Ladataan...

Kérastase haastoi bloggarit ja vloggarit kampaushaasteeseen maaliskuun aikana, jossa toteutettaisiin kolme erilaista kampaustyyliä uutuustuotteen L'Incroyable Blow Dry Lotionin avulla. Kérastase on nimittäin kehitellyt jälleen uuden innovatiivisen tuotteen, jonka idea on siinä, että hiusta voi uudelleenmuotoilla lämpölaitteiden avulla ilman, että se kovettuu hiukseen, eikä sitä tarvitse lisäillä hiuksiin kampaustyylejä vaihdellessa. Otin haasteen vastaan, sillä halusin testata toimiiko tuote hiuksissani, sillä käytän paljon muotoilurautoja mm. suoristusrautaa.

 L´Icnroyable on tuote, joka suojaa hiusta muotoiluraudoilta ja aktivoituu uudelleen, kun hiusta uudelleenmuotoillaan ja se ikäänkuin lukitsee kampauksen paikoilleen. Tuotteen avulla hiusta voi siis kihartaa, suoristaa ja kihartaa huoletta pesujen välillä ja hius pysyy pehmeänä ja liikkuvana. 

 

 

Tuotteen lämpösuoja aktivoituu jo matalassakin lämpötilassa, joten hiusta voi kihartaa muotoilurautojen pienimmilläkin asetuksilla. Kérastasen mukaan tuotteessa on muotoilumuisti, jonka avulla hius "muistaa kampauksen", vaikka bailaisit villisti ja hengailisit Rion kosteassa yössä, niin kampaus pysyy hyvänä ja luonnollisesti liikkuvana. 

Oma hiukseni on luonnonkihara, ja suoristan sen aina pesun jälkeen, joten tämä voisi olla ensimmäinen kampaus "arkikampaus", mutta koska se on niin arkinen, olkoon se lähtökohta haasteelle. Tuotetta riitti 1-2 pumpun painallusta ja hius tuntuu pehmeältä, kiiltävältä ja ilmavalta. Toimii ainakin siis suoristuksen alla. 

 

 

1. Hollywood-kiharat 

Ensimmäinen kampaukseni tein kartiomallisen kapean kiharatikun avulla. Kiharatikku on suosikkini muotoiluvälineistä, sillä saa helposti ja nopeasti kivat kiharat. Kiharat avasin vain kevyesti sormilla haroen ja lopuksi lisäsin hiuslakkaa viimeistelytuotteena.

Tämä kampaus voisi olla punaisten mattojen Hollywood-kampaus. Ainakin minun hiuksessani kihara pysyi hyvin, mutta se voi johtua myös siitä, että hiukseni on luonnostaan taipuisa. Jos hiuksesi on piikkisuora ja kiharat latistuvat helposti, voi tuotteen kanssa käyttää hyvin myös muita muotoilutuotteita, esim. hiuslakkaa ja tyvikohottajaa. 

 

 

2. Half Bun 

Illalla harjasin kiharat auki pehmeällä harjalla, jolloin lopputulos on helposti kiilloton ja muhkea takkupesä. Mutta loistava kampauspohja poninhäntäkampauksille ohuen lirutukan sijaan! Olen ihastellut (alun muoti-ilmiö kauhisteluiden jälkeen) halfbun- eli puoliponnarikampauksia, mutta nutturasöherö takaraivolla vaatii hiusten paksuutta näyttääkseen hyvältä. Kiharan hiuksen puoliponnari voisi mennä tyyliluokkaan Boho Half Bun. 

Yllätyin kiharaa auki harjatessa tuotteen pidosta, sillä sain harjata hiusta melko pitkään ja hius tahtoi edelleen mennä takaisin kiharrettuun muotoonsa ja latva pysyi kiiltävänä ja pehmeänä. 

 

 

3. Toispuoleinen lettikampaus 

Seuraavana päivänä suoristin edellisen päivän kiharat, sillä halusin testata lunastaako tuote lupauksensa. Ja kyllä se lunastaa, hius suoristuu takaisin, eikä se ole kova, raskas tai karhea vaan pehmeä, kiiltävä ja ilmava. Latvat taivutin hieman sisäänpäin suoristusraudan avulla. 

Ohimolle letitin pienen ranskalaisen letin vasemmalle ja kampasin hiukset toiselle puolelle. Tämä kampaus voisi mennä niin arki- kuin juhlakampauksena.  

 

Tykkään yleensä enemmän seerumimaisista tuotteista, mutta vaikka L`Incroyable on voidemainen, se "sulaa" kädessä, joten se on helppo levittää tasaisesti hiuksiin. Tuotetta riittää 1-2 pumpunpainallusta hiusten paksuudesta riippuen. 

Kaiken kaikkiaan L´Incroyable on toimiva tuote ainakin minulla, sillä pesen hiukset 2-3 pvän välein, joten yhden tuotteen avulla voi muotoilla hiusta suorasta kiharaan ja kiharasta suoraan fiiliksen mukaan. 

 

Tuote on ilmestynyt kauppoihin maaliskuun aikana ja sitä saa tavarataloista.

Mitä mieltä te olette tällaisista monitoimituotteista? 

*Tuote saatu testiin

 

 

Ladataan...

Kuulun niihin, joilla silmänaluset ovat tummat luonnostaan, vaikka olisi kuinka hyvin nukuttu yö takana. Silmänympärysalueen iho on ohutta ja verisuonet kuultavat läpi sinertävän punaisina. Kesällä suosikkipeiteaineeni tummalle silmänympäryssalueelle on ollut supersuosittu MACin Pro Concealer (täällä), joka on peittävä nestemäinen tuote ja lisäksi se on kätevässä ja hygieenisessä pumppupullossa.

Pro Concealer on hyvä tuote, mutta koostumukseltaan se on melko jämäkkää ja kasaantuu kuivuessaan helposti juonteisiin, joten se vaatii kerroksen täyteläistä silmänympärysvoidetta alle. Käytössäni on sävy NW20, joka toimii hyvin ympärivuotisena peiteaineena tummista silmänalusista näppyihin, mutta kalpealle iholleni se ei ole kuitenkaan paras mahdollinen highlighter, joten talvisaikaan siirryn Blascon pariin. 

 

 

Jos Blascon tuotteet ovat tunnettuja erittäin peittävistä meikkivoiteistaan ja peiteaineistaan ja varsinkin isompien värivirheiden (esim. mustelmat) peittämisen toivossa kannattaakin kääntyä Blascon puoleen.

Käytössäni oleva tummille silmänalusille sopiva Orange Highligt 1 on oranssiin taittava valoväri. Peiteaine on hyvin pigmenttistä ja vaikka se on värinapissa, se on koostumukseltaan hieman rasvaista ja levittyy iholle hyvin, eikä korosta silmänympärysryppyjä mielestäni niin paljon kuin Pro Concealer tuppaa tekemään.

Kuvaan ei saa saa tallennettua ihan todellista silmänympärysalueeni tummuutta, sillä valo taittaa tummimman kohdan vaaleammaksi, mutta punaisuus ja muu epätasaisuus sen sijaan näkyy hyvin. 

 

 

Orange Highlight 1 on sävyltään vaalean persikkainen ja se sopii kirkastamaan vaaleaa ihoa täydellisesti. Aivan lumikki-ihoisille sopii paremmin sävyt Special Yellow Higlight tai Xtralite ja tummempi-ihoisille sopivampi sävy on Orange Highlight 2. 

Vertailun vuoksi kämmenselällä MACin Pro Concealer NW20 peiteaine oikealla ja Blascon Orange Highligh 1 vasemmalla. Blascon Orange Highlight 1 on selkeästi persikkaisempi kuin Pro Concealer. Vaikka valoväri näyttääkin iholla melko persikkaiselta, tummalle silmänympärysalueelle se sulaa täydellisesti ja kirkastaa katsetta kivasti. 

 

 

Varsinkin ikääntyvä iho kannattaa peittää mieluummin paksujen meikkivoiteiden sijaan kevyemmillä meikkivoiteilla ja peittää ihovirheet erikseen peiteaineilla. Orange Highlight käy korostusvärinä kasvojen korkeissa kohdissa ja sitä kannattaa levittää silmänympärysalueen lisäksi ainakin nenän viereen, jolloin koko katse kirkastuu ja väsymyksen merkit häviävät. Tuotteella voi peittää myös punoittavat nenänpielet ja levittämällä tuotetta huulten ympärille se korostaa huulia tuoden ne enemmän esiin. 

Peiteaineen voi levittää iholle sormella, siveltimellä tai beautyblenderillä ja se kannattaa kiinnittää kevyesti paikoilleen puuterin avulla. 

Onko sinulla jokin suosikkipeiteaine?

Ladataan...

Uuteen meikkisarjaan tutustuminen on aina mielenkiintoista, varsinkin jos tuotteita kohtaan ei ole ehtinyt muodostumaan minkäänlaisia ennakko-odotuksia. Siksipä olin innoissani saadessani testiini itselleni melko tuntemattoman GOSH COPENHAGEN- merkin uutuustuotteita. Gosh on kyllä brändinä tuttu Sokoksen meikkiosastolta, mutta en ole koskaan kokeillut sarjan tuotteita.  

Tanskalaisen kosmetiikkamerkin historia juontaa juurensa vuoteen 1945 ja sarjan tuotteita myydään jo 75 maassa. Gosh on innovatiivinen sarja ja värikosmetiikan lisäksi heiltä löytyy mm. ihonhoitotuotteita, hiustuotteita, tuoksuja ja farmaseuttisia tuotteita.

Sain testiini kevään 2016 uutuustuotteita, joiden inspiraation lähteenä on ollut teemat Beauty in the Raw ja Nordic Rebel. Tuotteissa on käytetty pohjoismaisia raaka-aineita, kuten esimerkiksi tyrnimarjan hoitavia ravintoaineita ja vitamiineja.

 

 

Ihan ensiksi kokeiluuni lähti ihanat punaisen ja kellertävän sävyiset huuliöljyt. Huuliöljyt ovat tulleet kilpailemaan huulikiiltojen rinnalle ja ne ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi niille, jotka kaipaavat huulille kiiltoa ja helppoa tuotetta, mutta eivät pidä huulikiiltojen tahmaisesta lopputuloksesta. 

 

 

GOSHin mukaan Lip Oil- tuotteet sopivat parhaiten huulipunan päälle tuomaan kiiltoa ja hoitoa huulille, mutta itse käytän niitä sellaisenaan. Huuliöljyjen pysyvyys ei ole samaa luokkaa kuin huulikiiltojen, mutta öljyn hoitavuus sopii varsinkin niille, joilla huulet tuppaavat kuivumaan ja rohtumaan.

GOSHin huuliöljyt sisältävät e-vitamiinin ja tyrninöljyn lisäksi Moringa, Argan ja Macadamia-öljyjä, jotka suojaavat ja ravitsevat huulia. Tykkäsin huuliöljyistä todella paljon, koostumus on ihanan pehmeää, aplikaattorilla on helppo levittää tuote huulille ja lisäksi ne tuoksuvat hyvälle. Sävyjä on neljä 001 Clear, 002 Sea Buckthorn, 003 Rose ja 004 Raspberry. Punaisesta sävystä tuli pieni sävy huulille, keltainen sävy 002 Buckthorn antaa ainoastaan kiiltävän pinnan huulille.

 

 

Kahdesta kasvomeikkituotteista, Lumidropsista ja Primerplus + Illuminating Skin Perfection- tuotteesta olin myös innoissani, sillä kuivankarhea ja samean ihon vuoksi innostun tällä hetkellä mistä tahansa tuotteista, jotka lupaavat hehkua, valoa ja täydellistä ihoa.

 

 

Lumidrops on nestemäinen highlighter-tuote, joka tuo iholle valoa ja hehkua. Tuotetta voi käyttää sellaisenaan koko kasvoille, sipaista poskipäille ja nenän varteen tai sekoittaa muutama tippa meikkivoiteeseen. Testaamani sävy on roosaan taittava 004, jonka ajattelin ensin olevan liian tumma vaalealle iholleni, mutta se sulautuu ihoon värittömäksi ja tekee ihosta valoaheijastavan ja hehkuvan.

Minulla on enimmäkseen puuterimaisia "hohdetuotteita", joita olen sipaissut poskipäille viimeistelevänä tuotteena, joten tämä tuote sopi mielestäni paremmin meikkivoiteen sekaan. Olenkin sekoittanut tuotetta hieman liian mattaisen meikkivoiteeni sekaan. Sävyjä tuotteessa on kolme vaihtoehtoa 002, 004 ja 006.

 

 

Primerplus + Illuminating Skin Perfection on meikinalustuote, joka pitää meikin paremmin paikoillaan, parantaa ihon sävyä, tasoittaa juonteita ja huokosia. Tuote sisältää mm. tyrniä ja e-vitamiinia, jotka uudistavat ja vahvistavat ihoa. Tuote on tarkoitettu meikinalustuotteeksi, mutta sitä voi myös käyttää sellainenaan, jos haluat tuotteen, joka tasoittaa ihoa aavistuksen, mutta et halua käyttää meikkivoidetta.  

Ensin luulin tämänkin tuotteen olevan liian kellertävän sävyinen, mutta tuote sulautuu iholle näkymättömäksi jättäen mattaisen ja tosi kivan valoaheijastavan hehkun. Koska tuote tasoittaa vähän ihon sävyä, voisin kuvitella käyttäväni sitä kesällä sellaisenaan meikkivoiteen sijaan.

 

 

Rebel Eyes -ripsiväri lupaa tuuheutta, pituutta ja taivutetut ripset. Jos ripsiväri lupaa kaikkea näitä ominaisuuksia, niin mielenkiintoni heräsi tietysti heti. Yleensä ripsivärit ovat joko tuuheuttavia tai pidentäviä ja taivuttavia, mutta harvoin ripsiväri lupaa kaikkea näitä kolmea ominaisuutta samanaikaisesti. Rebel Eyes- ripsivärissä on kaiken lisäksi kumiharja, joten suhtauduin hyvin skeptisesti näihin lupauksiin.

En ole nimittäin tähän mennessä kelpuuttanut käyttööni ripsivärejä, joissa on kuminen harja. Kumisen harjan avulla on minusta mahdoton saada lisättyä ripsiväriä kerros kerrokselta, ilman että ripset alkavat mennä paakkuihin ja pysyvät eroteltuina. Tai sitten harjalla ei saa tarpeeksi massaa ripseen. Ripsivärit ja niiden harjat ovat muuten ihan makuasioita, osalla toimii hyvin, mutta minulla kumiharjat eivät vain koskaan ole toimineet.

 

 

Mutta mutta, Rebel Eyes ripsiväri tuntuu tekevän poikkeuksen kumiharjansa kanssa! Ripsiväriä tulee sopiva määrä ripseen, itse massa pysyy joustavana eikä kovetu, jolloin sitä pystyy lisäämään kerros kerrokselta ripsiin. Vaikka ripsiharja onkin kuminen, se erottelee ripsiä hyvin, sillä harjakset ovat ohuita ja tiheitä.

Tuuheuden lisäksi ripsiin tulee huomattavan paljon myös pituutta lisää ja kyllä ripset mielestäni myös vähän kaartuvat ylöspäin ja katse avartuu. Massa on myös sopivan kiinteää, joten sillä saa tarpeeksi massaa ripseen. Joskus ripsivärin koostumus on muutamalla ensimmäisellä kerralla liian juoksevaa ja tuote ovat parhaimmillaan vasta muutaman käyttökerran jälkeen. 

 

 

Ripsivärin harja on hieman kaareva, ohut ja lyhyiden harjasten avulla se ei suttaa ripsiväriä luomelle, kuten jotkut pitkäharjaksiset ripsivärit saattavat tehdä. Ripsiväri sopii siis hyvin myös lyhyille ripsille. Tämä ripsiväri taisi mennä jopa suosikkiripsivärieni kärkeen!

 

 

Luomiväripaletti 004 To Be Cool In Copenhagen on ihana mattaisia sävyjä sisältävä paletti, josta löytyy mm. mielettömän hyvä ruskea sävy. 

 

 

Tyylikkäässä litteässä mustassa paletissa on 9 mattaista perussävyä. Paletin avulla saa tehtyä meikkejä pehmeistä nudemeikeistä tummiin smoky eyes- lookkeihin. Itselläni on meneillään silmämeikissäni voimakas helmiäiskausi, joten mattaiset luomivärit eivät ole suosikkejani. Toisinaan on kuitenkin ihana laittaa huomaamaton nudemeikki ja silloin tartun mattaisiin luomiväreihin.

 

 

Omat suosikkisävyni ovat ehdottomasti keskirivin kaksi ruskeaa sävyä, varsinkin keskimmäinen sävy, joka on hyvä perusruskea. Luomiväreissä on pigmenttiä ihan hyvin, mutta miinuksena se, että ne varisevat hieman levittäessä. Ruskeat sävyt muuntuvat häivyttäessä iholla kylmemmän sävyiseksi, kuten jotkut luomivärit joskus tuppaavat tekemään. Siitä syystä tämä paletti siis sopii mielestäni paremmin niille, joille sopii paremmin neutraalit ja kylmät sävyt.

 

 

GOSH COPENHAGEN on kaiken kaikkiaan kivan tuntuinen sarja, huuliöljy on laukkuni pohjalla päivittäisessä käytössäni, meikinalustuotteet tuovat toivottua hehkua puolimattaiseen meikkivoiteeseen ja ripsivärieni joukosta olen yhä useammin tarttunut juuri Rebel Eyes- ripsiväriin, sillä tällä hetkellä se kilpailee vahvasti suosikkiripsivärieni Lancômen Hypnôsen ja Lumenen True Mystic-ripsivärien kanssa. Siis kumiharjainen ripsiväri! 

Tuotteita saa Sokos tavarataloista ja Emotion myymälöistä.

Oletko sinä kokeillut Goshin tuotteita? 

 

*tuotteet saatu testiin 

 

 

Pages