Ladataan...

Vuoden viimeistä päivää mennään ja illalla on lupa sipaista luomille kaikki glitteriset ja säihkyvät luomivärit uuden vuoden kunniaksi. Itse aion laittaa ainakin glitterisen mekon, mutta meikistä en ole vielä varma. Tänään postausaiheena ole uuden vuoden glitterinen meikki vaan ensimmäinen Colourpop-meikkini, jonka tein parisen viikkoa sitten tilaamani Colourpopin tuotteilla (täällä). 

 

 

Ensimmäiseen tilaukseen valitsin kupariin ja viininpunaiseen taittavia luomivärisävyjä, jotka sopivat varsinkin vihreille silmille. Liikkuvalle luomelle sekoitin muistaakseni sävyjä Sequin ja Lala, jotka ovat hyvin toisiaan lähellä, mutta LaLa on kultaisempi ja Sequin punertavampi. Luomivaossa on viininpunaista sävyä Porter. Häivytin sävyjä Urban Decayn Ultimate Naked -paletin kylmillä keskiruskeilla/punertavantaupeilla sävyillä ja alaluomella on sävyä Porter. Urban Decayn paletti on muuten osoittautunut erinomaiseksi paletiksi ja päädyn useimmiten siihen kun etsin sopiva häivytysvärejä ja keskiruskeita sävyjä meikkiini.

 

 

Luomivärit ovat kermaisen pigmenttisiä ja ne on melkeinpä helpoin levittää luomelle sormella.  Huulilla on Lippie Stixin suosittu sävy Lumiere rajauksineen. Lippie Stixin Matte- linjan tuotteille olin niin myyty, että tilasin niitä monta sävyä lisää. Lumieren sävy on aika jännä, kun testaisin sitä ensimmäisen kerran kellertävässä vessan valossa, niin se näytti liian ruskealta. Kylmässä valossa ja päivänvalossa se taas on selkeästi viileämpi sävyltään. 

 

 

Neljäs tilaamani luomivärysävy oli Weenie, joka on ihana shampanjaisen kultaisen punertava sävy, jossa on ripaus kylmyyttä verrattuna LaLaan ja Sequiniin. Kuvassa se ei pääse jotenkaan oikeuksiinsa, mutta se on suosikkini näistä sävyistä. Sequinin ja Porterin pinnassa on lisäksi pieniä hopeisia hileitä.

 

 

Luomiväreissä ehdottomasti parasta on voimakas metallisuus ja kiilto, joten ne sopivat varsinkin iltameikkiin hyvin. Ne pysyvät luomilla koko päivän, joten aion ehdottomasti tilailla luomivärejä lisää jossain vaiheessa!

Meinaatko sinä laittaa glitteriöverit luomille uuden vuoden kunniaksi?

Ihanaa Uutta Vuotta 2017 kaikille lukijoille, ensi vuonna jatketaan <3!

Ladataan...

Colourpop Cosmetics on amerikkalainen tuotesarja, joka on tunnettu maailmalla ainakin luomiväreistään ja huulituotteistaan, mutta ihastuttavien tuotteiden lisäksi luulen että niissä houkuttelee tuotteiden edullinen hinta. Viiden dollarin arvoiset tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan parempia kuin hinnalla olettaisi saavan ja esimerkiksi luomivärit ovat kermaisen pigmenttisiä ja mattaiset huulituotteet todella pysyviä. Loppuvuodesta yli 50 dollarin ostokset sai tilattua postikuluitta, joten minäkin tempauduin mukaan Colourpop-hysteriaan ja klikkasin ostoskoriin muutaman tuotteen testiksi. 

 

 

Tilasin muutaman luomivärin ja huulituotteen ja ihastuin tuotteisiin sen verran, että teinkin jo heti viikon päästä uuden tilauksen. 

 

 

Luomiväreistä testasin näin alkuun vain neljää sävyä (Porter, Sequin, Weenie ja LaLa) sillä olen tarkka luomivärien laadusta ja pigmenttisyydestä, enkä halunnut pinoa huonolaatuisia luomivärejä. Ja voihan upeus miten pigmenttisiä ja kermaisen pehmeitä kimaltelevia luomivärejä ne ovat! Niitä oli saatava myös lisää.

 

 

Huulituotteista päädyin muutamaan huultenrajauskynään ja sarjan kenties suosituimpaan sävyyn Lumiereen ja vaaleampaan ja persikkaisempaan Hype Girl-sävyyn Lippie Stix-tuotteissa. Lippie Stixejä löytyy eri koostumuksia mattaisesta kiiltävään ja molemmat tilaamani sävyt olivat matte-linjasta. Kynämäisessä hylsyssä olevat tuotteet ovat koostumukseltaan aika paksua ja tahmeaa ja ne pysyvät huulilla m-i-e-l-e-t-t-ö-m-ä-n hyvin. Vaikka lopputulos on mattainen, se ei kuivu mielestäni liian mattaiseksi vaan jää huulelle paksuna vahamaisena ja täyteläisenä.

 

 

 

Hinnan edullisuuden näkee siinä, että itse tuotetta hylsyssä on aika vähän. Huulipunat kuluvat nopeasti, samoin superpehmeä huultenrajauskynä ja luomivärien pannu saattaa tulla nopeasti esiin. 

 

 

Esittelen tuotteita ja sävyjä tarkemmin myöhemmin, toinen pakettikin saapui jo viikko sitten ja uudet Lippie Stixin värit ovat täydellisiä <3. 

 

 

Luulen että joudun tilailemaan ainakin Lippie Stixin tuotteita jossain vaiheessa vielä lisää varastoon.

Colourpop vei siis minutkin mennessään pahemman kerran!

Oletko sinä hullaantunut Colourpopin tuotteista? Mikä on suosikkisi?

Ladataan...

Oriflamen tuotteet eivät ole minulle tuttuja muuten kuin muistan heidän konttorinsa sijainneen lapsuudenkotini läheisyydessä ja taisin joskus päätyä ystävämyyntipäiville kurkkimaan tuotteita, mutta siinä iässä kosmetiikka ei minua vielä pahemmin innostanut. 

Tuotteiden valikoimasta tai laadusta minulla ei siis ole ollut minkäänlaista käsitystä, vaikka olen joskus ohimennen lukenut niistä toisten kauneusbloggareiden blogeista. Kun minulle tarjottiin mahdollisuutta kokeilla sarjan uutuustuotetta The One Contouring Kitiä, halusin mielenkiinnosta kokeilla minkälaisia tuotteita sarjalla oikein löytyy. 

 

 

The One Contouring Kit on sinisessä litteässä kotelossa oleva kasvojen muotoilupaletti, josta löytyy aurinkopuuteri, persikkaisen poskipuna ja korostusväri.

 

 

Kannen alla on suuri peili, joka hyvässä tuotteessa pitää ehdottomasti olla.

 

 

Paletin aurinkopuuteri ja poskipuna ovat melko hentoisen vaaleita sävyltään ja koostumukseltaan ne ovat kivan silkkisiä. Uskoisin paletin olevan parhaimmillaan melko vaalealla ihonsävyllä tai luonnollisen lopputuloksen haluaville. Paletti on varmasti myös turvallinen valinta niille, joita kasvojen muotoilu kiinnostaa, mutta pelkäävät liian voimakasta lopputulosta. Minulla on käytössä Nyxin muotoilupaletti, mutta sävyjen kanssa saa olla tarkkana, etteivät ne näy liian tummana kasvoilla, joten siihen verrattuna tämä paletti on ihanan helppokäyttöinen.

 

 

Paletin shampanjanhehkuinen korostusväri on mielettömän kaunis sävy. Vaaleanpunaiseen taittava sävy näyttää upealta poskipäillä ja se on mielestäni tämän paletin paras sävy (ellei jopa yksi parhaimmista testaamisestani korostusväreistä). Sävy on päätynyt poskipäilleni monesti myös iltameikeissä, koska sävy on todella kaunis. Harmi että kuva ei tuo oikeutta sille ja se näyttää kuvassa valkoisemmalle, mutta todellisuudessa siinä on roosa hohde ja se kuultaa ihanasti valossa.

 

 

Paletin takaa löytyy hauska opastava kuva, joka kertoo mihin kohtaan kasvoja sävyä tulisi laittaa. Aurinkopuuteri/varjostusväri on tarkoitus laittaa kasvojen reunakohdille, poskiluun alle ja nenän sivuille varjostamaan. Vaalea korostusväri sopii nenän varteen, poskipäille ja otsan ja leuan keskellä. 

 

 

Olen tykännyt käyttää palettia päivisin, kun teen luonnollisen ja naturellin lookin. Aurinkopuuteri antaa kivasti lämpöä kasvoille, mutta sillä ei saa vahingossakaan aamuhämärissä luotua liian oranssista lopputulosta. Persikkainen poskipuna antaa kivaa hentoista väriä kasvoille ja korostusväri tuo poskipäät esiin kuultavana.

Ihoni on vaalea, muttei kuitenkaan mikään lumikki-iho ja paletin sävyt ovat siinä ja siinä tarpeeksi erottuvia kasvoillani. Iltameikissä tykkään käyttää tummempia aurinkopuutereita ja kirkkaampia poskipunia, mutta päiväkäyttöön paletissa on riittävän luonnolliset sävyt.

Laadultaan paletti oli mielestäni hyvä, eivätkä värit esimerkiksi karise poskille. Paletti sujahtikin käsilaukkuuni, koska se on näppärän kevyt ja pieni mukaan kannettavaksi ja siinä on sopivasti sekä aurinkopuuteri ja poskipuna, joita tykkään lisäillä iltapäivällä puuteroinnin jälkeen.

 

 

Paletin hinta on 25 euroa ja tuotteita voi ostaa suoraan Oriflamen nettishopista www.oriflame.fi tai myyntiedustajilta. Tuote tulee myyntiin joulu-tammikuun vaihteessa. 

Onko Oriflame merkkinä sinulle tuttu? Miltä Contour Kit näyttää?

*tuote saatu testiin 

 

Pages