Ladataan...

Pink Pewter -panta on parin vuoden takainen hittituote ja ehkäpä monelle tuttu, mutta koska se on mielestäni niin huipputuote, oli pakko postata siitä juttu ja tehdä pieni tutorial. 

Pink Pewter on nimittäin ihan omanlaisensa pääpanta, jonka toinen puoli on samenttinen ja toinen korumainen. Samettinen pinta takaa sen, että panta ikäänkuin tarttuu paikoilleen paremmin kuin muut peruspannat. Minulla ei ainakaan tahdo pysyä mitkään pannat päässä ilman pinnivirityksiä, vaikka ne olisivat tiukkoja, vaan silti ne nousevat takaraivolta alta aikayksikön.  Oma Pink Pewter -pantani on melko yksinkertainen ja kuparinvärinen, mutta heillä on useita erivärisiä ja paksuisia korupantoja.

Tein pienen tutorialin siitä, miten pannalla voi tehdä maailman helpoimman kampauksen alle kahdessa minuutissa. 

Laita panta päähän hiusten päälle, pyöritä latva yhteen myttyyn ja käännä latvat pannan alle aloittaen keskeltä. Tämän jälkeen tunge hiukset joka puolelta pannan alle niin, että ne ovat tukevasti  sen alla piilossa. 

 

 

Sivu- ja ohimohiukset voi laittaa pannan alle eri tavoin, joko löysemmin tai kieputtaen.  Muutamia irtohiuksia voi lisäksi varovaisesti repiä korvan vierestä ja ohimoilta pannan alta kasvoja kehystämään, jotta kampauksesta tulee hieman rennompi ja huolettomampi. Ja kampaus on valmis. Tähän ei mennyt edes kahta minuuttia. 

 

 

Arkikäytössä olen kääntänyt pannan toisinpäin, eli mustan puolen esiin ja korupuolen päänahkaa vasten. Tämä kampaus on varsinainen bad hair day-pelastus, jos hiukset eivät asetu mihinkään malliin aamulla tai ovat pesun tarpeessa. Panta päähän ja menoksi!

 

 

Suomesta Pink Pewteriä saa tilattua verkkosivuilta http://www.pinkpewter.fi/verkkokauppa. Sivustolta http://www.pinkpewter.com löytyy lisää tietoa ja videoita miten pannalla voi loihtia vaikka tämän tyyppisiä kampauksia. Hinta on 25-50 euron paikkeilla, mikä tuntuu kyllä aika suurelta summalta yhdestä hiuspannasta, mutta pannat on käsintehtyjä ja mielestäni tosi kauniita. 

 

 

Onko Pink Pewter muille tuttu ja onko muita hyviä kampausvinkkejä jaettavaksi? 

Ladataan...

Minulla on ensi viikolla kampaaja ja yleensä noin viikkoa aiemmin alan selaamaan googlesta kuvia, että mitä tällä kertaa haluaisin. Kaikille on varmasti tuttu ainakin ombré, mutta entä sombré, balayage tai babylights? Itselle ainakaan nämä eivät ole täysin selviä, joten kokosin tähän postaukseen selitykset, että miten ne oikeastaan eroavat toisistaan ja mitä termeillä tarkoitetaan.

 

Babylights

Raidat ovat ohuet ja luonnolliset, vähän kuten vaaleahiuksisten lasten hennot hiukset, joissa on kesän jäljiltä auringon vaalentamia raitoja. Nämä raidat sopivat siis hyvin ohuille hiuksille tai jos pelkäät liian voimakkaita raitoja ja värikontrasteja.  

 

 

Lowlights

Tummat raidat, jotka on laitettu pääasiassa ohimon lähelle ja niskan hiuksiin. Mikäli usein laitetut vaaleat raidat tekevät hiuksista jo liian vaalean lopputuloksen, voi sekaan laputtaa myös tummempia raitoja, jotta yleisilme muuttuu tummemmaksi. 

 

 

Bronde 

Bronde hair on sekoitus sanoista blonde ja brunette, eli ruskean ja vaalean hiuksen välimuoto. Se on hiusväri, jota ei oikeastaan siis osaa kuvailla, että onko se vaalea vai ruskea. 

 

 

Sombré 

Sombré on vähän kuin ombré, mutta lisäksi raitoja on laitettu kasvojen lähelle ylemmäksi tuomaan valoa kasvoille. 

 

 

Ombré  

Ombrén suosio räjähti pari vuotta sitten suosioon ja alkaa pikkuhiljaa muuntautua hieman luonnollisempiin versioihin. Ombrén idea on se, että latva liukuu vaaleaan niin, että se näyttää siltä kuin latva olisi dipattu vaalennusaineeseen.

 

 

Balayage 

Balayage-värjäyksessä raidat maalataan vapaalla kädellä hiuksen pintaan tyvestä latvoihin. Lopputuloksesta tulee näin ollen luonnollisempi kuin foliolla laputetuista raidoista.

 

 

 

Tortoiseshell eli kilpparikuori

Tästä uudesta hittivärjäyksestä kirjoitin aiemmin täällä. Kyseessä on lämpimillä sävyillä tehty värjäystekniikka, joka koostuu vähintään kolmesta eri väristä. Lopputulos muistuttaa vähän kuin kilpikonnan kuorta. 

 

 

Syksyksi ja talveksi haluan tummempaa, se on varma, mutta jotain vaaleata sinne pitää saada joukkoon mukaan. Jotenkin nuo balayage-raidat houkuttelevat. Vaiko sittenkin tortoiseshell hieman kylmemmillä sävyillä toteutettuna? Joka tapauksessa, parasta on saada kaamea vaalea tyvikasvu ja auringon haalistamat raidat syksykuosiin. 

Näitä blogeja ei varmasti moni mies lue, mutta jos lukee, niin ette taida tietääkään millaiset ajatustyöt ja dilemmat naisilla lähtee käyntiin ennen kampaajalle menoa hiusten sävyistä ja tekniikoista. :)

Kuvat: azgossip.com, instylemagazine.co.uk, sophiegee.com, brit.co, gbtyl.com, nicolereneehair.com, lefashion.com

Ladataan...

Kädet ylös kuka on huono hoitamaan ja kosteuttamaan vartaloaan ihan vaan laiskuuttaan? Minä ainakin panostan ja läträän kasvovoiteiden kanssa, mutta jotenkin vartalon rasvaaminen jää usein ihan vaan laiskuuttaani, koska se on mukamas niin aikaa vievää.

 

Koska olen yleensä kauniiden purkkien fanittaja, ei tämä purkki tai sen koommin brändikään aiheuttanut suurta kiinnostusta, mutta kun löysin tämän kesällä äitini kylpyhuoneen kätköistä ja testailin, niin nyt on kyllä pakko sanoa, että tällä kertaa tuotteen käytännöllisyys meni ulkonäön edelle. Tuote on nimittäin ihan älyttömän kätevä käyttää ja vielä ihan hyväkin.

Spray-pullossa oleva tuote oli helppo suihkia muutamassa sekunnissa pitkin kroppaa ja levittää sen kevyen, mutta hoitavan täyteläisen koostumuksen vuoksi. Voide imeytyi nopeasti eikä jäänyt yhtään tahmaisena iholle. Tämän tuotteen voisin oikeastaan kuvitella ottavani jumppakassiin sen helppouden ja nopean imeytyväisyyden vuoksi. 

Plussaa vielä siitä, että iho tuli tosi pehmeäksi ja samettiseksi. Tuoksu on mieto, hieman vaseliinimainen, mutta silti miellyttävä. Ihan kaikista paksuin tuote tämä ei ole, joten oikein kuivaihoisille ei välttämättä riitä, vaikka onkin kuivaihoisille tarkoitettu. Itselläni sääret vähän kutisivat ja kaipasivat lisää voidetta, joten epäilen, että talvipakkasten aikaan olisi riittävä tuote.  

Hyvä tuote nopeutta ja helppoutta arvostaville :) 

 

 

 

 

Pages