Ladataan...

L’Oréal Professionelilta ilmestyi helmikuussa taas yksi uutuustuote, joka meni tämän vuoden tuotesuosikkilistani kärkeen monellakin tapaa. Tärkeintähän tuotteessa on tietysti sen ominaisuus, mutta tällä kertaa tuotteessa viehättää myös pullon ulkonäkö, tuoksu ja minun lempivuosikymmen mitä tulee naisten hius- ja meikkityyleihin. 

 

 

60-luku nostaa päätään hiustrendeissä ja siitä olen innoissani, sillä rakastan tuon vuosikymmenen paksuja kissarajauksia ja tupeerattuja tuuheita hiuksia. Lisäksi mielestäni yksi kauneimmista naisista kautta aikojen on sen ajan muoti-ikoni Brigitte Bardot. 

 

 

Tecni.ART 60’s Babe Savage Panache hienojakoinen rakennesuihke, joka on saanut inspiraationsa näistä 60-luvun muhkeista kampauksista. 60´s Babe Savage Panache on mattaista tuuheutta antava tuote, jonka järkeilin itselleni olevan vähän kuin kuivashampoon ja suolasuihkeen välimuoto.

Tuote ei puhdista, mutta on kuiva ja erittäin hienojakoinen suihke, joka se antaa samanlaista tuuheutta hiuksilleni mitä olen saanut kuivashampoota käyttämällä. Suolasuihkeilla taas saa mattaista rakennetta, mutta märkä koostumus on kieltämättä vähän epäkäytännöllinen ja tuotteet tekevät tahmaisen lopputuloksen, joten käytän niitä melkeinpä ainoastaan kesäisin "surffitukkapäivinä".

Rakennesuihke sopii taas mielestäni kaikenlaiseen muotoiluun ja hiustyyliin. Suihkin tuotetta hiuksiini muutaman sekunnin verran ja pöyhin niitä hetken, jonka jälkeen hiukseni tuntuvat tuplasti tuuheammilta. Tämä tuote toimii varsinkin pesun jälkeisenä päivänä, kun hius on pehmeä ja sileä.

Rakennesuihketta voi käyttää suoraan hiukseen kauttaaltaan tuotteena, joka pöyhentää hiusta, mutta se toimii loistavasti myös kiharan hiuksen kanssa, antaen volyymia ja erottelevuutta. Lisäksi tuote toimii tyvessä tuuheuttajana ja se on erinomainen tuote hiuslakan kaverina tupeeraustuotteena.   

 

 

Tuotteessa on miedon raikas hedelmäinen (?) tuoksu, joka kuitenkin haihtuu nopeasti. Lisäksi tuotteessa on uusi triplediffusion suutin, jonka avulla tuote leviää tasaisesti ja hienojakoisesti hiukseen. Näille suuttimille annan peukun, tuotteet tosiaan leviävät hiukseen tasaisemmin kuin tavallisten suuttimien kautta.

 

 

Tuote on tullut helmikuussa myyntiin ja sen suositushinta hieman päälle parinkympin. 

Kuka muu fanittaa 60-lukua? Miltä tuote kuulostaa? 

kuvan lähde: www.hairworldmag.com

*tuote saatu testiin 

 

 

Ladataan...

Puhdistusvedet ovat yksiä lempituotteitani ja ne kuuluvat päivittäiseen ihonhoitorutiiniini siinä missä kasvojen ihon kosteuttaminenkin. Ilahduttavaa on, että myös edullisemmille merkeille on alkanut ilmestymään kyseisiä tuotteita, joten valinnanvaraa löytyy rahatilanteesta ja ihotyypistä riippuen. Puhdistusvedet ovat hyviä tuotteita kasvojen pikapuhdistamiseen ja ne sopivat myös ns. kaksoispuhdistamiseen, jolloin runsaamman meikin voi puhdistaa ensin puhdistusmaidolla ja puhdistusvesi viimeistelee puhdistuksen.

 

 

Minusta puhdistusvesi parhaimmillaan, kun se tuoksuu ihanalta ja virkistää kasvojen ihon raikkaalla tuoksullaan. Ikisuosikkini Clarinsin persikkavesi on taivaallisen tuoksuinen, mutta vähän tyyris makuuni ja olenkin löytänyt sille hyvän ja edullisen korvaavan tuotteen kotimaiselta merkiltä, nimittäin Herbinalta. 

 

 

Toisin kuin Clarinsin kuivalle iholle tarkoitettu persikkainen puhdistusvesi, Herbinan Energy Boost- sarjan Micellar- puhdistusvesi on normaali- ja sekaiholle tarkoitettu hedelmäisen raikas puhdistusvesi. Raikastava tuote on erinomainen poistamaan yön aikana erittynyt tali ja rasva ihosta. En suosittele tuotetta kovin kuivaihoisille, sillä se ei ole niin täyteläinen ja kosteuttava kuin kuivaihoisille tarkoitetut puhdistusvedet ovat. Itselläni on pintakuiva iho ja puhdistuksen jälkeen kosteutan ihoni mm. Sensain hoitovedellä erikseen, jolloin olen voinut käyttää tuotetta läpi talven.

Puhdistusveden lisäksi sarjasta löytyy kosteustuotteita ja puhdistustuotteita ja tuotteet on tarkoitettu normaali-ja sekaiholle. Tuotteet sisältävät mm. c-vitamiinipitoista tyrnimehua, e-vitamiinia ja appelsiininkukkavettä.  

 

 

Vaikka olen aina mieltänyt Herbinan nuorten sarjaksi, voi toisinaan sarjalla olla hyviä tuotteita aikuisellekin iholle, kuten esimerkiksi tämä puhdistusvesi. Clarinsin persikkavedelle se ei vedä vertoja, mutta noin kuuden euron arvoiseksi tuotteeksi se on hintansa väärti. Tuotteita on saatavilla tavarataloista ja marketeissa, mm. Prismoista ja S-Marketeista.

 

*osa tuotteista on saatu, osa omia

Ladataan...

Postiluukustani tupsahti jo jokin aika sitten ilahduttava yllätyspaketti Zoevalta, nimittäin ihanat uudet sävyt Graphic Eyes+-meikkikynistä. Kyseessä on mielettömän pehmeät ja vedenkestävät eyeliner-kynät, joissa on intensiivinen väri. Pehmeällä ja helposti levittyvällä kynällä saa tehtyä kestäviä ja värikkäitä rajauksia ylä- tai alaluomelle.

Kynät ovat kermaisen pehmeitä, vaikkakin omaan makuuni kynä on vähän liian pehmeä ja onnistuinkin rikkomaan ensimmäisellä vedolla kynän terän, joten terää ei saa painaa liikaa ihoa vasten. 

 

 

En käytä hillittynä meikkarina omissa meikeissäni melkein koskaan värikkäitä rajauksia, mutta itseasiassa kultainen väri olikin tosi kiva ja se sopi hyvin vihreille silmilleni! Voisin kuvitella käyttäväni väriä vaikka kesäisessä iltameikissä. Vihreiden silmien lisäksi kultainen väri sopii melkeinpä vielä paremmin sinisille ja ruskeille silmille korostaen niitä kivasti.

Ihmeellisin väri on punainen It´s never over, josta mietin hetken, että onkohan pakettiin eksynyt vahingossa mukaan huultenrajauskynä. 

 

 

Värin levittämisessä tarvitsee olla aika nopea, sillä se jää ihoon nopeasti kiinni. Siksi kynä on oivallinen pysyviin rajauksiin, mutta se ei oikein sovellu smokey eyes-tyyppisiin meikkeihin, kuten jotkut geelimäiset/rasvaiset kynät sopivat.

 

The Truth, Myth, After the disco, Taupe, Mute, It´s never over

 

Kynät maksavat 7,80 euroa verkkokaupassa ja sävyjä on yhteensä 17 kpl. Zoevan tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä ja varsinkin merkin siveltimet ovat ylistettyjä blogimaailmassa ja käyttäjiensä keskuudessa (täällä). Pakkausten ulkonäkö on vähän köykäinen, kynät ovat kevyttä muovia ja luomiväripalettien pakkaukset ovat ohutta pahvia (täällä), mutta suurin osa tuotteista on kuitenkin erittäin hyvälaatuisia edullisesta hinnasta ja vaatimattomasta pakkauksesta huolimatta.

 

 

Testailin meikissäni neljää eri väriä, yläluomen rajauksen tein Taupella, joka on harmaanruskea glitterinen kynä. Alaluomelle laitoin kultaista After the Disco-väriä ja silmän sisänurkkaan valkoista väriä nimeltään The Truth. Vesirajaan laitoin tummanharmaata mattaista väriä nimeltä Mute. Mattaisia värejä voi hyvin käyttää sisärajauksena, mutta värejä joissa on glitteriä ei suositella laitettavaksi silmän vesirajaan.

 

 

Mitä mieltä te olette värikkäistä rajauksista, toimiiko ne vai ei? Entä uskaltaisiko joku käyttää punertavaa It´s never over-sävyä silmämeikissä? 

 

I received a nice suprise packet from Zoeva containing new colours for Graphic eyeliners.

Graphic Eyeliners are highly pigmented, super soft waterproof gel eyeliners and they are easy to blend on the skin.

These eyeliners are meant to be used on the upper and lower lash lines and the colors are very intense. I´m not a big fan of colorful eyeliners but in case I ever want to create a long lasting glittery eyeliner these will my first choise.The pen dries out quickly and you may need a good make up remover to clean the pen from the eyelid. 

Yet the pens are easy to blend I do think that the texture is a too creamy and I even managed to brake the point of one pen since I pushed too hard. 

The product costs 7,80 euros in Zoeva Website. Zoeva website delivers to Finland.

 

 

*tuotteet saatu testiin blogia varten

Pages