Too Faced Better Than Sex- ripsiväri

Mietin tätä kirjoittaessani, että olen ripsivärimaailmassa aika ummikko, koska luotan vain muutamaan hyväksitodettuun ripsiväriin, jotka olen vuosien varrella todennut parhaimmiksi minulle.

Yksi ripsiväri, jota olen pitkään halunnut testata, on Too Faced-sarjan Better Than Sex.  Kulttimaineista ja erikoisesta nimestään tunnettua ripsiväriä hehkutetaan ja ylistetään ympäri maailmaa kauneusblogeissa. Monet pitävät sitä yhtenä parhaimmista ripsiväreistä, sillä se nostaa ja taivuttaa ripsiä ylöspäin ja runsaan volyymin saa vain parilla kerroksella. 

 

 

Ihana Kissis-blogin Heini toi ripsivärin minulle testiin Ruotsin reissultaan ja pääsin vihdoin kokeilemaan sitä!

Ripsivärin hylsy on upea vaaleanpunaisen helmenhohtoinen ja sen pahvipakkaus lupaa prosenteillaan ja kuvillaan huimaa tuuheutta ja taivutusta. Aika tarkka arvio tuo 1,944% lisää volyymia, heh. 

 

 

Suurista lupauksistaan huolimatta ensimmäiset käyttökerrat olivat pettymys, sillä makuuni se ei antanut tarpeeksi tuuheutta. Lisäksi ripsiväri suttasi silmäluomeni, koska massa oli liian märkää ja harjakset osuivat ripsien välistä ihoon vaikka kuinka yritin varoa sotkemasta. En myöskään tajua tiimalasimuodon ideaa?

 

 

Ripsivärin pysyvyyttä myös kehutaan ja sen on kerrottu kestävän mm. jumpat ja hikoilemiset. Minulla ripsiväri varisee silmien alle päivän aikana ja ilman luomenpohjustajaa silmäluomien rasvoittuessa se jäi parissa tunnissa pandakarhuksi silmien alle.

Parin viikon jälkeen ripsivärin kuivahtaessa se paranee kuitenkin huomattavasti, kuten monen ripsivärin kanssa käy. Ripsiin saa volyymia päivä päivän jälkeen enemmän ja se ei enää sotke silmäluomia, koska massa ei ole niin märkää. Kun massaa saa enemmän ripsiin, niin se tuntuu taivuttavankin ripsiä enemmän. 

 

 

Kuva otettu ripsivärin ensimmäisillä käyttökerroilla. Ihan OK lopputulos, mutta parin viikon jälkeen se antoi enemmän tuuheutta. 

Alkupettymyksen jälkeen ripsiväri menee loppujen lopuksi sinne "ihan kiva" -osastoon. Jos se olisi edullisempi niin saattaisin sen ehkä vielä joskus ostaa arkikäyttöön. Kunhan muistaa käyttää luomenpohjustajaa ja tarkastaa silmänaluset päivän aikana mahdollisilta pandakarhuilta. 

Tuotteita myy esim. Sephora-liike Tukholmassa ja sen hinta on päälle 20 euroa. 

 

Olenko ainut, joka tuotteesta ei niin innostunut vai löytyykö täältä ripsiväriin hullaantuneita?

Kommentit

Kissis (Ei varmistettu) http://kissis.fi

Jep, samat kokemukset waterproofista :( ! Suttaa luomet heti ja monta kertaa päivässä saa pyyhkiä ripsareita pois iholta. Ostin tän normiversionkin mutta harkitsen kyllä pitäiskö vaan myydä pois...

ohsomanyreasons

Ai se wasterproof oli samanlainen? Mä mietin josko se olisi pysyvämpää, höööh. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo, mäkin ostin taannoin ja sama pandakarhuongelma, josta tuli vähän suttuinen yleisvaikutelma. :( En ehkä muutenkaan hae ripsarilta volyymia vaan enemmän taipusuutta ja väriä näihin lehmänripsiini.

ohsomanyreasons

Suttuinen oli munkin yleisvaikutelma päivän päätteeksi :D Eli muilla samoja kokemuksia siis :/

Riia Meikkipää

Eikä?? Mähän siis rakastan tätä mascaraa!! Mutta vesiliukoisena versiona ehdottomasti. Olen kanssasi samaa mieltä, että ekat käyttökerrat ripsari on vähän liian kosteaa, mutta jo muutaman kerran jälkeen se muuttuu minulla käytössä ihan täydelliseksi. Tykkään siitä, että sillä saa ripsiin massaa parilla harjauksella ja tuote pysyy ihan sika hyvin, mutta sen saa silti normi silmämeikinpoistoaineella pois.

Mutta kaikki ei sovi kaikille, tässä se tuli taas todistettua! Ripsivärien suhteen musta tuntuu, että mielipiteen jakautuvat eniten, siksi mun mielestä omassa työssäni on tosi vaikeaa suositella ripsaria asiakkaalle, josta ihan takuu varmasti kaikki tykkäisi.

Ootko kokeillut toista kestosuosikkiani Benefit They´re real! -mascaraa? Sehän on kuivempi laadultaan kun tää ja pysyy kun tauti. Testaa!

ohsomanyreasons

Tämä! Olen ihan samaa mieltä, ripsiväreistä ei voi kyllä kiistellä! Mä en ole esim. ikinä tykännyt Lumenen ripsiväreistä ja kaveri kehui ne maasta taivaisiin :)

Mua siis harmitti, että en tykännyt tästä :( 

 

 

Linda/Lipstick Love (Ei varmistettu) http://lipstickklove.blogspot.fi

Mäkään en innostunut tästä. Mullakin toi suttaa alaluomet päivän aikana ja näytän juurikin siltä pandakarhulta :D Kiva kuulla, ettei kaikki muutkaan oo niin innostuneita tästä, kun musta tuntuu että tästä kuulee lähinnä pelkästään niitä kehuja!

ohsomanyreasons

Eikö?! Ai sullakaan ei toiminut? Taitaa jakaa mielipiteitä tai sitten se on jostain ihotyypistä ja ihon rasvoittumisesta kiinni. :/ 

Heinz (Ei varmistettu)

Sama täällä, pettymys. Ihan kiva, mutta hypetykseen nähden odotin paaaljon enemmän.. Onneksi en ostanut useampaa kerralla, niinkuin ensin suunnittelin. Edelleen siis etsinnässä the ripsiväri....

ohsomanyreasons

Sama täällä, odotin niiiiiin paljon enemmän. No mutta eipähän tule ongelmaa sen saamisessa jatkossa. :)  

mses (Ei varmistettu)

Mulla ei nykyään pysy siistinä mitkään muut kuin 38:t ja niistä parhaiten Sensai. Sensain volumizingkaan ei taas anna tarpeeksi tuuheutta. Niinpä käytän kahta väriä päällekäin: alle tuuheuttava normiripsari (esim. tää Better Than Sex <3) ja päälle Sensai. Kombon poispesu on myös helpompaa kuin pelkän Sensain, joka on jotenki tosi vaikea poistaa.

ohsomanyreasons

Toi on muuten tosi hyvä vinkki! Kiitos! <3 Sensai ei anna munkaan mielestä tarpeeksi tuuheutta ja sen poistaminen on työlästä, ellen poista sitä lämpöisessä suihkussa seisomisen jälkeen kun se on kerennyt "höyrystyä" jonkin aikaa. 

Täytyypä kokeilla tuota heti huomenna, sensai löytyy vielä heinäkuisen reissun jälkeen, kun halusin hikoilun kestävän ripsarin. 

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen muutaman kerran erehtynyt kokeilemaan kalliimpia ripsivärejä ja olen joutunut pettymään! Essencen muutaman euron ripsivärit ohittavat kalliimmat mennen tullen :) (Etenkin volume boost waterproof)

Kommentoi