Testissä pHformulan pinnoitushoito + S.O.S RESCUE OIL ARVONTA

Jos olet seurannut blogiani, muistat varmaan kun ihastuin vuoden alussa Phformulan S.O.S Rescue Oiliin, tuohon karkille tuoksuvaan ihmeöljyyn. Kokemukseni öljystä voit lukea täältä, mutta lyhyesti kerrattuna S.O.S Rescue Oil on kaksifaasinen öljy, joka tuo iholle hehkua, raikkautta ja se tasoittaa juonteita, ryppyjä ja kiinteyttää ihoa. Öljy on täynnä aktiiviaineita kuten vitamiineja ja öljyjä ja varsinainen öljypommi se onkin. Öljyfaasi sisältää oliivin-, seesamin-, mantelin-, jojoban- ja arganöljyjä. Lisäksi öljyfaasin lisäksi vesifaasi pitää sisällään aktiviiaineita, jotka auttavat mm. juonteiden pehmentämisessä ja aktivoivat hyalyronihapon tuotantoa. Uskoin öljyllä olevan vaikutuksia otsani ryppyjen madaltumiseen ja uskon että pintakuiva ihoni tykästyi öljyyn erityisesti. 

S.O.S Rescue Oil on kuitenkin vain yksi pHformulan kotihoitotuotteista ja suhteellisen uusi sarja tunnetaan parhaiten ihon pinnoitushoidoista. Sain mahdollisuuden päästä testaamaan pinnoitushoitoa blogini kautta ja matkasin eräs arki-päivä maahantuojan tiloihin kuuntelemaan lisää pinnoitushoidosta. 

 

 

Mitä on ihon pinnoitushoito?

Pinnoitushoito eli pinnoitusmetodi on dermatologinen hoito, joka keskittyy hoitamaan erilaisia ihon häiriötekijöitä, kuten ennenaikaista ikääntymistä, rosaceaa, aknea, herkkää ihoa ja hyperpigmentoitunutta ihoa. Pinnoitushoidon visio on tarjota kuluttajalle tehokasta vaihtoehtoa kirurgisille hoitomuodoille. Pinnoitushoidot on suunniteltu lääkäreille, klinikkaympäristölle työskenteleville kosmetologeille, kehittyneille ihoasiantuntijoille ja sairaanhoitajille, jotka etsivät kaikkein kehittyneimpiä ja tehokkaimpia hoitoratkaisuja. 

Siinä missä tavallisilla kuorinnoilla pyritään poistamaan kuollutta ihosolukkoa, pinnoitushoito puolestaan aloittaa ihosolujen uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Phformulan hoitoja voi yhdistellä niin, että oikealla reseptillä voidaan hoitaa ihon monia onglemia.

Sarjan historiasta vielä sen verran, että sarjaa johtaa neljännen sukupolven ihotauteihin erikoistunut farmaseutti ja sarjan laboratoriot on perustettu jo 1800-luvulla, vaikka itse pHformula tuotesarja syntyi vasta 2010-luvulla. 

 

 

Pinnoitushoito

Minulle päätettiin tehdä A.G.E hoito, joka sopii ikääntyvälle iholle ja herkälle iholle. A.G.E-hoidon tarkoitus on ehkäistä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä kuten ilmejuonteita ja sameutta. 

Pinnoitushoidon kaava kulkee aina samalla tavalla, hoidon alussa iho putsataan ja puhdistus viimeistellään alkoholipitoisella nesteellä. Tämän jälkeen iholle tehdään herkkyystesti, jolla testataan ihon kestoa tuotteille. Minä sain ennen hoitoa käytettävän Active Formulan käyttööni, jonka aloitin 2-3 viikkoa ennen hoitoon menemistä ja sen tarkoitus on valmistella ihoa hoitoon. Aktiiviaine sisältää voimakkaita aktiiviaineita, jotka mm. hillitsevät solujen sarveistumista. 

Herkkyystestin aikana asiakasta kuunnellaan ja ihon tuntemuksia seurataan aineen levityksen jälkeen. Itse tunsin ainoastaan pientä kutinaa/kiheltöintiä poskipäilläni ja ihoni kuulemma kesti herkkyystestin moitteetta. Kotona aloitettu aktiiviseerumi ilmeisesti oli valmistellut ihoani jo sen verran hoitoon.

Itse pinnoitushoito tehdään iholle nopeasti muutaman minuutin ajan, joten mistään pitkäkestoisesta hemmotteluhoidosta ei ole. PHformulalta sanottiin että tämän hoidon voi vaikka käydä ottamassa lounastauolla, koska iho ei näytä pahalta hoidon jälkeen. Joten ei pelkoa siitä että hoitolasta lähdettyämme näyttäisimme kuin Sinkkuelämää -sarjan Samantha tulipunaisine kasvoineen happohoidon jäljiltä.

Aineet levitetään iholle 1-3 kertaa ja koko ajan seurataan ihon tuntemuksia. Ensimmäisellä levityskerralla ihossani ei tuntunut oikeastaan miltään, toisella kerralla poskipäillä tuntui pienen pientä kihelmöintiä ja ymmärsin, että osalla hoidon voi jättää jo tähän kertaan mikäli ihossa tuntuu jo voimakkaampaa reaktiota. Koska minä en tuntenut mitään, kasvoilleni levitettiin vielä kolmas kerros ja se sitten tuntuikin jo huomattavasti enemmän. Kihelmöinti ja kirvely tuntui kasvoillani sen verran napakasti, että ajattelin kasvojen olevan kirkuvan punaiset, mutta samantien kihelmöinnin tunne katosi ja iho tuntui taas normaalilta. 

 

 

Lopuksi sain ihanan viilentävän lääkehiiltä sisältävän Peel Off maskin iholleni, joka kesti ihanan viileänä koko aineen kovettumisen ajan. Kun oli aika katsoa peilistä itseäni niin yllätyin, että ainoastaan poskipäilläni oli näkyvillä hentoa punaisuutta, mutta muuten ihoni näytti hyvältä. 

Kotiini sain käytettäväksi P.O.S.T Resurfacing Cream-voiteen, joka korjaa ja suojaa  ihoa ja ehkäisee kosteuden haihtumista iholta. Hoidon jälkeen iho voi tuntua muutaman päivän päästä kuivalta ja rasvainen ja täyteläinen voide kosteuttaa ja pehmentää herkästi kuivuvia ihoalueita. 

Ihoni tuntui samana iltana kuivalta ja lisäilin sille kaikki mahdolliset hoitonesteet ja seerumit voiteen lisäksi. Hoidon vaikutuksen tunsin jo samana iltana ja huomasin ettei ihoni ollut varmaan koskaan ollut yhtä sileä ja pehmeä. Ihon pehmeyden tunsin monen päivän ajan iholla, mutta koska minulla on muuten hyvässä kunnossa oleva iho, eikä siinä ole pahemmin epäpuhtauksia, en huomannut hoidolla merkittäviä muutoksia tai vaikutuksia ihossa. Nyt pari kuukautta hoidon jälkeen ihon karheus on palautunut entiseen uomiinsa.

Parhaimmillaan saavutetut tulokset syntyvät säännöllisistä hoidoista ja oikeiden tuotteiden käytöstä. Riippuen ihon kunnosta, hoitoja voidaan tehdä noin 3--4 kertaa, mutta mikäli iho kärsii esimerkiksi pahasta aknesta, voi hoitokertoja tarvita enemmän. Sopiva aika hoitojen välillä on noin 10-21 pvää ja tuloksia ylläpitää hoitojen jälkeen käytettävät aktiiviseerumit ja suojaavat voiteet. 

 

PHformulan hoidoista olen kuullut olevan apua erityisesti akneihon hoidossa, mutta kaiken kaikkiaan apua saa seuraaviin iho-ongelmiin.

 

A.C.N.E

Akneiholle. Ehkäisee tulehdusta ja kuorii ihoa voimakkaasti

A.G.E

Ikääntyvälle iholle. Hoitaa ilmejuonteita sekä sameutta ja pigmenttimuutoksia

M.E.L.A

Hyperpigmentaatiosta taipuvaiselle iholle

C.R.

Krooniseen punoitukseen ja rosaceaan taipuvaiselle iholle 

V.I.T.A.C

Kirkastava tehohoito kaikille ihotyypeille

  

 

 

PHformulan tuotteet on kokemukseni mukaan todella äärimmilleen kehiteltyjä ja ne mm. levittyvät ihanasti kasvoille. Esimerkiksi aktiiviseerumi ennen hoitoa oli yksi parhaiten levittyvistä tuotteista joita olen kokeillut.

Pinnoitushoidon suositushinta on noin 75 euroa ja sen kanssa voi yhdistää lisähoitoja, kuten viilentävä Peel Off-naamion kanssa hoidon hinta on noin 100 euroa. 

 

 

PHformula halusi yhdessä minun kanssa järjestää arvonnan S.O.S Rescue Oilista ja yksi onnekas tulee saamaan tämän ihmeöljyn itselleen. Arvonta käynnistyy tänään ja on voimassa 03.05.2017 saakka ja otat osaa arvontaan jättämällä terveisesi kommenttiboxiin ja voisit vaikka kertoa, että mikä pHformulan pinnoitushoidoista kiinnostaisi sinua eniten tai käytättekö yleensä kasvoöljyjä ihonhoidossa? 

 

 

Otan yhteyttä arvonnan voittajaan sähköpostitse. Onnea arvontaan!  

ARVONTA PÄÄTTYNYT. Arpaonni osui nimimerkille sarita71. :)

 

*hoito saatu blogin kautta

Kommentit

mses (Ei varmistettu)

PHformulan hoidot ovat kyllä kutkuttavan mielenkiintoisia. Minulle paras olisi varmaankin myös A.G.E. Öljyt ovat loistavia nii ihon kuin hiustenkin hoidossa! Tosin jotkut niistä sotkevat ikävästi paikkoja.

Minnakmh (Ei varmistettu)

TODELLAKIN kiinnostaa. A.G.E, koska viisikymppinen lähestyy, iik?!?! Öljyt, seerumit, hoitovedet yms. päivittäisessä käytössä. Pain ruusuöljy tällä hetkellä käytössä, hinta-laatu kohdillaan. Sinulla on kiva blogi, monta hyvää vinkkiä olen täältä saanut...=) Jatka samaan malliin!!

Sidyr (Ei varmistettu)

A.G.E tai V.I.T.A.C. Kiinnostavat. Talvisin käytän argan-öljyä.

Heidi Kukkasillaan (Ei varmistettu)

Hmm.. Varmaan tuo mela tai age kiinnostaisi eniten. Otin ensimmäistä kertaa öljyn käyttööni tänä talvena, kun pintakuivuus meni ihan mahdottomaksi. Käytössäni on ollut Lumenen arctic oil ja siitä on ollut todella apua!

NooraR (Ei varmistettu)

En olekaan ennen tällaisista hoidoista kuullut, mielenkiintoista :) V.I.T.A.C. olisi varmasti minulle sopivin, kun ei ihossa ole mitään erityisongelmaa, mutta kirkastustahan iho aina kaipaa ;) Öljyjä tulee käytettyä ihonhoidossa aina välillä, mutta enemmänkin varmasti voisi käyttää!

terveenä

Kiinnostavilta kuulostavat esittämäsi hoidot. Minun ikääntyneelle iholleni  varmasti parhaiten sopisi A.G.E. -hoito.

nelliX (Ei varmistettu)

En ole ennen moisista ihanuuksista kuullutkaan, mutta nyt kiinnostus heräsi, wau :) Tuo A.G.E. olis mun valintani. Ryppyä pukkaa hipiään js kimmoisuutta kaipais. Mukana.ihmiset ruoks

Alohair
Alohair

A.g.e olisi kiinnostavin! Käytän öljyjä kyllä, vaikka ihan sitä oman ihon ykköstä en oo vielä löytänyt.

Maija / Kivipuuteri-kosmetikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

V.I.T.A.C kuulostaisi ihanalta näin keväällä. Käytän öljyjä lähes joka päivä, joten tuote kiinnostaa :)

Heidiliu (Ei varmistettu)

Toi tuote olis ihana saada testiin! Hoidoista valitsisin M.E.L.An, koska valitettavasti ikä on tuonut pigmenttihäiriöt..

Minnea
Minnean muruja

Vau, kuulostaa hyvältä! Minulle kävisi varmaan tuo A.C.N.E tai A.G.E

suvituuli* (Ei varmistettu)

Mä olen kamppaillut koko talven kuivan ihoni kanssa, tai ainaki siltä se on tuntunut. Pahimmassa kunnossa on ollut sy-alue jonka iho on hilseillyt irti. Tähän kun yhdistetään törkeän tummat silmänaluset jotka on oikeasti pakko YRITTÄÄ peittää, kierre on valmis.. :D Kukaan joka näkis mut ei todellakaan vois sanoa että ihminen on kauneimmillaan ilman meikkiä!
Hoidoista en ole varma.. ehkä A.G.E olisi hyvä vaikka ikää onkin vasta 25-vuotta :)

Minkatuuli (Ei varmistettu)

Öljyä en ole itse käyttänyt, mutta voisin kokeilla!

Tuipu (Ei varmistettu)

A.g.e olisi tosi kiinnostava. Öljyjä olen kokeillut mutta sitä täydellistä ei ole omalle iholle vielä löytynyt.

Heli Heinonen (Ei varmistettu)

Öljyjä käytän jatkuvasti ihonhoidossa, lähinnä niin että levitän iltaisin yövoiteen alle ja kuiva ihoni kiittää :)

sikkuralla (Ei varmistettu)

Krooniseen punoitukseen ja rosaceaan taipuvaiselle iholle tarkoitettu hoito sopisi minulle.

Piia Hoo (Ei varmistettu)

A.G.E olisi ihana, auttaisi varmasti juonteisiin +40 v. iässä ☺, samoin kuin tuo öljy. Kiitos kivasta blogista!

Yhtä sirkusta!

Onkohan jo liian myöhäistä olla kiinnostunut :) Joka tapauksessa A.G.E olisi kiinnostuksen kohteena!

Elise Passiniemi (Ei varmistettu)

Minun valintani olisi AGE. Ihossani on pigmenttimuutoksia, joihin ei tunnu tepsivän mikään.

nansk

C.R. tai V.I.T.A.C. olisi varmaan meikäläiselle paras! Käytän yleensä porkkanaöljyä kuivuvaan nahkaani, ja talvella oikeastaan mitä tahansa muutakin öljyä.

Hennaj (Ei varmistettu)

C.R. sopisi itselleni :) Satunnaisesti tulee käytettyä öljyä ihonhoidossa.

annnnna (Ei varmistettu)

kasvoöljyä tulee jonkin verran käytettyä, hoidoista kiinnostavin omalle iholle olisi V.I.T.A.C

anna s. (Ei varmistettu)

En ole koskaan käyttänyt, olisi kiva kokeilla :)

hilkka (Ei varmistettu)

A.G.E oli hyvä minulle :)

Elise H. (Ei varmistettu)

Kiinnostavia hoitoja ja tuotteita! Hoidoista itselleni sopisi varmaankin M.E.L.A, koska kärsin pigmenttiläiskistä. Mukana arvonnassa :)

Manta0 (Ei varmistettu)

Kiinnostavia tuotteita! Käytän öljyjä ihonhoidossa, koska niistä saa parhaan avun kuivalle iholleni. Eniten kiinnostaa C.R.

pimassou (Ei varmistettu)

Aknen hoito kiinnostaisi eniten :)

mallu1 (Ei varmistettu)

Täytän 54 ja kaikki minulle uudet voiteet ja hoidot kiinnostaa kun on kuiva ja ikääntyvä iho.

Annuli96853 (Ei varmistettu)

A.C.N.E, ja en yleensä käytä mitään

tiiu833 (Ei varmistettu)

Olen joitain öljyjä testaillut.

Sonskuu (Ei varmistettu)

Tämä kosmetiikka olikin uusi tuttavuus. Kovasti kiinnostaa testailla. :) Minulla on aina ollut hyvä iho ja olen käyttänyt luomuöljyjä ja nyt varsinkin puhjenneen perioraalidermatiitin vuoksi kosmetiikka vaihtunut luonnonmukaisempaan. V. I. T. A. C voisi olla hyvä.

Tytti N (Ei varmistettu)

Akneiholle tarkoitettu hoito sopisi parhaiten :)

-Susu- (Ei varmistettu)

Kiinnostavia tuotteita ja hoitoja PHformulalla, couperosalle tai ikääntyvälle iholle suunnattu hoito olisi itselle varmaankin sopivin. Öljyjä ihonhoidossa en ole vielä käyttänyt, paljon tullut luettua kokemuksia ja niiden perusteella kiinnostavia ja mahdollisesti omalle iholle sopivia tuotteitakin on jo löytynyt.

Tiivi (Ei varmistettu)

Mielenkiintoisia tuotteita. Minun valintani olisi A.C.N.E. Kärsin aikuisiän aknesta. Kosmetologini suosituksesta aloitin ajoittaisen öljyn käytön lisänä ihonhoidossa. Tuloksia näkyy jo.

Satuinkeri (Ei varmistettu)

Ehdottomasti A.G.E. tykkään öljyistä todella paljon. Käytössä aamuin illoin :)

Niike (Ei varmistettu)

Olen kiinnostunut AGE-hoidosta.PHFormula sarjasta en vielä aiemmin ole kuullutkaan.
Olen n. 50v.
Talven aikana on tullut vietettyä paljon aikaa sisätiloissa ja iho on paljon kuivempi ja
värittömämpi.
Olisi mukava kokeilla jotain uutta.

PäiviS. (Ei varmistettu)

Varmaan sovellettuna CR tai VITAC koska herkkä sekaiho, paikoin couperoottinen ja epäpuhdas. Käytän kasvoöljyä ajoittain öisin. Testattu pohjaöljyiksi Oriflamen (hyvä!) ekokasvoöljy, puhdas aprikoosinsiemenöljy ja aikoinaan jojobaöljy. Kesällä porkkana-öljysekoitus (luomu). Epäpuhtauksiin terästän pohjaöljyn (vajaalla:) tipalla eteeristä laventeliuutetta (esim. Frantsila on laadukas merkki). Myös aloevera100% -geeli on hyvä ongelmaseerumi. Myös vartalon- ja jalkojen iholla käytän erilaisia öljyjä,esim. kookos-, joita sekoitan tarvittaessa voiteisiin. Body Shopin tuoksuvat vartaloöljyt ovat omaa luokkaansa!

sarita71 (Ei varmistettu)

Kookosöljyä olen testannut. A.G.E kiinnostaisi eniten.

Phji (Ei varmistettu)

Täytin just 50v, kosteutta taitaa iho tarvita eniten

Teija H (Ei varmistettu)

Eniten kiinnostaa A.G.E

ansu88 (Ei varmistettu)

Olen testannut kookosöljyä ja porkkanöljyä mutta en kyllä sen kummempaa vaikutusta ole huomannut.

Piitu52 (Ei varmistettu)

En ole käyttänyt öljyjä, eniten kiinnostaisi AGE.

Tiamarianna (Ei varmistettu)

Kuulostaa todella mielenkiintoisilta hoidoilta, itselleni sopivin olisi varmastikin C.R. Öljyjä ei ole tullut vielä toistaiseksi ihonhoidossa kokeiltua.

Sassa (Ei varmistettu)

A.G.E hoito tuntuisi sopivalta. Empä ole noista ennen kuulutkaan. Mukaan arvontaan.

Kommentoi