuotteen hintaa. Inci-listan mukaan tuotteissa on tuttuja raaka-aineita kuten vitamiineja, hyaluronihappoja, öljyjä ja ihoa hoitavia ja suojaavia keramiideja.  

The Ordinaryn tuotteet on alunperin tarkoitettu kapeammille markkinoille - tietoisille kuluttajille, jotka ymmärtävät raaka-aineiden päälle ja miten ne vaikuttavat ihoon. Tuotteiden nimet ovat sen verran haastavia, että jopa tällaiselle jonkin sortin expertiksi itsensä tituleeraavalle tuotti vaikeuksia valita oikeat tuotteet. Sen sijaan että seerumit olisi nimetty esimerkiksi "suojaava ja uudistava seerumi ikääntyvälle iholle" , tuotteen nimi on Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20 % in Vitamin F.  Tuotteita löytyy moneen iho-ongelmaan kuten akneen, ryppyihin ja kuivuuteen ja lisäksi sarjalla on esimerkiksi primer-tuotteita ja öljyjä iholle ja hiuksille. 

 

 

Tuotteiden hintaan vaikuttaa varmasti pakkaukset, jotka ovat simppeleitä ja jopa kliinisen näköisiä. Seerumit tulevat pipettipulloissa ja osa tuotteista on muovisessa tuubissa ja kaikenkaikkiaan koostumukseltaankin ne ovat kovin tavallisia. 

Tilasin sarjalta kahta eri retinoliseerumia, jotka ovat tehokkaita ikääntyvän ihon hoitoon tarkoitettuja tuotteita, sekä muutaman seerumin ja voiteen. Tarkoituksenani on käyttää tuotteita pitkän ajan kuluessa, mutta ensivaikutelman olen saanut toistaiseksi hyaluronihapposeerumista (Hyaluronic Acid 2 % + B5)  ja kosteusvoiteesta (Natural Moisturizing Factors + HA). 

 

 

Hyaluronihappo tunnetaan ihon tehokkaana kosteuttajana ja minulla hyaluronihapposeerumit kuuluvat jo ympärivuotiseen käyttöön, enkä voisi kuvitella enää aamua tai iltaa ilman hyaluronihapposeerumia pintakuivan ihoni vuoksi. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ja silottaa juonteita ja *Hyaluronic Acid 2 %  + B5 seerumiin on lisätty myös B5-vitamiinia, joka parantaa ja edistää ihon kosteutta. Paksu geelimäinen koostumus tuntuu aluksi iholla tahmealta, mutta hetken päästä se humahtaa ihoon kosteuttaen sitä. Tuotetta riittää pari pisaraa ja tykkään erityisesti paksusta koostumuksesta. 

 

 

Natural Moisturising Factor + Ha on kosteuttava voide, joka sisältää mm. 11 aminohappoa, ureaa, hyalyronihappoa, keramiideja ja muita hoitavia ja kosteuttavia ainesosia. Voide on paksua ja miinus tulee siitä, että 30 millin tuubi ei tule kyllä kauaa kestämään. Yövoiteeksi tuote ei tuntunut riittävän kosteusteholtaan, mutta toisaalta näin talvisaikaan rakastan levittää iholleni kaikista rasvaisimman voiteen yötä vasten. Päiväsaikaan se sen sijaan on toiminut ihan hyvin hyalyronihapposeerumin kanssa, mutta en ole tuotteesta yhtä innoissani kuin seerumeista, sillä tykkään että voide jää vähän ihon pintaan- tämä imeytyy ihoon ja pinta jää kuivan tuntuiseksi. 

 

 

Muutaman testauskerran jälkeen olen toistaiseksi vaikuttunut tuotteista, aivan kuten kaikki muutkin testaajat tuntuvat olevan. En osaa vielä sanoa näiden käyttökokemusten jälkeen, että tuleeko minusta jatkossa ainakaan täysin The Ordinary -sarjan vakikäyttäjä. Vaikka olenkin innoissani tuotteiden edullisista hinnoista, niin minulle kosmetiikka ei ole vain tehokkaita raaka-aineita, vaan se on myös kauniita purkkeja, tuoksuja ja elämyksiä. 

Hyaluronihapposeerumin aion todennäköisesti ostaa jatkossa mieluummin n. 6 eurolla, koska niiden suhteen en ole aina huomannut merkittäviä eroja eri merkkien välillä. Jos vaakakupissa on esimerkiksi noin 30 euron Lumenen hyaluronihappotiiviste ja The Ordinaryn seerumi niin vaaka kaatuu edullisemman hinnan puoleen. Mutta toisaalta Lumenen tuotteessa on se ihana hedelmäinen tuoksu ja siinä on muutakin erikoisempaa. Toisaalta taas Ordinaryn valikoimissa on niin montaa erikoistuotetta ja ikääntyvälle iholle tarkoitettua tuotetta, että haluan ehdottomasti testailla niitä jatkossa.

Näistä raportoin lisää myöhemmin!

Tuotteita on saatavilla elevenin verkkokaupassa täältä  ja The Ordinaryn omilla sivuilla. 

Oletko kuullut The Ordinarysta? Miltä tällainen sarja kuulostaa? 

*affiliate-linkki

Kommentit

Henna / High & Light (Ei varmistettu) http://highandlight.blogspot.fi

Oon kans testaillu nyt enimmäkseen tota hyaluronihapposeerumia ja kosteusvoidetta. Oon käyttäny niitä sellasena tehokosteutuskombona kosteusvoiteen alla, ja huhhuh kun iho ei oo varmaan koskaan ollut näin kosteutettu! :D Primereita oon kans jonkun verran testaillut, ja ensivaikutelman perusteella tykkään, erityisesti siitä tuubissa olevasta. Vielä pitäis retinoli- ja C-vitamiiniseerumi korkata!

ohsomanyreasons

Joo retinoliseerumit kiinnostaa mua erityisesti! Pakko kuitenkin kokeilla niitä nyt vähän eri aikaan, ettei kaikkia tuotteita laita samanaikaisesti nassuun. :) Ja täytyy tehdä vielä lisätilaus ja kokeilla muitakin tuotteita :) Primerit kiinnostaa myös! 

Maija / Kivipuuteri-kosmetikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Tilasin ainakin retinolia, en muista tarkkaan mitä mutta sittenpä yllätyn laatikkoa avatessa :D

ohsomanyreasons

Retinolien kunnollista testaamista odotan minäkin! :) Kokeilin 2% yksi ilta ja yhden käyttökerran perusteella en osaa vielä sanoa muuta että ei ollut ainakaan liian ärtsyä iholle. :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Mulla on kanssa paketti matkalla, tosi kiinnostava sarja. :)

ohsomanyreasons

Eikö olekin! Innolla odotan sun arviota tuotteista :)

Marina / Dioriina (Ei varmistettu) http://www.dioriina.fi

Kuulostaa todella mielenkiintoiselta ja jään innolla odottamaan lisää juttua näistä ja taidan mennä itsekkin tilaan parit tuotteet, kiitti vinkistä :)

ohsomanyreasons

Suosittelen, tuon hintaisia tuotteita voi tilaillakin testiin ihan vaan testaamisen vuoksi :)

SalkaT (Ei varmistettu) http://inthislightandonthisevening.blogspot.fi/

Täytyy kyllä jossain vaiheessa naputella tilaus, sarja kuulostaa mielenkiintoiselta ja mun makuuni nuo pakkaukset on ihanan minimalistisia, tykkään ^_^

Mia / Beauty Highlights (Ei varmistettu) http://beauty-highlights.blogspot.fi/

Olipa kiva lukea sun ensivaikutelmia näistä! Mä en ole vielä omaa satsiani tilannut, kun jotenkin olen aina vähän epäileväinen edullisten tuotteiden suhteen, mutta eipä siinä paljoa häviä, jos tuotteet ei toimikaan ;) Tilaan siis varmasti näitä myös kokeiluun :)

ohsomanyreasons

Mäkin olin, siksi oli pakko googletella muutama päivä ihmisten kokemuksia ja kaikki tuntuivat kehuvan, niin oli pakko tilata testiin :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

100% organic Rose hip seed oil on mulle paras tuote tuolta tilatuista, hinta 6,80€. Illalla sitä ja päälle yövoide, talvikuiva iho tykkää!

ohsomanyreasons

Kiitos vinkistä! Nim. talvikuiva iho mullakin! Täytyy tilata testiin ensi kerralla :) 

Kommentoi