Ladataan...

Urban Decay on ihmeellinen sarja. Se tuo toinen toistaan upeampia paletteja markkinoille, joista kosmetiikkafanit ympäri maailman sekoavat. Minä olen myös UD-fani ja aina kun uuden paletin kuvat alkavat vilkkua netissä, huokailen ihastuksissani. Smoky- paletti on ehkä ainoa, josta en ollut kovin innoissani, mutta haluaisin kyllä omistaa joka ikisen Urban Decayn paletin. 

Sitten on paletteja kuten Naked Ultimate Basics, jonka nähdessäni tiesin jälleen kerran, että se on The paletti minulle. Niinkuin monet aikaisemmatkin, mutta sehän tässä onkin ihmeellistä. Miten yksi sarja, jolla on kymmeniä luomivärejä ja paletteja jo entuudestaan onnistuu lanseeraamaan kerta toisensa jälkeen uuden houkuttelevan paletin. 

 

 

Paletti on täydellinen mattameikeistä ja luonnollisista sävyistä tykkääville. Kaunis ja säkenöivä ruusukultainen kansi on ehdottomasti kaunein tähän astisista. Mattaiset luomivärit kolahtivat juuri oikeaan aikaan markkinoille itseäni ajatellen. Menen nimittäin kausissa helmiäisten ja mattaisten luomivärien kanssa ja nyt meikissäni on selkeä mattavaihe. Se johtuu varmaankin siitä, että olen saanut testiini ihania hohtavia ihomeikkituotteita, joten jotta koko naama ei hohtaisi kuuhun saakka, meikkaan silmät usein mattaisella värillä. 

 

 

Naked Ultimate Basics-paletti on ihana, koska siinä on sekä lämpöisiä, että kylmiä mattasävyjä. Yläriviltä löytyy vaaleita ja roosaan taittavia taupe-sävyjä ja alarivilla on sen sijaan lämpöisiä ruskeita mustan ja harmaan lisäksi.

 

 

Naked Ultimate Basics-paletissa on lisäksi yksi vaalea sävy (Blow), jossa on ripaus kuultoa ja sillä voi tehdä myös korostuksia kulmaluulle, silmän sisänurkkaan tai poskipäille. Lisäksi paletista löytyy musta, mikä jokaisessa hyvässä paletissa kuuluu olla. Blackjack ei ole se kaikista mustin sävy, mutta meikissä se on riittävän musta. Sävy käy myös rajauksiin märällä siveltimellä laitettuna. 

 

 

Pigmenttiä sävyissä on paljon ja ne eivät varise. Väriä irtoaa siveltimeen todella hyvin ja kaikki sävyt ovat pehmeitä, todella hyvälaatuisia siis!

 

 

Paletin ylärivi on täydellinen kylmien sävyjen värisuora ja tuo nelikko on päässyt meikkiini paletin saapumisesta lähtien joka päivä.

 

 

Ylärivin vaalea Blow, Nude, Commando, Tempted, Instinct, Lethal

 

Alarivin Pre-Game, Extra Bitter, Faith, Lockout, Magnet, Blackjack

 

Syksyn muita uutuustuotteita on mm. nestemäiset Liquid Moondust Eyeshadow-luomivärit, jotka pääsivät testiini viikonloppuna. Näistä ihanuuksista lisää luvassa seuraavassa postauksessa. 

 

 

Eikö ole ihana paletti? Kuka muu on tästä innoissaan?

 

*tuotteet saatu testiin 

Ladataan...

Jos huulipunaan voi rakastua, niin se tapahtui noin kuukausi takaperin YSL:n afterwork-tilaisuudessa, jossa esiteltiin syksyn uutuustuotteita. Olen hehkuttanut paljon ihania värejä ja huulipunauutuuksia viime aikoina, mutta nyt löysin t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-n koostumuksen ihanan värin lisäksi. 

 

 

Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Vinyl Cream oli afterwork-tilaisuuden yksi päätuotteista ja meikkitaiteilijat valitsivat meille kaikille sopivan sävyn tuotteesta huulille. Minä sain raikkaan pinkin 405 Explicit Pink, joka on ihana karkkiväri huulilla. Olen karsastanut vaaleanpunaisia huulipunia ajatellen, että ne ovat liian barbimaisia, mutta sävy istui vaaleaan ihonsävyyni tosi hyvin. 

 

 

Olen seilaillut pari viime vuotta huulikiiltojen ja huulipunien välimaastossa, enkä oikein ole löytänyt itselleni sitä Holy Grail-tuotetta, jota käyttäisin mielelläni joka ikinen päivä.  Mikä sitten tekee tästä tuotteesta niin ihanan on se, että se on nestemäistä ja pitkäkestoista vinyylimäistä huulilakkaa. Lopputulos jää täyteläiseksi, pehmeäksi ja vinyylimäisen kiiltäväksi.    

 

Tuote ei kuivu mattaiseksi, vaan se jää ihanan kermaisen pehmeäksi huulille ja se kestää huulilla huomattavasti pidempään huulikiillot. Väripigmentti tarttuu huuleen, joten kun ylimääräinen voidemaisuus huulilta haihtuu aikanaan, huulen pinnassa on vielä väriä jäljellä.  

 

 

Ihastuin tuotteeseen itseasiassa niin paljon, että kävin heti tilaisuuden jälkeen hankkimassa toisenkin värin tuotteesta. Vaalea pinkki on ihana sävy, mutta halusin toisen syvemmän sävyn, joten valitsin sävyn 410 Fuchsia Live, joka on raikas ja kirkas punainen. 

 

 

Näistä kahdesta 405 Explicit Pink on suosikkini, koska sävy on vain niin herkullinen.  

 

 

Tuotteen aplikaattori on kärjestä ohut ja tarkka ja sen vuoksi levittäminen on helppoa. Väriä tulee aplikaattoriin runsaasti, mutta kapean kärjen vuoksi sen saa levitettyä tarkasti huulten rajoille. 

 

 

Tuotteesta on saatavilla 12 näyttävää sävyä. Tälle tuotteelle annan suitsutusta, peukkua ja vahvaa suositusta! 

Miltä tuote kuulostaa? 

 

*toinen tuote saatu testiin, toinen oma 

Ladataan...

Tänä vuonna Halloweenin juhlinta jää osaltani väliin, sillä kaveriporukassamme ei pidetä juhlia. Jos juhlat olisi järjestetty, niin olin vähän ajatellut toteuttaa jonkinlaisen lookin pinkillä Instatint-suoravärisuihkeella, jonka sain testiinin Joicolta. Pastellisävyt ovat olleet pitkään in ja niitä näkee paljon katukuvassa. Itse taidan olla liian nössö leikittelemään ainakin näin kirkkailla väreillä, mutta ihastelen vaaleita pastellin vaaleanpunaisia hiuksia aina kun näen sellaiset.

 

 

Suoravärisuihkeilla voi toteuttaa trendikkäitä ombré-efektejä ja lettikampauksia. Joicon suoravärisuihkeet ovat sen verran intensiivisiä sävyiltään, ne näkyvät vaaleissa ja tummissa hiuksissa. Sen verran sottaista puuhaa värin suihkiminen on, että vaatteet kannattaa suojata tummalla pyyhkeellä. Sävy lähtee pesussa pois, mutta vaaleat hiukset saattavat vaatia kahdesti shampoon vaahdottamisen. 

 

 

Pinkki tukka ei siis päätynyt Halloween-juhlaan, mutta ehkä ensi kesänä johonkin tällaiseen upeaan festarilookkiin sitä voisi käyttää? Varsinkin tuo supertrendikäs top knot takaraivolla ja ranskalaisilla leteillä on ihana. Pinkin sävyn lisäksi sävyjä ovat merenneidon sininen, saphirin sininen, violetti ja korallinen punainen.  

 

 

*kuvat Joico.com 

*tuote saatu testiin

Pages