Ladataan...

Ombrét ja liukuvärjäykset ovat menneen talven lumia ja uusin hitti hiusväreissä on tortoiseshell eli suomeksi kilpparikuori. Kilpparikuori-väriä sanotaan ombrén hienostuneemmaksi sisareksi ja se on luonnollisemman ja pehmeämmän värinen kuin sisarensa.

 

Kilpikonnaväri koostuu vähintään kolmesta eri sävystä, jotka ovat lämpöisiä ja luonnollisia kuten kultaiset, karamellit, pähkinät ja suklaan sävyt.  Siinä missä Ombré näytti siltä kuin latvat olisi dipattu vaaleaan hiusväriin ja liukui suoraan tummasta vaaleaan, kilpparitukka on eläväisempi ja koostuu useammasta eri väristä ja raidoista. Vaaleat sävyt ovat ylempänä ja lähempänä kasvoja.

 

 

Lämmin kilpparikuorivärjäys sopii mielestäni parhaiten lämpimän sävyiselle iholle mutta meille suomalaisille vaaleaihoisille värjäyksen voi toteuttaa myös hieman kylmemmillä sävyillä. Pyydä kampaajaasi laittamaan esim. kullanvaalean sijaan beigen, hiekan ja karamellin värejä.  Mielestäni kaunein hiusväri on usein silloin kuin hiuksessa on sekä lämpimiä että kylmiä sävyä sekaisin.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladataan...

Rakastan nuden värisiä kynsilakkoja. Ja minulla on ikuisuusprojekti - löytää täydellisen värinen ja täydellisen peittävä nude-lakka. Sellainen vaalean roosa väri kuin kaikissa ihanissa rakennekynsikuvissa ja mainoksissa usein on. Lakan pitää olla peittävää mutta ei liian paksua, koska silloin sitä on hankala työstää ja reunat on vaikea saada siistin näköiseksi. Paksu lakka myös kuluu ja halkeilee kynneltä nopeammin pois. Täydellisen nude-sävyn pitää kuitenkin peittää tarpeeksi ja olla aavistuksen vaaleanpunainen, ei liian pinkki eikä liian valkoinen. 

Vanha suosikkini Essien Muchi Muchi pääsi lähelle täydellisyyttä mutta siitäkin puuttui se jokin. Tänä kesänä löysin viimein täydellisyyttä hipovan nude-lakan, Essien Bridal Pink- sarjaan kuuluvan lakan Tying the knottie. Koostumus on tarpeeksi juoksevaa ja peittävää, sitä on helppo työstää, siinä on kaunis kiilto ja se on sopivan vaalea aavistuksen vaaleanpunaisella vivahteella. 

Essiellä on muutenkin laaja värivalikoima ja varsinkin eri värisiä nude-lakkoja löytyy paljon. Kuvassa lakkaa on kahden kerroksen verran mutta yksikin kerros riittää, tällöin kynnen oma väri kuultaa vielä läpi. Tämä on ehdottomasti kaunein väri tähänastisista kokeiluistani! 

Onko teillä vinkkejä hyviin nude-väreihin tai muihin laadukkaisiin kynsilakkamerkkeihin?

 

 

 

 

Ladataan...

Kirjoitin jo aiemmin tästä ihanasta Kikon luomivärikynästä mutta koska löysin muutaman kivan lisävärin niin tässä tulee ihan oma juttu pelkästään Long Lasting Stick Eyeshadow -tuotteesta. Voidemaiset luomivärit ja luomivärikynät ovat niin helppokäyttöisiä, että jos etsit helppoa meikkityyliä niin vastaus on näissä tuotteissa! 

Ennestään minulla oli väri 38, joka on aavistuksen luumuun taittava ruskea. Sitä olen käyttänyt arkimeikissä sekä sellaisenaan että toisinaan vaaleaa helmiäisluomiväriä päälle laittaen. Nyt löysin uuden suosikkini, sävyn numero 05 joka on ruusuun taittava taupe ja se sopii hyvin sekä arkimeikkiin että iltameikkiin. 

Vihreille silmille suositellaan käytettäväksi luumuun ja lilaan taittavia sävyjä. Olen itse jotenkin aina vierastanut luumun sävyjä, sillä ne tekevät ilmeen helposti itkuisen näköiseksi ja korostavat tummia silmänalusia entisestään. Tämä väri on ihana! Se on raikas lilaan/ruusuun taittava ja voimakkaasti helmiäinen. Tämä väri sopii myös muille silmien väreille tosi hyvin! Tämä taitaa olla suosikkiväri Kikolla, sillä ostin viimeisen kappaleen ja löysin paljon muiden kirjoituksia väristä numero 05. 

Suunnitelmissani oli myös ostaa vaalea norsunluun värinen luomiväri, joka on hyvä väri liikkuvalle luomelle tai korostukseen kulmaluun alle. Koska en löytänyt sopivaa puuterimaista luomiväriä, niin ostoskoriin lähti mukaan Long Lasting Stick Eyeshadow nro 28. Norsunluun värinen luomiväri sopii hyvin pohjustavana luomivärinä, jos sinulla on läpikuultavan kirjavat silmäluomet ja jos käytät voidemaisia luomenpohjustuksia, jotka eivät ole kovin peittävä. Tasaisella pohjalla esim. kirkkaat luomivärit näyttävät kauniimmilta.

Luomivärikynä kannattaa levittää sormilla liikkuvalle luomelle. Kuivahduttuaan se jämähtää iholle joten häivytä sitä ulos ja ylöspäin nopeasti. Kynän kärki on myös sen verran ohut, että sillä voi vetää rajauksen luomen alle ja häivyttää kevyesti siveltimellä. 

 

Tässä vielä plussat ja miinukset tuotteelle:

Plussat:

Helppo käyttää

Paljon pigmenttiä

Pitkäkestoinen

Edullinen

Yli 30 värivaihtoehtoa

 

Miinukset:

Jämähtää iholle nopeasti joten työskentele nopeasti

Vaatii tehokkaan meikinpoistoaineen

 

 

Pages