Ladataan...

Kevään yksi hehkutetuimmista Lumenen tuotteista oli uusi Bright Now Vitamin C -hyalyronihappotiiviste, jota hehkutettiin myös monissa kauneusblogissa. Minuun tuote iski alunperin sen vuoksi, koska pidän tuotteiden kerrostamisesta iholle. Sen sijaan, että laittaisin pintakuivalle sekaiholleni paksua voidetta, kerrostan mieluummin hoitovesiä, tiivisteitä ja seerumeita ohuemman voiteen alle.

 

 

Bright Now Vitamin C- tipat ovat kosteuttavia ja heleyttäviä tippoja pirtsakan oranssisessa pipettipullossa ja tuote tuoksuu ihanalle. Tuote sisältää suomalaista lakkaa, C-vitamiinia ja kahdentyyppistä hyalyronihappoa. Hyalyronihapot kosteuttavat ihoa ja C-vitamiini mm. kirkastaa ihoa ja edistää kollageenintuotantoa ihossa. 

Tuote tuoksuu taivaalliselle, pipettipullo on käytännöllinen ja iho tuntuu levittämisen jälkeen kosteutuneelta ja sileältä. Tuote on kyllä ihana ja haluisin niin kovasti pitää siitä, mutta täytyy myöntää, etten tiedä tekeekö tuote loppujen lopuksi iholleni mitään? Vaikka pidänkin tuotteiden kerrostamisesta iholle, niin en tiedä onko tämä tuote tarpeellinen yhdessä seerumien kanssa käytettäväksi. Jos en käyttäisi mitään seerumeita, niin silloin tuote olisi oiva tuote kosteuttamaan ihoa ennen päivä- ja yövoidetta.

 

 

Niin tai näin, harkitsen vielä jatkossa aionko ostaa tuotteen uudelleen, mutta sitä ennen aion nauttia pullollisen verran tuotteen tuoksua ja ehkä korvata tuotteella paksumpien seerumien käytön näin kesäaikaan. 

 

 

Oletko sinä hullaantunut tästä uutuustuotteesta?

 

 

 

Ladataan...

Kerroin muutama viikko sitten  (täällä) päässeeni huhtikuussa tutustumaan sveitsiläiseen hoitolasarjaan Coloséen. Testailin suosikkituotteeksi noussutta puhdistusemulsiota ja ruusukasvovettä ja tänään pureudun kolmeen muuhun tuotteeseen, jotka sain testiini.

 

 

Huhti-toukokuun aikana juuri ennen Coloséen tutustumista ihoni kuivui jostain kumman syystä hilseileväksi ja ajoittain kuivuuden vuoksi ihoni jopa punoitti ja kutisi ja jouduin ottamaan tehokuurin kuivan ihon tuotteista. Tästä syystä minun ei alkuun tehnyt mieli ottaa käyttöön testiini saamaa savinaamiota, sillä kokemukseni mukaan ne ovat tujua tavaraa, kuivattavat ihoa eivätkä näin ollen ole sopivia tuotteita kuivalle iholle. 

 

 

 

Ollakseen savinaamio Colosén naamio ei olekaan koostumukseltaan savinen vaan sen on vaaleanvihreää voidetta, joka kuivuu muutamassa minuutissa iholle, muttei kovetu samalla lailla kuin savinaamiot yleensä tekevät. Naamio saattaa aluksi nipistellä iholla, kuten se hetkellisesti teki minunkin ihollani, mutta se on vaaratonta ja on yleensä sen merkki, että tuote imeytyy ihoon.

 

 

Naamion voi antaa vaikuttaa iholla hyvin 10-60 min. ajan. Itse olen pessyt sen pois jo parinkymmenen minuutin jälkeen, mutta se ei ole vaarallista mikäli naamio unohtuu kasvoille iltapuuhien ajaksi. Yllättävää kyllä, ihoani ei kiristänyt eikä se punoittanut yhtään huuhtelun jälkeen vaan se tuntuu sen sijaan pehmeältä, virkistyneeltä ja jopa kosteutuneelta. Ollakseen siis savinaamio, olin yllättynyt lopputuloksesta, sillä oletin niiden kuivattavan ihoa entisestään. 

Colosén savinaamio syväpuhdistaa ihoa kuorien sitä kevyesti, mutta sen kerrotaan sopivan myös couperosaiholle, jolle ei yleensä suositella kuorivia tuotteita. Rasvaiselle iholle naamiota kannattaa käyttää useammin, mutta kuivaihoisille suosittelen ylipäätänsä tämäntyyppisten naamioiden käyttöä maksimissaan kerran viikossa käytettäväksi. Koska naamio raikastaa, tasoittaa ihon sävyä ja punaisuutta, sen voi myös käyttää kasvoilla vaikka ennen juhlameikkiä freesaamassa ihoa.

Naamio sisältää mm. antioksidantteja, aloea barbadensia sekä luonnon mineraaleja yhdessä puhdistetun saven kanssa. 

Savinaamion lisäksi Colosélta löytyy mm. kiinteyttävä tyrninaamio, elvyttävä ja ravitseva vehnänalkionaamio ja puhdistava ja rauhoittava yrttinaamio epäpuhtaalle iholle. 

 

 

Sain testiinin myös Liposome Gel-tuotteen, joka on ihon rakenteita​ vahvistava tehotuote, jota käytän seerumin tavoin päivä- ja yövoiteen alla. Tuotteen yksi raaka-aineista on ginkgo biloda eli neidonhiuspuu-uute, joka sisältää A-,B- ja C-vitamiineja sekä flavonoideja, jotka parantavat ihoaineenvaihduntaa, ehkäisevät tulehduksia, vähentävät turvotusta ja vahvistavat vastustuskykyä. Tämä geeli on erinomainen myös iholle, jossa on värivirheitä, sillä tuote vaalentaa mm. aknearpia ja maksaläiskiä.

Seerumi on koostumukseltaan geelimäistä ja liukuu kivasti iholla. En tiedä oliko tuotteen tarkoitus myös napakoittaa ihoa, mutta hetken aikaa seerumi tuntuu kosteuttavan tahmaiselta iholla ja kun se imeytyy ihoon, iho tuntuu napakammalta. Voisiko se olla tuo turvotusta vähentävä ominaisuus, joka saa tuon tunteen? 

Liposome Gel sopii hyvin myös meikin alle, sillä sen kanssa meikkivoide ei ala rullaamaan levittäessä. Tuote myydään pumppupullossa ja on riittoisaa, 1- 2 pumpun painallusta riittää kasvoille ja kaulan alueelle hyvin.

 

 

Viimeisempänä testissäni oli Vitalisente Hyalyronivoide, joka on  syväkosteuttava anti-age voide. Voide sisältää tehokkaita ainesosia mm. antioksidantteja, passionhedelmää, hyalyronihappoa, panthenolia ja A-vitamiinia sekä keramideja. Hyalyronihapon kosteuttavat ominaisuudet tekevät ihosta kosteutetun pehmeän ja passionhedelmä toimii ihoa elvyttävänä ja sävyn parantajana. Voide on siis erinomainen aikuiselle iholle, joka kaipaa kosteutta ja jos iho tuntuu samealta. Voide on päiväkäyttöön tarkoitettu ja sisältää UVA ja UVB-suojat, mutta sitä voi käyttää myös aamuin illoin. Tämän tuotteen kerrotaan sopivan myös miehille!

Voide on ihanan täyteläistä koostumukseltaan, vaikka se ei ole koostumukseltaan missään nimessä liian paksua tai rasvaista. Voide kosteutti ihoani, mutta huomasin varsinkin iltaisin noin puoli tuntia voiteen levittämisen jälkeen, että kuiva ihoni kaipasi enemmän rasvaa ja tuote ei siis riittänyt kosteuttamaan hilseilevän kuivaa ihoani. Nyt kun ihoni on palautunut taas normaaliin pintakuivuuteen, tuote on riittänyt kosteuttamaan ihoani hyvin. Sanoisinkin tämän voiteen sopivan kosteusköyhälle, normaalille ja pintakuivalle iholle paremmin kuin hyvin kuivalle iholle.  Päivävoiteeksi tuote on kiva, sillä se ei jää kiiltelemään iholle rasvaisena. 

 

 

Lempituotteikseni Colosén tuotteista pääsivät puhdistusemulsio ja savinaamio. Liposomigeeli tulee hyvänä kolmosena, mutta se oli sellainen tuote, joka ei aluksi sykähdyttänyt, toisinkuin nuo kaksi muuta, mutta ajan kanssa aloin pitämään siitä ja huomasin tuon ihon "napakkuuden" muutoksen. Ehkäpä Liposome Geelillä tai näillä tuotteilla yhteensä oli jotain vaikutusta asiaan, tiedä häntä, mutta kaiken kaikkiaan tykästyin kyllä Colosén tuotteisiin ja voisin hyvin kuvitella testaavani myös sarjan muita tuotteita. Minua houkuttelisi kokeilla esim. Pro Intensif Lifting eli "botox-seerumia" kuuriluonteisesti, sillä sen raaka-aineen tiedetään tehoavan kasvojen linjauksiin. Se kuulostaa tehokkaalta!

Colosén tuotteiden jälleenmyyntipaikkoja voi tiedustella osoitteesta: careliana@colose.fi.

Tuotteita voi myös tilata maahantuojalta ja yli 50 euron tilauksista ei veloiteta toimitusmaksua. Mainitsemalla olevasi blogini lukija, saat heinäkuun loppuun mennessä -20% alennuksen verkkokaupasta. 

Postaus ei sisällä mainoslinkkejä, enkä hyödy tilauksista millään lailla. 

*tuotteet saatu testiin 

 

Ladataan...

Kiire ja stressi voivat saada ihon sameaksi ja kuivaksi ja kiireessä iho jää helposti myös hoitamatta, vaikka se tarvitsisi heleyden takaisin saattamiseksi mm. hoitavia ja kirkastavia tuotteita. Samean ja kuivankin ihon kuoriminen on tärkeää, jotta kuolleet ihosolukot lähtevät jolloin hoitavat ja kosteuttavat tuotteet imeytyvät iholle paremmin. Kuorimisen jälkeen iho on myös huomattavan paljon kirkkaampi, pehmeämpi ja vastaanottavaisempi hoitotuotteille.

 

 

Lumenen uutuustuote Glow Reveal 60 Second Facial Kirkastava Pikakasvohoito on naamio, joka on kolmivaikutteinen ja se kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihoa minuutissa, joten naamion voi laittaa vaikuttamaan iholle vaikka suihkun tai hammaspesun aikana. Naamio on tarkoitus levittää iholle pyörivin liikkein, jolloin se kuorii ihoa ja sen annetaan vaikuttaa iholla minuutin verran ennen huuhtelua.

 

 

Tuote on aika isossa tuubissa kasvonaamioksi (riittää siis pitkäksi aikaa!) ja se on sävyltään harmaata, kuorivia rakeita sisältää massaa. Tuotteessa on rakeiden lisäksi puhdistavaa kaoliinisavea ja lakka- ja tyrniöljyjä, jotka kirkastavat ihoa. 

Itse hieroin tuotetta hieman pidempään iholla, mutta sen voi myös levittää pikaisesti kasvoille ja antaa vaikuttaa minuutin verran. Miellän tuotteen enemmän kuorinnaksi, joten käytän muutaman ylimääräisen sekunnin sen hieromiseen, jotta kuivat ja karheat kohdat ihostani saisivat kyytiä.

 

 

Tuote on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja käyttökokemukseni jälkeen uskaltaisin sanoa, että rasvaisen ihon omaavat voivat mahdollisesti käyttää naamiota päivittäin, mutta kuivaihoisille riittää kerta viikkoon tehohoito. Sen verran tehokas tuote on kyseessä, että ainakin minun ihoni tarvitsi hyvät kosteuttavat tuotteet jälkikäteen. 

Loistava tuote kiireisille naisille, jotka kaipaavat tehokasta pikahoitoa kasvoille! 

Tuote tulee myymälöihin kesäkuun aikana ja sitä on saatavilla marketeista ja tavarataloista.

Miltä tällaiset pikakasvohoidot vaikuttavat? Vai pidättekö rauhallisista hemmotteluilloista, jolloin naamion saa antaa vaikuttaa iholla rauhassa?

*tuote saatu testiin 

 

 

Pages