Ladataan...

Urban Decaylle on ilmestynyt toinen toistaan ihanampia paletteja loppuvuodesta, Smoky, Vice 4 ja nyt uusimpana paletti nimeltä Gwen Stefani. Perjantaina myyntiin tulevaa palettia on odotettu sen verran, että olen kuullut innokkaimpien jopa vaihtaneen työvuorojaan, jotta pääsisi ensimmäisinä aamulla käsiksi tähän ihanaan 15-sävyiseen palettiin. Pientä Urban Decay-hysteriaa havaittavissa. :)

 

 

Tämä ihana, kultainen uutuuspaletti on syntynyt yhdessä Urban Decayn ja Gwen Stefanin suunnittelemana ja se on toteutettu pitkälti Gwenin toiveiden mukaan. Urban Decayn mukaan yhteistyö Gwenin kanssa oli heille pitkäaikainen haave, sillä he fanittajat karismaattista laulajaa, joka edustaa sarjan ihannoimmia vahvoja ja itsenäisiä naisia. 

 

 

Paletin suunnitteluun käytettiin useita tunteja Gwenin kotona ja yhdessä Urban Decay ja Gwen suunnittelivat paletin jokaisen yksityiskohdan aina rasian ulkonäöstä sävyihin. Paletti sisältää 15 Gwenin must-have-sävyä, 12 uutuussävyä ja kolme vanhaa tuttua sävyä ja Gwen on saanut valita sävyille itse nimet, jotka liittyvät hänen musiikkiinsa.

 

 

Kaunis kultainen ja graafinen rasia on saanut inspiraationsa Gwenin omien muotiluomustensa mustavalkoisista graafisista printeistä ja antiikkikultaisista yksityiskohdista. 

 

 

Kun paletin kuvia alkoi vähän aika sitten vilkkumaan netissä, myönnän ensin hieman pettyneeni, sillä kuvissa puolet paletin sävyistä näytti olevan toinen toistaan lähellä olevia vaaleita sävyjä. Mutta saatuani paletin käsiini hihkaisin innostuksesta värit nähtyäni!

Kuvissa paletin sävyt nimittäin näyttivät paljon vaaleammilta ja siinä on juuri sellaisia perusvärejä mitä käytän omassa meikissäni päivittäin. Vaaleaa beigeä, vaaleanpunaista hohdetta sisältävää vaaleaa, vaaleita ruskeita, pigmenttinen musta ja sopivassa suhteessa helmiäisiä ja mattavärejä. 

 

 

Kauneusbloggaajien keskuudessa paletti on aiheuttanut keskustelua etukäteen ja osa on ihmetellyt, että miksi niinkin karismaattiselta ja värikkäältä persoonalta kuin Gwen Stefanielta tulee näinkin ”pliisu” paletti, mutta minun ensimmäinen mielikuva Gwenin meikistä oli vahvat mustat rajaukset, nudeilla tai ruskeilla luomiväreillä ja räikeän punaiset huulet. Paletti on mielestäni kaikkea muuta kuin tylsä!

Näistä väreistä on vaikeaa valita suosikkia, sillä paletissa on niin monta ihanaa sävyä. Suosikkirivikseni meni kuitenkin ensinäkemältä tämä neljän suora keskeltä, sillä siinä on loistavia pehmeitä ruskeita sävyjä arkimeikkiini. Näistä varsinkin sävyt Anaheim ja Zone, sillä niillä saa varjostettua ja häivytettyä hyvin ja huomaamattomasti raskasta luomea piiloon ja katsetta avartumaan. Tämäntyyppiseen varjostukseen käyvät nimenomaan ns. ei minkään väriset ruskeat, eli neutraalit mattaiset vaaleat ja keskitummat ruskeat.

 

 

Paletin vaaleat sävyt ovat kaikki kauniita ja mielestäni siinä on juuri sopivassa suhteessa helmiäistä ja mattaa. Ainut väri, jota vierastin alun perin oli pinkki Harajuku. Väri ei kuitenkaan ollutkaan niin räikeä kuin miltä se näyttää, ja se sopi todella hyvin ruskeiden luomivärien kanssa kanssa yhteen. Myös paletin Punk oli ihanan syvä ja lämmin ruskea. 

 

 

Paletin ulkonäkö voittaa mennen tulleen Naked-paletit tyylikkyydellään. Leveydeltään se on alle 20 cm, joten kompaktin kokoinen mukana kuljettamiseenkin. 

Blonde, Bathwater, Skimp, Steady, Punk

 

Blonde- Gwenin hiustenväri. Vaalea beige, jossa on vaaleanpunaista hohdetta.

Bathwater- No Doubtin kappale. Vaalea beige jossa kullanväristä helmiäistä.

Skimp- Gwenin suosikkisävy kokoelmasta. Vaalea satiininen nude.

Steady- No Doubtin "Rock Steady"-albumin mukaan. Metallinkultainen keskiroosa.

Punk- Musiikkilaji, jonka parissa Gwen aloitti uransa. Matta punaruskea.

 

Baby, Anaheim, Stark, Zone, Serious

 

Baby- Kunnianosoitus hänen L.A.M.B. -vaatemerkilleen. Viileä metallinen roosa.

Anaheim- Kaupunki, jossa Gwen vietti lapsuutensa. Vaalea matta, harmaanruskea.

Stark- Toinen Gwenin suosikkisävy. Matta nudepinkki.

Zone- Danger Zone-kappaleen mukaan. Matta keskiruskea.

Serious- Toinen Gwenin kappale. Savuinen harmaa, jossa hohtavaa helmiäistä

 

Pop, Harajuku, Danger, 1987, Blackout

 

Pop- Hänen nykyinen musiikkinsa. Vaalea kimalteleva koralli.

Harajuku- Yksi hänen tyyliinsä vaikuttaja. Metallinen kylmä pinkki.

Danger- Koska pidämme vaarasta. Syvä metallinen ja hileinen sininen.

1987- Vuosi jolloin No Doubt perustettiin. Vaalea metallinen keltakulta.

Blackout- Gwenin suosikki mustista sävyistä. Pigmenttinen mattamusta.

 

Pigmenttiä luomiväreissä on Urban Decayn tapaan todella hyvin. Ainoastaan alarivin persikkainen Pop on irtonaisempaa ja hileisempää koostumukseltaan, mutta se toimii hyvin vaaleiden päällä lisähelmiäisen tuojana. Tummansininen Danger on mielestäni niin kaunis, mutta haasteellisin sävy minulle, joten päätin ottaa siitä meikkihaasteen itselleni, kokeilla ja jäljitellä yhtä Gwenin meikkiä. Tästä lisää ylihuomenna.

Yllättäväksi lempivärikseni muuten nousi myös pinkki Harajuku, joka onkin iholla aivan eri värinen kuin paletissa. Tästäkin tulossa vielä erikseen postaus. Tästä paletista voisi kirjoittaa viikon päivät ja postailla erilaisia meikkilookkeja!

Kaikki ei voi tietenkään olla aina täydellistä ja paletissa on yksi sävy, joka ei herättänyt suurta innostusta, nimittäin keltainen sävy nimeltä 1987. Sävy on iholla kultaisempi kuin paletissa, mutta uskon silti, että se jää minulta käyttämättä.  

 

 

 

Paletti tulee myyntiin perjantaina 4.12.2015 Helsingin ja Tampereen Sokoksille sekä Sokoksen verkkokauppaan. Hintaa paletilla on 51 euroa ja sitä on tarjolla rajoitetun erän verran. 

Mitä mieltä sinä olet Gwen Stefani-paletista? Pliisu vai ihana?

*paletti saatu PR-näytteenä

 

 

Ladataan...

Otin varaslähdön ensi viikkoon, sillä ajattelin pitää Urban Decay viikkoa blogissani ja esittelen uusia paletteja ja testailen niillä meikkejä. Ensi viikon perjantaina on nimittäin tulossa jälleen kerran uusi ihana paletti myyntiin, josta kirjoitan lisää ensi viikolla.

Sitä ennen viivyn vielä hetken kuitenkin muutama viikko takaperin tulleen Vice 4 paletin parissa, josta haltioiduin niin, että oli pakko käydä ostamassa se itselleni. Kirjoitin paletista (täällä) ja kerroin, että paletissa on muutama väri, joita en todennäköisesti tule koskaan käyttämään, sillä oma meikkini on yleensä aika neutraaleista väreistä koostuva. Pohdiskelin myös, että voiko 30+ käyttää räikeitä värejä meikissään.

Sekä tämän, että perjantaina myyntiin tulevan uuden paletin kanssa, päätin testailla nimenomaan niitä värejä, jotka eivät ole niitä omia suosikkivärejä meikeissäni, mutta silti niin kauniita sävyjä.

Koska sain myös toiveen postaukseen, että voisin kokeilla jotain näistä paletin "rajummista" väreistä, niin valitsin lopulta ihanan kirkkaan vihreän sävyn nimeltä Grasshopper. Vihreäsilmäiselle samaa värimaailmaa olevat luomivärisävyt eivät ole niitä parhaimpia, mutta Grasshopper on niin kaunis metallinen jadenvihreä, että päädyin lopulta ottamaan sen meikkitestailuni pääväriksi. 

 

 

Meikin toteutin paletin neljällä värillä, jadenvihreä Grasshopper, metallinen vaaleanvihreä C-note, punatiilen ruskea Bitter ja ruskea Delete

Ensin lisäsin koko liikkuvan luomen alueelle Grasshopper-väriä ja lisäsin luomen keskiosaan vielä hieman vaaleampaa vihreätä C-notea valopilkuksi. 

Seuraavaksi levitin suurella pyöreäpäisellä häivytyssiveltimellä luomivakoon ruskeaa Deleteä. Levitin sävyn koko luomivaon alueelle ja häivytin sitä ylös ja ulospäin. Häivytin ruskeaa myös aavistuksen liikkuvan luomen ulkonurkkaan ja sisänurkkaan vihreän värin päälle. 

Lopuksi häivytin vielä Deleteä paletin punertavan tiilen värisellä Bitterillä, niin että ruskea häipyy ikäänkuin lämpöisemmäksi sävyksi ylöspäin mennessä. Alaluomelle lisäsin kevyesti Deleteä ja lisäsin vielä tekoripset kruunaamaan meikin juhlakuntoon.

 

 

Ennakko-odotuksista poiketen, tykästyinkin Grasshopperiin paljon! Loppuvuosi on pikkujouluja täynnä, joten ainaisten tummien ja mustien meikkien sijaan tämä voisi hyvinkin olla jonkun illan meikkilook.  

 

 

Ensi viikolla lisää Urban Decayn meikkitestailuja ja luvassa ainakin tummansinistä iltameikkiä ja meikki-inspiraatioita karismaattiselta laulajalta nimeltä Gwen Stefanie. 

 

 

Mitä mieltä sinä olet sävystä Grasshopper, menikö liian värikkääksi vai ihastuitko?

 

 

 

 

 

 

 

Ladataan...

Jokin aika sitten kirjoitin täällä päässeeni tutustumaan Kiehl´sin maailmaan ja kuuntelemaan uutisia syksyn uutuustuotteista. Aamupäivän yksi pääaiheista oli uusi Daily Reviving Concentrate, jonka ilokseni sain testiini tapahtuman jälkeen. Tuote on ollut nyt käytössäni kuukauden päivät ja vihdoin sain aikaiseksi esitellä tuotetta tarkemmin. 

 

 

Daily Reviving Concentaten kehitys sai alkunsa sarjan bestsellerin Midnight Recoveryn Concentraten innoittamana, tuotteen, joka on yökäyttöön tarkoitettu "tuhkimotippa". Yön aikana ihoa korjaava tuote on lanseerattu vuonna 2010 ja se on voittanut monia palkintoja ja onkin Kiehl´sin suosituin tuote. Tuotteen rinnalle kehitettiin tuote, Daily Reviving Concentrate, joka tukee ihoa päiväsaikaan, ylläpitää yön aikana saadun pehmeyden ja pitää kauniin lopputuloksen koko päivän ajan. 

Daily Recovery Concentrate on tuote, joka vahvistaa päivän aikana ihon puolustusjärjestelmää ja auttaa vähentämään väsymyksen merkkejä. Tuotteen kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus auttaa vahvistamaan ja suojaamaan ihoa ja saa ihon näyttämään sileältä, raikkaalta ja terveeltä koko päivän. Tuotteeseen on valittu luonnollisia eteerisiä öljyjä ja kasviöljyjä, joiden tiedetään suojaavan ja kaunistavan ihoa.   

Daily Reviving Concentrate sisältää mm. eteeristä inkivääriöljyä, tamanuöljyä ja auringonkukkaöljyä. Inkivääriöljyllä tiedetään olevan antioksidanttisia vaikutuksia, se vahvistaa kollageenia ja elastiinia, auringonkukkaöljy lisää ihon kosteuspitoisuutta, vähentää punaisuutta ja siloittaa ihoa. Tamanuöljy taas pehmentää ihoa ja sitoo kosteutta sekä suojaa ja rauhoittaa ihoa

 

 

Kun tilaisuudessa kerrottiin, että tuotteen kehitysidea lähti alunperin siitä, että miten tuon yön aikana saavutetun tasaisen ja pehmeän lopputuloksen saisi ylläpidettyä päivän aikana, mietin päässäni, että näinhän se oikeastaan on, aamuisin ihoni on hyvän värinen ja ihanan tasainen, mutta loppupäivästä peilistä katsoo usein väsyneen ja nuutuneen näköinen henkilö. 

Näiden puheiden jälkeen, kiinnostukseni tuotetta kohtaan heräsi ja mietin, että tätä ihoni ehkä tarvitsee. Ainoa asia, mikä tuotteessa arvelutti, oli se, että se on öljy. Pintakuivan sekaihoni vuoksi en ole aiemmin nimittäin tykännyt öljyistä, sillä ne ovat liian öljyisiä ja tuntuu, että ne jäävät vain ihon pinnalle pyörimään liian öljyisinä. Näiden tuotteiden koostumus kuitenkin yllätti, sillä se ovat sen verran kevyitä, että ne imeytyvät ihoon välittömästi ja sopivat siitä syystä myös rasvaiselle iholle. 

 

 

Molempia tuotteita voi käyttää joko sellaisenaan, tai kasvovoiteen alla. Jos tuotteen kanssa käyttää seerumia, se on tarkoitus laittaa näiden tuotteiden alle. Öljyn keveydestä kertoo se, että itse olen käyttänyt aamuisin seuraavaa comboa: hoitoneste + seerumi + Daily Recovery Concentrate + kasvovoide, eikä tämä ole yhtään liian tuhti paketti iholleni. Siis päivän aikana rasvoittuvalle iholleni. 

 

 

 


Molemmissa Kiehl´sin tuotteissa on miellyttävät eteeristen öljyjen tuoksut. Midnight Recovery Concentrate tuoksuu tuoksuu laventelilta ja sopii hyvin iltaan rauhoittavalla tuoksullaan. 

Daily Reviving Concentratessa tuoksuu juuri tämä inkivääriöljy ja se on aavistuksen verran sitruksinen- herättävä ja virkistävä, mutta silti eteerinen tuoksu. Molemmissa tuotteissa on sellainen tuoksu, että taputellessa tuotetta kasvoille, tekee mieli nuuhkia tuotetta muutaman sekunnin ajan ja näin olen usein tehnytkin. Pudottaessani pipetin avulla n. 4 tippaa öljyä kämmenille, ennen kasvoille painallusta laitan kädet nenäni eteen ja nuuhkin tuoksua muutaman hengenvedon verran, jonka jälkeen taputtelen tuotetta kasvoille. 

 

 

Takana on nyt kuukauden päivät tuotteen testausta ja ihastuin molempiin tuotteisiin ja ehkä eniten jopa niiden tuoksuihin. Migreeniherkän pääni vuoksi, en kestä tiettyjä voimakkaita tuoksuja, mutta eteeristen öljyjen tuoksu on miellyttävä ja jopa niiden nuuhkimisesta on tullut osa aamun ja illan ihonhoitorutiinia. 

Talvea kohden pintakuiva ihoni janoaa kosteutta, joten yksi tuote seerumin ja voiteen väliin oli enemmän kuin tervetullut, varsinkin, kun se ei ennakkoluuloista huolimatta ollutkaan yhtään liian öljyinen. En osaa sanoa oliko se pelkästään näiden tuotteiden käytöstä, vai kaikkien tuotteiden yhteisvaikutuksesta, mutta ihoni on kuulas, hyvinvoiva ja nimenomaan pehmeän ja kosteutetun tuntuinen

Hassua miten sitä omaksuukin tietyt tuotteet niin nopeasti omiin ihonhoitorutiineihinsa, sillä kun Midnight Recovery Concentraten näytekoko pääsi loppumaan ja muutamana iltana olen seissyt peilikaapin edessä ja havahtuneeni miettimään, että jokin puuttuu välistä. Ai niin, Midnight Recovery Concentrate! Taisin koukuttua tuotteeseen sen verran, että pakko kai se on käydä hankkimassa normaalikokoisena.

 

 

 

Tuotetta on saatavilla Kiehl´s myyntipisteissä Stockmannilla (Helsinki, Turku, Tampere), sekä Stockmannin *verkkokaupasta. Tuotteen suositushinta on n. 40 euroa. 

Joko sinä olet kokeillut Daily Reviving Concentratea? Tai Midnight Recovery Concentratea? Miltä tuote kuulostaa, heräsikö kiinnostus tuotetta kohtaan?

 

*tuote saatu testiin

*affiliate-linkki

Pages