Peitevoidesuosikkini - MAC Pro Longwear Concealer

Täydellisen peiteaineen metsästys on melkeinpä yhtä vaikeaa, kuin täydellisen meikkivoiteen metsästys. Minulla on varsinkin talvisin sinertävänpunertavankirjavat silmänaluset, jotka vaativat melko peittävän peiteaineen. Ei auta ruokavaliot tai hyvin nukutut yöt, vaan ne on yksinkertaisesti meikattava piiloon.

*MAC:n Pro Longwear Concealer on ollut meikkareiden ja bloggareiden ylistämä jo jonkin aikaa, joten päätin minäkin antaa korteni kekoon ja antaa myös suositukseni tuotteelle. 

Concealer on kevyt, mutta hyvin peittävä ja koostumukseltaan matta. Koostumus on juoksevaa, se pysyy ihan älyttömän hyvin iholla, eikä karkaile juonteisiin tai luomivakoon päivän aikana. Mattaisuuden vuoksi sitä tosin pitää vähän varoa levittämästä liikaa ohuelle silmänalusiholle ja alle kannattaa laittaa hyvää kosteusvoidetta, sillä muuten se voi korostaa kuivaa ihoa ja juonteita.

Tuote on tosi riittoisa, minulla on ollut sama purkki jo yli vuoden käytössä ja se tuntuu riittävän ja riittävän. Ainoa pieni miinus tuotteelle tulee sen pumpusta.  Peiteainetta meinaa tulla kerralla liikaa, mutta pumppua oppii ajan myötä painamaan niin varovasti, että saan ulos vain pienen nuppineulan pään kokoisen tipan, enempää ei tarvita! Ylimääräiset voi sitten levittää nenän pieleen kirkastamaan katsetta.  

Sävyt ovat keltapohjaisia NC- ja punapohjaisia NW-sävyjä. NW-sävyt peittävät sinisyyttä ja NC-sävyt sopivat punaisuuden peittämiseen, esim. näpyille. Itse olen hankkinut sekä kesävärin NW25, että talvivärin NW20 ja niitä voi sitten ihon sävystä riippuen sekoitella keskenään oikean sävyn saadakseen. Sävyero on kyllä yllättävän iso noiden kahden välillä ja tänä kesänä, kun rusketus jäi vähäiselle, niin väri NW25 jäi oikeastaan minulta käyttämättä. Tarvittaessa olen sekoittanut siitä ihan pienen pienen tipan NW20:sen joukkoon. 

Kuva kertoo enemmän, joten alla olevassa kuvassa vasemmalla puolella on NW20 ja oikean puoleinen silmänalus on au naturel. 

 

Arvosanaksi antaisin tuotteelle 9-. Miinus tulee pumpusta ja kymppiä en anna siitä syystä, että odotan vieläkin jotain parempaa peiteainetta kohdalleni. Suosituksia?

Voikohan enää edes kysyä, että onko jollain kokemusta tästä tuotteesta, sillä sitä on hehkutettu jo vuoden päivät?  Onko joku, joka ei olet kokeillut sitä ja vannoo jonkun toisen tuotteen nimeen? 

Tuotetta on saatavilla Mac:n pisteistä ja *täällä.

 

*affiliate-linkki 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Limppu1 (Ei varmistettu)

Mäkin olen ikuinen täydellisen peitevoiteen metsästäjä :) Luottotuote itsellä on ollut jo vuosia Helena Rubinsteinin Magic concealer, jota parempaa en ole löytänyt. Oletko kokeillut sitä, kiinnostaisi kovasti tietää kuinka vertailisit sitä ja tätä macin versiota...? Täytyy kyllä varmaan hommata tää itsekin, kuulosti niin kiinnostavalta.

ohsomanyreasons

En ole kokeillut Magic concealeriä! Täytyypä käydä testaamassa ja vertailemassa, kiitos vinkistä :)

In Detail

Itse käyttänyt kyseistä tuotetta jo ainakin yli vuoden ja pysyy kaikkien muiden meikkien vaihtuessa aina meikkipussini vakioasiakkaana! Samaa mieltä pumppuongelmasta mutta ratkaisin sen itse niin, että pumppailen pullosta pieneen MACin testi purkkiin (sain sellaisen aikoinaan kun testasin kyseistä tuotetta). Sieltä sen saa kätevästi ja mitään ei mene hukkaan:) Terveisin MAC meikkien suurkuluttaja!

ohsomanyreasons

Joo sitä tulee aivan liikaa kerralla, jos painaa pumpun pohjaan saakka ja tuotetta menee hukkaan. Tuo oli muuten hyvä vinkki, eipä ole tullut itselle aiemmin mieleen! :)

Kommentoi