Ladataan...

Olen saanut kesän ja syksyn mittaan paljon hiustuoteuutuuksia testiini ja aika ei meinaa riittää esittelemään niitä läpikohtaisesti. Tulossa on postauksia mm. yhdestä mielenkiintoisesta tuotesarjasta, joka on aivan uutta koko Suomessa, mutta tämän päiväiseen postaukseen kokosin puolen vuoden aikana testiini saamia tuotteita, jotka ovat ne mielenkiintoisimmat omasta mielestäni.  

 

 

HAJUSTEETON HIUSLAKKA

LÓréal Paris Professionnel Infiniun sarjaan on tullut uusi Infinium Pure -tuote, tuoksuton hiuslakka, joka on ainakin minun ja varmasti myös monen kampaajan mieleen. Hiuslakka kun on se pahin tuoksuherkän nenää häiritsevä hiustuote ja osa lakoista on mielestäni aivan liian voimakkaasti hajustettu. Miettikää myös millaisia määriä kampaajat joutuvat pienessä tilassa hengittämään hiuslakkaa työpäiviensä aikana keuhkoihinsa?

Infinium Pure on tuoksuton ja siinä on vain 6 ainesosaa. Tuotteessa tuoksuu ainoastaan suihkuttaessa hetken tuotteen raaka-aineet, mutta hiuksissa se on tuoksuton. Tuotteessa on joustava pito ja se toimii kampausten luomisessa, tupeerauksien apuna ja avonaisissa kampauksissa viimeistelylakkana. Lakka on hienojakoinen ja kuiva koostumukseltaan ja sen salaisuus on ultrapienet pisarat. Tälle tuotteelle vahva peukku!

 

 

MONITOIMITUOTE 

LÓréal Professionnel Mythic Oil Créme Universelle voide on monikäyttötuote, jota ensin ihmettelin pitkään ja sen testiin ottaminen kesti, kun en oikein aluksi ymmärtänyt sen päälle. Tuote käy hoitamaan ja suojaamaan hiusta ennen shampoopesua, pois pestävänä hoitoaineena sekä jätettävänä hoitoaineena. Hiukseni ovat tosi kuivassa kunnossa vaalennusoperaation jälkeen ja koska käytän kuivattavia hopeashampoita, niin olen testannut tuotetta ennen shampoon pesua hiukseen. Hoitavia öljyjä sisältävä tuote ravitsee hiusta ennen shampoopesua eikä latvat ole tuntuneet yhtä nahkean kuivilta kun olen huuhdellyt shampoon pois. Lisää tuotetta myös hoitoaineeksi shampoopesun jälkeen ja käytä sitä jätettävänä hoitoaineena. Oikeastaan aika nerokas tuote esim. reissuja ajatellen, matkaan pääsee vähemmällä purkkimäärällä! 

 

 

HELMIÄISSUIHKE JA BEAUTY PRIMER

Four Reasons- tuotelinja on laajentunut Black Edition- sarjaan, johon on tullut monta uutta ja mielenkiintoista tuotetta. Hopeanhohtoisen kuivashampoon esittelin (täällä) ja lisäksi mielestäni mielenkiintoisin tuote sarjasta on Shimmering Spray -helmiäishoitosuihke, jolla saa kevyttä pitoa sekä ihanaa hienojakoista helmiäiskiiltoa hiukseen. Olen joskus blogissani maininnut, etten pidä kauheasta kiiltosuihkeista, koska ne ovat usein liian kiiltäviä ja osa öljyisiä. Shimmering Spray viimeistelee kampauksen tuoden helmiäisen kiiltoa ja antaa samalla kevyttä ja luonnollista pitoa hiuksille. Kannattaa käyttää tuotetta kuitenkin varoen, suihkuttelin nimittäin itse ensin tuotetta runsaasti, kunnes huomasin latvojeni olevan vähän liian öljyiset. Muutama suihkaus latvoihin ja pituuksiin siis riittää ja tuo kauniin kiillon hiuksille. 

 

 

Lisäksi yksi mielenkiintoinen tuote sarjasta on Beauty Primer- korjaava hiusvoide. Kasvoille primer-tuotteita on paljon, mutta hiustenhoitopuolella en ole törmännyt vielä moneen primer-nimettyyn tuotteeseen. Tuote rakennepaikkaa, kosteuttaa ja silottaa hiusta ja se on hyvä pohja kampauksille tuoden kevyttä painotonta pitoa.Varsinkin vaalennusoperaation jälkeen suosin rakennepaikkaavia tuotteita, jotka tuovat kiiltoa hiukseen, mutta eivät ole liian latistavia. Latvoihin olen lisännyt Beauty Primer -tuotteen lisäksi jotain muuta tuotetta, sillä se ei ole riittänyt pelkästään siloittamaan hapsottavia ja kuivia latvojani. Tuote on koostumukseltaan geelimäistä ja paksua ja se tuoksuu ihanan karkkimaiselta. 

 

 

SMARTBOND 

LÓréal on tuonut markkinoille uuden Smartbond-käsittelyn, joka suojaa hiussidoksia väri- ja vaalennuskäsittelyn aikana. Lienekö tämä nyt kilpailija Olaplexille, joka mullisti hiusten värjäämisen maailman? En ole perehtynyt näiden hoitojen kemialliseen puoleen ja siihen, että kuinka paljon ne eroavat toisistaan, mutta värin aikana rikkisiltojen suojaksi kehitelty hoito kuulostaa hyvin pitkälti samalta. Näitä -flex loppuisia hoitoja on tullut muiltakin maahantuojilta, mutta nyt LÓréal on tuonut omansa nimeltään Smartbond. Hoitokäsittelyn avulla väreistä saadaan kauniin kiiltäviä ja se on apuna mm. vaalennusprosessien aikana hiusta suojaamassa. Hoito sopii mm. kuiville, vahingoittuneille ja raidoitetuille hiuksille ja se tekee niistä pehmeät, vahvemmat ja kiiltävät. 

Smartbondissa idea on kolmivaiheinen, värin sekaan sekoitetaan neste, joka suoja hiusten rikkisiltoja värin aikana, toisen vaiheen pre-shampoo eli hoito ennen shampoopesua poistaa mm. hiusvärin jäämiä hiuksista, jotka voivat olla vahingollisia hiuksen hennoille ionisidoksille. Kolmantena vaiheena on hoitoaine, jota käytetään kotihoitoaineena joka toisen pesukerran yhteydessä. Hoitoaine vahvistaa hiuksia ja Smartbond käsittely pysyy hiuksissa vielä pitkään kampaamossa tehtävän hoidon jälkeen.

En ole vielä kokeillut Smartbondia, mutta mikäli se toimii edes vähänkään samalla tavalla kuin Olaplex niin suosittelen vahvasti ottamaan hoidon hiusten värjäyksen yhteydessä. En olisi pystynyt vaalentamaan hiustani niin radikaalisti ja hius on edelleen hyväkuntoisen oloinen ja kotihoidolla hiukseni ovat pysyneet ihanan pehmeinä ja kiiltävinä vielä pitkään käsittelyn jälkeen. 

Täältä löytyy lisää tietoa Smartbondista kiinnostuneille ja löydät kampaamot, joissa hoitoja tehdään.

Tuotteita saa tavarataloista ja lisäksi Four Reasons-tuotteita saa kampaamoista. 

Miltä kuulostaa? Onko joukossa mielenkiintoisia tuoteuutuuksia? 

 

 

*tuotteet saatu testiin

*Smartbond- kuva lorealprofessionel.com

 

 

Ladataan...

Joulu alkaa näkymään kaupoissa jo täysin mitoin ja aattoon on enää tasan kuukausi aikaa. Joulumieleni ei ole oikein vielä kohonnut huippuunsa tuon inhottavan synkeän ja sateisen ilman vuoksi, mutta voi että mikä lapsenomaisen lämmin tunne minulle tuli, kun avasin Kiehl´sin lähettämän paketin ja näin nämä tuotteet sen sisällä. 

Kiehl´s tekee vuosittain yhteistyötä taitelijoiden kanssa ja osa klassikkotuotteista saa perinteisesti jouluisin ylleen uuden taiteilijan suunnitteleman ilmeen. Tänä jouluna tuotteiden kylkiä koristaa taiteilija Jeremyvillen talviset piirrokset. New Yorkissa vaikuttavan ja Australiasta kotoisin olevan Jeremyvillen taide on tunnistettavaa visuaalisen ja lämminhenkisen tyylin myötä ja hän on tehnyt Kiehl´sin lisäksi yhteistyötä mm. Adidaksen, Disneyn ja Conversen kanssa. Joulukokoelman tuotteet saivat ainakin minut hyvälle tuulelle ja se onkin ollut Jeremyvillen tarkoitus; luoda hyvää joulumieltä.

 

 

Creme de Corps -vartaloemulsio on yksi Kiehl´sin suosituimpia tuotteita, johon pääsin tutustumaan vuosi sitten ja olin myyty ensi kokeilulta. Talven tullessa varsinkin sääreni kuivuvat sheivaamisen vuoksi kutiavan hilseileviksi, eikä niille riitä enää kevyet vartaloemulsiot. Creme de Corps on ollut ihanan täyteläinen vartaloemulsio ja se jättää ihon super pehmeäksi. Tuote sopii myös erittäin kuivalle iholle ja se sisältää mm. beetakaroteenia, sheavoita ja ravitsevia öljyjä.  

 

 

Calendula Herbal-Extract Toner -kasvovesi on hellävarainen ja alkoholiton kehäkukkaa sisältävä kasvovesi. Kasvovesi on ollut yksi Kiehl´sin bestseller-tuotteista jo 50 vuoden ajan ja se sisältää mm. pantenolia, yrttiuutteita kuten laventelia, murattia, takiaista ja allantoiinia.

 

 

Kasvovettä en ollut aiemmin kokeillut ja ihastelin sen tuoksua, joka muistuttaa jääteetä ja hauskoja pieniä kukan lehtiä, joita nesteen seassa uiskentelee. Kasvovesi on normaalille ja rasvaiselle iholle tarkoitettu, mutta koska siinä on alkoholin sijaan käytetty erilaisia yrttejä raikastamaan kasvoja, se ei kuivata ihoa kuten alkoholia sisältävät kasvovedet tekevät.

En ole paras henkilö arvioimaan rasvaiselle iholle tarkoitettuja kasvovesiä, sillä minulla on pintakuiva iho.  Käytän mieluummin kuivalle iholle sopivia kasvovesiä, sillä ihoni on aika kuiva kaksoispuhdistuksen jälkeen mutta en silti kokenut kasvoveden ainakaan kuivattavan lisää ihoani.Aamulla sen sijaan kasvovesi tuntui kivan raikastavalta, sillä iho on erittää yön aikana talia ja kasvoni kiiltävät aamuisin nuhjuisena. Tuotteen on sanottu myös rauhoittavan punoittavaa ihoa.

 

 

Jeremyvillen taidetta on saanut ylleen myös muutama muu klassikkotuote ja niitä on tarjolla rajoitettu erä Kiehl´sin myyntipisteissä Helsingin, Turun ja Tampereen Stockmannilla sekä Stockmannin verkkokaupassa. Valitsemat tuotteet voidaan pakata hauskoihin Jeremyville- lahjapakkauksiin, joita on myös tarjolla rajoitettu erä. 

Onko sinulla jo joulufiilis? Eikä nämä olekin ihanan näköisiä? 

*tuotteet saatu testiin

Ladataan...

Jos olin innoissani Lumenen kosteuttavasta Lähde -linjasta ja heleyttä tuovasta Valo -linjasta, niin uudet Invisible Illumination-tuotteet ne vasta ihastuksen huokailua aiheuttivatkin saadessani ne testiini. 

Invisible Illumination- tuotteet ovat jotain aivan uudenlaista Lumenea ja ne kiinnostivat uutuustuotteista eniten. Tuotteet ovat luonnollista hehkua tuovia tuotteita, jotka sekä hoitavat että heleyttävät ihoa. Näihin tuotteisiin kiteytyy hyvin Lumenen sanoma aitoudesta ja luonnollisesta kauneudesta, tuotteilla korostetaan ihon parhaita puolia luonnollisesti, eikä tarkoitus ole peittää ihoa paksuilla kerroksilla. Raaka-aineina tuotteissa on käytetty mm. pohjoista lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä.

 

 

Vaikkei pullon ulkonäöllä ole loppupeleissä kovin paljon merkitystä, tykkään kuitenkin kaikkien tuotteiden ilmeestä, varsinkin näistä lasisista pipettipulloista. Tuntuu että koko sarja on saanut uudistuksen myötä kasvojenkohotuksen ja tuotteiden ilme on raikkaampi ja ylellisempi. 

 

 

Instant Glow Watercolor Blush on nestemäinen poskipuna, josta on saatavilla yksi persikkaisen roosa universaali sävy, joka käy monelle. Poskipuna näyttää hyvin pigmenttiselle ensin, mutta se sulaa kauniisti ihonsävyyn kunhan sitä tasoittaa vähän sormin tai siveltimen avulla. Nestemäiset tuotteet voi yleensä levittää iholle sormin, jolloin sormien lämpö helpottaa tuotteen levittämistä ja tasoittamista iholle. Jos sormiaan ei halua sutata tuotteen niin voi levittää siveltimellä ja Lumene onkin tuonut oman siveltimen, joka sopii nestemäisten tuotteiden levittämiseen. 

 

 

 

Instant Glow Watercolor Bronzer on nestemäinen aurinkopuuteri ja tuote antaa kasvoille sävyä ja päivettynyttä lopputulosta. Tuotetta voi käyttää kasvoilla aurinkopuuterin tavoin sellaisenaan tai sitä voi sekoittaa toiseen tuotteeseen. Tuotetta voi tiputtaa esimerkiksi meikkivoiteen sekaan jos haluat tummentaa ja vähän laimentaa liian paksua ja vaaleata meikkivoidetta kesää kohden. 

 

 

Nordic Light Instant Illuminizer- hehkupisarat olivat minulle tämän nelikön kiinnostavimmat tuotteet. Hehkupisaroita on saatavilla kaksi sävyä, pehmeä roosaan taittava Rose Dawn ja valkoinen hohdetuote Shimmering Dust, jolla saa voimakkaamman korostusefektin iholle. Myös näitä tuotteita voi käyttää sellaisenaan tai sekoittaa toiseen tuotteeseen. 

 

 

Suosikkini näistä on Rose Dawn- hehkutipat, jotka tuovat ihanaa roosanvaaleaa hehkua ja heleyttä poskipäille ja kulmaluulle. Toisinaan sipaisen tuotetta poskipäiden lisäksi myös nenänvarteen ja ylähuulen yläpuolelle korostamaan amorinkaarta. 

 

 Shimmering Dust näyttää aluksi hurjan valkoiselta, mutta sekin toimii ihanasti poskipäillä korostustuotteena. Shimmering Dust on valkoisempi kuin Rosy Dawn, mutta sillä saa luotua näyttävämmän korostusefektin poskipäille.   

  Tuote on päätynyt käyttööni pääasiassa iltameikeissä, jolloin haluan korostaa poskipäitäni voimakkaammin. Molemmat hehkutipat ovat hyvin riittoisia ja olen vain pyyhkäissyt pipetin vartta kevyesti molemmille poskipäille ja se määrä on riittänyt hyvin. Tämä ei ole se kaikista hygieenisin tapa, mutta nopea sellainen. Levitän tuotteen siveltimellä aloittamalla poskipäistä ja loput värit siveltimisestä sipaisen kulmakarvojen alle, huulen yläpuolelle ja nenänvarteen.  

 

 

Instant Glow Beauty Serum sävyseerumi on sellaisenaan tai meikkivoiteen alla käytettävä tuote. Tuotteesta on yksi sävy, joka sopii moneen ihonsävyyn, sillä oma iho kuultaa läpi. Alkuun se näytti ihollani vähän tummalle, mutta levittäessä se tasoittuu ja mukautuu ihon sävyyn.

En ensin oikein ymmärtänyt tämän tuotteen funktiota, sillä tuotteiden kerrostajana lisään ensin seerumit, sitten mahdolliset meikinpohjustustuotteet ja sen jälkeen meikkivoiteen. Mihin väliin tämä tuote oikein kuuluisi laittaa? Tuntuu oudolta lisätä sävyllistä tuotetta ennen primeria, vaikka toisaalta miksipä ei näin. Tuote sopii varmasti niille, jotka eivät välitä käyttää meikkivoidetta, mutta kaipaavat iholle vähän tasoitusta ja hehkua. Olen kuitenkin laittanut tuotetta toisinaan meikkivoiteeni alle kun haluan lisähehkua iholle. Varsinkin jos iho on samea ja kuiva, niin tuote toimii varmasti parhaimmillaan silloin. Ehkä se sopii kesällä paremmin iholleni pelkästään kunhan saa päivetystä ja siirryn kevyempiin tuotteisiin. 

 

 

Nordic Light Lip Perfector Balm on kosteuttava huulivoide luonnollisen persikkaisella sävyllä ja lisäksi sarjaan kuuluu kevyesti tasoittava Nordic Light Serum Concealer on seerumipeitevoide. Tuotteessa on muiden tuotteiden tavoin sekä hoitavia ominaisuuksia ja peittoa. Universaali sävy ei käy kaikista vaaleimmille, se oli siinä ja siinä aavistuksen liian tumma minunkin ihonsävylleni. Tämä oli tuotteista ainut, joka jää käyttämättä sillä silmänympärysihoni on todella sinertävä ja vaalea. Jos taas etsit kevyttä peittoa hoitavalla ominaisuuksella, suosittelen tutustumaan tuotteeseen. 

 

Lopuksi on pakko ihastella kauniita pakkauksia. Pakkausten myötä koko tuotelinjasta on tullut ylellisemmän näköinen ja ainakin minusta valkoiset pakkaukset uudella ilmeellä näyttävät upeilta. 

 

 

Ihanaa, että Lumene on tuonut tällaisia uutuustuotteita markkinoille, sillä kaikenlaiset hehkutuotteet ovat tämän hetken hittituotteita. 

Kuvassa arkinen ja luonnollinen päivämeikkini. Meikkivoiteen alle laitoin sävyseerumin, poskilla ja kulmaluulla on Nordic Light valopisarat sävyssä Rosy Dawn, poskilla Instant Glow poskipunapisarat ja kasvojen reunoilla ja poskiluun alla Instant Glow hehkupisarat. 

 

 

Oletteko te yhtä innoissanne näistä tuotteista? 

 

*tuotteet saatu testiin 

Pages