Stailaa uusi hiustyyli L’Oréalin mobiilisovelluksella

Nyt on kuulkaas ilmestynyt aika hauska mobiilisovellus L’OréaliltaStyle My hair on mobiilisovellus, jolla voi stailata itselleen uuden hiustyylin viimeisimpien hiustyylien joukosta ja lisäksi Salon Finderin avulla löydät lähimmän kampaamon, jossa uusi hiustyyli voidaan toteuttaa.

Sovelluksessa on useita kymmeniä erilaisia hiustyylejä ja värjäystekniikoita ja sinne päivittyy kuukausittain 20 uutta tyyliä uusien hiustrendien ilmestyessä. Sovelluksesta löytyy viimeisimmät hiustrendit ombre-värjäyksistä long bob-malleihin ja mm. julkkisten suosimia kampaustyylejä. Style My Hairissa voi katsella catwalk-mallien hiustyylejä, valita sopivan tyylin ja sovellus etsii hiustyyleistä lähinnä olevan mallin ja värin, jonka voi sitten sommitella kasvoille.

 

apploreal.jpg

 

Sovelluksen käyttö on yksinkertaista, otat kuvan sovelluksen kameran avulla niin, että laitat hiukset kiinni ja sommitat kasvot ympyrän sisään tai käytät jotain vanhaa kuvaa puhelimen galleriasta. Kampausta saa suurennettua ja pienennettyä ja jopa jakauksen paikan saa siirrettyä oikeaan kohtaan. Lisäksi esimerkiksi hiusvärin intensiivisyyttä voi muuttaa säätämällä liukunäppäintä. Uuden hiustyylin saa jaettua ja tallennettua sovellukseen ja se näyttää vielä vinkit, että millä tuotteilla ja föönaustavalla kyseisen kampauksen saa parhaiten loihdittua.

Noh, ihan aidon näköisiä kuvia näillä sovelluksilla ei koskaan oikein saa, mutta kyllä siitä ideaa saa, sopisiko itselle esim. tumma long bob vai punainen ja lyhyt malli. Sovellus softaa vielä ihonkin kauniimmaksi, joka ei välttämättä ole hyvä juttu, sillä eihän väri välttämättä luonnossa näytä ihan niin hyvälle kuin kuvassa. 

Ensin testasin tummaa polkkaa. Miksipä ei, ehkei kuitenkaan paras mahdollinen? 

appbefore.jpg

 

Vai pitäisikö leikata pitkät kutrit kokonaan pois ja heittäytyä punatukkaiseksi? Entäs vähän villimpi föönaus? Kampauksen olisi voinut asetella/pienentää paremmin kasvoihin, mutta idea tuli selväksi ja ei jatkoon. 

applyhyet.jpg

 

Entäs pastellinen grannypolkka? Tai oranssiin taittava polkka? Pastelli on kiva, harkitaan. 

apppolkka.jpg

 

Tai helmiäisvaalea polkka otsatukalla? Tai pitkät vaaleat kutrit tummemmalla tyvivärillä? Nyt alkaa näyttää jo paremmalta.

appblondit.jpg  Sovellus suosittelee oikeat hiustuotteet kyseiseen tyyliin ja etsii lähimmän kampaamon, jossa look voidaan toteuttaa.  

apptips.jpg

  Innostuin vaaleasta väristä niin paljon, että kaivoin puhelimen kirjastosta vanhan kuvan ja halusin testata vielä lisää vaaleita hiustyylejä sivujakauksella. Aikamoinen muutoshan tuo olisi…  

apploppu.jpg

 

Viileän vaalea blondi jäi kyllä vähän houkuttelemaan, tai jokin vaalea lähempänä omaa väriä. Tällä hetkellä jatkuva tyvinkasvun värjääminen alkaa kyllästyttämään, mutta paluu omaan vaaleaan väriin kaikkien välivaiheiden kautta ei ole houkutellut. 

Hmm…uskaltaisiko? 

Joko sinä olet kokeillut mobiilisovellusta? 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *